homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-27

#495 2009-10-19 21:47:09

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11

Noapte buna, alexandra puss
Asteptam testul, fany smile
Andreed, gandeste pozitiv, capul sus, gandeste-te ca sutn doar maxim 0.4 mm care trebuiau masurati, ceea ce e foarte foarte greu!

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#496 2009-10-19 22:07:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello

adina, la 7-8 zile de la ovulatie e ok daca faci progesteronul. poti sa-l faci in ziua 21 ca sa se simta si ei (doctorii) bine.
in mod sigur se refera doar la lama avand in vedere ce ti-a zis. dar daca stii ca chlamidia, mico si ureaplasma au iesit negative nu ai dc  sa iti faci griji

tttttt, daca diferenta fata de ora obisnuita a fost prea mare eu i-as da discarded. temperaturile cu bulinuta alba sunt luate in calcul de ferty la fel ca si cele cu bulinuta plina. bulinutele albe sunt doar pentru tine.

Naf, ai rezolvat ceva cu Rontzy? big_smile

alex, te gandesti pra mult la asta de-aia visezi asa  puss  puss 
ma intrebi daca e prea devreme de la ultima spermograma... ultima pe care a facuta nu a fost facuta la laboratorul la care vroia doc asa ca i-a zis sa o repete. sunt cateva luni de la prima spermograma facuta acolo asa ca putem sa comparam

ce tare esti mihaela cu sifilisul big_smile ca sa te simti mai bine, sa stii ca si eu l-am facut. n-am avut relatii cu pers dubioase dar nu se stie niciodata. pana acum, slava domnului, nu s-a uitat nimeni de la nici un laborator ciudat la mine ca am facut cine stie ce analiza, ar fi culmea

pass, stiu ca e ciudata temperatura si am anormal de multe OPK pozitive dar sunt absolut sigura ca nu am ovulat acum 11 zile. sper sa fi ovulat ieri, desi daca am OPK pozitiv si azi ma cam indoiesc sad
daca va uitati la graficele mele, o sa vedeti ca eu am mai avut cicluri cu 3-4 zile de teste pozitive, si ciclul lung, de 57 zile, cu 2 reprize de OPK pozitive (  pass, nu erau chiar  15 zile  rotfl ) POAS n-o sa fac prea curand  rotfl2
priga, la 12-48 ore de la ULTIMUL test pozitiv. se cam pierde din vedere detaliul asta.

ruxy, mi se pare normal sa mai vrei o parere  puss   

andreed, nu-ti face ganduri negre  rugaciune  sa fie bine

sanzi, cand ai rezultatele la spermograma, poate postezi aici rezultatul complet. mie imi suna bine totusi 16 mil de spermatozoizi buni dar nu stiu la ce s-a referit cand a spus "buni"

va pup pe toate, ma bag la somnic  puss  kram

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-10-19 22:08:11)

#497 2009-10-19 22:16:04

Sanziana35
Full member
Inregistrat: 2009-09-08

kram ms garga, am sa va spun maine mai exact dupa ce primim analizele
de graficul meu ce ziceti? din pacate nu am finante acuma sa mai fac la fertility  grater

noapte buna celor care se pregatesc de nani! sover

Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-10-19 22:17:32)

+5 gravida

#498 2009-10-19 22:18:02

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Fetele va las si eu, merg in pat, o sa incerc sa ma odihnesc mai mult.
Va pup

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#499 2009-10-19 22:18:52

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

andreea spatele drapte,tzatzele inainte si fundu` inapoi....inteles ori ba???
copilul o sa creasca numai k e baiat si ei e mai lenes...nu te ma tura atata ca nu`l ajuti cu nimic....pusspusspusspuss

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Publicitate

loading...

#500 2009-10-19 22:20:27

Andreed
Addicted member
Site

Ralu de zici tu ca e baiat? hai ca m-ai facut sa rad rotfl2

#501 2009-10-19 22:25:01

Sanziana35
Full member
Inregistrat: 2009-09-08

noapte buna andree!  nustiu am fost si eu pe aici... Noapte buna la toate!

Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-10-19 22:27:04)

+5 gravida

#502 2009-10-19 22:45:41

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

deci numai baieti facem in ultimul timp pe forum, da???
vedem noi pe urma de unde le gasim mandre sa-i insuram  rotfl2... bagam galerie din rasputeri la viitoarele gravidutze.   majoreta  majoreta  majoreta
andreed vad ca se insista pe ideea ca baietii se dezvolta putin mai incet.
si mie doctoritza cand a vazut ca are 111 batai pe minut si nu 140 cum a zis ea ca e normal a zis ca sunt sanse mai mari sa fie baiat ca ei sunt mai lenti in crestere si la bate inima mai rar.
acuma ... rugaciune , nu-mi doresc decat sa fie un  bebe FRUMOS si sanatos.
puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-10-19 22:50:05)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#503 2009-10-19 22:57:40

blueeyes
Platinum member

Noapte buna, dragutele mele puss
Sa nu va mai faceti griji inutile, bine?

patfierbinte      sjuk     

#504 2009-10-19 23:00:23

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

noapte buna blue,garga,sanziana!
andreead zic ca e baiat k in general baietii sunt mai lenesi de asta....ma bucur enorm k am adus zambet pe fata ta...
de azi ma schimb,incerc sa fiu mai buna,sa nu mai acuz....vreau sa cred intr`o schimbare...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#505 2009-10-19 23:04:02

fany
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-13

nopate buna va urez si eu fetele

minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita
http://www.fertilityfriend.com/home/269b55

#506 2009-10-20 00:05:42

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

buna gagici puss  kram
am vazut ca puneti de o intalneala sambata, vin si eu dance
sa imi ziceti si mie detaliile...eu intru mai rar pe forum ca nu prea am timp
daca e...imi scrieti si mie pe mess sau un mail...sau la tel...cum e mai comod...va sun eu daca vreti... big_smile
adree o sa fie bine, trebuie sa fie bine rugaciune
carra am auzit de la camy ca iti e rau de mori, o sa treaca starile astea cam dupa 14 saptamani...m-am amuzat ca am citit ca vrei sa fie bebe in primul rand frumos  chicot
o sa vazi dupa ce il nasti ca se mai schimba prioritatile...o sa vrei sa fie sanatos si dupa frumos chicot ....si eu eram turbata sa fac copil frumos (si e frumos de pica, va aduc poze sambata wink )si acum tot ce imi dotesc e sa creasca bine, sa manace si sa fie sanatos

va pup si ne auzim puss

#507 2009-10-20 07:49:00

accumaria
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-03

Neatza!

Fetele, ies si eu din cursa luna asta... Am facut azi si un test Barza (marca mea de teste de sarcina din copilarie  rotfl  ) la care raman fidela si e negativ. Deci daca pana si Barza e negativ, care dupa parerea mea se pozitiveaza cel mai repede in caz de sarcina, inseamna ca lucrurile sunt clare... astept sa vina CM... aseara oricum aveam niste dureri de spate de ziceam ca sunt in mijlocul ciclului... foarte mari... dar din fericire nu a aparut deloc maro... ceea ce ma bucura imens... nu credeam ca voi fi atat de fericita cand nu voi mai avea maronei... aproape ca sunt la fel de fericita pe cat as fi daca ar fi fost testul pozitiv... pentru mine inseamna enorm... nu mai sunt asa praf cu psihicul cum am fost luna trecuta... Acum astept sa vina cu speranta ca urmatorul ciclu va fi ultimul. smile

Cred ca-mi voi plati si VIP la fertility... pe un an... macar sa raman eu intr-un an...  rotfl2

Andreea, daca te stresezi f tare ca nu a mai crescut puncticelul, poti face beta hcg la 2 zile sa vezi cum evolueaza... daca se dubleaza e ok si poti sta linistita... acuma depinde de cat esti de nelinistita... Doamne ajuta sa fie bine! rugaciune

Mary, ce ma bucur ca ai mai intrat!  puss Sper sa pot ajunge si eu sambata sa va vad. Pe la ce ora e intalnirea?

O zi frumoasa va doresc!

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#508 2009-10-20 07:55:37

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

Neatza.

Maria
, poate totusi o sa fie; vad ca TB e tot ridicata...
Andreea, sper sa fie bine totul la voi.  goodluck
Garga, de banuit nici nu as prea avea pe cine sa banuiesc ca mi-ar fi transmis sifilis  rotfl (spre rusinea mea, nu am avut experiente mai deloc in domeniu inaintea sotului meu si pe el il banui de acelasi lucru  chicot  fiind impreuna de la 20 de ani; si de asta m-a tot chinuit si povestea aia cu chlamydia... mai ales daca ma gandesc la varianta ca fusese contactata de curand...); de vina sunt piticii mei de pe creier care se inmultesc pe zi ce trece  lol ; doar aparitia lui bebe ar putea sa opreasca acest proces de inmultire a piticilor mei ...

Aaaaa, inca ceva, am fost aseara cu analizele hormonale ale sotului la urolog si a zis ca sunt OK; partea proasta insa, este ca a zis ca dupa operatia de varicocel sa nu ne asteptam la o imbunatatire spectaculoasa a calitatii  spermatozoid   supa ; se va ameliora dar nu asa ca-n povesti... supa

Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-10-20 08:14:11)

#509 2009-10-20 08:22:33

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata fetelor

eu aseara nu am mai intrat ca ma fost la teatru ,, Descult in parc,, - a fost super frumos, am ajuns la 23 acasa si nu am mai avut chef sa intru....

andreead, o sa creasca bebe, tu pune mana si hraneste-te sanatos...poti sa faci beta hcg , la 48h si vezi cum creste....

maria, ce sa zic, poate mai e o speranta, stiu cum e sa faci mereu teste si sa iasa negative....

garga ,mersi mult, o sa-l fac totusi in z21-progesteronul......

maryland ce bine ca ai mai intrat si tu, niste pozici nu ne-ai pus si noua la topicul vostru....

fany tu faci testul cand te simti pregatita....

bmihaela, bine macar ca analizele sunt ok.....cat priveste varicocelul ..nu stiu ce sa zic, dar cam asa e, zice ca mare lucru nu realizezi, dar cine poate stie...

va pup pe toate

9 ani de copilarie ....

#510 2009-10-20 08:24:42

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

neata fete , acu am intrat , vad ca sunteti vesele
nu am apucat sa citesc tot , inca recuperez...

garga : "tttttt, daca diferenta fata de ora obisnuita a fost prea mare eu i-as da discarded. temperaturile cu bulinuta alba sunt luate in calcul de ferty la fel ca si cele cu bulinuta plina. bulinutele albe sunt doar pentru tine."

am vrut sa intreb dar am uitat , ce inseamna discarded ? daca ii dau acum e bine?  adica sa intru in ziua respectiva si sa modific ...? ma gandeam eu ca nu e bine temp de duminica fiind luata la 11 si nu la 7 , dar.. nu am stiut ce sa ii fac ....

deci pot sa modific acum si sa bifez discarded?

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-20 08:30:48)

#511 2009-10-20 08:58:25

blueeyes
Platinum member

Neata!  coffestudiu
La noi ploua si e frig sad
Da, tttttt, poti sa dai discarded azi, pentru ieri smile
Eu iar am PMS, vreau sa-mi vina odata punish

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-10-20 09:19:42)

patfierbinte      sjuk     

#512 2009-10-20 09:11:15

Andreed
Addicted member
Site

Neata fetele
Abia am dormit azi noapte de griji, al meu ca sa ma faca sa rad a zis ca are personalitate al mic, ca inca din burtica ne tine trezi.
O sa ma rog la doamne doamne sa aibe grija de noi, stiu ca va creste si puncticelul meu mare, trebuie sa fie asa!
Va pup

#513 2009-10-20 09:21:38

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Neata fetele.

Andreed curaj iubita. nu fi ingrijorata ca nui faci bine la bebe. o sa creasca o sa vezi. am mai auzit cazuri si intradevar baietii se dezv mai greu. stai linistita. nu te stresa. o sa creasca puncticelul tau. tu cate sapt ai de la ultima menstra? 5?

eu la 5 sapt si 2 zile nu se vedea nik, nici un puncticel. imagineaza-ti cum m-am simtit cand aveam 4 teste pozitive si nu se vedea nici un bebe, nici un sac nik. macar la tine se vede un punct. o sa creasca punctul ala mare. o sa vezi. ai incredere. ia si tu anafura dimineata si stropeste-te cu aghiazma. zicea si cineva aici pe forum. nu mai stiu cine, si o sa vezi ca te linisteste. cand ai ganduri negre. eu asa fac.,

Eu am fost aseara la dr de familie ca avea program, nu am mai asteptat pana azi. si mi-a dat medicament homeopat pt infectia urinara. sper sa fie totuk ok.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-10-20 09:23:24)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.