homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-170

#3212 2009-11-04 19:26:00

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11

numai pt poza a avut timp poke rotfl sa de`a...bine lol
nu aveti toate doagele asta`i clar!! lol

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#3213 2009-11-04 19:33:18

ana-maria a.
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-22

doamne ,mai fetelor ce-mi vad ochii,eu nu prea mai am timp sa intru ,am mai intrat seara fff tarziu ca sa mai recuperez,sa vad macar ce mai fac fetele mele dragi si ce aflu adina a ramas graviduta!!ma bucur nespus de mult draga mea,dd a avut grija ai vazut ,sa fii sanatooasa si sa te ajute dd sa fii bine si tu si bebe nici nu am cuvinte sa imi exprim bucuria te pupic muuult  puss si puss  puss si puss
abia astept si eu sa raman nu stiu cand si cum ,sper ff repede ca nu mai pot nu mai am rabdare,tu ai mai facut ceva ? sau tot cu naturiste?
sa stitit fete dragi ca desi nu am mai intrat mereu ma gandesc la voi si va pupic mult pe toate,acum nu o sa mai lisesc atat de mult ,am avut o perioada mai dificila la servici (din cauza crizei )eram mai putini,dar acum e mai bine .
la doc am mai tot sunat dar nu este in tara ,se intoarce duminica si luni sun pt programare,tre' sa ii prescrie lui iubi tratamentul de stimulare a spermatogenezei.
va pup pe toate  puss si puss  puss si puss

..un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu...  bebe
fac parte din alianta "  Pri gravida My gravida gravida gravida gravida Sm gravida gravida gravida gravida gravida TtAmAlPrinNe gravida gravida gravida ZaRaSa gravida gravida MoGeMiMad gravida "...si numai cu ajutorul lui doamne doamne voi iesi din alianta iar  bebe va veni anul acesta si la noi rugaciune

#3214 2009-11-04 19:59:48

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

am fost la farma. sa iau acifol, sa ii dau alui meu. Au scumpit acifolu', e 7 RON, de la 1 ron.  spranceana 
am luat si vitamina E, inca nu stiu daca sa ii dau sau nu..  neutral
cred ca sun la gineco. sa o intreb ce sa fac , daca sa ii dau asa ceva sau nu.

#3215 2009-11-04 20:30:15

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu m-am epilat total neutral Durere, dar merita pe deplin lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3216 2009-11-04 20:31:12

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

buna seara doamnelor,
sunt noua p-aci. Abia acum la 28 ani m-am trezit si eu ca imi doresc un copil. si cand ma hotarasc tre sa mai sed bland ca intai tre sa fac un taratment. care tratament il mai facui odata acu vreo 3 luni aproape pt gardnerella. dar eu sper ca dd e cu mine si nu ma lasa acum, mai ales ca a fost cu mine mereu.
ma maninca o curiozitate. daca imediat dupa administrarea de ovule raman insarcinata, e mare risc pt bebe? sau mai precis, cat de toxice sunt  ovulele intravaginale pt bb aparatul reproducator si mai ales pt bebe, daca cineva ramane insarcinata imediat la cateva zile upa ce le termina?
multumesc fetele!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#3217 2009-11-04 20:31:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce chestie... vedeti ca e si acid folic natural la polafaruri (la unele)... era vreo 4-5 lei acu cateva luni.

vit E fiole gasesc la farmacie? am auzit ca e buna sa-ti.... facei masaj la perineu cu ea tongue cica ii mareste elasticitatea si cresc sansele sa scapi de epizitotomie big_smile

pass, cred ca tre ami mult decat un consult "telefonic"... cred ca tre sa vada cate vit e are in organism (daca exista asa o analiza...)

mai fetele... crssy e in spital? yikes yikes sau ii "preziceti" de pe acu? lol

aaa, am uitat sa va zic.... la dermato inchisesera... ma duc maine dimi sad

smart... nu cred ca sunt pb... dar mai asteapta sfaturi. depinde si CE OVULE ai folosit. bun venit!

Ultima oara a fost editat de katami (2009-11-04 20:32:46)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3218 2009-11-04 20:33:22

blueeyes
Platinum member

Kata, si exercitiile Kegel sunt bune pentru elasticitate big_smile Io-s deja maestra la ele lol

Bine ai venit. smart lady, sa vina bebelul repede!

patfierbinte      sjuk     

#3219 2009-11-04 20:36:07

katami
Platinum member

blueeyes a scris:

Kata, si exercitiile Kegel sunt bune pentru elasticitate big_smile Io-s deja maestra la ele lol

Bine ai venit. smart lady, sa vina bebelul repede!

si eu fac (ia zi... cate dintr-alea cu "retentie" ai rabdare - si muschi - sa faci? lol )

dar e o miiiicaaaa problema rodnar de cand m-am apucat mai serios (ca asa, din cand in cand, le practicam de ani buni), adica de vreo luna.... am un chef NEBUN. la modul obsesiv.... deci merg in autobuz (azi), vorbeste unul la tel in spate si zice "o face ea" si eu....... deja ma gandesc la... (la la la lol ) :rodnba: rodnar

si e faza ca acus vine postul... si sunt in luna a 7 a si ceva... deci................................

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3220 2009-11-04 20:37:26

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

La mine iar au aparut maroneii va , am umblat dupa cizme si am mers repede, cred ca de la asta

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#3221 2009-11-04 20:41:58

katami
Platinum member

andreed puss

#3222 2009-11-04 20:42:17

smart lady
Addicted member

multumesc fetele,
pai deocamdata nu le-am luat ca trebe sa vina menstra. astept sa-mi treca si iau cervugid 12 zile. teoretic dupa ce le iau pe toate 12 ar trebui sa fiu la ovuilatie. de asta intreb. adica nu stiu, voi ma intelegeti: parca au intrat zilele in sac, vreau mult de tot un bb, si deja sotul meu nu mai are rabdare, are deja 32 ani, si e disperat.
si eu va doresc din suflet bebei pt fiecare cat mai repede!
bine v-am gasit!

#3223 2009-11-04 20:44:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Katami puss  kram
Smart lady, bine ai venit!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#3224 2009-11-04 20:46:40

katami
Platinum member

ce sa zic... banuiesc ca tratamentul ala il iei PT CEVA.... ori eu una nu m-as apuca de facut bebe daca as sti ca am probleme jos... nu de alta, dar se intampla sa nu treaca din prima... ramai insarcinata si... dup-aia e mult ami dificil sa te tratezi.

plus ca sfatul meu ar fi, cand termini ovulele (mai ales cervugid, care is pline de antibiotice), sa faci vreo 5 zile de tratament pt refacerea florei... ovule/capsule cu lactobacili sau chiar iaurt intravaginal... pt ca, daca nu, ai toate sansele sa dezvolti candida in timpul sarcinii... pe fondul unei flore deja dezechilibrate de la antibioticele din ovule.

incat eu as spune sa mai stati... macar pana iti refaci analizele si flora...e  vorba de 1-2 luni... nu e chiar asa capat de tara. macar sa ai o sarcina fara stress si griji smile

(si sotul meu are 32 de ani... si nu se grabea asa tare lol noroc ca s-a grabit fiu-sau sa vina lol )

#3225 2009-11-04 20:53:31

smart lady
Addicted member

katami a scris:

ce sa zic... banuiesc ca tratamentul ala il iei PT CEVA.... ori eu una nu m-as apuca de facut bebe daca as sti ca am probleme jos... nu de alta, dar se intampla sa nu treaca din prima... ramai insarcinata si... dup-aia e mult ami dificil sa te tratezi.

plus ca sfatul meu ar fi, cand termini ovulele (mai ales cervugid, care is pline de antibiotice), sa faci vreo 5 zile de tratament pt refacerea florei... ovule/capsule cu lactobacili sau chiar iaurt intravaginal... pt ca, daca nu, ai toate sansele sa dezvolti candida in timpul sarcinii... pe fondul unei flore deja dezechilibrate de la antibioticele din ovule.

incat eu as spune sa mai stati... macar pana iti refaci analizele si flora...e  vorba de 1-2 luni... nu e chiar asa capat de tara. macar sa ai o sarcina fara stress si griji smile

(si sotul meu are 32 de ani... si nu se grabea asa tare lol noroc ca s-a grabit fiu-sau sa vina lol )

smile
multam de rapiditate
hai ca ai fost tare cu sotul tau...
pai asta cu ovulele le iau pt nenorocita aia de gardnerella de a carei existenta habar n0aveam pana in august cand am aflst c-o am. am mai luat tratament odata si tot nu s-a dus la draq...
acum, desi o sa par dusa rau ce sa iau pt refacerea florei? iaurt? sau si altceva? adica decat sa pun un bebe in pericol pt nerabdarea  mea mai bine astept o luna
deci, fii buna draga mea si ma lumineaza: concret iau azitrox antibiotic 1 pe zi 5 zile si apoi cervugid. deci ce sa iau pt refacerea florei?

#3226 2009-11-04 20:54:50

blueeyes
Platinum member

katami Eu fac cate 10-15 scurte si tot atatea lungi rodnar
Si la fel, am o 'mica' obsesie referitoare la ea, pentru ca si mie imi creeaza o stare de excitatie de mama mama  happy

Andreed, ia-o  usor mama, acum esti responsabila pentru 2, nu numai pentru tine...

patfierbinte      sjuk     

#3227 2009-11-04 20:54:50

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

heloo fetele pusspusspuss
ce faceti voi ??

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#3228 2009-11-04 21:00:37

katami
Platinum member

aaa... pai NU fa bebe peste antibiotic!!! (chiar daca azitroxul e ok in sarcina... nu e cel mai fericit inceput)

pai gardnerella ta exact de la asta e... flora dereglata (bacili doderlein putini sau absenti). daca e asa, ai toate sansele sa dezvolti fie candida, fie tot gardnerella in sarcina. partea buna e ca nu e grava deloc, se trateaza usor wink

eu una am folosit:
1. iaurt (dar e mai neplacut procesul... e rece, curge.... mirosi a iaurt lol ). in fiecare seara, cate o seringa (noua de fiecare data), intravagianl... puneam un protejslip si nu ma mai ridicam din pat panba a doua zi, cand ma spalam. 5 zile minim. aaa... sa fie iaurt NATURAL... deci fie facut in casa, fie unul probiotic de pe piata (NU activia, danone etc... DA napolact, panda, bio-activ... sau toate alea "comuniste" pe care nu scrie decat "iaurt" si care n-au termen de valabilitate 2 sapt, ci 2 zile)
2. capsule cu lactobacili - gen biotics, eu am avut unele doar cu acidophillus, le-am luat de la calivita.... pt mine au fost mult mai eficiente, pt ca nu curgeau si aveau bacili in concentratie muult m,ai mare decat iaurtul. in schimb, nefiind speciale pt uz vaginal (erau pt uz intern - reglarea tractului intestinal), aveau o consistenta prafoasa... si nu puteam face prostioare in timpul tratamentului, ca riscam sa ne "raschetam" amandoi
3. mai nou au aparut si la noi ovule cu lactobacili - gyniel sau asa ceva - eu n-am folosit, fetele iti pot spune mai multe

blue tongue pai tre sa ajungem la sute pe zi, cica lol (da "lungi" si eu tot asa). scurte fac mai multe...

Ultima oara a fost editat de katami (2009-11-04 21:01:16)

#3229 2009-11-04 21:03:17

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Eu fac cate 10-15 scurte si tot atatea lungi rodnar
Si la fel, am o 'mica' obsesie referitoare la ea, pentru ca si mie imi creeaza o stare de excitatie de mama mama  happy

blue despre ce e vb ???  drool

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#3230 2009-11-04 21:04:13

katami
Platinum member

hello, lavi... e vb despre exercitiile kegel big_smile

iti dau o stare de... vrei non stop lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.