|
Nu esti logat.
Ingrijorata...de ce se comporta asa?-2#20 2009-10-18 16:37:04
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?cred ca nu e atat de grav faptul ca s`a sarutat cu ea ci faptul ca a ajuns sa fie atras de ea atata de tare incat sa`si puna asemeanea intrebari e clar ca in relatia voastra ceva nu mai mergea pt ca atunci cand ai totul acasa se presupune nu te mai intereseaza nimeni insa datoria lui era sa`ti spuna nu sa lase lucrurile sa mearga atat de departe ! lipsa certurilor intr`o relatie nu inseamna automat fericire suprema asa acum prezenta lor nu inseamna ca oamenii aia nu se iubesc ! Cred ca toate suntem atrase de cate`un alt barbat din cand in cand dar ramane la stadiu de placut ! eu , in 2 ani jumate n`am simtit nici macar o singura data ca as vrea sa ma sarut cu altu sau sa mi`o pun cu x ; da , vedeam baieti draguti , admiram dar niciodata nu m`am gandit sa merg mai departe incepusem sa cred ca am o problema #21 2009-10-18 16:40:22
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?
si e clar ca ceva nu se potriveste in acea relatie. good point skump! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #22 2009-10-18 16:40:48
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?sa fiu sincera,mie chiar mi s-a intamplat,el chiar s-a culcat cu ea,cat am fost eu in rom,insa a avut curajul sa imi spuna si sa incercam din nou...eu una sa zicem ca l-am iertat,insa stie ca o alta sansa nu mai are... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #23 2009-10-18 16:43:51
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?wild, exista o diferenta intre a ti-o trage cu cineva si a incepe sa nutresti anumite sentimente pentru respectiva persoana. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #24 2009-10-18 16:52:34
da ai dreptate,era ceva cam in aer...si da..mentalitatea....e f libertina.insa acum e ok. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-18 16:54:53
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?si atunci de ce le spargi in capul omului? hmmm! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #26 2009-10-18 16:57:40
ptr ca omul nu avea voie..din moment ce zisese ca vrea sa ma intorc la el,dar el si-o trasese cu aia,ca de era saracu ,,depresiv,, si parasit...ce sa-ti spun... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #27 2009-10-18 19:10:21
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Alexsandraa uita-l!Nu merita.Indragosteste-te si tu de altul.Sau macar sa-i dai impresia ca e asa.Nu astepta sa se plictiseasca de aia si sa se intoarca la tine pana o gaseste pe urmatoarea.Pur si simplu nu merita!E genul de baiat pe care nu te poti baza, care te lasa cand ti-e lumea mai draga fara sa se gandeasca la consecinte.Doar ai patit-o! Offline #28 2009-10-19 13:23:17
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Azi i-am spus ca vreau sa pun punct relatiei,ca nu sunt in stare sa-l primesc la mine dupa ce a fost cu alta...au inceput sa-i dea lacrimile si imi spune ca ma grabesc si ca eu chiar nu pot sa astept 2 saptamani??Il las pana diseara sa-mi spuna clar si el ce vrea...vreau doar sa stiu ce isi doreste de fapt,dar eu oricum sunt hotarata sa pun punct,nu suport starea asta de incertitudine,nu sunt in stare sa-l las sa se duca la aia sa vada cum ii merge cu ea si daca nu e de bine sa se intoarca la mine. Offline #29 2009-10-19 13:52:37
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?pai nu stii ca atunci cand fugi dupa 2 iepuri, nu prinzi niciunul ? Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #30 2009-10-19 15:01:23
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?aoleo ce tupeu are #31 2009-10-19 15:56:38
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?imi pare rau ca esti in situatia asta... imi imaginez cum trebuie sa te simti... dar problema se pune in felul urmator: daca veti ramane impreuna si faza asta e doar trecatoare... o vreme e totul bine, lucrurile isi revin la normal... dar ce te faci daca peste un timp are din nou "nelamuriri" in ce priveste sentimentele lui fata de tine, culmea cand apare alta domnisoara care se "indragosteste" de el... ce te faci daca fix in momentul in care ai reusit sa prinzi din nou incredere in el si te-ai luptat sa iti revii si sa te obisnuiesti cu gandul ca a fost doar o scapare...se intampla din nou? la asta trebuie sa te gandesti foarte bine acum, inainte sa hotarasti daca mai este sau nu cazul sa continui baby Dragos Offline #32 2009-10-19 17:38:20
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Va multumesc pentru sfaturile voastre.Decizia am luat-o deja si aceea ca ne-am despartit.Sunt de parere ca daca se intorcea cumva la mine nu as fi putut sa uit tot ce mi-a facut,si sa am incredere din nou in el.Nu ar avea nici un rost!Timpul o sa ma faca sa uit... Offline #33 2009-10-19 17:40:58
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?eu inclin sa cred ca ai luat decizia corecta si ma bucur ca ai avut taria si puterea asta ! Nu oricine ar fii reactionat asa in locul tau #34 2009-10-19 18:03:01
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?si eu zic ca ai luat decizia corecta Offline #35 2009-10-25 07:32:19
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?La o zi dupa ce am pus pus punct relatiei,m-a sunat sa-mi spuna ca nu poate sa faca asta,nu vrea sa ne despartim,pentru ca ma iubeste si se gandeste mereu la mine...Nu stiu ce sa fac,mi-a spus ca nu a putut sa se culce cu aia pentru ca se gandea la mine si ca vrea daca pot sa-l iert si sa o luam de la 0.M-am intalnit cu el a plans,a zis ca se simte josnic in fata mea,ca isi doreste sa fim impreuna dar ca ii este teama de cum il voi privi eu. Il iubesc insa aceeasi teama o am si eu,oare pot sa uit, sa trec peste? Merita oare sa ne impacam? Ultima oara a fost editat de alexsandraa (2009-10-25 07:35:27) Offline #36 2009-10-25 09:33:03
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?e interesant de stiut cand a incercat sa se culce cu aia: inainte sau dupa ce ai pus tu punct....pentru ca si asta arata ceva.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #37 2009-10-25 09:55:17
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Eu nu l-as mai ierta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2009-10-25 11:34:44
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Eu l-am intrebat daca s-a culcat cu ea a spus ca nici nu a incercat pentru ca s-a gandit la mine in tot timpul asta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|