|
Nu esti logat.
Am nevoie de un sfat si de niste pareri-2#20 2009-10-10 22:22:08
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriCand iei o hotarare sa fii sigura ca e ceea ce iti doresti! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #21 2009-10-10 22:37:39
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriSunt singura careia i se pare foarte pueril gestul lui de "ma duc la altele ca sa ma razbun pe tine"? Offline #22 2009-10-10 22:38:42
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareridaca il iubesti cu adevarat poate o sa ai puterea sa-l ierti sanatatea e mai buna decat toate Offline #23 2009-10-10 22:50:01
Re: am nevoie de un sfat si de niste parerimie nu mi se pare ca ar fi vina ei intr-o masura asa mare sanatatea e mai buna decat toate Offline #24 2009-10-10 23:14:14
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriSi el tre' sa dea dovada de maturitate si sa nu faca gesturi tampite 'ca sa se razbune'. Ce naiba,e prietena lui stabila,nu un amic nou-venit in gasca... nu te razbuni pe prietena ta decat daca ai o rotita sarita pe undeva (sau mai multe). Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-10 23:18:07Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriMie mi se parea normal sa ii spuna si sa se desparta de ea, nu sa o insele ca sa ii dea motive de gelozie. Penibil. In locul ei nu as continua relatia cu asa o persoana. Nu e vina ei, cand nu ai motive de gelozie nu esti geloasa. De unde stiti voi ca el nu dadea semne? Offline #26 2009-10-10 23:22:13Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriSIngura mea razbunare ar fi sa ma despart de el pentru ca stiu ca de dragoste prea multa e gelos. Oricum a insela duce clar la despartire, cel putin in relatia noastra (si cred ca in majoritatea relatiilor=. Cred ca pur si simplu tipul nu a avut curajul sa ii spuna in fata ce si cum. Offline #27 2009-10-10 23:32:33
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareri
Nu,nu ma razbun. Din contra,incerc sa-i dovedesc cat de mult greseste in privinta respectiva. Intr-o relatie stabila nu exista copilarii de genul...sunt jalnice,sincer. De ce naiba e relatie,si nu joaca,then? Intr-o relatie,chestiile astea se discuta si se lamuresc,nu se baga lumea intr-un joc prostesc de genul asta cu razbunarea si alte tampenii. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-10-10 23:33:32) Offline #29 2009-10-12 00:00:55
Re: am nevoie de un sfat si de niste parerifetelor si baietilor care sunteti:) mai astept parerile voastre in legatura cu situatia mea.mi-as dori ft mult sa am si parerea unor baieti.va multumesc Ultima oara a fost editat de carlita (2009-10-12 00:04:47) Offline #30 2009-10-12 17:00:10
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriEu ti-am spus. In locul tau m-as despartii de el, pentru ca o relatie in care nu exista incredere nu e relatie, dar in acelasi timp as face tot posibilul sa imi dau seama ce nevoi i-au indeplinit acele escapade, si eu nu, poate nevoia de aventura, de nou, dar nu as face asta pentru el, ci pentru mine, ca sa stiu data viitoare ce nu trebuie sa fac, si pentru cel care urmeaza. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-12 17:03:33) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #31 2009-10-25 04:34:47
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriAm si eu o problema! Vreau sa intretzin cu prietena mea o relatzie sexuala .. si nustiu nici eu nici ea ce facem dupa asta.. vreau fara prezervativ decii ea sa ia anticonceptzionale .. le ia dupa sau inainte .. ka nu intzeleg din ce am citit pana acum dupa cum mam informat.. va rog daka ma poate ajuta cineva vreau doar sa am grija cu prietena mea sa no las insarcinata vreau detalii:) Offline #32 2009-10-25 07:48:06
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareripentru carlita: Offline #33 2009-10-26 10:43:59
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriFlorin18 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #34 2009-10-26 12:00:06
Nu esti singura... Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-10-26 12:02:36) baby Dragos Offline #35 2009-10-26 18:19:34
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareriCarlita, ai spus ca a prietenul tau a ajuns de mai multe ori in pat cu alte fete si ca s-a oprit..Prima oara l-as crede ca nu s-a culcat,dar dupa aceea sa se repete faza, e cam suspicios, bate la ochi. Zice ca din respect pt tine nu a facut sex cu celelalte. Pai daca te respcta eu cred ca nu mai ajungea in pat cu respectivele..Te inteleg cand spui ca nu-ti da atentie, ca nu-ti spune cat de mult te iubeste si chestii de astea, cateodata asa este si al meu,dar invata sa iti tii in frau sentimentele, nu-i mai arata cat de mult il iubesti, pt ca el te vede inebunita dupa el si zice ca i de ajuns sa iubeasca unu si celalalt sa primeasca..Eu cred ca o relatie fara incredere nu merge deloc! Si eu eram suspicioasa inainte, ziceam ca nu s buna pt el si tot asa,ba chiar l-am trimis la altele la nervi, dar in timp m-am vindecat, nu de tot dar in mare parte..Am invatat sa am mai multa incredere in mine,sa ma iubesc pe mine intai si apoi pe el! In America, in sfarsit! Offline #36 2009-10-27 06:31:20
Sincer nu am vrut sa o spun chiar asa. Nu am vrut sa spun ca e este imposibil sa ai un prieten care sa ajunga sa tina la tine intr-atat de mult incat sa nu vrea pe altcineva. E posibil, dar trebuie ales cu grija daca asta vrei! Ce vreau eu sa transmit e ca inainte de o relatie stabila e bine ca ambii parteneri sa nu fie lipsiti de experienta. Intreaba-te, tu ai alege inteligent o relatie serioasa cu un tip fara experienta pentru care tu esti prima si ai impresia ca vei ramane prima si nemaipomenita pentru totdeauna? Crezi ca nu se va simti flatat la prima ocazie de a cunoaste si o alta femeie? Offline #37 2009-10-27 21:23:43
Re: am nevoie de un sfat si de niste parerieu sunt foarte confuza oricum.lui nu i-am mai spus asta pt ca i-am zis ca daca am hotarat sa continuam nu o sa i reprosez niciodata si nu o sa i amintesc aceste fapte.acest lucru i l-am cerut si lui sa nu imi aminteasca.chiar acum de cateva seri vorbeam asa de viata noastra sexuala pt ca trebuie sa recunosc ca in acest sens ne intelegem super si mi-a zis ceva de genu"nici nu iti imaginezi ce scarba mi-ar fi sa ma culc cu alta" bine ce sa va zic?nu am muscat-o pe deplin dar nu i-am zis nici k nu l-as crede sa nu zica ca incep cu geloziile sau ceva de genu.voi incerca sa ma abtin.asa frumos ar fi sa fie adevarat ce mi-a zis dar nu stiu... Offline #38 2009-10-27 21:32:04
Re: am nevoie de un sfat si de niste pareri Incearca sa nu mai pui la suflet nimic carlita... Nu se merita „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|