Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-21
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11
pai daca a iesit si secretia bine (trichomonas, gonococ , ..) .. e ok
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
prigatel a scris:fetelor, am si eu o intrebare. clamydia se poate depista in cadrul testului PapaNicolau (pe asta l-am facut in aprilie)? pana acum nu am facut nici o analiza specifica. e posibil sa am o asemnea infectie si de asta sa nu raman insarcinata? totusi am avut o sarcina cu acelasi partener care a decurs foarte bine. inteleg ca are transmitere sexuala, nu?
Pentru Chlamydia se face analiza separat; indicat ar fi sa se faca din secretie; cel mai sigur este Chlamydia PCR care si costa vreo 200 de ron. Iti spun astea pentru ca eu am facut din sange si a iesit negativ iar in secretie a iesit pozitiv. Nu am facut PCR pentru ca imi e cam peste mana... Am luat tratament si am repetat deja de 2 ori analiza din secretie si a iesit negativa de ambele dati.
Adina mie mi-a facut la spital atunci inainte de HSG lama. A fost OK si atunci mi-au facut HSG-ul. Vreau sa va zic insa ca de Chlamydia nici nu au adus vorba; oricum nu iese la lama simpla, asa ca nu i-a interesat.
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-19 11:29:36)
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
andreea unde esti? la cat mergi la medic? miha, dar daca am fost insarcianta si nu am schimbat partenerul de atunci... o sa-l intreb totusi pe medic ca o cauza trebuie sa fie de nu se prinde. si sper si eu sa fie o problema cat mai mica.
Ultima oara a fost editat de prigatel (2009-10-19 11:32:26)
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Eu nu stiu problema lui Armando, dar dumnezeu sa il odihneasca in pace.
andreed bafta la eco.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-10-19 11:34:54)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- bmihaela
- Hero member
prigatel a scris:andreea unde esti? la cat mergi la medic? miha, dar daca am fost insarcianta si nu am schimbat partenerul de atunci... o sa-l intreb totusi pe medic ca o cauza trebuie sa fie de nu se prinde. si sper si eu sa fie o problema cat mai mica.
La tine poate nu este... Eu nu am nici o explicatie logica pentru rezultatul pozitiv; am renuntat la a ma mai framanta cu povestea asta... unii spun ca o explicatie la faptul ca in sange a fost negativ si in secretie pozitiv ar fi ca era contactata de curand... . Nu stiu ce sa zic... As fi zis eventual ca o puteam avea vreunul dintre noi dinainte de casatorie (ceea ce ar fi insemnat sa fie de fff mult timp si sa fie in sange deja). Important pentru noi este ca a iesit negativ...
- tttttt
- Hero member
chlamydia are o perioada in care se gaseste in stare latenta , si se poate activa de aceea ti-a zis ca ai contactat-o de curant sincer nu cred ca e cazul sa investigam acum cum si de unde , important este sa facem analiza si eventual sa tratam ce e de tratat
- bmihaela
- Hero member
tttttt a scris:chlamydia are o perioada in care se gaseste in stare latenta , si se poate activa de aceea ti-a zis ca ai contactat-o de curant sincer nu cred ca e cazul sa investigam acum cum si de unde , important este sa facem analiza si eventual sa tratam ce e de tratat
Pai m-am cam chinuit atunci... Acum am depasit momentul.
Intre timp, ca deja cred ca am probleme cu capul destul de grave , mi s-a pus pata vineri, pentru ca nu-mi amintesc sa fi facut nici macar la casatorie, si am mers si am facut proba pentru sifilis ; mi-a zis dr. de familie de un cuplu tot cu probleme din astea care facand tot felul de analize, au facut la un moment dat si pe asta; le-a iesit pozitiv iar sotul si-a amintit ca in urma cu 10 ani, inainte de casatorie, a avut o relatie cu o tipa mai dubioasa dar nu a avut nici un fel de manifestare dupa... M-am speriat si m-am dus atunci sa fac si eu proba... s-au uitat la laborator la mine ca la masini straine ; a iesit negativ.
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
miha, el sifilis poztivi si tu negativ? ciudat...
- bmihaela
- Hero member
prigatel a scris:miha, el sifilis poztivi si tu negativ? ciudat...
Nuuuuu; la noi am facut doar eu... E o poveste pe care mi-a zis-o dr. de familie stiind ca noi la casatorie nu am facut analize... Ma gandesc ca nu are cum sa fie negativ la mine si pozitiv la sot; el nu si-a facut... Mi-a zis doar ca in curand o sa ajung la psihiatrie daca o tin tot asa...
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
bmihaela a scris:prigatel a scris:fetelor, am si eu o intrebare. clamydia se poate depista in cadrul testului PapaNicolau (pe asta l-am facut in aprilie)? pana acum nu am facut nici o analiza specifica. e posibil sa am o asemnea infectie si de asta sa nu raman insarcinata? totusi am avut o sarcina cu acelasi partener care a decurs foarte bine. inteleg ca are transmitere sexuala, nu?
Pentru Chlamydia se face analiza separat; indicat ar fi sa se faca din secretie; cel mai sigur este Chlamydia PCR care si costa vreo 200 de ron. Iti spun astea pentru ca eu am facut din sange si a iesit negativ iar in secretie a iesit pozitiv. Nu am facut PCR pentru ca imi e cam peste mana... Am luat tratament si am repetat deja de 2 ori analiza din secretie si a iesit negativa de ambele dati.
Adina mie mi-a facut la spital atunci inainte de HSG lama. A fost OK si atunci mi-au facut HSG-ul. Vreau sa va zic insa ca de Chlamydia nici nu au adus vorba; oricum nu iese la lama simpla, asa ca nu i-a interesat.
pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,, banuiesc ca e vorba tot de lama ,
9 ani de copilarie ....
- bmihaela
- Hero member
adinagrig a scris:pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,, banuiesc ca e vorba tot de lama ,
Se face internare de o zi. Eu in 3 ore am plecat la serviciu...am stat de la 8 pana pe la 11 dimineata
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
saluti....
bmihaela, intr-adevar ti-a iesit neg din sange pt ca era contactata recent... in sange ei nu gasesc MICROBUL in sine, ci ANTICORPII pe care ii poduce organismul pt a se apara de el (igg, igm - sunt anticorpi anti-chlamydia, in cazul asta). deci daca tie ti-a iesit poz in secretie si neg in sange ambii, inseamna ca era asa recenta, incat nici anicorpi igm (care apar la cateva sapt de la infectare) n-a apucat organismul tau sa produca. ceea ce e minunat, de aia ai scapat si asa usor de ea
adina, sa ceri neaparat si chlamydia inainte de hsg... dr nostri romanasi nu prea recomanda si, Doamne fereste, daca e pe acolo "dusmanul", din cauza hsg poate inainta pe trompe si produce complicatii...
fany bafta!!
lady si toate fetele
eu sunt la munca, dar n-am niciun chef de ea si ma laud ca mi-am luat blugii aia de gravida... marimea xs.... tot mari cu vreun numar sunt, stau pe mine ca niste blugi barbatesti, dar mai buni n-am gasit (poate doar dintr-aia la 2 mil jumate, de care n-am probat, ca sa nu ma deprim ). macar asa stiu ca 3 luni nu=mi mai iau altii
Ultima oara a fost editat de katami (2009-10-19 12:23:45)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
bmihaela a scris:adinagrig a scris:pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,, banuiesc ca e vorba tot de lama ,
Se face internare de o zi. Eu in 3 ore am plecat la serviciu...am stat de la 8 pana pe la 11 dimineata
dar te-a durut? eu am inteles ca in functie de cat de tare impige lichidul ala.... cat a durat propriu-zis operatiunea?din momentul cand te-ai urcat pe masa....
katami , am facut chlamydia din secretie acum vreo 2 luni si ceva si mi-a iesit negativa....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-10-19 12:29:22)
9 ani de copilarie ....
- bmihaela
- Hero member
adinagrig a scris:bmihaela a scris:adinagrig a scris:pai doctorita mi-a zis ceva de genul ,, vii dimineata , fetele iti iau sa-ti faca analize, si la 12 iti fac HSG si apoi poti sa pleci acasa, adica ma interneaza doar o zi ca sa zic asa...,, banuiesc ca e vorba tot de lama ,
dar te-a durut? eu am inteles ca in functie de cat de tare impige lichidul ala.... cat a durat propriu-zis operatiunea?din momentul cand te-ai urcat pe masa....
Cam 20 de min la mine pentru ca a fost nevoie sa-mi penseze colul de 2 ori; prima data nu au nimerit cum trebuia. pentru mine singura chestie mai suparatoare a fost pensarea colului...
Am inteles insa ca in situatie in care sunt infundate este mult mai dureros; oricum nu o sa fie cazul tau
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-19 12:34:44)
- Raluk_
- Hero member
gata pozele...la "members area" poze+offtopic vedeti`mi suncile
- LadyDeeDee
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-28
- Raluk_
- Hero member
- tttttt
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|