|
Nu esti logat.
Ingrijorata...de ce se comporta asa?-3#39 2009-10-25 11:43:50
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?oooo da! sigur ca se gandea! poate se gandea daca tu vei fi dispusa sa il astepti pe el! daca se gandea la tine in sensul in care o spune el atunci nu ti-ar fi spus sa luati o pauza ca sa fie cu aia, nu te-ar fi lasat sa pui punct! acum poate spune orice! ai pus tu punct, a stat el si s-a gandit si si-a dat seama ca nu ii convine si i-au dat lacrimile. vai saracul! si data viitoare cand ii va mai trezi cineva interesul se va gandi ca a fost prost ca ti-a spus si ca a cerut pauza asa ca o va face cu aia fara nici o pauza cu tine! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #40 2009-10-25 12:00:59
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Alexsandraa cat de mult m-as bucura sa-ti poti da tipului ceea ce merita:papucii!Si ca sa impresionezi poti sa plangi si tu in timp ce faci asta.Sunt rea nu?Intotdeauna dupa razboi multi viteji se arata. Offline #41 2009-10-25 12:03:43
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?
ce texte are`n el Offline #42 2009-10-25 12:07:09
Subscriu! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #43 2009-10-25 12:08:38
Baietii/barbatii sunt niste porci.Sunt si exceptii si din pacate prietenul Alexsandrei nu face parte din ei. Offline Publicitateloading...
#44 2009-10-30 15:09:25
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?In final mi-a dat seama ca nu pot sa trec peste ce a facut si i-am cerut sa ma lase in pace,sa ne despartim.Ma simt foarte rau din cauza lui,sper sa trec cat mai repede peste perioada asta, sa uit...am momente in care prind incredere si-mi spun ca nu ma merita,si momente in care incep sa-mi amintesc si plang.El spera sa mai stam de vorba ca intre prieteni macar...dar nu cred ca voi putea face asta.E greu ca am niste sentimente combinate de iubire si de dezust,dezamagire in acelasi timp. Offline #45 2009-10-30 15:13:56
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?E normal sa treci de la o stare la alta acorda`ti timp sa treci peste, plangi cand ai chef , nu e nici o problema ,macar te descarci ! #46 2009-10-30 15:18:59
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?si eu zic ca ai facut bine ceea ce ai facut! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #47 2009-10-30 16:44:35
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?toata stima mea. nu stiu ..nu pot sa-ti spun ca stiu ce simti ca n-am trecut prin asa ceva(slava Domnului), poate ceva asemanator dar foarte putin. stau si am gandeam acum citindu-ti povestioara, nu-l inteleg eu daramite tu, cum a putut sa minta intr-un asemenea hal, ami intai cu jobul apoi se fastacea... iar nesimtita aia daca te stia si pe tine si stai ca sunteti impreuna trebuia sa stea locului sau sa-si gaseasca unul liber dar deh..astia luatii sunt mai greu accesibili sau cel putin cu mai multa adrenalina..fufe incaltate. el ce se astepta ca tu sa-i spui" da mama draga du-te cu aia lamureste-ti puiul mamii sentimentele , culca-te cu ea si dupa vezi daca te desparti sua nu de mine" pai asta ar fi insemnat sa nu-ti pese de ce face, sa fie o relatie fara obligatii.eu zik k ai luat decizia corecta. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #48 2009-12-03 17:40:49
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?fetelor imi e greu,in fiecare zi am momente in care ma gandesc la el chiar daca nu vreau asta inimii nu-i poti porunci.Uneori mintea mi-o ia razna si incep sa ma gandesc ca acum este fericit cu aia probabil si a uitat deja de mine,stiu ca nu este bine dar... In tot timpul asta de cand nu mai suntem impreuna v-am urmat sfaturile,am iesit in club cu prietenii,am acceptat invitatii in oras din partea unor baieti, insa nu m-am simtit atrasa de ei incat sa-mi doresc ceva mai mult decat o simpla prietenie,ma urmareste amintirea fostului... sper totusi sa pot sa-mi revin pe deplin si sa nu ma mai intereseze nimic legat de persoana lui... Offline #49 2009-12-03 18:19:23
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?nici nu o sa te simti atrasa de vreun al baiat pt ca inca tii la fostul...iar gandurile astea negre nu le mai lasa in mintea ta ca iti faci singura rau...stiu ce simti...am trecut si eu acu2 ani prin asta....mai rau era ca eu stiam ca dupa ce se intalnea cu mine mergea la cealalta care era "oficiala"...so, incearca sa te bucuri de fiecare zi din viata ta iar pe el incearca sa il excluzi complet...nu stiu daca se va mai intoarce la tine si mai bine ai incepe sa mergi pe ideea asta si sa nu'ti mai faci rau singura...doare ideea in sine dar te ajuta sa tii capu sus si sa mergi mai departe...te pup si bafta... Offline #50 2009-12-03 18:30:07
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?alexandraa, sa nu cedezi! fii tare, fii puternica si nu'l mai chema spre tine! cu timpul, daca nu ai sa te impcaci cu el, ai sa l uiti si o sa ti fie bine! T pup si sa mai intri p aici, cand iti este greu! In America, in sfarsit! Offline #51 2009-12-03 18:31:07
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?n`are rost sa te impaci pt toata treaba asta. oricum increderea ta in el a scazut total si mereu ai sta cu teama si indoiala. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #52 2009-12-03 18:51:45
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Sau ca sa-ti fie mai usor poti sa faci pe scorpia si sa stai cu el pana iti gasesti altu... Offline #53 2009-12-03 19:48:36
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?stiu cum e...sa te gandesti mereu la el...dar crede-ma ca poti sa treci peste...eu consider situatia asta ca un fel de test pe care trebuie sa il trec...trebuie sa fi puternica pentru tine si sa te gandesti la ce e mai bine pentru tine, ca el clar nu s-a gandit la tine cand era cu aia... Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri / Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava Offline #54 2009-12-16 09:24:43
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?Fetelor,incet,incet incep sa uit,insa normal ca mai am momente...problema e ca a inceput sa ma caute din nou,sa ma sune sa-mi dea mesaje si imi face rau...eu cred ca inca mai e cu aia,dar nu intelelg de ce ma cauta pe mine?Chestia asta ma enerveaza!Incerc sa ma abtin sa nu-i raspund,cu toate ca sentimente mai exista,vreau sa-l scot definitiv din viata mea... Offline #55 2009-12-16 10:18:38
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?alexsandraa indreapta-ti energia inspre altceva, incearca sa nu mai fii asa afectata de "semnele" de la el. iesi in oras, o tura de cumparaturi sau pur si simplu de "clatit ochii" si gata. sau orice altceva :-* Offline #56 2009-12-16 10:56:39
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?alex, tu esti fata puternica ! ai dovedit asta pana acum ! altele in locul tau se complaceau in relatia aia defectuoasa insa tu ai avut puterea sa spui stop nu oricine reuseste asta, crede-ma asa ca nu lasa niste "semne" sa-ti distruga "munca" ! incearca pe cat posibil sa le ignori ! o sa te mai caute mult si bine si cu atat mai mult cu cat nu-i raspunzi ! ii gadali la maxim orgoliu masculin #57 2009-12-16 17:12:18
Re: Ingrijorata...de ce se comporta asa?De acord cu skumpi... Ramai la decizia ta. Mie mi se pare taaare aiurea toata faza asta a lui.... Parca e genul ala de copil care vrea sa mai incerce si alta jucarie. Sa se spele cu gagica aia pe cap acum, daca i-a trebuit diversitate. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|