|
Nu esti logat.
Masturbare-el#1 2009-10-08 19:24:25
masturbare-elBuna tuturor! Am o problema si as vrea sa vad daca mai sunt si alte femei ca mine. Voi sunteti geloase sau va suparati cand aflati ca iubitii/sotii vostri se masturbeaza? Dati vina pe masturbare atunci cand ei isi dau drumu imediat?De ceva vreme incoace prietenul meu isi da drumu repede,orgasm am mai mult clitoridian sau cand stau eu deasupra(mai rar asta,pt ca zice el nu se poate controla)..Situatia asta este oarecum stanjenitoare atat pentru el cat si pentru mine..Sa zicem ca sunt perioade cand avem parte de sex de calitate,si perioade cand nu.Acum mai vin si zic ca si pasa a mea rareori rezista si al 3lea numar,pt ca incepe sa ma usture etc .Ce este de facut? I am zis odata sa luam un vibrator pt intensificarea placerii noastre si a spus ca sunt perversa.El ce este daca vrea sa faca sex anal sau daca vrea sa isi dea drumu pe fata mea? Atept curioasa raspunsurile voastre In America, in sfarsit! Offline #2 2009-10-08 19:29:14
Re: masturbare-elsi tu il lasi sa-si dea drumul pe fata ta???iti face atata placere???eu nu inteleg,asta nu face parte din capitolul sex de calitate...scz... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #3 2009-10-08 19:31:19
Re: masturbare-elEu nu cred ca masturbarea e cauza problemelor voastre, asta e ceva normal, devine o problema daca el prefera sa se masturbeze in loc sa faca sex cu tine, ceea ce inteleg ca nu e cazul... in rest trebuie sa gasiti lucruri care sa va faca placere amandurora, evident ca nu trebuie sa faci ceva ce nu-ti place. Offline #4 2009-10-08 19:41:33
Re: masturbare-elwild-wind,eu nu am postat ca tu sa ma judeci sau altcineva.am postat ca sa primesc un raspuns..fiecare cuplu face ce vrea intre 4 pereti.nu ma dau in vant dupa asa ceva,dar cand sunt excitata la maximum si vreau, il las..da n ai de unde sa stii tu ce insm pt mine sexul de calitate,cum nici eu nu stiu si nici nu ma intereseaza ce e la tine sexul de calitate. Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-10-08 19:43:08) In America, in sfarsit! Offline #5 2009-10-08 19:48:32
Re: masturbare-elok... ii normal:))ce vrei sa se duca la alta ,cand tu nu esti si el are chef?sau poate omu are chef sa se masturbeze.. eu,tu si restul lumii... Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-08 19:51:14
Re: masturbare-elpui,nu te judec,departe de mine...asa sunt eu mai directa...fetele ma stiu.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2009-10-08 20:05:05
Re: masturbare-eladica eu sunt singura dp forumul asta care a acceptat ca logodnicul ei sa ejaculeze pe fata ei? nu mi se pare neaparat ciudat ca el sa si-o gadile,dar e asa o chestie..si-o gadila,dar nu refuza sa o faca cu mine nicicand.am zis ca avem partide de calitate,dar nu am zis ca asta include si ejaculatul! si nu il las sa termine pe fata,bratzg! o spui ca si cum a ejaculat numai pe fata! (am acceptat chestia asta de vreo 4 ori in utimul an si suntem de 3) Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-10-08 20:06:28) In America, in sfarsit! Offline #8 2009-10-08 20:08:37
Re: masturbare-eliar nu ai inteles nimic...cum nici eu nu am inteles ce ai vrut sa explici acum... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #9 2009-10-08 20:16:25
Re: masturbare-elMasturbarea, din contra, il ajuta mult sa se controleze. De ex prietenul meu, daca nu se masturbeaza o saptamana-doua, apoi cand facem sex, la primul numar termina relativ repede...in schimb, daca s-a masturbat cu o zi inainte, iar urmatoarea zi o facem, tine muuult si bine. Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-10-08 20:17:31) Offline #10 2009-10-08 20:17:02
Re: masturbare-elhai ca am luat-o pe campii si pana la urma n-am inteles care e de fapt problema ? adica in ce fel te afecteaza pe tine chestia asta cu masturbarea ? Offline #11 2009-10-08 20:17:53
Re: masturbare-elbine,atunci imi cer scuze! (in legatura cu wild).cred ca eu am sau aveam o problema in legatura cu masturbarea lui. ma gandeam ca daca se masturbeaza are vreo legatura cu ejacularea precoce. probabil ca sunt geloasa?? pe el ca eu nu ma pot masturba..adica ajung la jumate si nu ma pot termina..am o problema? is dusa? Ultima oara a fost editat de angel89 (2009-10-08 20:23:36) In America, in sfarsit! Offline #12 2009-10-08 20:25:53
Re: masturbare-elnu, si eu zic ca andra, termina mai greu daca se masturbeaza... eu zic sa nu te mai gandesti la chestia asta, ca e ceva asa strict fiziologic... pe cine sa fii geloasa, pe mana lui dreapta ? Offline #13 2009-10-08 20:30:18
Re: masturbare-elpe el ca isi cunoaste corpul,ca se poate termina singur, si eu nu.ce pot sa fac pt asta? de exemplu acum as vrea sa o fac,dar mi e frica sa ma satisfac singura,ca ma incep si nu ma pot termina In America, in sfarsit! Offline #14 2009-10-08 20:32:26
Re: masturbare-elai putea sa mai incerci daca vrei neaparat, dar relaxata, fara frica, vezi ce-ti place, cum te simti mai bine si o sa reusesti sa termini... asta e si ideea, sa-ti cunosti corpul cat mai bine Offline #15 2009-10-08 20:38:21
Re: masturbare-elda,o sa incerc:d,sper sa-mi iasa..ar trebui sa ma simt ca o ciudata daca vreau un vibrator sau un stimulator pt clitoris? In America, in sfarsit! Offline #16 2009-10-08 20:39:39
Re: masturbare-eleu zic ca nu... desi cred ca tot ce-si face omul cu mana lui e sfant Offline #17 2009-10-08 20:45:51
Re: masturbare-elbuna asta! bine ms pt tot heimdall si tuturor In America, in sfarsit! Offline #18 2009-10-08 20:47:31
Re: masturbare-eln-ai pt ce, mai citeste pe aici, ca gasesti o gramada de idei Offline #19 2009-10-08 23:12:31
Re: masturbare-eldepinde mult si CUM se masturbeaza. daca face asta ca pe un exercitiu pentru controlarea ejacularii e ok. e chiar recomandat ca atunci cand se masturbeaza sa incerce sa se opreasca pt a prelungi intervalul pana la ejaculare. dar, daca o fac pentru ei, sa se detensioneze, sa se simta bine (sau ce or vrea ei..) de obicei o fac repede. si asta nu e ok pentru prestatia lor, in cazul in care au si probleme de cotrol/ejaculare precoce etc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|