homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-164

#3098 2009-11-04 12:28:59

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11

acusica in casa nouaaaaaaaaa

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#3099 2009-11-04 12:30:07

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

hello,

Mary, te pup! Imi pare rau ca treci prin episodul asta...  sad
O sa te ajute mult sa discuti cu cineva despre asta, asa ca te felicit pt. initiativa! 
Nici nu o sa relizezi cand vor disparea toate starile astea.  puss
Si eu am ganduri de genul asta si nici macar gravida nu sunt......  sad  Anticipez si ma cam ia cu frisoane!
Eu am alte "bube", eu ma gandesc ca dupa ce voi avea copil... sunt "scoasa de pe piatza".  sad   asociez maternitatea si graviditatea cu trecerea timpului, practic simt ca trece timpul prea repede si imbatranesc si mi-e GROAZA.   sad
Dupa ce am copii, iubitul meu ii va pune pe ei pe primul plan, eu la fel. Practic vom trai pentru ei, nu pentru noi.  neutral Vom imbatrani si nici nu ne vom da seama, pt. ca vom fi prea preocupati de copiii si sa le asiguram lor tot.  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater

#3100 2009-11-04 12:32:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pass, ce griji iti faci si tu smile nu e chiar asa... depinde de VOI wink stiu parinti care se distreaza, ies etc (ce-i drept, dupa ce bebe are vreun an, cam asa big_smile)

ia mai bine baga pozili alea din nou, sa te vad si eu big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3101 2009-11-04 12:43:06

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello smile

nickiduza, fa un test azi. daca e sarcina si ai sangerari s-ar putea sa ai nevoie de tratament de sustinere asa ca nu amana

mary, pupici  puss  kram  si La multi anisori pentru Petru  birthday

crissy, bravooo

adina, tin pumnii

#3102 2009-11-04 12:45:48

katami
Platinum member

garga, ce mai zici tu? puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#3103 2009-11-04 12:49:01

passenger
Addicted member

am bagat. big_smile
ma uitam acum ce poze mai am sa completez ca prea ma simt prost, imi cereti poze si eu am doar 3-4  lol

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-11-04 12:49:13)

#3104 2009-11-04 12:54:03

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Salutate si pupici  happy  puss  happy

Mary, si eu si multe care au nascut au trecut prin momente ca acestea. Se produc niste schimbari esentiale in viata si linistea pe care o aveam si ne este greu sa ne adaptam noului statut. Cat despre sex dupa nastere... ce e aia? Foarte bine ca apelezi la un ajutor competent pentru ca in felul asta o sa depasesti foarte repede momentul. La multe luni si multi ani lui BB Petru majoreta  majoreta  majoreta
Crssy, sa incepem galeria?
Adinuta, daca valoarea nu o sa se dubleze... o sa se tripleze atunci. goodluck
Pass, chiar ma intrebam pe unde umbli
Dragele mele care aveti dubii daca sunteti sau nu insarcinate de ce nu faceti test. El este singurul care va poate spune adevarul, noi nu putem decat se na dam cu presupusul.

Da noi nu ne mai mutam, ca daca mai intarziem putin naste Crssy in casa asta si ar fi frumos sa o faca totusi in casuta noua, curata etc.

Ttttttt, esti si la mine in semnatura si cine stie, tot ziceau fetele trebuie echilibrata situatia cu cineva din coada listei.... goodluck

Pass, ce temperatura scazuta ai azi. Ce ai facut ai dormit dezvelita , te-ai certat cu omul tau? rotfl
Garga, vit. E pentru ce iei?

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-11-04 13:03:36)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#3105 2009-11-04 13:22:22

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

passenger a scris:

hello,

Mary, te pup! Imi pare rau ca treci prin episodul asta...  sad
O sa te ajute mult sa discuti cu cineva despre asta, asa ca te felicit pt. initiativa! 
Nici nu o sa relizezi cand vor disparea toate starile astea.  puss
Si eu am ganduri de genul asta si nici macar gravida nu sunt......  sad  Anticipez si ma cam ia cu frisoane!
Eu am alte "bube", eu ma gandesc ca dupa ce voi avea copil... sunt "scoasa de pe piatza".  sad   asociez maternitatea si graviditatea cu trecerea timpului, practic simt ca trece timpul prea repede si imbatranesc si mi-e GROAZA.   sad
Dupa ce am copii, iubitul meu ii va pune pe ei pe primul plan, eu la fel. Practic vom trai pentru ei, nu pentru noi.  neutral Vom imbatrani si nici nu ne vom da seama, pt. ca vom fi prea preocupati de copiii si sa le asiguram lor tot.  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater  grater

sa stii ca ceva de genul simt si eu....dar eu sper sa scap de sentimentul asta ca ma dispera...mai ales ca nu mai pot avea alti copii e si mai intens....e ca si cum deja am ajuns la varsta la care nu mai pot concepe sad

#3106 2009-11-04 13:23:49

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

mary ....... par  par  kram  kram  kram    o sa treci peste tot , si o sa fie bine , ai sa vezi

#3107 2009-11-04 13:26:44

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

fetelor, eu tot nu am scapat de stresul meu
este adevarat ca de atatea luni incercam si nu raman deci sunt mici sansele de a ramane fix luna asta. apoi nu stiu 100% daca am ovulat ieri c anu am facut test, dar am avut toate semnele (mucus, dureri mari, sanii durerosi, temp).
si a gasit pe net "Femeile insarcinate care au fost expuse in mod semnificativ la varicela si care nu au facut deja boala pot fi protejate daca li se administreaza un preparat cu anticorpi numit imunoglobulina varicela-zoster (varicella-zoster immune globulin VZIG).

Acesta trebuie administrat in 96 de ore de la expunere cu cat este administrat mai curand, cu atat poate fi mai eficient
.". Ideea e ca sunt la limita. Adica m-am vazut cu ea duminica la pranz si luni i-a erupt, iar pana azi sunt 72 de ore. Dar eu in momentul asta nu stiu daca am vreo sansa sa fiu gravida.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-11-04 13:27:14)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3108 2009-11-04 13:29:59

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Fetelor, helooo, sunteti tinere... Sa va povestesc cum e la 36 de ani?
Priga, de ce nu incerci sa te linistesti? In momentu acesta zarurile au fost aruncate si vei vedea in continuare ce si cum. Nu stiu daca mai contraza dar eu am convingerea ca nu ai luat nimic. puss

Ultima oara a fost editat de cocof (2009-11-04 13:33:13)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#3109 2009-11-04 13:32:30

passenger
Addicted member

coco, e asa scazuta pentru ca de la inceputul graficului mi-am decalat ora la care o iau. Trebuie sa ma trezesc mult mai devreme o perioada si am schimbat si ora. Se vede lol
Eu niciodata nu am avut asa temperatura mica, nici macar in ziua ovulatiei, cand ar trebui sa fie cea mai scazuta.  spranceana

Mary, banuiam ca asta e "buba" la tine ( povestea de la cezariana ).  Fiecare depresie, oricat de mica, trebuie sa aiba un motiv pt. care a luat nastere. Incearca sa gandesti pozitiv, asa cum ai facut imediat dupa nastere. Tin minte ce ne scriai, pe un ton asa vesel ..
Eu incerc sa scap repede de sentimentul ala, ma gandesc la altceva, pun muzica, dau tel. unei prietene.. fac altceva sa scap pe moment.. Nu ma pricep sa dau sfaturi pt. ca si eu sunt in aceeasi oala, tu macar ai scuza "depresiei post-partum", eu CE AM????  bang

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-11-04 13:37:30)

#3110 2009-11-04 13:38:44

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

prigatel a scris:

fetelor, eu tot nu am scapat de stresul meu
este adevarat ca de atatea luni incercam si nu raman deci sunt mici sansele de a ramane fix luna asta. apoi nu stiu 100% daca am ovulat ieri c anu am facut test, dar am avut toate semnele (mucus, dureri mari, sanii durerosi, temp).
si a gasit pe net "Femeile insarcinate care au fost expuse in mod semnificativ la varicela si care nu au facut deja boala pot fi protejate daca li se administreaza un preparat cu anticorpi numit imunoglobulina varicela-zoster (varicella-zoster immune globulin VZIG).

Acesta trebuie administrat in 96 de ore de la expunere cu cat este administrat mai curand, cu atat poate fi mai eficient
.". Ideea e ca sunt la limita. Adica m-am vazut cu ea duminica la pranz si luni i-a erupt, iar pana azi sunt 72 de ore. Dar eu in momentul asta nu stiu daca am vreo sansa sa fiu gravida.

Priga v ... nu te poate ajuta medicul de familie? sa vada daca ai sanse sa il iei sau nu ... eu am facut deja varicela de vreo 3 ori, ultima data eram in clasa a VIII, dar nu am "molipsit" pe nimeni ... eram doar eu bolnava (in cls. a X -a mi-au facut un vaccin,asa ca sigur nu o sa mai fac) ... fratele meu are aceeasi grupa de sange ca si mine, si nu a facut, desi eram toata ziua gramada pe el ...

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#3111 2009-11-04 13:41:57

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

cocof, incerc. sincer. sunt o optimista de felul meu, dar nici nu pot ignora simptomele si faptul ca seamna cu ale ei.
ma doare in gat, nas infundat, oboseala, somnolenta cam ca la o gripa. asa a avut si ea timp de o sapt pana a erupt. prea mare ar fi coincidenta sa fie doar o gripa. dar cine stie? oricum nu iau nimic decat daca fac febra mare.

manu, de 3 ri???? sigur a fost varicela? doar 3% dintre oameni fac de 2 ori nu am auzit de nimeni sa faca de 3 ori. aveai ceva probleme imunologice?

va multumesc pt incurajari si ca imi suportati vaicareala.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-11-04 13:45:19)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#3112 2009-11-04 13:42:34

katami
Platinum member

manu2007 a scris:

\
in cls. a X -a mi-au facut un vaccin,asa ca sigur nu o sa mai fac) ...

Doamnfe fereste sa cobesc, dar.... nu fi asa sigura. si pe mine m-au vaccinat cand eram mica anti-rubeola... si am facut rubeola. iar acum, cu tot cu vaccin si cu boala facuta, am igg neg big_smile

#3113 2009-11-04 13:47:02

passenger
Addicted member

priga, eu cred sincer ca e o coincidenta.
ai sa vezi.  kram

dar cum de nu ne-am mutat in noua vila?  wave

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-11-04 13:50:48)

#3114 2009-11-04 13:53:03

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

prigatel a scris:

cocof, incerc. sincer. sunt o optimista de felul meu, dar nici nu pot ignora simptomele si faptul ca seamna cu ale ei.
ma doare in gat, nas infundat, oboseala, somnolenta cam ca la o gripa. asa a avut si ea timp de o sapt pana a erupt. prea mare ar fi coincidenta sa fie doar o gripa. dar cine stie? oricum nu iau nimic decat daca fac febra mare.

manu, de 3 ri???? sigur a fost varicela? doar 3% dintre oameni fac de 2 ori nu am auzit de nimeni sa faca de 3 ori. aveai ceva probleme imunologice?

va multumesc pt incurajari si ca imi suportati vaicareala.

cred ca am facut si rubeola si varicela  rotfl2  ... de doua ori imi aduc aminte ... o data cand eram mica si stateam gramada pe frate-miu (spre disperarea mamei  lol ) si ma "tineau" sa nu ma scarpin, si a doua oara in clasa a VIII ... cred ca am avut si rubeola si varicela, pt ca mama imi spunea ca am facut deja de 2 ori ... si a treia la batranete  disperat .  ... o sa o sun astazi sa o intreb  smile

katami ... e vb. de un vaccin facut in liceu ...toate fetele au fost "imunizate" ... pt rubeola si varicela

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#3115 2009-11-04 13:55:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Noi nu am facut nici un vaccin in liceu supa
Si nu am avut varicela sigur sigur sad Si chiar e de naspa in primul trimestru, saraca vara-mea cand a ramas dupa lungi incercari (are pcos), a trebuit sa faca intrerupere, pentru ca a facut varicela...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3116 2009-11-04 13:55:28

nikidutza_22
New member
De la: valcea
Inregistrat: 2009-11-02

gargarita a scris:

hello smile

nickiduza, fa un test azi. daca e sarcina si ai sangerari s-ar putea sa ai nevoie de tratament de sustinere asa ca nu amana

mary, pupici  puss  kram  si La multi anisori pentru Petru  birthday

crissy, bravooo

adina, tin pumnii

multumesc pentru raspuns,e a doua zi de menstra si ma simt ca naiba,durerile de burtica nu au trecut nici durerea de sani(desi dupa prima zi treceau) capul ma doare ingrozitor si a inceput sa fie si un pic mai abudenta decat ieri si azi-noapte....

maine dimineata sunt direct la test sper sa fie 2 liniute...

Ultima oara a fost editat de nikidutza_22 (2009-11-04 15:19:50)

zambeste maine poate fi mai rau!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.