homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat si de niste pareri-2

#20 2009-10-10 22:22:08

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: am nevoie de un sfat si de niste pareri

Cand iei o hotarare sa fii sigura ca e ceea ce iti doresti!
Daca vrei sa ramai cu el trebuie sa te schimbi.
Gandeste-te daca nu ti-ar place sa se schimbe putin rolurile... daca nu ti-ai dorii sa fie el cel disperat dupa tine, sa fie el cel care sa ia initiativele, etc... si apoi, gandeste-te cum poti face asta.
Primul pas ar fii sa nu iti mai arati gelozia, sa nu mai fii posesiva, sa ii dai libertate.
Pentru ca dupa cum ai vazut, nu il poti controla, si daca vrea sa se duca la alta se poate duce oricum, oricand...
Fii mai detasata, astfel vei putea fii mai obiectiva, vei putea sa iti dai seama cum stau lucrurile in realitate, daca chiar e cazul sa iti faci griji sau nu.
Nu ii mai arata ca esti nesigura, nu ii mai arata ca esti geloasa, nu il lasa sa creada ca il controlezi.
Si isi va schimba si el comportamentul fata de tine, isi va schimba imaginea de disperata, pe care o avea probabil despre tine, cu imaginea unei persoane echilibrate.
Si cu cat te vei arata mai sigura pe tine, cu atat va incerca si el mai mult sa te cucereasca, sa te pastreze.
Fa in asa fel incat sa fie el cel care sa vrea sa te pastreze cat mai mult langa el, nu tu pe el.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#21 2009-10-10 22:37:39

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Sunt singura careia i se pare foarte pueril gestul lui de "ma duc la altele ca sa ma razbun pe tine"?

#22 2009-10-10 22:38:42

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

daca il iubesti cu adevarat poate o sa ai puterea sa-l ierti
de inselat ...te-a inselat ...clar.... chiar daca nu a facut sex cu respectiva (sau cu respectivele) asa cum sustine el
parerea mea este ca inselatul asta nu consta in actul sexual in sine ci in sentimentele pe care le are persoana respectiva in acel moment
daca el a ajuns pana acolo incat a fost in pat cu respectiva..........atunci ce mai la deal la vale??????
intentia lui care a fost?????
spune ca s-a oprit la timp.....vai....prea tarziu dupa parerea mea
deci un lucru e clar : te-a inselat
acum mai ramane de vazut cat de solida e relatia voastra si cat de puternica este dragostea care va leaga
daca tu ai puterea sa-l ierti pt ce a facut atunci fa-o
asta depinde numai de tine
eu una daca eram in locul tau nu l-as fi putut ierta....dar nu toata lumea e la fel ca mine

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#23 2009-10-10 22:50:01

briana_maria
Full member
Inregistrat: 2009-03-06

mie nu mi se pare ca ar fi vina ei intr-o masura asa mare
nu e absolvita de orice vina bineinteles dar..... cum poate el sa spuna ca ....te iubesc dar am fost cu alta, nu am facut sex dar era cat pe ce.....hai ma ce naiba suntem copii???

rugaciune sanatatea e mai buna decat toate rugaciune

#24 2009-10-10 23:14:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Si el tre' sa dea dovada de maturitate si sa nu faca gesturi tampite 'ca sa se razbune'. Ce naiba,e prietena lui stabila,nu un amic nou-venit in gasca... nu te razbuni pe prietena ta decat daca ai o rotita sarita pe undeva (sau mai multe).

Publicitate

loading...

#25 2009-10-10 23:18:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mie mi se parea normal sa ii spuna si sa se desparta de ea, nu sa o insele ca sa ii dea motive de gelozie. Penibil. In locul ei nu as continua relatia cu asa o persoana. Nu e vina ei, cand nu ai motive de gelozie nu esti geloasa. De unde stiti voi ca el nu dadea semne?

#26 2009-10-10 23:22:13

Monica999
Hero member
Site

SIngura mea razbunare ar fi sa ma despart de el pentru ca stiu ca de dragoste prea multa e gelos. Oricum a insela duce clar la despartire, cel putin in relatia noastra (si cred ca in majoritatea relatiilor=. Cred ca pur si simplu tipul nu a avut curajul sa ii spuna in fata ce si cum.

#27 2009-10-10 23:32:33

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Jessica_M a scris:

Să nu ?mi spui că nu te-ai răzbunat pe iubitul tău niciodată smile cam imposibil. Ştiu că situaţiile nu se compară...probabil, dar ne răzbunăm pe persoana iubită şi nu doar o dată. Dacă cineva te sufocă cu gelozia lui, la un moment dat cedezi smile să zicem că ?i faci pe plac că poate aşa ?i ?nchizi gura. Mie nu mi s-a ?nt?mplat, dar nu mi se pare deloc greu să mă pun ?n pielea lui. smile

Nu,nu ma razbun. Din contra,incerc sa-i dovedesc cat de mult greseste in privinta respectiva. Intr-o relatie stabila nu exista copilarii de genul...sunt jalnice,sincer. De ce naiba e relatie,si nu joaca,then? Intr-o relatie,chestiile astea se discuta si se lamuresc,nu se baga lumea intr-un joc prostesc de genul asta cu razbunarea si alte tampenii.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-10-10 23:33:32)

#28 2009-10-10 23:44:37

Monica999
Hero member
Site

eu nu ziceam de prietenul ei, ci de cum m-as razbuna eu pe un prieten gelos.

#29 2009-10-12 00:00:55

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

fetelor si baietilor care sunteti:) mai astept parerile voastre in legatura cu situatia mea.mi-as dori ft mult sa am si parerea unor baieti.va multumesc

Ultima oara a fost editat de carlita (2009-10-12 00:04:47)

#30 2009-10-12 17:00:10

my_aa
Insomniac member

Eu ti-am spus. In locul tau m-as despartii de el, pentru ca o relatie in care nu exista incredere nu e relatie, dar in acelasi timp as face tot posibilul sa imi dau seama ce nevoi i-au indeplinit acele escapade, si eu nu, poate nevoia de aventura, de nou, dar nu as face asta pentru el, ci pentru mine, ca sa stiu data viitoare ce nu trebuie sa fac, si pentru cel care urmeaza.
M-as gandii ce trasaturi de personalitate negative si pozitive m-au atras la el, ce mi-a mentinut gelozia, si data viitoare m-as orienta catre cineva diferit.
Dupa parerea mea asta e cea mai buna solutie, pentru ca nu o sa fii fericita daca te hotarasti sa ramai. Toate dezamagirile se vor transforma in reprosuri, si te vor ajunge din urma cand nu te astepti.
Dar, daca te hotarasti sa ramai cu el trebuie neaaparat sa faci altceva, sa te schimbi, pentru ca altfel te intorci de unde ai plecat.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-12 17:03:33)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#31 2009-10-25 04:34:47

Florin18
Membru
Inregistrat: 2009-10-25

Am si eu o problema! Vreau sa intretzin cu prietena mea o relatzie sexuala .. si nustiu nici eu nici ea ce facem dupa asta.. vreau fara prezervativ decii ea sa ia anticonceptzionale .. le ia dupa sau inainte .. ka nu intzeleg din ce am citit pana acum dupa cum mam informat.. va rog daka ma poate ajuta cineva smile

vreau doar sa am grija cu prietena mea sa no las insarcinata vreau detalii:)

#32 2009-10-25 07:48:06

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

pentru carlita:
pe de o parte: Adevarul e ca situatia ta cere o despartire in speranta ca poti gasi ceva mai bun. De exemplu, ai spus ca amandoi erati virgini cand v-ati inceput relatia. Si ca el e un baiat bun. Din propria mea experienta, acei baieti buni care sunt virgini sau "semi-virgini" (cum imi place sa le spun eu, adica fara experienta destula) nu trebuie luati pentru long term relationship daca nu vrei sa suferi! Aceia sunt barbatii care dupa un timp isi vor da seama ca nu au avut parte de nimic diferit si vor sa stie cum e inainte sa se casatoreasca sau stiu eu. La prima ocazie care a avut-o bineinteles ca a experimentat! Nu zic ca cei cu experienta multa si carora le dai tot ce vor nu insala! Asa e prietenul meu care intr-o zi m-a inselat pentru simplul motiv ca POATE si din cauza relatiei noastre complicate la distanta. Stiu cum e sa nu suporti ca a atins o alta femeie in timp ce se presupunea ca te iubeste. Si stiu cum e sa il iubesti atat de mult incat sa iti fie teama ca o sa suferi mai mult decat acum daca va despartiti. Eu nu m-am despartit de el. Ba mai mult, nici nu l-am atacat, nu am facut scandal tocmai pentru a nu strica ce a ramas! Ceea ce tu ar trebui sa inveti pentru viitor. Diferenta e ca, in cazul tau, e mai riscant sa ramai cu el. E clar ca nu a avut parte de alte femei destul ca sa te poata aprecia in comparatie cu ele. Deci asta ar putea fi o problema chiar daca e in inconstient. Si mai mult de atat, tu ii amintesti in fiecare zi acest lucru prin faptul ca esti asa geloasa ...
Sper sa primesti si parerile unor baieti dar mi-e teama ca iti vor spune si ei ceva putin asemanator, nici un baiat nu va vrea sa se culce cu o singura femeie in viata lui (presupun ca vrei o relatie cu viitor).
Pe de alta parte daca il iubesti intr-atat de mult incat nu vrei sa cauti ceva mai bun, trebuie sa faci cumva sa ii starnesti interesul din nou. Sa nu mai fi asa geloasa, viata ta sa fie interesanta in afara lui si chestia asta sa-l atraga si sa VREA sa se implice cat mai mult.

#33 2009-10-26 10:43:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Florin18 ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

#34 2009-10-26 12:00:06

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

ShineOfBlood a scris:

Sunt singura careia i se pare foarte pueril gestul lui de "ma duc la altele ca sa ma razbun pe tine"?

Nu esti singura...
Chiar nu vad rostul unei astfel de razbunari... daca nu iti convine comportamentul celui de langa tine... fie ca te deranjeaza gelozia lui sau orice altceva in prima faza incerci s-o rezolvi si daca nu reusesti iti vezi de drumul tau.
Mie mi se pare ca el a folosit gelozia ei ca pe o scuza ca sa-si satisfaca curiozitatea, pe care sigur o avea dat fiind faptul ca ei au fost amandoi virgini, chiar daca relatiile lui cu alte fete nu au avut finalitate... ca sa nu mai spun ca de fapt daca analizam putin lucrurile gelozia ei chiar era fondata smile (chiar daca ea nu stia lucrul asta). In niciun caz nu ai cum sa dai vina pe cel de langa tine pentru o chestie de genul asta, pentru ca atata vreme cat te simti incorsetat si controlat nu ai decat sa renunti la relatie... nu iti da nimeni niciun drept sa pedepsesti un om pentru ca este gelos smile , poti doar sa incerci sa schimbi ceva, sa termini relatia sau sa accepti. Astea sunt singurele 3 variante... iar razbunarea si "pedeapsa" nu fac parte dintre ele.

Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-10-26 12:02:36)

baby Dragos hjarta rugaciune

#35 2009-10-26 18:19:34

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Carlita, ai spus ca a prietenul tau a ajuns de mai multe ori in pat cu alte fete si ca s-a oprit..Prima oara l-as crede ca nu s-a culcat,dar dupa aceea sa se repete faza, e cam suspicios, bate la ochi. Zice ca din respect pt tine nu a facut sex cu celelalte. Pai daca te respcta eu cred ca nu mai ajungea in pat cu respectivele..Te inteleg cand spui ca nu-ti da atentie, ca nu-ti spune cat de mult te iubeste si chestii de astea, cateodata asa este si al meu,dar invata sa iti tii in frau sentimentele, nu-i mai arata cat de mult il iubesti, pt ca el te vede inebunita dupa el si zice ca i de ajuns sa iubeasca unu si celalalt sa primeasca..Eu cred ca o relatie fara incredere nu merge deloc! Si eu eram suspicioasa inainte, ziceam ca nu s buna pt el si tot asa,ba chiar l-am trimis la altele la nervi, dar in timp m-am vindecat, nu de tot dar in mare parte..Am invatat sa am mai multa incredere in mine,sa ma iubesc pe mine intai si apoi pe el!
kazbicca, ai spus ca un barbat nu isi doreste o singura femeie in viata. De ce spui asta?

In America, in sfarsit!big_smile

#36 2009-10-27 06:31:20

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

angel89 a scris:

kazbicca, ai spus ca un barbat nu isi doreste o singura femeie in viata. De ce spui asta?

Sincer nu am vrut sa o spun chiar asa. Nu am vrut sa spun ca e este imposibil sa ai un prieten care sa ajunga sa tina la tine intr-atat de mult incat sa nu vrea pe altcineva. E posibil, dar trebuie ales cu grija daca asta vrei! Ce vreau eu sa transmit e ca inainte de o relatie stabila e bine ca ambii parteneri sa nu fie lipsiti de experienta. Intreaba-te, tu ai alege inteligent o relatie serioasa cu un tip fara experienta pentru care tu esti prima si ai impresia ca vei ramane prima si nemaipomenita pentru totdeauna? Crezi ca nu se va simti flatat la prima ocazie de a cunoaste si o alta femeie?

#37 2009-10-27 21:23:43

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

eu sunt foarte confuza oricum.lui nu i-am mai spus asta pt ca i-am zis ca daca am hotarat sa continuam nu o sa i reprosez niciodata si nu o sa i amintesc aceste fapte.acest lucru i l-am cerut si lui sa nu imi aminteasca.chiar acum de cateva seri vorbeam asa de viata noastra sexuala pt ca trebuie sa recunosc ca in acest sens ne intelegem super si mi-a zis ceva de genu"nici nu iti imaginezi ce scarba mi-ar fi sa ma culc cu alta" bine ce sa va zic?nu am muscat-o pe deplin dar nu i-am zis nici k nu l-as crede sa nu zica ca incep cu geloziile sau ceva de genu.voi incerca sa ma abtin.asa frumos ar fi sa fie adevarat ce mi-a zis dar nu stiu...

#38 2009-10-27 21:32:04

my_aa
Insomniac member

smile Incearca sa nu mai pui la suflet nimic carlita... Nu se merita wink
Daca poti sa treci peste e foarte bine, daca nu, asta e... Nu trebuie sa te chinui sa fi pe placul nimanui, ironia sortii este ca de multe ori cand incercam sa fim pe placul altora, nu ne mai sunetm noua pe plac, si asta e mai grav... Fii mai rece, mai detasata, nu mai lasa gelozia sa te chinuie, si ai sa vezi ca atunci, cand isi va da seama si el ca nu esti disperata sa nu il pierzi, o sa inceapa sa ii fie frica sa nu te piarda el pe tine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.