homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor....help...pls...

#1 2009-10-16 17:12:45

cryss_21
New member
Inregistrat: 2009-05-25

fetelor....help...pls...

sunt atat de suparata ca nici nu stiu cu ce sa incep sa inteleaga toata lumea si mai ales ca nu prea am postat pe forum doar am asistat zilnic la toata discutiile.
so...sunt impreuna cu iubitul meu de 4 ani, o relatie destul de serioasa, cu gaduri de viitor, adica vrem sa ne mutam impreuna si sa sa ne casatorim, de fapt asa stiam pana acum....ce-i drept a fost o relatie furtunoasa, cu multe certuri si scandaluri, dar am trecut peste si a fost totul ok. de fapt pe tot parcursul timpului a fost mereu asa: o perioada scurta extraordinar de bine si in urmatoarea secunda un iad. si din toate certurile eu ies mereu vinovata si cea care trebuie sa faca ceva sa repare situatia mai bine zis sa ma schimb. m-am schimbat si para schimbat pentru el cum a vrut el.si el a facut multe pentru mine si inca face dar in ultima perioada ma aduce la disperare.
ultima oara cand ne-am certat ingrozitor a fost din cauza mea ca incepusem sa devin foarte posesiva si sufocanta. ok, am inteles asta si conditia de a ne impaca a fost sa ma schimb total, si am acceptat pentru ca am inteles greseala mea. eh de atunci a inceput sa fie cu mot. adica sa aiba o dorinta asa de mare ca el sa-si arate barbatia iar eu supunerea. adica el sa tipe eu sa tac, el sa iasa la bere cu baieti eu nu, el sa se enerveze eu nu, de fapt sa fiu ceva gen catelus. faza cu tacutu am zis hai ca poate am fost eu aia tare in gura, dar de ceva timp ma aduce la capatu rabdarii. ne certam din nimicuri, de fapt se isterizeaza din nimicuri iar eu tre sa tac si sa inghit si nici sa ma supar. am tot tacut ca am zis ca decat sa ma cert cu el si sa-i dau apa la moara mai bine lasa, dar sunt si eu om si nu am nervii de otel si uneori ma aduce in stare sa tip si eu si sa-i inchid telefonul.problema nu ar fi ca tipa, ca atunci cand o face si injura si o face uneori si de fata cu prieteni si mie una mi se pare lipsa de respect si mai ales ca nu-mi place sa-mi spal rufele in public si sa stie cutarica ce e in relatia mea. daca incerc sa discut calm si matur cu el de toate probleme astea nu se poate. ori spune ca nu are chef de asa ceva ca il plictisesc ca ma lungesc, ori ca nu are dispozitia necesara ori de cele mai multe ori se ajunge la urlete si reprosuri.
luna asta pe 1 am facut 4 ani, si sincer am zis sa nu mai fiu eu aia care face suprize si se gandeste la tot sa vad daca are si el initiativa, si credeti-ma ca nici macar un la multi ani nu a zis, tot eu am fost aia care a zis asta si normal ca raspuns si el.am asteptat toata ziua poate face si el ceva.si nu ma interesa cadou in sine ci mai degraba sa vad ca ziua asta e si pentru el importanta, dar a fost o zi oarecare, si ma durut asta dar am zis lasa ca poate e obosit. si la fiecare cearta eu sunt mereu cea care aplaneaza lucrurile.si m-am saturat sa fac eu totul ca relatia asta sa mearga,m-am saturat de crizele lui din te miri ce. nu inteleg si nici nu gasesc raspuns de ce relatia noastra a ajuns intr-o monotonie urata si un sent asa...nu stiu.,..de parca se duce totu de rapa. si ma doare cel mai tare cand vad ca el nu face nimic....de exemplu acum l-am sunat sa vb, toate bune si frumoase si vb ce facem diseara, si el ca nu stie.aseara el ma rugat sa raman la el, dar d fapt nu trebuia sa ne vedem ca era obosit. acum el zice ca mai bine nu vedem ca si asa el a zis ceva aseara iar eu am ramas la el, ca si cum eu m-am autoinvitat la el knd el de fapt nu vroia sa ma vada, si pe un ton aiurea. si ma deranjat...si logidc ca au inceput tipetele ca ce el nu mai poate sta acasa fara mine.dar eu de fapt i-am zis clar ca nu ma deranjeaza ca nu ne vedem ci ceea ce mi-a zis.si tot n-a inteles si tipa si am ridic si eu tonu...nu i-a convenit, ca doar el e barbatu si tot urla ca sa tac sa tac...si m-am enervat si i-am zis ca in seara asta nu vreau sa-l vad si am inchis telefonul.
deja m-am lungit cam mult dar credeti-ma ca am ajuns la capat cu nervii si chiar nu am cu cine vb....in nici un caz cu el...nu stiu ce o sa fac in continoare dar eu una simt ca suntem cu un picior in groapa, si n-am de gand sa fiu eu iar eroina care salveaza tot..
voi ce ma sfatuiti sa fac??.....

#2 2009-10-16 17:20:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: fetelor....help...pls...

cryss, cred in primul rand ca trebuie sa aveti o discutie in care sa-i explici ce te deranjeaza, asa cum ne-ai explicat noua
dupa atatia ani de relatie incepem sa credem ca lucrurile merg de la sine si ca nu trebuie sa mai facem niciun efort, si evident ca nu e asa... el trebuie sa inteleaga lucrul asta, fiindca se pare ca s-a obisnuit ca tu sa fii acolo, orice ar fi (ca dovada, de ce sa vii la el azi, cand poti veni si maine si oricand...)
ok, nu are chef sa va vedeti, lasa-l in pace, o zi, doua, trei... daca vezi ca nu da niciun semn e clar ca nu e bine, dar sunt sanse la fel de mari sa-si revina si sa-si dea seama ca o sa te piarda daca o tine asa
dar in primul rand vorbeste cu el, fiindca de multe ori barbatii habar n-au ce ne trece noua prin cap si ne framanta, pentru ei lucrurile sunt mult mai simple
a, si incearca pentru inceput sa mai ai tu initiativa (surprize, iesiri pe undeva), sa mai scapati de monotonie, si poate asta il va determina si pe el sa faca la randul lui acelasi lucru

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-16 17:21:40)

#3 2009-10-16 17:24:22

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Dump him! Odată ce ai ?ncercat să laşi de la tine, să faci eforturi ca totul să meargă bine şi el nu a reaţionat intr-un mod pozitiv, cred că relaţia asta e ca şi sf?rşită. Degeaba ?ncerci s-o resuscitezi, mai degrabă sau mai t?rziu tot la asta o să se ajungă. Şi nu e tocmai ok ca tu să fii căţeluşul lui, să taci şi să ?i ştii de frică. Părerea mea!

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#4 2009-10-16 17:25:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

lala smile asa as fi zis si eu, dar am zis sa mai faca o incercare... nu mai multe, cat sa aiba constiinta impacata ca a facut tot ce se poate

#5 2009-10-16 17:29:30

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

in teorie e foarte usor sa sfatuiesti pe cineva sa paraseasca o persoana cu care a stat atatia ani!
nu asta e solutia oricum, nu in momentul asta cel putin. ei doi trebuie mai intai sa discute sincer unul cu altul si apoi sa se desparta daca va fi cazul. trebuie sa-si spuna si ea punctul de vedere si sa vada daca mai e ceva de facut dupa asta!

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-16 17:31:46)

Publicitate

loading...

#6 2009-10-16 17:29:51

cryss_21
New member

crede-ma ca am incercat de fiecare data cand au fost probleme intre noi si chiar si acum la tel i-am zis ca as fi vrut in seara sa n vdm sa vb si mi-a trantint-o ca da am gasit motiv sa ne vdm si cam ce sa vb noi...si i-am explicat ca ar trebui sa comunicam foarte mult ca sa ne intelegem si o tinea pe a lui ca nu frate sunt eu sufocanta. si faza cu initiativa am tot avut-o dar cand mi le tranteste asa nu am nici cea mai mica tragere de inima sa mai fac ceva, pentru ca asa cum ai zis si tu nu mai suntem la inceput si ar trebui sa-si dea si el silinta sa fie bn nu sa-i vine totul la bot. aici e greseala mea ca l-am obosnuit asa pentru ca nu puteam sta cu mainile in san sa vad cum se duce de rapa rel...dar acum sunt foarte dezamagita de el...sunt foarte multe care s-au adunat si acum dau pe afara...probabil pana maine o sa-mi revin din depresia asta si tot eu o sa-l caut si tot eu o sa fac ceva, dar stii cum e....nu o mai fac cu draga inima, pentru ca nu mai am sentimnentul ala ca merita...

#7 2009-10-16 17:30:54

lala20
Hero member

heimdall a scris:

lala smile asa as fi zis si eu, dar am zis sa mai faca o incercare... nu mai multe, cat sa aiba constiinta impacata ca a facut tot ce se poate

Păi mie mi se pare că deja a făcut cam tot ce se poate smile. Zicea că de c?te ori ?ncearcă sa vorbească ?ntr-un mod calm cu el, el ?i spune că ?l plictiseşte, că se lungeşte şi să o lase pe altă dată. C?t să mai stea după (scuzaţi expresia) fundul lui? Şi c?te surprize să ?i mai facă p?nă să işi dea şi el seama că ar vrea şi ea acelaşi tratament măcar la ocazii speciale, o data la an bisect?

In the eye of the storm

#8 2009-10-16 17:32:19

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Nu prea suna a bine sad Cum zicea si heimdall trebuie sa ii spui si lui ceea ce ai spus aici.Sa ii explici ce te deranjeaza si ca nu vrei sa mai fie asa ca vrei sa incerce si el sa se adapteze relatiei si sa faca si el eforturi sa va fie bine.
Se crede prea buricul pamantului si ca u trebuie sa stai la picioarele lui.Nu ii mai permite asa ceva..sunteti egali chiar daca el e baiat si u fata.
Discuta cu el si vezi ce zice,cum reactioneaza si daca nu vrea sa se dea deloc pe brazda nu cred ca relatia mai poate continua asa.Nu te mai lasa injosita si nu ii mai permite sa te faca sa suferi mereu ca nu meriti asa ceva

We Have To Be Strong !!!

#9 2009-10-16 17:34:51

cryss_21
New member

sunt mai mult ca sigura ca in momentul de fata e foarte constient ca a gresit si ca ne-am certat din cauza lui dar nici un semn nu da...un scuza-ma sau ceva care sa ma fac sa inteleg ca ii pare rau....tocmai pentru barbatia din el nu il lasa si mai ales ca sa obisnuit ca fraiera sa fie aiai care il cauta...pfff cat de suparata si nervoasa si...nu stiu..multe sentimente ma incearca acum...

#10 2009-10-16 17:35:55

life
Hero member

Intr'o relatie serioasa orgoliul asta prostesc care'l are el nu isi are locul.

We Have To Be Strong !!!

#11 2009-10-16 17:37:12

cryss_21
New member

faza cu egalitate i-am spus-o de nenumarate ori...si stiti ce mi-a raspuns?? ca niciodata nu o sa fiu egala cu el..el e barbat si eu femeie...adica eu fraiera cu care poate face ce vrea din ea...

#12 2009-10-16 17:38:56

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

va veni ziua si clipa cand paharu se va umple si tu singurica vei pune punct..sunt absolut sigura...e foarte greu de trait langa asa o persoana...e posesiv, impulsiv, orgolios, incapatanat...va continua sa faca asa chiar daca vine maine dimineata si jura ca se va schimba..vorbe in vant...am mai auzit si eu vorbe deastea...la un specimen identic cu al tau... dar identic frate...tot ce am citit mai sus mi'a amintit de o anumita perioada din viata mea si crede'ma ca nu sunt foarte mandra de ea acum cand ma gandesc ca puteam sa schimb lucrurile...dar sa revin la tine...te vei satura de joaca asta de'a soarecele si pisica si vei pleca singura din relatie sa scapi de tot chinul...wink..nu o vei facem acum, maine sau poimaine...va mai trece ceva timp pana vei fi complet convinsa ca asta e solutia ideala si nu te va mai durea capu' de parerea lui si mofturile de "copil mic"...

#13 2009-10-16 17:39:14

lala20
Hero member

Poate ar trebui să ?l laşi c?teva zile să judece la ''rece'' ceea ce s-a ?nt?mplat ?ntre voi. Poate aşa o să realizeze c?t valorezi tu pt el.
Calcă-ţi şi tu pe inimă măcar de data asta şi lasă-l să fie el cel care vine la tine. Dacă nu vine, ?nseamnă că nu a fost să fie.

In the eye of the storm

#14 2009-10-16 17:41:24

life
Hero member

La unele lucruri nu puteti fi egali(in forta de ex tongue ) insa nu exista asa ceva: ca el sa faca ce vrea si u sa nu zici nimic ca doar na el e barbat si isi permite.

Gandeste'te la viitor,cum va fi cand o sa aveti copii..u o sa faci tot,o sa tragi de tine si el probabil o sa'ti comande fa aia,aialalta si o sa stea in pat si o sa ceara mancare la bot.Cand o sa'i zici si u ca esti obosita o sa zica ca te plangi mereu si tot asa..Nu zic ca asa va fi dar pare genul asta de om.

We Have To Be Strong !!!

#15 2009-10-16 17:44:24

cryss_21
New member

va multumesc enorm. ma simt mai bine ca mi-am descarcat sufletu si mai ales ca ma-ti ascultat si mi-ati dat sfaturi...sincer, inseamna foarte mult pentru mine mai ales in momentu asta. o sa incerc sa vb cu el fie ca va fi pentru ultima oara, sa vedem ce va iesi. oricum va tin la curent cu eventualele vesti

#16 2009-10-16 17:45:46

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

Parca am citit despre mine si fostul!Nu mai pierde vremea cu el pentru ca se va schimba din rau in mai rau!Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc.

#17 2009-10-16 18:08:51

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

cryss eu nu iti zic decat atat...daca acum face cu tine aceste,,crize,, cand va veti muta impreuna cum zici,ce va fi??
nu te agata de ideea ca sunteti de 4 ani...ci gandeste-te daca va fi asa si pe mai departe...
ti-ar place cineva care sa iti aminteasca mereu ca el e barb si tu femeia si ca nu santeti egali???mie asta imi da de gandit,nu ca aveti 4 ani...
cunosc pers care au fost 7 ani impreuna si s-au casatorit ,iar dupa doi ani,au divortat,tocmai ptr faptul ca se cunosteau prea bine si nu puteau trai impreuna..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#18 2009-10-16 18:09:12

cryss_21
New member

alina nu e vb de fostu ci de actualul. si nu am mai postat nimic in legatura cu el

#19 2009-10-16 18:15:17

life
Hero member

Alina se referea ca parca ai vb de ea si fostul (ca la fel a patit si ea cu fostul ).

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.