homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masturbare-el-2

#20 2009-10-09 01:44:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: masturbare-el

heimdall a scris:

eu zic ca nu... desi cred ca tot ce-si face omul cu mana lui e sfant lol

asta a fost tare lol

hjarta

#21 2009-10-09 12:53:15

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

am vazut ca mai sunt fete cu sentimetul meu in legatura cu masturbarea lui..rasuflu usurata! am mai zis cred,nu isi da drumul mereu inaintea mea, ma mai asteapta,dar asta se intmpla mai rar,poate daca am face si al 3 lea numar..ma mai gandesc la altceva acum..noi avem ca preludiu de cele mai multe ori sexul oral si facem cateodata poate 30 de minute(desi cel mai mult a durat 2 ore,iar cel mai putin vreo 5 minute),..atunci cand ii vine sa ejaculeze si io ma joc cu pasa a lui,incetez pt putin timp,pt ca ii vine sa si de a drumul,apoi reiau..daca insistam prea mult asupra sexului oral poate sa fie o problema cu ejacularea rapida? eu nu zic ca nu,dar..
jessica_m,ai spus ca femeile nu au curajul sa spuna ca barbatii lor si-au dat drumul cel putin odata pe fata lor. dar de ce nu au curajul? E UN FORUM!! NU SUNTEM FATA IN FATA,nu ne cunoastem! daca nici sub o identitate ascunsa nu spunem adevarul,atunci cum?

In America, in sfarsit!big_smile

#22 2009-10-09 16:52:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

imi pare bine ca in sfarsit ai mai reusit sa te lamuresti.
sfaturi vei gasi mereu pe aici,mai buna sau mai proaste,depinde cum le iei si asimilezi
de judecat,ma repet,nu te-a judecat nimeni,ar fi culmea..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#23 2009-10-10 13:37:00

angel89
Sr. member

da,am vazut ca mai sunt ca mine, in privinta "geloziei" ca sa-i zic asa.Din mesajul tau din din a lui bratzG,dar ma rog, probabil nu am interpretat eu mesajul cum trebuia..O zi buna tuturor!

#24 2009-10-11 15:13:51

Grisham
New member
Inregistrat: 2009-09-22

adina84 are perfecta dreptate. Vorbesc in calitate de barbat cu o anumita varsta si cu o bogata experienta sexuala. Ca si femeilor, si noua ne place masturbarea. Nu cred ca este cineva care nu o practica, chiar daca este intr-o relatie sau casatorit. Ca barbat, depinde cum o practici, cat de des si mai ales pentru ce motiv...Daca partenerul celei care a initiat discutia o practica mecanic, ca o metoda rapida de detensionare sau, mai grav, in loc de sex, ar putea avea probleme de ejaculare precoce. Se obisnuieste sa ejaculeze rapid si acest lucru ii va afecta viata sexuala...Dar, pana la urma, totul tine de autocontrol si experienta..Daca exista comunicare se poate remedia acest mic inconvenient. Pentru intarzierea ejacularii ii recomand sa incerce sa foloseasca un prezervativ, mai gros..Durex Extrasafe de exemplu...si eventual un lubrifiant care sa reduca frecarea....rezultatele nu vor intarzia sa apara..

You want to know me...but do you know yourself?

Publicitate

loading...

#25 2009-10-11 16:00:52

angel89
Sr. member

am zis si repet,iubitul meu nu se masturbeaza si apoi numai vrea sa o facem,ba din contra daca ar fi el am face o non stop, dar mai trebuie sa si muncesti mananci si alte alea..am stat mai bine si am analizat problema: ultima perioada pt noi a fost una stresanta,abia daca o facem de 2 ori pe saptamana si e clar(ma gandesc eu) de ce isi da drumul repede..acum astept sa treaca perioada asta si sa vad daca revine totul la normal.O zi buna tuturor!

#26 2009-10-12 09:01:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Grisham a scris:

Daca partenerul celei care a initiat discutia o practica mecanic, ca o metoda rapida de detensionare sau, mai grav, in loc de sex, ar putea avea probleme de ejaculare precoce. Se obisnuieste sa ejaculeze rapid si acest lucru ii va afecta viata sexuala.

exista si dezvat pt tb asta?

#27 2009-10-12 20:24:38

Grisham
New member
Inregistrat: 2009-09-22

anca90 a scris:

Grisham a scris:

Daca partenerul celei care a initiat discutia o practica mecanic, ca o metoda rapida de detensionare sau, mai grav, in loc de sex, ar putea avea probleme de ejaculare precoce. Se obisnuieste sa ejaculeze rapid si acest lucru ii va afecta viata sexuala.

exista si dezvat pt tb asta?

Nu as fi de acord cu jessica...Cand e vorba de probleme sexuale barbatii se inhiba total. Nu e indicat sa incerci sa il convingi ca are o problema...Cred ca dezvatul ar veni din mai multa disponibilitate si fantezie din partea partenerei..Schimba ceva in viata sexuala, solicita-l mai mult, joaca-te cu el...provoaca-l sa iti provoace cat mai multe orgasme la un contact sexual, intrerupe-l inainte de climax...sunt multe metode...depinde cum le aplici..si mai ales cand. In zioua de azi majoritatea stam foarte prost cu timpul....

You want to know me...but do you know yourself?

#28 2009-10-12 21:03:08

angel89
Sr. member

jessica_m, pai cum poti sa stai asa? de ce nu faci ceva ca sa-si dea seama ca isi da drumul prea repede? arunca i o pastila, aplica:omul in gluma zice adevarul! ma gandesc ca daca ai sa taci in continuare sa nu se agraveze

#29 2009-10-12 21:56:51

angel89
Sr. member

am trimis mesaj, dar vad ca nu a aparut..Iti spuneam ca imi pare rau, si ca eu cred ca este f egoist, ca te stie pe tine "prea" stabila, nu l-ai insela si parasi pt nimic in lume. ma gandesc, daca isi permite sa faca chestia asta de 1 an si ceva..

#30 2009-10-12 22:07:28

angel89
Sr. member

Iti pun o intrebare,imi raspunzi daca vrei,daca nu,nu: de ce ai mai ramas cu el,mai ales ca nu mai esti "stabila"?

#31 2009-10-12 22:17:28

angel89
Sr. member

pai atunci iti urez sa ai rabdare muultaa!

#32 2009-10-13 18:30:10

joanna_m20
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-01

angel89 a scris:

pe el ca isi cunoaste corpul,ca se poate termina singur, si eu nu.ce pot sa fac pt asta? de exemplu acum as vrea sa o fac,dar mi e frica sa ma satisfac singura,ca ma incep si nu ma pot termina

Adica iubitul tau te cunoaste mai bine decat te cunosti tu insati?el te satisface....?sunt curioasa cum a aflat el ce iti place...din moment ce tu nu ai stiut sa-i spui lucrurile astea...sau poate a descoperit singur..relax girl! cool

Trezeste-te in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si traieste ca si cum ar fi ultima zi din viata ta!

#33 2009-10-13 19:48:31

angel89
Sr. member

pai eu mi-am descoperit corpul prin el, ca sa zic asa..eu am mai avut relatii inainte sa fiu cu actualul si nu stiiam ce e ala orgasm,habar nu aveam de corpul meu, iar iubitul meu a stiut cum sa ma faca sa ma simt bine..joanna, a descoperit si singur dar i-am zis si eu ce ma face sa ma simt bine, ce trebuie sa faca ca sa ajung la orgasm, iar el la fel mi-a spus..am comunicat foarte mult pe tema sexului si astfel am ajuns la performante..numai ca eu nu reusesc sa ma masturbez. cand o facem ii place sa ma priveasca cand imi var eu degetelele, dar cand sunt singura, ma opresc la jumatatea drumului sad

#34 2009-10-13 20:24:54

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ce fac eu cu ejacularea lui cam "precoca"? smile

mi-a spus intr-o discutie mai devreme ca a incercat sa faca ceva in sensul rezolvarii problemei... si a ramas asa...

as vrea sa abordez din nou subiectul, dar stiu ca e foarte sensibil la astfel de discutii. si orgolios peste masura. cred ca o sa ii trimit niste link-uri initial..
voi cum procedati, daca e cazul ?

#35 2009-10-13 20:35:58

albinuta_vesela
Insomniac member

stie, incearca de fiecare data sa amane momentul.  e ok cam de la a 3-a partida, dar asta e cam ultima. insa nu cred ca face altceva in sensul asta. i-am sugerat niste  exercitii kegel.

si mai e o chestie pe care nu pot sa mi-o explic. acum 3 ani cand am inceput noi sa facem sex, rezista si cate 7 partide pe noapte (nu exagerez, eram la inceput, eram nebuni unul dupa altul, parca nu eram niciodata obositi pt asta). acum la a 3-a partida deja e cam greu... pt el. nu inteleg ce s-a intamplat. ma doreste la fel de mult si acum.  nu fumeaza, nu bea (decat normal, in oras sau la ocazii..) si nu are amanta big_smile ce sa fie ?

#36 2009-10-13 20:45:41

skumpi
Vizitator

asa se intampla in feicare cuplu, la inceput numarul partidelor e mai mare iar apoi cu trecerea timpului scad, e normal , nu`ti face griji !

mereu a ejaculat precoce ? cat de precoce ? lol
nush daca exercitii alea sunt cheia si ma indoiesc ca o sa le faca, sincer lol
in ejacularea precoce e de lucrat la psihic, asta daca ati luat in calcul si o problema medicala...

#37 2009-10-13 20:47:23

albinuta_vesela
Insomniac member

nici eu nu cred ca face exercitii smile

medical nu e nici o problema. doar daca nu luam in calcul burtica care a inceput sa creasca. nu , nu e gravid big_smile, doar ca pune sunculite pe burtica. lol

#38 2009-10-13 20:50:54

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

si al meu la primul numar ejaculeaza cam precoce insa am observat atunci cand acordam un timp mai mare preludiului il "tine" mult mai mult si chiar ma mir...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.