|
Nu esti logat.
Fetelor....help...pls...-2#20 2009-10-16 18:15:49
Re: fetelor....help...pls...criss, alina se referea la situatia prin care a trecut ea si fostul ei...adica situatia ei seamana cu a ta... Offline #21 2009-10-16 18:19:51
Re: fetelor....help...pls...Cryss, spune-i ca nu mai merge asa... si ca daca nu isi revizuieste atitudinea, va veti desparti. Offline #22 2009-10-16 19:19:30
Re: fetelor....help...pls...Da,cryss,ma refeream ca prin asta am trecut eu cu fostul meu prieten!Greu m-am rupt de el,dar am reusit.Cred ca ar fi bine daca ai face acelasi lucru ca mine Offline #23 2009-10-16 19:49:15Re: fetelor....help...pls...intr-o relatie e nevoie de DOI! daca nu sunteti asa si esti NUMAI tu, atunci asta nu e relatie. meriti ceva mai bun, pe cineva care sa te aprecieze si pe tine si fiecare secunda petrecuta alaturi de tine. meriti sa fii iubita si respectata, nu asa Offline #24 2009-10-16 19:54:11
Re: fetelor....help...pls...cryss asta nu mai e relatie de mult...si cu un om asa ca el nu prea poti face multe. dar mna cum au zis si fetele..mai vb a nshpea oara cu el (probabil degeaba ca de schimbat nu se va schimba) si cand o sa te saturi o sa pleci singurica de langa el. sa ma injure persoana care ma iubeste...cu toata dragostea.. ar dormi pe pres la usa sau in oricare alta parte numai cu mine in pat nu eu chiar nu pot intelege cum de unele din voi accepta asa ceva? daca l-ai invatat asa, sa aiba el ultimul cuvant tu sa taci in fata lui, el sa urle si sa injure apoi asa il ai si de acum incolo ca de schimbat, foarte slabe sansele Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#25 2009-10-16 22:02:29
Re: fetelor....help...pls...nu stiu..eu zic sa il lasi putin..oricum realtia voastra nu era mareu asa,nu?!! poate sa mai saturat el de relatie..de obligatii de genu: sa va vedeti, sa vb mult la tel..sati ofere atentie...lasal putin...nu il strange prea tare..cu reprosuri chestii..mai ales certuri si discutii pe emotii..parerea mea e ca mai bine sa vb despre situatia asta si despre probleme, nu in timpul la o cearta, insa mai tarziu..cand veti sta in doi si ai sa simti ca e momentul potrivit si ca no sa se enerveze si ca o sa inteleaga...asteapta acum putin sa vezi cum decurge situatia....daca intradevar tii la relatie si vreti un viitor asa situatii trebuie clarificate ca sa nu se mai repete si chestia asta trebuie si el so inteleaga!!! si atunci cand veti vorbi ai sa zici ca daca nu mai merge in viitor, crezi ca ar fi bine de pus punct, poate sa trezi el la realitate...iti tin pumnii!! Offline #26 2009-10-16 22:18:26
Re: fetelor....help...pls...Baiatul acesta merita o lectie de viata.Abia dupa ce "si-o ia in freza" o sa devina mai maleabil si intelegator.Este foarte greu sa renunti la o relatie de 4ani si eu sa fiu in locul tau n-as avea curaj s-o fac.Dar un alt sfat nici ca as avea sa-ti dau.N-ai ce sa-i faci stand langa el si suportand atatea. Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-10-16 22:31:22) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|