homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-21

#381 2009-10-19 11:26:44

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11

pai daca a iesit si secretia bine (trichomonas, gonococ , ..)  .. e ok

#382 2009-10-19 11:27:02

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

prigatel a scris:

fetelor, am si eu o intrebare.
clamydia se poate depista in cadrul testului PapaNicolau (pe asta l-am facut in aprilie)? pana acum nu am facut nici o analiza specifica.  e posibil sa am o asemnea infectie si de asta sa nu raman insarcinata? totusi am avut o sarcina cu acelasi partener care a decurs foarte bine. inteleg ca are transmitere sexuala, nu?

Pentru Chlamydia se face analiza separat; indicat ar fi sa se faca din secretie; cel mai sigur este Chlamydia PCR care si costa vreo 200 de ron. Iti spun astea pentru ca eu am facut din sange si a iesit negativ iar in secretie a iesit pozitiv. Nu am facut PCR pentru ca imi e cam peste mana... Am luat tratament si am repetat deja de 2 ori analiza din secretie si a iesit negativa de ambele dati.

Adina mie mi-a facut la spital atunci inainte de HSG lama. A fost OK si atunci mi-au facut HSG-ul.
Vreau sa va zic insa ca de Chlamydia nici nu au adus vorba; oricum nu iese la lama simpla, asa ca nu i-a interesat.

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-19 11:29:36)

#383 2009-10-19 11:29:57

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

andreea unde esti? la cat mergi la medic?
miha, dar daca am fost insarcianta si nu am schimbat partenerul de atunci... o sa-l intreb totusi pe medic ca o cauza trebuie sa fie de nu se prinde. si sper si eu sa fie o problema cat mai mica.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-10-19 11:32:26)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#384 2009-10-19 11:34:40

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Eu nu stiu problema lui Armando, dar dumnezeu sa il odihneasca in pace.

andreed bafta la eco.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-10-19 11:34:54)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#385 2009-10-19 11:40:58

bmihaela
Hero member

prigatel a scris:

andreea unde esti? la cat mergi la medic?
miha, dar daca am fost insarcianta si nu am schimbat partenerul de atunci... o sa-l intreb totusi pe medic ca o cauza trebuie sa fie de nu se prinde. si sper si eu sa fie o problema cat mai mica.

La tine poate nu este...
Eu nu am nici o explicatie logica pentru rezultatul pozitiv; am renuntat la a ma mai framanta cu povestea asta... unii spun ca o explicatie la faptul ca in sange a fost negativ si in secretie pozitiv ar fi ca era contactata de curand... va . Nu stiu ce sa zic... As fi zis eventual ca o puteam avea vreunul dintre noi dinainte de casatorie (ceea ce ar fi insemnat sa fie de fff mult timp si sa fie in sange deja). Important pentru noi este ca a iesit negativ...

Publicitate

loading...

#386 2009-10-19 11:45:59

tttttt
Hero member

chlamydia are o perioada in care se gaseste in stare latenta , si se poate activa
de aceea ti-a zis ca ai contactat-o de curant
sincer nu cred ca e cazul sa investigam acum cum si de unde , important este sa facem analiza si eventual sa tratam ce e de tratat

#387 2009-10-19 11:55:10

bmihaela
Hero member

tttttt a scris:

chlamydia are o perioada in care se gaseste in stare latenta , si se poate activa
de aceea ti-a zis ca ai contactat-o de curant
sincer nu cred ca e cazul sa investigam acum cum si de unde , important este sa facem analiza si eventual sa tratam ce e de tratat

Pai m-am cam chinuit atunci... Acum am depasit momentul.

Intre timp, ca deja cred ca am probleme cu capul destul de grave  disperat , mi s-a pus pata vineri, pentru ca nu-mi amintesc sa fi facut nici macar la casatorie, si am mers si am facut proba pentru sifilis  va ; mi-a zis dr. de familie de un cuplu tot cu probleme din astea care facand tot felul de analize, au facut la un moment dat si pe asta; le-a iesit pozitiv iar sotul si-a amintit ca in urma cu 10 ani, inainte de casatorie, a avut o relatie cu o tipa mai dubioasa dar nu a avut nici un fel de manifestare dupa... M-am speriat si m-am dus atunci sa fac si eu proba... s-au uitat la laborator la mine ca la masini straine  rotfl ; a iesit negativ.

#388 2009-10-19 11:59:43

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

miha, el sifilis poztivi si tu negativ? ciudat...

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#389 2009-10-19 12:02:56

bmihaela
Hero member

prigatel a scris:

miha, el sifilis poztivi si tu negativ? ciudat...

Nuuuuu; la noi am facut doar eu... E o poveste pe care mi-a zis-o dr. de familie stiind ca noi la casatorie nu am facut analize...
Ma gandesc ca nu are cum sa fie negativ la mine si pozitiv la sot; el nu si-a facut... Mi-a zis doar ca in curand o sa ajung la psihiatrie daca o tin tot asa...  rotfl

#390 2009-10-19 12:06:12

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

lady pusspusspusspusspusspuss refacere grabnica!
armand..........???????????? grater acum am citit sad Doamne cat de rau imi pare grater
in 10 min pun pozele cu mine care le`am promis de 2 zile big_smilebig_smile

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#391 2009-10-19 12:15:43

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

bmihaela a scris:

prigatel a scris:

fetelor, am si eu o intrebare.
clamydia se poate depista in cadrul testului PapaNicolau (pe asta l-am facut in aprilie)? pana acum nu am facut nici o analiza specifica.  e posibil sa am o asemnea infectie si de asta sa nu raman insarcinata? totusi am avut o sarcina cu acelasi partener care a decurs foarte bine. inteleg ca are transmitere sexuala, nu?

Pentru Chlamydia se face analiza separat; indicat ar fi sa se faca din secretie; cel mai sigur este Chlamydia PCR care si costa vreo 200 de ron. Iti spun astea pentru ca eu am facut din sange si a iesit negativ iar in secretie a iesit pozitiv. Nu am facut PCR pentru ca imi e cam peste mana... Am luat tratament si am repetat deja de 2 ori analiza din secretie si a iesit negativa de ambele dati.

Adina mie mi-a facut la spital atunci inainte de HSG lama. A fost OK si atunci mi-au facut HSG-ul.
Vreau sa va zic insa ca de Chlamydia nici nu au adus vorba; oricum nu iese la lama simpla, asa ca nu i-a interesat.

pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,,  banuiesc ca e vorba tot de lama ,

9 ani de copilarie ....

#392 2009-10-19 12:18:01

bmihaela
Hero member

adinagrig a scris:

pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,,  banuiesc ca e vorba tot de lama ,

Se face internare de o zi. Eu in 3 ore am plecat la serviciu...am stat de la 8 pana pe la 11 dimineata

#393 2009-10-19 12:23:21

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

saluti....

bmihaela, intr-adevar ti-a iesit neg din sange pt ca era contactata recent... in sange ei nu gasesc MICROBUL in sine, ci ANTICORPII pe care ii poduce organismul pt a se apara de el (igg, igm - sunt anticorpi anti-chlamydia, in cazul asta). deci daca tie ti-a iesit poz in secretie si neg in sange ambii, inseamna ca era asa recenta, incat nici anicorpi igm (care apar la cateva sapt de la infectare) n-a apucat organismul tau sa produca. ceea ce e minunat, de aia ai scapat si asa usor de ea smile

adina, sa ceri neaparat si chlamydia inainte de hsg... dr nostri romanasi nu prea recomanda si, Doamne fereste, daca e pe acolo "dusmanul", din cauza hsg poate inainta pe trompe si produce complicatii...

fany majoreta bafta!!

lady puss si toate fetele

eu sunt la munca, dar n-am niciun chef de ea big_smile si ma laud ca mi-am luat blugii aia de gravida... marimea xs.... tot mari cu vreun numar sunt,  stau pe mine ca niste blugi barbatesti, dar mai buni n-am gasit (poate doar dintr-aia la 2 mil jumate, de care n-am probat, ca sa nu ma deprim lol ). macar asa stiu ca 3 luni nu=mi mai iau altii smile

Ultima oara a fost editat de katami (2009-10-19 12:23:45)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#394 2009-10-19 12:27:15

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

bmihaela a scris:

adinagrig a scris:

Se face internare de o zi. Eu in 3 ore am plecat la serviciu...am stat de la 8 pana pe la 11 dimineata

dar te-a durut? eu am inteles ca in functie de cat de tare impige lichidul ala....
cat a durat propriu-zis operatiunea?din momentul cand te-ai urcat pe masa....

katami , am facut chlamydia din secretie acum vreo 2 luni si ceva si mi-a iesit negativa....

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-10-19 12:29:22)

9 ani de copilarie ....

#395 2009-10-19 12:30:56

bmihaela
Hero member

adinagrig a scris:

bmihaela a scris:

adinagrig a scris:

dar te-a durut? eu am inteles ca in functie de cat de tare impige lichidul ala....
cat a durat propriu-zis operatiunea?din momentul cand te-ai urcat pe masa....

Cam 20 de min la mine pentru ca a fost nevoie sa-mi penseze colul de 2 ori; prima data nu au nimerit cum trebuia. pentru mine singura chestie mai suparatoare a fost pensarea colului...

Am inteles insa ca in situatie in care sunt infundate este mult mai dureros; oricum nu o sa fie cazul tau  smile

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-19 12:34:44)

#396 2009-10-19 12:48:59

Raluk_
Hero member

gata pozele...la "members area" poze+offtopic smile
vedeti`mi suncile grater

#397 2009-10-19 13:43:35

LadyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2008-12-28

Raluka,Katami,Elena  puss puss puss  am sa ma fac bine ca ii obligatoriu si o sa am in februarie un BB in burtica pt ca nu ne lasam
Am plecat la lucru va pup pe toate si inceput de saptamana bun sa aveti desi la Cluj ii o vreme ce lasa de dorit sad

#398 2009-10-19 13:44:30

Raluk_
Hero member

servici usor lady! pusspusspuss
imi plashi di tini ca esti optimista...nici la Roman vremea nu e super puss

#399 2009-10-19 13:45:35

tttttt
Hero member

adina , atentie cu lama , caci din cate stiu eu , daca se vor face si culturile ... nu prea se poate da rezulatul in aceeasi zi
mai bine ii ceri sa faci hsg in alta zi , dupa ce primesti rezultatul de la lama
multi medici se grabesc sa faca hsg ul asta , fara sa depisteze cauzele
daca doamne fereste vorbim de vre-o infectie , nu doar ca ea se va duce la uter , dar trompele se pot obtura din nou

lady  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-19 13:46:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.