homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu fostul?

#1 2009-10-04 11:40:21

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

sex cu fostul?

nici nu stiu cum sa incep.fostul, cu care am fost 3 ani si ceva.ne-am certat si am fost cateva luni certati, ne-am impacat si in cateva saptamani iar ne-am certat...a fost urat, nu ne-am vrobit.am inceput sa ne vorbim si bineinteles am ajuns la pat pentru ca chimia dintre noi e foarte mare.care e problema? ca eu inca il iubesc.el mi-a zis ca nu se simte pregatit pentru o relatie, ca nu simte nevoia de afectiune.eu vreau sa il alint, sa ne pupacim.dupa impacare eu am inceput sa il bat la cap ca daca ma iubeste , ca daca va mai fi la fel si el a cedat mult prea repede din punctul meu de vedere si ne-am despartit.

si uite-ma acum, simtindu-ma groaznic...la 17 ani, singura, dupa 3 ani de activitate sexuala inclusiv sex oral.oare e normal sa ma simt asa de rau?in momentul de fata ma simt ca o parasuta.mi-e groaza cand stiu ca o sa am un alt iubit cu care o sa o iau de la capat, cu care o sa am o relatie sexuala.

pe de alta parte simt nevoia fizica de sex.nu stiu daca e ceva rau, daca trebuie sa mi-o reprim si iar ma vad ajungand in pat cu fostul.nu stiu ce sa mai fac.e bine sa continui in situatia asta?

ce m-a dernajat cel mai tare?ca dupa ce ne-am impacat am vazut ca poate fi asa cum vreau eu, ca ma poate alinta, ca poate fi dragastos.greseala mea a fost ca l-am batut la cap si de aici totul s-a schimbat in rau.acum asta este, nu mai am ce face.dar durerea inca e in sufletul meu.

scuzati-ma daca am fost incoerenta dar nu ma simt in stare sa verific mesajul.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2009-10-04 11:50:02

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Re: sex cu fostul?

e normal sa simti nevoia sa faci sex. Eu n-am mai facut de ieri si imi doresc asa mult. Iar dorinta e si mai mare atunci cand stii ca acel lucru nu prea iti e la indemana.
iti spun parerea mea.

Daca el nu  dispus sa isi asume o anumita responsabilitate, atunci n-ar trebui sa primeasca nimic. Daca el nu te vrea ca iubita, atunci n-ar trebui sa te aiba nici ca partenera de sex. Eu ma respect, imi respect trupul si nu-mi doresc sa fiu colacul de salvare al nimanui, adica nu vreau ca cineva sa apeleze la mine doar cand are o anumita nevoie, mai ales sexuala.

Discutati, vedeti ce se va intalma cu voi mai departe. Daca isi mai doreste o relatie, atunci ii poti oferi totul, dar daca nu, atunci mai bine incearca sa il uiti si sa iti cauti alt prieten. Atata timp cat el vede ca primeste ceea ce isi doreste si fara sa fiti impreuna, atunci n-ar avea de ce sa-si doreasca sa se lege la cap si sa se incarce cu responsabilitati.

Iti poti lua un timp de pauza pentru tine, in care sa te gandesti si la binele tau. iar atunci cand vei fi pregatita, ai putea incerca sa incepi o alta relatie, cu cineva care se merita. Ai grija data viitoare. E groaznic sa suferi dupa o astfel de relatie, mai ales ca ti-ai inceput asa repede viata sexuala.

[scuze daca iti par prea directa, dar asa sunt eu, asa gandesc eu.]

Ultima oara a fost editat de Asher (2009-10-04 11:51:53)

#3 2009-10-04 11:58:10

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sa inteleg ca el dupa 3 ani de relatie cu tine si-a dat seama ca nu se simte pregatit pt o relatie si ca nu simte nevoia de afectiune? probabil e si el destul de tanar si nu stie prea bine ce vrea!

tu nu ai de ce sa te simti ca o parasuta ca ai facut diverse chestii cu el! e normal ca intr-o relatie sa se petreaca diverse chestii...asta nu inseamna ca relatia va rezista in timp! crede-ma ca vei putea sa o iai de la capat cu altul, chiar daca acum nu-ti poti imagina asa ceva!

nu este nimic rau in a simti nevoia fizica de sex si in a ti-o satisface in continuare cu acest baiat, problema este ca din cate inteleg eu tu inca il iubesti si s-ar putea sa suferi in conditiile astea....daca vezi ca el in momentul de fata vrea doar sex de la tine si atat, iar tu vrei mai mult de la el si nu poti obtine, mai bine las-o balta...tu vei avea de suferit!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2009-10-04 11:58:13

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

dragoste cu nabadai, din cate zici, tu inca il mai iubesti...el nu. Din start e o problema. Nu stiu ce iubire mai poate fi dupa tot ceea ce ati trait voi..certuri urate si etc. Evalueaza-ti putin sentimentele..nu e cumva doar obisnuinta amestecata cu putin `tin la el`.. ? Daca veti continua sa va intaniti in stadiu asta, el va fi ok, tu..dupa cum vezi..nu prea, asta fiindca ai anumite sentimente, si automat vrei mai mult. Iti inteleg chestia cu sexul..nevoia fizica, e normala...dar, ai grija de ceea ce simti tu mai intai.
Si..nu-ti face griji, de ce zici ca mi-e groaza cand stiu ca o sa am un alt iubit cu care o sa o iau de la capat, cu care o sa am o relatie sexuala....groaza de ce?...abia o sa ai putina experienta, si lucrurile vor sta si mai bine wink
Eu zic ca pt moment ar trebui sa zici stop chestiei asteia...cel putin pana te lamuresti pe tine, pana te `pui pe picioare`. N-are sens sa-ti faci rau cu mana ta iubind pe cineva care nu simte la fel pt tine.

when the pomp lights up,you shoot.

#5 2009-10-04 12:11:01

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

sincer, am trecut si eu printr-o relatie asemanatoare insa nu am fost mai mult de 8 luni impreuna... l-am iubit enorm cu toate ca ne certam de multe ori pentru ca el imi gresea... ne certam, ne impacat, stateam ceva timp despartiti...
pana cand mie mi s-a pus pata.
eu singura am hotarat sa-l las pentru ca mai mult sufeream de pe urma lui si observasem ca nu am nici un viitor cu el...
a fost o singura data cand eu l-am chemat sa o facem si de atunci nu ne-am mai vazut... i-am aratat ca si eu pot sa ma folosesc de el... dimineata cand a trebuit sa plec ma ruga sa nu plec, insa am facut-o.
in momentul acela era cu o alta tipa rotfl2 i-am promis ca nu ii spun nimic si m-am tinut de promisiune...
de multe ori a mai incercat apoi sa ma caute, sa-mi spuna sa nu o terminam insa l-am respins si i-am aratat ca sunt capabila sa stau fara el...
mi-am shcimbat numar de telefon, pe mess i-am dat ignore astfel ca nu mai aveam nimic de impartit... caci am mai suferit eu putin, nu-i nici o problema mai ales ca ma sustineau si prietenii

asa ca eu te sfatuiesc sa-l lasi in pace, suferi tu putin insa totul e trecator...
fa-l sa nu te mai caute sau nu-i da nici o cale de acces la tine caci tu te duci catre suferinta, vei cadea mereu in plasa de fiecare data... poate ca nu e iubire, poate e doar obisnuinta, atractie... nu stiu... tu stii mai bine insa nu-l lasa sa te calce in picioare si cand vrea sex sa-l aiba.
Ai si tu mandria ta si nu-l lasa sa-ti pateze imaginea...
Cat despre ceea ce ai facut in pat cu el, daca e barbat cu adevarat nu va spune acest lucru prietenilor si faptul ca tu vei avea un nou iubit, n-ar trebvui sa te deranjeze, sa te faca sa te simt jenata... totul pana la urma e normal... nu toate pot fi roz...
Si inca un lucru... nu mai oferi totul pe tava din prima...
fii tare! caci cu asemenea baieti/barbati nu e nimic de viitor...

Publicitate

loading...

#6 2009-10-04 13:05:19

dragoste_cu_nabadai
Full member

ideea e ca eu i-am aratat clar ca fac asta pentru mine nu pentru el.fazele de genul au mai fost si eu am avut de suferit si i-am zis ca m-a folosit.si dupa episodul recent el m-a intrebat daca regret si eu i-am zis ca nu.el a spus ca nu vrea sa ii spun iar ca s-a folosit de mine. si i-am zis ca nu voi face asta, pentru ca eu m-am folosit de el.adica eu nu am facut nimic ca sa se simta el bine, in schimb in seara respectiva el a facut totul ca sa ma simt eu bine..si sincer mi-a placut postura asta lol

nu e vorba de cucerire.adica sincer nu inteleg motivul pentru care nu suntem impreuna.ma considera atragatoare, ma are draga, tine la mine, dar nu cred ca ne potrivim.eu vreau afectiune, dragoste, el zice ca s-a schimbat si ca nu pune pret pe alintaturi si etc. ca treptat intr-o relatie intervine prietenia, comunicarea, si se duce cheful ala de dragalit. si nu inteleg de ce gandeste asa.are numai 19 ani, mi se pare ca e prea matur.daca nu la varsta asta sa traiesti pasional atunci cand? eu vreau o persoana care sa ma iubeasca, pentru care sa fiu poate centrul universului, nu una care sa ma iubeasca asa, mai mult prieteneste.

si chiar nu stiu daca e dragoste.e foarte multa obsinuinta, am crescut cu el, am atatea amintiri cu el, de pe vremea cand era asa cum vreau el...si eu pe baiatul ala il iubesc, cel de acum 1-2 ani, care ma iubea si mi-o spunea.
e al naibii de greu sincer.nu ma gandeam vreodata ca am sa ajung in situatia asta.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#7 2009-10-04 13:06:51

dragoste_cu_nabadai
Full member

si stiu ca daca el nu ar fi fost primul baiat din viata mea nu as fi ajuns in situatia asta..l-as fi trimis naibii de foarte mult timp.dar simt ca ma leaga foarte multe de el...tot ce e in jur imi aminteste de el si asta e naspa.

si de recucerit cred ca pot, pentru ca am mai facut-o.dar nu stiu daca are rost.pentru ca el pleaca la facultate, in alt oras.si da, sunt sigura ca daca situatia asta s-ar fi intamplat cu un an in urma, adica daca el nu ar fi plecat la facultate, acum eram impreuna.dar nu vreau sa imi fac sperante si sa fiu dezamagita.am trecut prin asta.e un tip foarte dificil si parerea mea e ca el nu vrea sa isi permita asta.pentru ca altfel nu pot intelege de ce a fost bine o perioada, pana sa il presez eu, si apoi a cedat si s-a schimbat.

Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2009-10-04 13:10:35)

#8 2009-10-04 13:08:57

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

daca chimia potriveste asa de bine cum spui tu poti sa-l suni din cand in cand pentru sex, foloseste-l. Dar nu-l iubi. Deci ori il ti pentru sex in continuare ori il uiti. Simplu.

nu ai editat. ai grija sa nu iei warn.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-10-04 13:11:47)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#9 2009-10-04 13:16:29

dragoste_cu_nabadai
Full member

am invatat sa nu ma las calcata in picioare si tocmai de aia am vrut sa ii prezint clar ca ma are doar cand vreau el, nu cand vrea el.pentru ca de multe ori l-am refuzat.
nu sunt razbunatoare, dar in seara aia chiar m-am simtit bine cand el ma intreba ce vreau sa imi faca, si imi zicea ca vrea ca eu sa ajung la orgasm, si eu ii aratam ca ma simt bine si ca nu imi pasa de placerea lui, ci doar de a mea.
cred ca am o latura mai meschina...lol

si mi-e groaza pentru ca vad ca mai mult sunt baiaeti care vor doar sex.il el aveam atata incredere, ne iubeam asa de mult, era totodata si prietenul meu cel mai bun...as vrea sa imi dispara toate amintirile care in loc sa fie frumoase, sunt dureroase.

Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2009-10-04 13:26:16)

#10 2009-10-04 13:28:15

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

atunci subsriu la ce a zis baciu, foloseste-l pt sex si atat....pana iti gasesti pe cineva care sa se comporte asa cum vrei tu!
oamenii se schimba doar daca vor ei sa se schimbe! este mult mai simplu sa iti gasesti pe altcineva care sa fie asa cum vrei tu decat sa te chinuiesti sa il determini pe el sa fie asa

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#11 2009-10-04 14:25:40

dragoste_cu_nabadai
Full member

da, asa e.dar in orasul meu nu prea cred ca e cineva pe gustul meu lol asa ca trebuie sa mai astept vreo doi ani pana ajung la facultate big_smile
problema mea e ca am ramas din pacate ancorata in trecut, si ca am prea multe amintiri frumoase cu el.am ochii deschisi si il vad cum e, ca nu e cel pe care il iubesc eu dar ceva ma retine sa il dau uitarii.

#12 2009-10-04 14:52:05

dragoste_cu_nabadai
Full member

jessica, crede-ma ca nu e lol
ii cunosc pe cei de varsta apropiata mie, si altii sunt plecati la facultate, asa ca nu is sanse sa intalnesti un tip dragut in orasul meu big_smile
si decat relatie la distanta, cred ca mai bine nu.

eh, oricum ce e al meu e pus deoparte, nu ? big_smile

#13 2009-10-04 16:05:27

dragoste_cu_nabadai
Full member

nu pot spune aici, imi pare rau.

#14 2009-10-04 17:19:44

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Parerea mea este sa incerci sa-l dai uitarii. Am trecut si eu printr-o experienta similara chiar la varsta ta. Eram de 2 ani impreuna, fusese primul...cand intr-o zi a zis sa ne despartim. Am suferit f. mult, apoi a inceput sa ma sune si sa ne intalnim...doar pentru sex! Dupa sex, nu mai vroia sa ne vedem...si am tinut-o asa 7 luni. Ma simteam folosita...aveam ganduri negre, el ma suna doar pt. sex, apoi se intalnea cu alte fete. Totul a incetat cand l-am intalnit pe actualul meu  (dupa 7 luni) si m-am indragostit nebuneste de el. M-am intalnit cu fostul, el credea ca isi primeste portia, insa l-am lasat cu "ochii" in soare si am plecat de la el. Am vrut sa-mi dovedesc mie ca m-am lecuit smile Actualului i-am povestit si m-a inteles si l-am iubit si mai mult pentru acest lucru! Acum implinim 12 ani impreuna si anul trecut ne-am casatorit. Acum, cand ma gandesc inapoi, imi dau seama ca fostul era un copil, dornic sa incerce si altele. Ulterior a regretat, insa a fost prea tarziu. I-am ras in nas si m-am simtit foarte bine! Acum e tot singur si abia daca ne mai vedem.
Ti-am dat exemplul meu ca sa-ti dai seama ca nu e dracul chiar asa de negru.
Fii ferma, gandeste-te doar la tine, dar nu stiu daca e ok sa va vedeti doar pt sex chiar daca tu zici ca te folosesti si tu de el. Involuntar, iti faci rau pt ca tu speri inca...si iti intorci si mai mult cutitul in rana! Stiu ca e dureros, prima dragoste nu se uita...o sa vezi ca timpul le va rezolva, si o sa uiti de certurile urate si iti vei aminti de momentele frumoase cu el si vei zambi doar! Nu stii de unde sare iepurele. El oricum pleaca la facultate si nu are rost sa continuati mai ales ca se vede clar ca nu e dispus sa aiba o relatie. El vrea doar sex - fara complicatii. Refuza-l pt ca altfel nu iti vei vindeca rana, e ca si cum ai rupe o coaja de la o buba. Succes!

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#15 2009-10-04 17:43:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Iubita, daca dupa 3 ani s-a hotarat ca nu vrea o relatie serioasa, e clar ca nu merita nici macar sa te mai gandesti la el. Parerea mea e ca nici nu trebuie sa  iti treaca prin cap sa te intalnesti cu el numai pentru sex. Nu s-ar intampla altceva decat sa ii faci in continuare pe plac, si nu merita.  El vrea sa plece la facultate, sa se distreze, lasa-l in pace si fi sigura ca o sa gasesti ceva mai bun, tot raul e spre bine ai sa vezi wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#16 2009-10-04 18:05:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nu are cum sa faca sex cu el si sa-l foloseasca.
la baieti mai e valabila chestia asta, dar cum noi fetele suntem mai sufletiste, mai afectuoase... e imposibil.
mai ales ca il iubeste de ceva timp.

si totusi mie mi se pare normal sa continue asa o vreme... adica e greu sa te rupi asa dintr-o data, ca sa nu mai zicem de dorinta aia carnala big_smile
sa zicem o data pe saptamana, apoi din ce in ce mai rar - timp in care poti sa-i arati ce a pierdut -  pana cand o sa ajungi sa ti spui tu "oare chiar atat merit?"

poate ca te simti exceptional cu el in pat, dar e nevoie si de alte lucruri pe care NU TREBUIE sa ti le refuzi... mai ales la varsta asta, cand poti sa gasesti un tip sa ti puna lumea la picioare.

asa trebuie sa gandesti mereu, sa nu fi naiva... poate daca te-ar vedea cu altul si-ar da seama ca inca mai tine la tine.

sunt f multe fete care raman blocate in genul asta de relatie, si sufera ani in sir, multumindu-se cu actul sexual. dar tu o sa pui punct la timp si o sa te refaci tongue

lupta-te putin cu morile de vant, vezi daca se mai poate ceva... convinge-te singura de felul in care stau lucrurile.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#17 2009-10-04 19:57:34

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Crede-ma, daca spune ca nu vrea o relatie serioasa, chiar nu vrea! Oricum, culcandu-te cu el in conditile dictate de el, ii usurezi situatia. Refuzand categoric sexul in aceste conditii, doar asa l-ai pune pe ganduri! Si i-ai castiga si respectul! Prefa-te indiferenta si vei vedea reactie! Informeaza-l ca tu nu faci dragoste decat cu iubitul tau, statul pe care el nu il mai are! Informeaza-l si ca ai intalnire cu un tip, si nu ai timp de chestii ascunse.

Spui: " ce m-a dernajat cel mai tare?ca dupa ce ne-am impacat am vazut ca poate fi asa cum vreau eu, ca ma poate alinta, ca poate fi dragastos.greseala mea a fost ca l-am batut la cap si de aici totul s-a schimbat in rau.acum asta este, nu mai am ce face.dar durerea inca e in sufletul meu.".

E prea sigur pe tine. Fii misterioasa, evaziva, niciodata isterica ori cu lacrimi in ochi, si va fi iar al tau! Trimite-l la altele, calma, si refuza sa fii fizic a lui! Va tampi de ciuda!

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2009-10-04 20:01:40)

#18 2009-10-04 20:00:00

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pai de ce sa nu faca sex cu el daca se potrivesc atat de bine in pat? Aici nu mai e nimic de salvat. Doar nu o sa danseze dupa cum vrea el, nu? Deci eu sa fiu in locul ei nu l-as mai vrea pentru mai mult decat sex in nici un caz. Cand ti se urca hormonii la cap il suni, i-o pui si-i dai drumul in strada, simplu.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-10-04 20:00:28)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#19 2009-10-04 20:04:51

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

baciu a scris:

pai de ce sa nu faca sex cu el daca se potrivesc atat de bine in pat? Aici nu mai e nimic de salvat. Doar nu o sa danseze dupa cum vrea el, nu? Deci eu sa fiu in locul ei nu l-as mai vrea pentru mai mult decat sex in nici un caz. Cand ti se urca hormonii la cap il suni, i-o pui si-i dai drumul in strada, simplu.

lol ..sa stii ca asa ar trebui sa procedam multe dintre noi ...bine , eu cel putin ..atat merita ...sa-l folosesc pt sex ..

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.