Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11-27
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 11
Noapte buna, alexandra Asteptam testul, fany Andreed, gandeste pozitiv, capul sus, gandeste-te ca sutn doar maxim 0.4 mm care trebuiau masurati, ceea ce e foarte foarte greu!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello
adina, la 7-8 zile de la ovulatie e ok daca faci progesteronul. poti sa-l faci in ziua 21 ca sa se simta si ei (doctorii) bine. in mod sigur se refera doar la lama avand in vedere ce ti-a zis. dar daca stii ca chlamidia, mico si ureaplasma au iesit negative nu ai dc sa iti faci griji
tttttt, daca diferenta fata de ora obisnuita a fost prea mare eu i-as da discarded. temperaturile cu bulinuta alba sunt luate in calcul de ferty la fel ca si cele cu bulinuta plina. bulinutele albe sunt doar pentru tine.
Naf, ai rezolvat ceva cu Rontzy?
alex, te gandesti pra mult la asta de-aia visezi asa ma intrebi daca e prea devreme de la ultima spermograma... ultima pe care a facuta nu a fost facuta la laboratorul la care vroia doc asa ca i-a zis sa o repete. sunt cateva luni de la prima spermograma facuta acolo asa ca putem sa comparam
ce tare esti mihaela cu sifilisul ca sa te simti mai bine, sa stii ca si eu l-am facut. n-am avut relatii cu pers dubioase dar nu se stie niciodata. pana acum, slava domnului, nu s-a uitat nimeni de la nici un laborator ciudat la mine ca am facut cine stie ce analiza, ar fi culmea
pass, stiu ca e ciudata temperatura si am anormal de multe OPK pozitive dar sunt absolut sigura ca nu am ovulat acum 11 zile. sper sa fi ovulat ieri, desi daca am OPK pozitiv si azi ma cam indoiesc daca va uitati la graficele mele, o sa vedeti ca eu am mai avut cicluri cu 3-4 zile de teste pozitive, si ciclul lung, de 57 zile, cu 2 reprize de OPK pozitive ( pass, nu erau chiar 15 zile ) POAS n-o sa fac prea curand priga, la 12-48 ore de la ULTIMUL test pozitiv. se cam pierde din vedere detaliul asta.
ruxy, mi se pare normal sa mai vrei o parere
andreed, nu-ti face ganduri negre sa fie bine
sanzi, cand ai rezultatele la spermograma, poate postezi aici rezultatul complet. mie imi suna bine totusi 16 mil de spermatozoizi buni dar nu stiu la ce s-a referit cand a spus "buni"
va pup pe toate, ma bag la somnic
Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-10-19 22:08:11)
- Sanziana35
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-08
ms garga, am sa va spun maine mai exact dupa ce primim analizele de graficul meu ce ziceti? din pacate nu am finante acuma sa mai fac la fertility
noapte buna celor care se pregatesc de nani!
Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-10-19 22:17:32)
+5
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Fetele va las si eu, merg in pat, o sa incerc sa ma odihnesc mai mult. Va pup
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ralu de zici tu ca e baiat? hai ca m-ai facut sa rad
- Sanziana35
- Full member
- Inregistrat: 2009-09-08
noapte buna andree! am fost si eu pe aici... Noapte buna la toate!
Ultima oara a fost editat de Sanziana35 (2009-10-19 22:27:04)
+5
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- blueeyes
- Platinum member
Noapte buna, dragutele mele Sa nu va mai faceti griji inutile, bine?
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
noapte buna blue,garga,sanziana! andreead zic ca e baiat k in general baietii sunt mai lenesi de asta....ma bucur enorm k am adus zambet pe fata ta... de azi ma schimb,incerc sa fiu mai buna,sa nu mai acuz....vreau sa cred intr`o schimbare...
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- fany
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-13
nopate buna va urez si eu fetele
minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetelor
eu aseara nu am mai intrat ca ma fost la teatru ,, Descult in parc,, - a fost super frumos, am ajuns la 23 acasa si nu am mai avut chef sa intru....
andreead, o sa creasca bebe, tu pune mana si hraneste-te sanatos...poti sa faci beta hcg , la 48h si vezi cum creste....
maria, ce sa zic, poate mai e o speranta, stiu cum e sa faci mereu teste si sa iasa negative....
garga ,mersi mult, o sa-l fac totusi in z21-progesteronul......
maryland ce bine ca ai mai intrat si tu, niste pozici nu ne-ai pus si noua la topicul vostru....
fany tu faci testul cand te simti pregatita....
bmihaela, bine macar ca analizele sunt ok.....cat priveste varicocelul ..nu stiu ce sa zic, dar cam asa e, zice ca mare lucru nu realizezi, dar cine poate stie...
va pup pe toate
9 ani de copilarie ....
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
neata fete , acu am intrat , vad ca sunteti vesele nu am apucat sa citesc tot , inca recuperez...
garga : "tttttt, daca diferenta fata de ora obisnuita a fost prea mare eu i-as da discarded. temperaturile cu bulinuta alba sunt luate in calcul de ferty la fel ca si cele cu bulinuta plina. bulinutele albe sunt doar pentru tine."
am vrut sa intreb dar am uitat , ce inseamna discarded ? daca ii dau acum e bine? adica sa intru in ziua respectiva si sa modific ...? ma gandeam eu ca nu e bine temp de duminica fiind luata la 11 si nu la 7 , dar.. nu am stiut ce sa ii fac ....
deci pot sa modific acum si sa bifez discarded?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-10-20 08:30:48)
- blueeyes
- Platinum member
- Andreed
- Addicted member
- Site
Neata fetele Abia am dormit azi noapte de griji, al meu ca sa ma faca sa rad a zis ca are personalitate al mic, ca inca din burtica ne tine trezi. O sa ma rog la doamne doamne sa aibe grija de noi, stiu ca va creste si puncticelul meu mare, trebuie sa fie asa! Va pup
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata fetele.
Andreed curaj iubita. nu fi ingrijorata ca nui faci bine la bebe. o sa creasca o sa vezi. am mai auzit cazuri si intradevar baietii se dezv mai greu. stai linistita. nu te stresa. o sa creasca puncticelul tau. tu cate sapt ai de la ultima menstra? 5?
eu la 5 sapt si 2 zile nu se vedea nik, nici un puncticel. imagineaza-ti cum m-am simtit cand aveam 4 teste pozitive si nu se vedea nici un bebe, nici un sac nik. macar la tine se vede un punct. o sa creasca punctul ala mare. o sa vezi. ai incredere. ia si tu anafura dimineata si stropeste-te cu aghiazma. zicea si cineva aici pe forum. nu mai stiu cine, si o sa vezi ca te linisteste. cand ai ganduri negre. eu asa fac.,
Eu am fost aseara la dr de familie ca avea program, nu am mai asteptat pana azi. si mi-a dat medicament homeopat pt infectia urinara. sper sa fie totuk ok.
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-10-20 09:23:24)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|