|
Nu esti logat.
Sex cu fostul?-5#77 2009-10-08 21:02:18
Re: sex cu fostul?
exact, peste noapte #78 2009-10-08 21:09:35
Re: sex cu fostul?va multumesc ca sunteti alaturi de mine.dar in momentul de fata nu imi doresc o alta relatie...nici nu cred ca imi voi dori prea curand.nu am puterea sa o iau de la inceput...probabil ca e o suferinta puerila de care imi voi aminti peste ani si voi rade.sau cel putin asa sper. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #79 2009-10-09 10:10:37
Re: sex cu fostul?sper sa depasesti momentul si sa ajungi sa spui "Ce bine e fara el!!!" Offline #80 2009-10-09 12:36:44
Re: sex cu fostul?da, sper si eu sa se intample cat mai repede.intr-un fel realizez ca e mai bine fara el...decat ca atunci cand nu ne vedeam si mie imi era dor si erau cate si mai cate pretexte...mai bine asa. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #81 2009-10-09 12:46:22
am observat in "istoria forumului" ca skumpi e aia rece si realista si eu`s aia nerece si uneori visatoare, deci daca la vreun subiect avem aceeasi parere, inseamna ca poate fi luata in consierare pt ca e privita din ambele perspective si a mea si a lui skumpi, si rece si cald..si concluzia e aceeasi. daca avem aceeasi parere nu prea merge sa zici "tu esti rece eu nu pot". ma rog, asta e o teorie Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-09 12:47:00) Offline Publicitateloading...
#82 2009-10-09 13:05:43
Re: sex cu fostul?nu sufar pentru ca nu fac sex cu el.sufar pentru ca mi-e dor de momentele cand ma iubea...imi aduc aminte de ele desi as vrea sa nu o fac...sa uit totul si sa ramana trecutul acolo unde ii este locul. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #83 2009-10-09 13:09:22
Re: sex cu fostul?erau un reply la ce spunea carmen. Offline #84 2009-10-09 14:06:53
Re: sex cu fostul?cand am facut-o data trecuta nu am simtit nimic.nu mi-am adus aminte nimic. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #85 2009-10-09 14:31:35
Re: sex cu fostul?e foarte greu si te cred, dar lupta cu totul cu amintiri cu totul si veti fi amici atunci cand simti k poti fi , asa cum fac si eu acum si iti spun din proprie experienta , eu nu sunt amica cu el, k nu pot, dar sunt colega si asta nu pot schimba pt ink nu an, dar vreau sa lupt sa ies din suferinta asta...lupta si u nu te lasa calcata in picioare, nu se merita am ajuns la consluzia k viatza e una singura si ca sunt oameni in jurul nostru care ne iubesc si care ar face orice pt noi si trebuie sa luptam...... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #86 2009-10-09 14:36:32
Re: sex cu fostul?clar ca nu e bine sa fiti amici pentru ca mereu cand o sa te vrea, o sa te prosteasca cu un sarut si iar o sa ajungi in patul lui... chiar daca tu spui ca nu, ca nu vei mai fi niciodata cu el si ca nu il mai vrei, te vei lasa dusa de val... Offline #87 2009-10-09 17:21:39
da`te dreq #88 2009-10-09 23:36:08
Re: sex cu fostul?ma intarati? hai ca zic ca ai si tu momente cand esuezi lamentabil in a fi rece, si iese bunatatea din tine...da o reprimi repede, nu`i probl Offline #89 2009-10-11 11:31:52
Re: sex cu fostul?of...e asa de greu...eu care ma credeam fata aia puternica "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #90 2009-10-11 11:45:30
Re: sex cu fostul?daca tu continui sa te gandesti la el, la primele clipe impreuna care au fost frumoase si care s-au terminat si nu mai sunt... nu vei reusi sa treci peste asta... Offline #91 2009-10-11 14:23:44
Re: sex cu fostul?pana il vei uita si nu va mai insemna nimic pt tine probabil va dura mult, dar pana vei putea sa iti vezi de viata ta fericita si sa nu`l mai iubesti, nu va mai dura mult...dar depinde si de tine.. Offline #92 2009-10-11 16:44:12
Era, bine spui. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #93 2009-10-11 18:33:39
Re: sex cu fostul?va multumesc mult ca imi sunteti alaturi.e greu, mai ales ca nu am cu cine vorbi.prietena mea cea mai buna s-a mutat si oricum nimeni nu stie ca m-am culcat cu el. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #94 2009-10-11 18:40:52
Re: sex cu fostul?Probabil cu timpul o sa isi dea seama ce a pierdut, dar asta nu are nici o importanta acum. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #95 2009-10-12 11:28:38
Re: sex cu fostul?da, asa e "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|