|
Nu esti logat.
Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraSubiect inchis
#1 2009-10-17 23:12:16
Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraFetelor, dragelor, Offline #2 2009-10-17 23:14:17
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraeu una, imi cumpar si acum guma turbo În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2009-10-17 23:15:03
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraunde mai gasesti? eu nu am mai vazut de mult http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #4 2009-10-17 23:16:10
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraguma Turbo nu mi-a placut niciodata! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2009-10-17 23:17:33
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraguma turbo... haha dar de sucurile la punga va amintiti? Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-17 23:26:42
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaradar ce ziceti de sucurile de la tec si de sifoanele din recipientele de sticla... acu' n-as mai bea nici batut suc de la tec daca ar mai exista. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #7 2009-10-17 23:29:25
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentarace e sucul de la tec? Offline #8 2009-10-17 23:32:49
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentarao chestie facuta din sifon si coloranti http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #9 2009-10-17 23:36:10
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraaaa, la dozator adica nu stiu daca va amintiti de ciocolatele alea KISS, cu spuma de capsuni sau banane. O doamne, erau preferatele mele. As da si 50 ron pt una acum Offline #10 2009-10-17 23:39:01
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaragumele turbo aveau cumva surprize? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-10-17 23:39:07
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraeu imi amintesc de pepsi...eram printre "favorizati" si aveam lazi de pepsi....poate daca cel de acum ar avea acelasi gust as mai bea cate unul... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #12 2009-10-17 23:41:27
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraeu cel putin gasesc guma turbo este un magazin care aduce, acolo e singurul loc in care gasesc În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #13 2009-10-17 23:44:02
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentarasau cate jumate de paine Offline #14 2009-10-18 00:07:34
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentarace buna era franzela aia de 3 lei 75 sau aia turist si nectarul de piersici la sticla de jumatate de la aprozar I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #15 2009-10-18 00:09:08
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentara
mi s-a facut o pofta:X:X:X Offline #16 2009-10-18 00:09:58
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraas manca si guma turbo:X Offline #17 2009-10-18 00:34:14
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentara
Vaaiiiii ciocolata kisss!!! Eram la gradi, aveam si eu cativa ani prin 95-96... ce imi placea cand venea mami dupa mine si imi aducea cand kiss de banane, cand de capsuni Eu cresc miza la 100 ron Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #18 2009-10-18 00:37:04
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentaraBonibom "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #19 2009-10-18 00:44:32
Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentara95-96 nu are legatura cu perioada de referinta de aici I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|