|
Nu esti logat.
Fetelor....help...pls...#1 2009-10-16 17:12:45
fetelor....help...pls...sunt atat de suparata ca nici nu stiu cu ce sa incep sa inteleaga toata lumea si mai ales ca nu prea am postat pe forum doar am asistat zilnic la toata discutiile. Offline #2 2009-10-16 17:20:35
Re: fetelor....help...pls...cryss, cred in primul rand ca trebuie sa aveti o discutie in care sa-i explici ce te deranjeaza, asa cum ne-ai explicat noua Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-10-16 17:21:40) Offline #3 2009-10-16 17:24:22
Re: fetelor....help...pls...Dump him! Odată ce ai ?ncercat să laşi de la tine, să faci eforturi ca totul să meargă bine şi el nu a reaţionat intr-un mod pozitiv, cred că relaţia asta e ca şi sf?rşită. Degeaba ?ncerci s-o resuscitezi, mai degrabă sau mai t?rziu tot la asta o să se ajungă. Şi nu e tocmai ok ca tu să fii căţeluşul lui, să taci şi să ?i ştii de frică. Părerea mea! The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #4 2009-10-16 17:25:50
Re: fetelor....help...pls...lala asa as fi zis si eu, dar am zis sa mai faca o incercare... nu mai multe, cat sa aiba constiinta impacata ca a facut tot ce se poate Offline #5 2009-10-16 17:29:30
Re: fetelor....help...pls...in teorie e foarte usor sa sfatuiesti pe cineva sa paraseasca o persoana cu care a stat atatia ani! Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-16 17:31:46) Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-16 17:29:51
Re: fetelor....help...pls...crede-ma ca am incercat de fiecare data cand au fost probleme intre noi si chiar si acum la tel i-am zis ca as fi vrut in seara sa n vdm sa vb si mi-a trantint-o ca da am gasit motiv sa ne vdm si cam ce sa vb noi...si i-am explicat ca ar trebui sa comunicam foarte mult ca sa ne intelegem si o tinea pe a lui ca nu frate sunt eu sufocanta. si faza cu initiativa am tot avut-o dar cand mi le tranteste asa nu am nici cea mai mica tragere de inima sa mai fac ceva, pentru ca asa cum ai zis si tu nu mai suntem la inceput si ar trebui sa-si dea si el silinta sa fie bn nu sa-i vine totul la bot. aici e greseala mea ca l-am obosnuit asa pentru ca nu puteam sta cu mainile in san sa vad cum se duce de rapa rel...dar acum sunt foarte dezamagita de el...sunt foarte multe care s-au adunat si acum dau pe afara...probabil pana maine o sa-mi revin din depresia asta si tot eu o sa-l caut si tot eu o sa fac ceva, dar stii cum e....nu o mai fac cu draga inima, pentru ca nu mai am sentimnentul ala ca merita... Offline #7 2009-10-16 17:30:54
Re: fetelor....help...pls...
Păi mie mi se pare că deja a făcut cam tot ce se poate . Zicea că de c?te ori ?ncearcă sa vorbească ?ntr-un mod calm cu el, el ?i spune că ?l plictiseşte, că se lungeşte şi să o lase pe altă dată. C?t să mai stea după (scuzaţi expresia) fundul lui? Şi c?te surprize să ?i mai facă p?nă să işi dea şi el seama că ar vrea şi ea acelaşi tratament măcar la ocazii speciale, o data la an bisect? The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #8 2009-10-16 17:32:19
Re: fetelor....help...pls...Nu prea suna a bine Cum zicea si heimdall trebuie sa ii spui si lui ceea ce ai spus aici.Sa ii explici ce te deranjeaza si ca nu vrei sa mai fie asa ca vrei sa incerce si el sa se adapteze relatiei si sa faca si el eforturi sa va fie bine. We Have To Be Strong !!! Offline #9 2009-10-16 17:34:51
Re: fetelor....help...pls...sunt mai mult ca sigura ca in momentul de fata e foarte constient ca a gresit si ca ne-am certat din cauza lui dar nici un semn nu da...un scuza-ma sau ceva care sa ma fac sa inteleg ca ii pare rau....tocmai pentru barbatia din el nu il lasa si mai ales ca sa obisnuit ca fraiera sa fie aiai care il cauta...pfff cat de suparata si nervoasa si...nu stiu..multe sentimente ma incearca acum... Offline #10 2009-10-16 17:35:55
Re: fetelor....help...pls...Intr'o relatie serioasa orgoliul asta prostesc care'l are el nu isi are locul. We Have To Be Strong !!! Offline #11 2009-10-16 17:37:12
Re: fetelor....help...pls...faza cu egalitate i-am spus-o de nenumarate ori...si stiti ce mi-a raspuns?? ca niciodata nu o sa fiu egala cu el..el e barbat si eu femeie...adica eu fraiera cu care poate face ce vrea din ea... Offline #12 2009-10-16 17:38:56
Re: fetelor....help...pls...va veni ziua si clipa cand paharu se va umple si tu singurica vei pune punct..sunt absolut sigura...e foarte greu de trait langa asa o persoana...e posesiv, impulsiv, orgolios, incapatanat...va continua sa faca asa chiar daca vine maine dimineata si jura ca se va schimba..vorbe in vant...am mai auzit si eu vorbe deastea...la un specimen identic cu al tau... dar identic frate...tot ce am citit mai sus mi'a amintit de o anumita perioada din viata mea si crede'ma ca nu sunt foarte mandra de ea acum cand ma gandesc ca puteam sa schimb lucrurile...dar sa revin la tine...te vei satura de joaca asta de'a soarecele si pisica si vei pleca singura din relatie sa scapi de tot chinul.....nu o vei facem acum, maine sau poimaine...va mai trece ceva timp pana vei fi complet convinsa ca asta e solutia ideala si nu te va mai durea capu' de parerea lui si mofturile de "copil mic"... Offline #13 2009-10-16 17:39:14
Re: fetelor....help...pls...Poate ar trebui să ?l laşi c?teva zile să judece la ''rece'' ceea ce s-a ?nt?mplat ?ntre voi. Poate aşa o să realizeze c?t valorezi tu pt el. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #14 2009-10-16 17:41:24
Re: fetelor....help...pls...La unele lucruri nu puteti fi egali(in forta de ex ) insa nu exista asa ceva: ca el sa faca ce vrea si u sa nu zici nimic ca doar na el e barbat si isi permite. We Have To Be Strong !!! Offline #15 2009-10-16 17:44:24
Re: fetelor....help...pls...va multumesc enorm. ma simt mai bine ca mi-am descarcat sufletu si mai ales ca ma-ti ascultat si mi-ati dat sfaturi...sincer, inseamna foarte mult pentru mine mai ales in momentu asta. o sa incerc sa vb cu el fie ca va fi pentru ultima oara, sa vedem ce va iesi. oricum va tin la curent cu eventualele vesti Offline #16 2009-10-16 17:45:46
Re: fetelor....help...pls...Parca am citit despre mine si fostul!Nu mai pierde vremea cu el pentru ca se va schimba din rau in mai rau!Crede-ma ca stiu despre ce vorbesc. Offline #17 2009-10-16 18:08:51
Re: fetelor....help...pls...cryss eu nu iti zic decat atat...daca acum face cu tine aceste,,crize,, cand va veti muta impreuna cum zici,ce va fi?? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #18 2009-10-16 18:09:12
Re: fetelor....help...pls...alina nu e vb de fostu ci de actualul. si nu am mai postat nimic in legatura cu el Offline #19 2009-10-16 18:15:17
Re: fetelor....help...pls...Alina se referea ca parca ai vb de ea si fostul (ca la fel a patit si ea cu fostul ). We Have To Be Strong !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|