homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat si de niste pareri-3

#39 2009-10-28 08:14:27

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

Re: am nevoie de un sfat si de niste pareri

my_aa a scris:

Fii mai rece, mai detasata, nu mai lasa gelozia sa te chinuie, si ai sa vezi ca atunci, cand isi va da seama si el ca nu esti disperata sa nu il pierzi, o sa inceapa sa ii fie frica sa nu te piarda el pe tine...

tummenupp
Si in acelasi timp pune pasiune in sex, neaparat. Sa nu suporte gandul ca altul s-ar putea bucura de asa ceva daca te-ar pierde. In rest.. cum spune my_aa.

Ultima oara a fost editat de kazbicca (2009-10-28 08:16:25)

#40 2009-10-29 00:12:27

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

my_aa si kazbicca imi spuneti va rog varsta voastra daca nu va deranjeaza sa stiu cum gandesc femeile la varste diferite nu de alta.va multumesc si daca aveti si alte sfaturi le astept

#41 2009-10-29 11:02:28

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Eu am 22 de ani.
Tu cat ai carlita? big_smile

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-29 11:02:59)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2009-10-29 12:07:13

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

eu am 20 smile

#43 2009-10-29 13:09:05

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Multi inainte smile Esti foarte tanara, ai tot viitorul inainte, am citit ce ai scris la celalat topic, si parerea mea este ca nu se merita sa faci astfel de compromisuri de la varsta asta. Nu ai absolut nici un motiv.
Poate ca ai gresit si tu, dar sa iti tot reproseze ca din cauza ta se intampla tot, mi se pare o lipsa mare de tot respect, de bun simt, si de iubire...
Pai ce barbat e asta care nu e in stare sa isi asume raspunderea pentru ce a facut? Esti sigura ca asa trebuie sa fie cel pentru care sa lupsti, pentru care sa te sacrifici? neutral
Nimic nu e intamplator, si probabil din relatia asta ai avut de invatat multe, daca ar fi sa o iei de la inceput cu altcineva, cu siguranta nu ai mai face multe lucruri pe care le-ai facut in relatia asta.
Pentru unele lucruri, uneori, poate sa fie prea tarziu, si cred ca si pentru relatia voastra sad
Nu o sa il schimbi niciodata. Iti spun din proprie experienta.
Acum tu stii mai bine ce esti dispusa sa faci, si ce nu, dar inainte de toate gandeste-te la tine si la sufletul tau, daca esti sigura ca nu meriti, sau ca nu poti sa gassti ceva mai bun...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#44 2009-10-30 03:29:54

kazbicca
New member
Inregistrat: 2009-10-18

18 smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.