homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dr ginecologi rai

#1 2006-11-06 00:40:55

cristi22na
Full member
Inregistrat: 2005-10-23

dr ginecologi rai

ce dr ginecologi ati intalnit si nu v-au placut? eu am fost o singura data la o dr buna,e deja scrisa pe forum.la ce perioada faceti controlul?

#2 2006-11-06 00:48:59

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Re: dr ginecologi rai

Eu ma duc la 6 luni. Cred ca asa e cel mai bine. big_smile
Trebuie sa ma duc si pt reteta ca altfel nu am cum sa iau pilulele. smile

Ultima oara a fost editat de Penellope (2006-11-06 00:49:26)

Carpe diem!

#3 2006-11-06 00:52:16

cristi22na
Full member

eu acum pot sa imi iau fara reteta.la ce dr mergi?

#4 2006-11-06 00:54:35

Penellope
Full member

Pai pentru moment poti sa iei fara reteta. Se va introduce si in Romania legea ca anticonceptionalele sa se dea pe reteta. Ca deja la unele farmacii am inteles ca te intreaba daca ai reteta sau ti le-a recomandat medicul.

Eu nu mai locuiesc in Romania. Stau in Germania si aici anticonceptionalele se dau numai pe reteta si dupa un control.

Carpe diem!

#5 2006-11-06 09:28:24

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

bun-bun, dar care sunt ginecologii aia "rai"?

Nobody home

Publicitate

loading...

#6 2006-11-07 19:24:06

cristi22na
Full member

chiar nu a intalnit nimeni dr rai?cred ca subiectul trebuia postat la propuneri si sugestii

#7 2006-11-07 21:24:16

Penellope
Full member

Nu pot sa zic ca am intalnit medici ginecologi rai...eventual mai putin priceputi. tongue

Carpe diem!

#8 2006-11-08 10:45:15

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

pai eu am dr. mea si e ok.in schimb asistenta e cam fishti(sarita dp fix).m duk 1 data p luna k sa iau reteta gratuita.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2006-11-09 12:10:44

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

eu am intalnit un medic ginecolog rau...s-a purtat si a vbf urat cu mine si eu numai d asta nu aveam nevoie in acele momente...am aflat k acum putin timp a venit la spitalul din orasul meu o doctoresa dragutza care s poate tare frumos cu pacientele...cred k la urm control o sa caut sa dau d ea k eu la nenea ala rau nu mai merg...

#10 2006-11-09 13:28:02

dragutza de mine
New member
Inregistrat: 2006-11-08

sa va zic eu ce inseamna doctor rau........cand nu aveam minte si cap.....am avut ghinionul sa raman insarcinata.....nasol moment pt mine......ideea e alta ...am ajuns la un cabinet sa fac nenorocitul de avort.....si a inceput sa tipe la mine ....etc....m-a nenorocit.....pt banii unii doctori pot mintii in ultimul hal posibil......cred ca stiti ca un avort nu se face decat dupa 6 saptamani de la instalarea sarcinii....bun pana aici...ca sa-si i-a banii m-a mintit ca am 6 saptamani.........cand eu aveam de fapt 3....stiu sigur ca asa a fost pt ca eu tinem un calendar si notam de fiecare data cand ma "iubeam" cu iubitu' meu.......deci am intalnim si doctori rai...........dar acum am un doctor super........big_smile

Candva totul va fi bine, iata speranta, acum totul este bine, iata iluzia.

#11 2006-11-09 13:29:27

dragutza de mine
New member
Inregistrat: 2006-11-08

de specificat ca respectivul ginecolog era Femeie....asa or fi toate???? hmmmmm

Candva totul va fi bine, iata speranta, acum totul este bine, iata iluzia.

#12 2006-11-09 15:11:02

cristi22na
Full member

eu as propune sa spuneti numele dr rai.

#13 2006-11-18 14:07:59

Qiss
New member
Inregistrat: 2006-08-24

incep eu: dna dr Akad din Iasi(cab medical Pacurari); nu stiu cum e cu celelalte paciente, insa eu am probleme de sanatate destul de mari  datorita lipsei de profesionalism sau mai degraba a nestiintei  de care a dat dovada; dc stiam..nu puneam piciorul in cabinetul ala in veci.....

#14 2006-11-20 15:22:01

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

sunt si la timisoara dr-i "rai" in sensul ca nu au pic de compasiune sau consideratie cand ajungi la mana lor. eu cunosc astfel de cazuri (nenumarate) pt ca mama mea a avut fibrom si a fost operata si cat timp a stat in spital am stat si eu cu ea ( vreo 3 saptamani) si ce am putut sa vad si sa aud nu doresc nici la dusmani sa ajunga acolo. vreau sa va spun ca unii doctori au un limbaj atata de vulgar ca nici boschetarii din gara nu se ridica la "nivelul" lor. am vazut femei disperate pe coridoare si doctori care treceau pe langa ele si ziceau in scarba     " daca ti-a placut p*** acuma stai si sufera" sau le lasau sa planga pana nu mai aveau lacrimi de durere. am vazut grozaviile de pe lume in timpul cat am stat acolo (era prin '96) si credeti-ma ca erau femei care n-aveau nimic de-a face cu p*** ci pur si simplu erau bolnave de te miri ce boala, dar pt doctorii din sp de femei nu exista diferenta. la ei toate sunt una (daca ai gaura esti c**** si meriti sa fii tratata ca atare). cred ca ei se vad superiori cumva sau nu stiu ce sa mai zic. oricum  ei nu respecta femeia si nu poti sa le schimbi mentalitatea si vreau sa va spun ca sunt doctori foarte cunoscuti si foarte "buni" ( si foarte scumpi) pe plan local si daca ar sti pacientele ce vorbeste doctorul despre ele dupa consultatie a doua oara n-ar mai trece pe acolo.

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#15 2006-12-03 03:34:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu cred ca as incadra-o pe doctorita ginecolog la care am fost eu la doctori rai. Nu e din cauza ca mi-a facut ceva...dar ori ca mi-a prescris ea anticonceptionalul,ori farmacista...nu cred ca e vreo diferenta. Adica nu m-a intrebat nimic, in afara de varsta...i-am zis eu ca am ciclu neregulat si as vrea anticonceptionale. Mi-a zis sa iau Yasmin ("e universal...ca e nou acum aparut si are putini hormoni"). Macar bine ca a nimerit...si ma simt bine cu Yasmin... iau de 2 luni...dar nu m-a multumit deloc doctorita. Nu mi-a mai explicat nimic altceva (noroc ca are Yasmin prospect complex...si am gasit destule informatii acolo si noroc si cu forumul), nu a zis nimic sa revin dupa 6 luni..sa fac analize ceva.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#16 2006-12-03 09:15:45

kat
New member
Inregistrat: 2006-11-23

Mai si doctorita la care am fost eu mi-a recomandat tot yasmin....a fost singura la care m-am dus si a fost ok adik mi-a vb frumos smmd doar ca sora mea a fost la 4 ginecologi pana acum si fiecare ii gasea altceva "nou",asa cum a mai spuus cineva nu cred ca exista doctori rai ci ai putin priceputi...dar eu si sora mea am fost de fiecare data la particular,nu stiu cum sunt cei din spitalele de stat desi nu vad de ce ar fii altfel.

offtopic: care e faza cu reteta? adik de acum incolo trebuie sa-mi vizitez medicul lunar ca sa-mi dea reteta pt anticonceptionale?

#17 2006-12-03 13:21:03

ZZZZ123
Addicted member

eu am reteta pentru 6 luni (adica atunci cand cumpar folia noua nu imi opreste reteta).
cand am cumparat prima oara pasilutele cu ea m-a intrebat farmacita "le vrei pe toate 6 odata?". si cascase niste ochi...

Nobody home

#18 2006-12-03 17:38:01

lolita
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2005-10-07

mie nu-mi da gratuit anticonceptionale:( si nici retetele cateodata.. ma gandesc, dak tot poate sa faca asta, de ce sa nu o faca? e putin rea, din punctul meu de vedere.. ar trebui sa o intreb daca mi le poate prescrie? (sau ar fi un fel de nesimtire din partea mea?)

You think you know but you have no idea

#19 2006-12-03 17:39:06

ZZZZ123
Addicted member

pai tu cum le iei? mergi la farmacie si le ceri? in curand nu se va mai putea asa (cel putin teoretic...). cere-i retea. cu tupeu.

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.