|
Nu esti logat.
Analize secretie- rog un sfat#1 2009-10-01 17:22:21
Analize secretie- rog un sfatBuna ziua! Offline #2 2009-10-01 17:43:53
Re: Analize secretie- rog un sfatai o infectie. sfatul (tratamentul) ti-l va da tot medicul tau. desi peste 3 sapt s-ar putea sa nu mai fie valabil rezultatul asta. oricum, o femeie activa sexual mai rar sa aiba un rezultat perfect curat. iar al tau e bunicel, nu cred ca ai de ce sa-ti faci pb. Offline #3 2009-10-01 19:11:04
Re: Analize secretie- rog un sfatInfectie? Ce fel de infectie?? Offline #4 2009-10-01 21:21:58
Re: Analize secretie- rog un sfatunde ti-ai facut analiza? Offline #5 2009-10-01 23:38:37
Re: Analize secretie- rog un sfatDupa ce ii raspundeti ei va rog sa imi ziceti si la analiza mea: Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-02 01:28:36
Re: Analize secretie- rog un sfatGily, analiza ta sugereaza ca ai candidia #7 2009-10-02 11:40:20
Re: Analize secretie- rog un sfatAdalberta analizele le-am facut la Medsana...Are vreo relevanta??? Speram doar sa aflu daca e ceva ingrijorator pentru ca abia pe 23 am programare la dr....si sincer...stau cu stress... Offline #8 2009-10-02 19:08:13
Re: Analize secretie- rog un sfatDeci?? Ma ajuta cineva??? Offline #9 2009-10-02 20:30:50
Re: Analize secretie- rog un sfat
Analiza ta este relativ ok. Parerea mea este sa astepti si pap-ul pentru ca acele leucocite evidentiaza existenta unei inflamatii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2009-10-03 13:17:20
Re: Analize secretie- rog un sfatda nu-i ciudat ca nu scrie ce coci si ce bacili au gasit??? La Cantacuzino iti spun si-ti fac si antibiograma pt orice eventual enterococ, stafilococ, ecoli, etc.... Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-10-03 13:17:39) Offline #11 2009-10-03 22:21:34
Sincer si mie mi s-a parut ciudat ca nu au detaliat....dar sincer nu mai scrie nimic pe fisa de analize.... Offline #12 2009-10-03 22:47:25
Re: Analize secretie- rog un sfattrebuiau facute si culturi ca sa detalieze, la ex. simplu nu se poate sti. Offline #13 2009-10-03 23:07:07
Re: Analize secretie- rog un sfatPai si acum pot sa cer sa faca? Sau trebuie refacuta analiza? Sau exista varianta sa fi omis sa-mi dea si acea detaliere? Daca stau bine sa ma gandesc, foaia pe care am primit-o avea la baza o numerotare "pag.1/2", dar am banuit ca a doua pagina e cea de pe verso....Trebuia sa cer eu examenul detaliat? Sau se subintelegea ca il doresc si pe acela??? Zau daca stiu ce sa fac....aveam o impresie tare buna despre clinica respectiva....Poate cand ma duc sa ridic pap`ul isi aduc aminte si de a doua pagina...daca n-or fi facut-o ciorna deja Offline #14 2009-10-04 01:09:57
Re: Analize secretie- rog un sfattrebuia ceruta de la inceput... Offline #15 2009-10-05 11:52:31
Re: Analize secretie- rog un sfatGargarita....nu e normal ca eu sa cer!!!...pentru ca teoretic eu n-am de unde sa stiu ca iese ceva in neregula care necesita o analiza suplimentara...Asta ei trebuiau sa-mi aduca la cunostinta...E ca si cum eu te-as intreba pe tine de coeficient de transfer termic la un profil de PVC(lucrez in domeniul asta si nu ma astept ca un potential client sa cunoasca sau sa ceara aceste informatii, ci eu le aduc la cunostiinta acest detaliu). E foarte simplu....doctorii stiu medicina, avocatii legea, etc....Chiar si asa, daca eu as fi uitat(desi repet...n-am avut de unde sa stiu ca trebuie sa cer separat) nu era logic si normal sa fiu informata de lucru acesta?Pana la urma, si acea cultura costa, deci un venit in plus pentru ei....Aveau nr. meu de telefon, aveau date de contact...era ff simplu....Si cum spunea si Adalberta mai sus si tu.... la alte laboratoare....analizele detaliate se fac automat...daca platesti le ei....daca nu, nu(desi nu cred ca vreo persoana intreaga la minte nu le-ar dorii)...So, i rest my case... Poate primesc totusi informatii cu privire la acea infectie/inflamatie...pentru ca asta e scopul post`ului... Offline #16 2009-10-05 22:04:21
Re: Analize secretie- rog un sfatteoretic, te duci la un laborator cu o trimitere de la un doctor care se presupune ca stie ce analize este nevoie sa faci. daca te duci la laborator fara trimitere, pe cont propriu, iarasi se presupune ca stii ce analize sa ceri. Offline #17 2009-10-06 13:27:17
Re: Analize secretie- rog un sfatNu m-am suparat...doar am incercat sa-ti explic ca nu aveam de unde sa stiu ca eu trebuie sa cer...Cand m-am dus la dr. meu ginecolog m-am dus pentru un control, nu ca as fi avut simptome care sa decida vizita la medic. M-am dus la control pentru mastoza pe care o am de ceva ani si in plus am spus ca nu e rau sa-mi fac o analiza de secretie si un PAP, ambele analize fiind prelevate in cabinetul dr, de catre el si asistenta lui...Deci nu doctorul m-a trimis, eu am avut initiativa. Dar repet, nu aveam de unde sa stiu ca trebuie sa cer eu analize detaliate pentru coci, din moment ce nu ma asteptam sa fie ceva in neregula(neavand motive sa cred)...Iarasi nu ar fi fost vorba de bani, din moment ce am ales o clinica privata( medicul la care m-am dus de la 18 ani lucreaza acolo) tocmai pentru a fi sigura ca se poarta altfel decat medicii dintr-un spital de stat(nu am nimic cu ei, dar la ce salarii au, nici nu-i de mirare ca se poarta asa ) Ultima oara a fost editat de Bebemeu (2009-10-06 13:28:07) Offline #18 2009-10-06 14:39:26
marea schizofrenie tocmai aici este... ca medicii din spital sunt aceiasi cu cei din policlinicile particulare. sa te porti frumos la particular si urat la spita este o scindare moral-psihica periculoasa... Am auzit despre asa ceva si am citit si pe diverse forumuri de gravide... una il ridica in slavi pe dr X cu care nascuse la particular si alta se plangea de acelasi X ca la spital a lasat-o de izbeliste... Offline #19 2009-10-06 14:53:24
Re: Analize secretie- rog un sfatNu am spus ca sunt de acord...am spus doar ca asa merg lucrurile(speram noi deocamdata)! Fiind doctorul meu, m-am dus la control si la Municipal...Nu pot sa zic ca s-a comportat altfel, dar conditiile de la Municipal lasa de dorit : au intrat alti 2 doctori in cabinet cand eram calare pe situatie(daca ma intelegi) . Sunt pudica de felul meu, abia depasesc starea de nervozitate excesiva cand stiu ca trebuie sa ma " prezint" ginecologului . Ori sa mai intre si alti medici in timpul consultatiei, mi se pare o nesimtire curata!!! So....de-asta prefer sa dau 100 de lei/consultatie, sa stiu ca cel putin am parte de servicii pe masura. Cat despre ideea de spaga, efectiv ma sufoca gandul ca, daca nu ai bani sa dai in momentul respectiv esti mancat. Sunt de acord ca au salarii mici, dar nici sa iti conditioneze sanatatea in functie de potenta ta financiara! Sunt de acord sa le creasca salariile, sunt de acord ca nu sunt tratati corespunzatori, dar eu, ca simplu cetatean.....n-am nicio vina! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|