homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu fostul?-2

#20 2009-10-04 20:07:07

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Re: sex cu fostul?

baciu a scris:

pai de ce sa nu faca sex cu el daca se potrivesc atat de bine in pat? Aici nu mai e nimic de salvat. Doar nu o sa danseze dupa cum vrea el, nu? Deci eu sa fiu in locul ei nu l-as mai vrea pentru mai mult decat sex in nici un caz. Cand ti se urca hormonii la cap il suni, i-o pui si-i dai drumul in strada, simplu.

Ea este cea care il cunoaste, nu noi! Ea este cea care stie daca merita efortul, nu noi! Toti baietii se joaca cu fetele care le permit! Aici intervine capacitatea fetei de a se face respectata.

Chiar crezi ca exista barbat care nu s-a jucat niciodata cu vreo fata, cu sentimentele ei?... Daca chiar exista un astfel de barbat, e exact acela pe care nu-l vrem ... niciuna! Imi amintesc vreo doi baieti care umblau ca disperatii dupa mine, si ma iritau la culme! Nu stiu cum se purtau cu altele, dar pe mine ma iritau cu atitudinea lor de catelusi! Nimeni nu vrea ceea ce i se da pe tava!

Si crede-ma, fata nu vrea doar sex!

#21 2009-10-04 20:22:58

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

dragoste cu nabadai, nu stiu cum esti tu, dar in locu` tau nici nu l-as mai putea privii in ochi.
daca spui ca nu exista in orasul tau nici un baiat pe gustul tau, desi ma indoiesc, nu-i nimic, gasesti unu pe care sa il placi cat de cat, dar care sa te respecte, si vezi ce iese, macar incerci, oricum e mai bine decat cu tipul asta.
daca vrea sa plece lasa-l sa plece, chiar daca te doare, iti pastrezi respectul de sine, si te va aprecia mai mult decat daca i-ai ceda asa cum ar vrea el, ocazional...
si de ce nu, poate asa isi va da seama ca daca te pierde te pierde definitiv, si poate se va razgandii....

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#22 2009-10-04 20:23:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

asta e o lege nescrisa a femeilor chicot
cand sunt prea cautate, nu mai vor... cand e prea bine, nu le convine.
ma rog, cu siguranta sunt si exceptii, dar in principiu cand un baiat pe care il iubesti te face sa suferi, iti dai seama de fapt cat il iubesti, daca ii ierti anumite chestii.
eu cred ca oamenii care se iubesc cu adevarat au trecut prin niste chestii naspa, ca sa si dea seama de iubirea lor.
pt ca n ai de unde sa stii ca iubesti pe cineva, pana nu esti pusa intr-o anumita situatie.

toate ca toate, iertari, compromisuri, dar sa fie dragoste... adica nu poti sa faci sacrificii cand cel de langa tine nu te vrea si ti-o spune in fata.
nu cred ca poti sa i spui cuiva ca nu-l vrei si tu de fapt sa-l iubesti de moarte...
la fel cum nu cred ca un baiat se poate complace intr-o relatie "moarta". pt ca in general ei sunt mai "tari" decat noi si daca nu mai vor, zic si gata

eu sunt convinsa ca o fata stie/simte cand un baiat o iubeste...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#23 2009-10-04 21:17:16

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu cred ca refuzandu-i partidele de sex il va face sa se intoarca la ea si de asemeni nu cred ca respectul de sine se masoara in calitatea relatiilor pe care le contracteaza o persoana....trebuie doar facuta diferenta dintre o relatie bazata pe sentimente & co. si o relatie bazata strict pe sex.
dragoste cu nabadai, avand in vedere ca acum nu mai formeaza un cuplu cu acest baiat care a dezamagit-o mai mult sau mai putin, trebuie sa se gandeasca la ceea ce isi doreste ea si numai ea, tinand cont de faptul ca e clar ca tipul nu isi mai doreste ceva serios cu ea....eu daca as fi in locul ei as face in continuare sex cu tipul (nu pentru ca vrea el, pentru ca vreau EU si simt nevoia) si l-as lasa in momentul in care as gasi pe cineva cu care mi-as dori o relatie!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#24 2009-10-04 22:29:41

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

stati asa ca trebuie sa dau mai multe detalii.

pana nu demult ma iubea la nebunie...dar eu m-am schimbat in rau si m-am purtat destul de urat cu el, i-am facut faze nasolae, dar fara sa imi dau seama.atunci ne-am despartit.mi-am dat seama cat am gresit si am decis sa ma schimb pentru ca am realizat ce am devenit si nu imi placea.dupa o perioada de despartire, exact cand am inceput sa il tratez mai cu indiferenta a inceput sa se tina dupa mine lol.ne-am impacat, a fost totul bine si frumos, pana sa incep eu cu geloziile.de ce?pentru ca inainte stiam ca ma iubeste si aveam incredere totala in el...acum nu stiam daca ma mai iubeste, si dupa spusele lui nici el nu stia.si a ramas ca luam o pauza in care el sa analizeze foarte bine ce simte pentru ca eu vreau pe cineva care sa ma iubeasca.apoi el a spus ca inca nu e pregatit sa o ia de la capat nici macar cu mine sau sa aiba o alta relatie cu altcineva, ca asa simte el si vrea sa isi asculte intuitia.
eu l-am acuzat ca e un nenorocit, ca el vrea sex fara obligatii ca vrea sa experimenteze si sa se distreze, dar a negat si sincer il cunosc si stiu ca nu vrea asta.dar tot nu voi intelege cum a putu el fi asa cum imi doream eu si apoi totul s-a destramat.dupa ce ne-am despartit a doua oara a ramas ca vom ramane prieteni buni, ca el ma are draga.insa eu am facut cam urat si am inceput sa il acuz de diverse lucruri si nu ne-am mai vorbit o perioada.acum am inceput sa vorbim iar si eu imi aminteam cate lucruri din viata noastra si am inceput sa ne amitim de sex si asa s-a ajuns sa ne intalnim.
ca sa fiu sincera, da, mi-as fi dorit ca el sa priveasca altfel tot ce ii spuneam eu.ca momente frumoase de cand ne iubeam, dar cred ca lui nu i-au stranit decat dorinta sexuala.chiar nu stiu ce voi face.nu cred ca mai are rost sa imi bat capul...sunt asa de confuza si ma doare asa tare sufletul :(simt ca nu se mai termina.si in realitate nu am cu cine vorbi despre asta...trebuie sa tin in mine

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

Publicitate

loading...

#25 2009-10-04 22:41:41

skumpi
Vizitator

sex cu fostul ? so lame  roll

#26 2009-10-04 22:43:22

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

skumpi a scris:

sex cu fostul ? so lame  roll

tummenupp

hjarta

#27 2009-10-04 22:44:37

dragoste_cu_nabadai
Full member

skumpi,argumenteaza.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#28 2009-10-04 22:45:58

carmen_21
Insomniac member

dragoste_cu_nabadai , parerea mea e ca esti un pic -mai mult- imatura. el cati ani are?
nu ti imagina ca as fi eu matura... nici pe departe chicot 
intr o oarecare masura ma regasesc in ceea ce zici tu -crize de astea "esti nenorocit, etc."

eu nu i am gresit lui cu nimic- practic. el mie de mai multe ori...dar eu ma isterizam mereu si uite asa ne certam mai mult din vina mea.
pt ca daca esti suparata, nu trebuie sa fii rea... dar eu mereu jigneam, ma aprindeam de la orice si credeam ca mi se cuvine tot.

nu stiu, probabil ca ai gresit si tu... dar nu trebuie sa te acuzi, sau chestii de genul.
incearca sa ii arati ca te ai schimbat... fii mai detasata. chiar si cand faceti sex.
si nu mai fi rea... crede-ma, nu te ajuta cu nimic. tie iti faci rau...

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-10-04 22:48:08)

#29 2009-10-04 22:47:41

skumpi
Vizitator

daca tot vreau sa mi`o pun cu unu , ca ma mananca atat de tare si nu ma mai pot abtine o fac un un viitor iubit , in nici un caz cu un ex` si mai ales cand mai exista sentimente din partea mea ! unde scuip, nu mai ling !

#30 2009-10-04 22:51:42

dragoste_cu_nabadai
Full member

el are 19 ani.

am fost detasata ultima oara cand s-a intamplat.chiar foarte, pentru ca el deja ma intreba de ce sunt asa de serioasa...inainte sa ne impacam cand ne-am intalnit pentru acelasi lucru eu inca il iubeam foarte tare si pentr mine era dragoste si imi aminteam momentele frumoase petrecute altarui de el...acum a fost sex si atat...nu mi-a trezit nimic in mine.nici macar cand l-am vazut, desi nu il vazusem de o luna, nu am simtit nimic.dar oare de ce cand m-a sunat am avut emotii?

stiu ca am gresit atunci ca l-am jignit si i-am spus lucruri chiar foarte dureroase.dar mi-am cerut scuze de nenumarate ori, pentru ca nu imi place sa fiu certata cu cineva, nu imi place sa ranesc oamenii sa ii fac sa sufere.dar el a pus totul la suflet cand defapt trebuia sa isi dea seama ca mereu l-am iubit si niciodata nu am vorbit serios.

si de impacare, chiar nu stiu ce sa zic...cred ca m-as impaca cu el numai daca as vedea ca ma mai iubeste indeajuns de mult...

skumpi, posibilitatea de a o face cu un potential viitor iubit o exlcud.de ce o fac cu el? pentru ca el e la indemana.pentru ca nu ma pot culca cu cineva asa numai ca sa imi potolesc hormonii pentru o noapte.inca mai tin la el, ce e drept.dar el e la indemana,in el am incredere, si el stie ce imi place.

Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2009-10-04 22:54:36)

#31 2009-10-04 22:57:14

carmen_21
Insomniac member

fara nicio referire la tine skumpi, probabil ca tu esti mai puternica, mai rece, mai realista, nu stiu... dar mie mi au displacut mereu fetele excesiv de orgolioase care prefera sa planga si sa si rupa parul din cap, decat sa si calce pe "inima".
eu n as putea sa stau asa frustrata si sa sufar, sa mai simt si nevoia sa fac sex, dar sa ma tin tare doar de dragul de a parea nu-stiu-cum.

fiecare se trezeste la timpul lui, dar trebuie sa ne dam singuri cu capul de pereti, altfel o sa ne intrebam mereu "de ce asa?"
poate dragoste cu nabadai o sa se impace cu al ei si o sa fie bine.daca n o sa fie bine, o sa si revina ea... si cu siguranta intr o alta relatie va fi altfel.
pt ca invatam din greseli.

#32 2009-10-04 22:57:52

skumpi
Vizitator

okey, tu acum incerci sa`ti demonstrezi tu tzie ca de fapt tu esti ce care`l foloseste !
vezi ca te cam contrazici : spui ca inca il iubesti si`l vrei `napoi iar acum spui ca ai facut sex cu el si nu ti`a trezit nimic, e imposibil, parerea mea sa faci dragoste/sex cu persoana pe care o iubesti si sa nu`ti trezeasca nic ! ai grija ca te joci cu focul si o sa te arzi !!
sa zicem ca el nu te foloseste, insa in orice caz ii convine situatia asta , sex fara batai de cap ? barbatii iubesc asta` wink iar tu ai impresia ca facand sex cu el o sa`i trezesti din nou iubirea pt tine si o sa va impacati ceea ce nu cred ca se va intampla !
sfatul meu ar fii sa accepti situatia si faptul ac el nu mai vrea o relatie si implicit nici pe tine si sa nu bati pasu pe loc ! ai 17 ani, esti fff tanara si ai toata viata inainte, nu e cazu sa te impotmolesti intr`o relatie fara viitor !

#33 2009-10-04 23:02:08

skumpi
Vizitator

carmen dar ce legatura are orgoliu aici ? nu e vorba de orgoliu si de a ramanea tare pe pozitii ci e vorba de a face ceea e este normal, de a nu ramane intr`o pseudorelatie in care nu esti dorita ci acceptata !
tzie tzi se pare ca daca nu te culci cu fostul care nu te mai vrea si simti o mare nevoie sa faci sex insa te abti pt ca e FOSTU care ti`a zis clar ca nu mai are chef de o relatie inseamna ca te tzi tare si pari nush`cum ??? sau inseamna ca ai putina demnitate si nu te bagi cu "forta" in patu lui ???
e evident ca orice o sa`i spunem noi ea o sa faca ce o sa vrea, dar din moment ce a scris aici nu cred ca sfatul cel mai bun ar fii : tzine`o tot asa ca o sa dai tu cu capu de pragu de sus si o sa`l vezi pe cel de jos !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-10-04 23:03:17)

#34 2009-10-04 23:05:38

dragoste_cu_nabadai
Full member

asta e problema...ca nu stiu daca il mai iubesc...adica stiu sigur ca l-as vrea inapoi pe cel care era acum ceva timp, care ma iubea, nu pe cel de acum.
si nu cred ca facand sex am sa ii trezesc iubirea.
el mi-a spus ca niciodata nu s-a folosit de mine, si ca eu judec gresit cand spun asta.eu m-am gandit ca s-a culcat cu mine pentru ca eu eram la indemana...dar el zice ca nu, ca e usor sa faci sex cu cineva si ca nu de asta s-a culcat cu mine.acum eu ar fi trebuit sa il intreb de ce s-a culcat atunci cu mine...
of, stiu ca probabil sunt o proasta dar nu pot sa ma desprind de el...stiu ca sunt slaba si ca ma doare sufletul chiar dac ain fata lui m-am dat mare si tare.

#35 2009-10-04 23:12:37

skumpi
Vizitator

dragoste, ca orice persoana ai nevoie de iubire, de afectiune, sa fii alintata & co ( si el are nevoie de aceleasi lucruri, stai linistita, desi spune ca nu forgetit ) iar asta din pacate nu o sa mai gasesti la el , din motivele pe care doar el le stie ! incearca sa te desprinzi incet dar sigur de el si de tot pt tine in primul rand pt ca numa asa vei putea gasi iubirea in alta parte !

#36 2009-10-04 23:12:38

carmen_21
Insomniac member

de lucrul asta vorbeam eu.
ce folos sa te dai mare si tare in fata cuiva, cand tu de fapt mori de durere si suferi?
adica eu i-as zice ca sufar... pt ca nu cred ca l as impresiona cu ceva daca m-as da asa indiferenta... din moment ce nu m-ar mai iubi, cu ce l ar incalzi ca sunt "puternica"?

nici sa plangi de mila, dar nici sa razi si sa te prefaci ca e ok.

si da, esti slaba... dar nu ai cum sa schimbi asta. sunt oameni slabi, oameni naivi, oameni puternici, oameni care se prefac... cel mai bine e sa te accepti asa cum esti, sa vorbesti si cu el si sa rezolvi lucrurile daca asta simti.
stii vorba aia... pana la urma de obisnuiesti cu toate...

#37 2009-10-04 23:18:41

dragoste_cu_nabadai
Full member

nu ajuta cu nimic sa ii arat ca sufar, crede-ma.mai bine asa.macar nu ma umilesc in fata lui.as fi vrut sa il pot trimite naibii si acolo sa stea.
ma bate gandul ca data viitoare cand o sa imi propuna asa ceva sa ma duc dar sa il iau la intrebari..de ce face sex cu mine?de ce cu mine si nu cu altcineva.
si pana acum am vrut sa ii arat ca tin la el ca sa il incurajez...pentru ca stiu ca e prea las ca sa lupte...ca daca ii ziceam ca nu imi mai pasa facea orice ca sa ma uite si sa nu mai fie dependent de mine.
ma infurie lasitatea de care a dat dovada.atat tot.
nu stiu.imi da impresia ca e doar un prostanac cu pretentii de baiat matur care crede ca nu are nevoie de iubire....si i-am zis asta...dar el a negat.

#38 2009-10-04 23:21:07

skumpi
Vizitator

carmen_21 a scris:

de lucrul asta vorbeam eu.
ce folos sa te dai mare si tare in fata cuiva, cand tu de fapt mori de durere si suferi?
adica eu i-as zice ca sufar... pt ca nu cred ca l as impresiona cu ceva daca m-as da asa indiferenta... din moment ce nu m-ar mai iubi, cu ce l ar incalzi ca sunt "puternica"?

nici sa plangi de mila, dar nici sa razi si sa te prefaci ca e ok.

si da, esti slaba... dar nu ai cum sa schimbi asta. sunt oameni slabi, oameni naivi, oameni puternici, oameni care se prefac... cel mai bine e sa te accepti asa cum esti, sa vorbesti si cu el si sa rezolvi lucrurile daca asta simti.
stii vorba aia... pana la urma de obisnuiesti cu toate
...

e fff bine sa ne iubim si sa ne acceptam neconditionat asa cum suntem insa nu e okey sa ne acceptam si comportamentele slabe, daca eu de exemplu sunt o alcoolic ce fac ? ma accept asa cum sunt ? o alcoolista notorie ? il iau pe nu in brate si spun : eh asta sunt eu forgetit unii sunt alcoolisti unii nu, eu fac parte din prima categorie forgetit
NU !!! ma accept pe mine ca persoana ca sunt slaba si nu pot sa spun NU alcoolului insa nu`mi accept comportamentu asta si incerc sa mi`l schimb !

Asa si in cazu ei, okey e o fire mai sensibila, dependenta, slaba insa asta nu inseamna ca trebuie sa accepte orice ca e slaba ! aici e de lucrat si aici se pot schimba multe mai ales ca are doar 17 ani, de`abia acu isi contureaza o personalitate si incepe sa vada cu ce se mananca viata, f multe se vor schimba de`acum inainte, depinde doar de ea daca schimbarile vor fii in bine sau in rau ! si mai ales depinde de alegerile care le va face in relatie, in viata !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.