homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentara-2

#20 2009-10-18 00:47:36

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Re: Minunata guma TURBO si grilajele de fier de la alimentara

M-am prins "grilajele de la alimentara" si posturile de sus ma duc cu gandul la alta perioada dar kiss si turbo sunt marci legendare si pt mine lol Deci nu puteam sa nu zic nimic! tongue

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#21 2009-10-18 00:47:44

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

cand imi aduc aminte de toate cele spuse de voi, imi dau lacrimile grater

cine e din Bacau, stiu eu unde este guma Turbo big_smile big_smile big_smile

#22 2009-10-18 00:50:45

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

lucia05 a scris:

95-96 nu are legatura cu perioada de referinta de aici  lol

eu regret ca m-am nascut in 90 si n-am si eu amintirile voastre smile

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#23 2009-10-18 00:55:38

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

dea_di a scris:

Bonibom drool

bonibon am cumparat de curand. cand am vazut la magazin imi venea sa cumpar vreo 10, dar ma credea vanzatoarea nebuna. excelente ce mai erau... goodluck

#24 2009-10-18 00:56:58

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da, si eu mai gasesc la un supermarket de pe langa ap meu...dar nu aduc tot timpul!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#25 2009-10-18 00:57:13

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

adevarul e ca a fost misto copilaria fara calculator, internet si cablu tv! lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#26 2009-10-18 01:00:29

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Kukuruku bun si dulce, doar cu crema de cacao
happydance

#27 2009-10-18 02:56:15

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

piie a scris:

aaa, la dozator adica lol nu stiu daca va amintiti de ciocolatele alea KISS, cu spuma de capsuni sau banane. O doamne, erau preferatele mele. As da si 50 ron pt una acum lol

Baaaaaaai... chiar azi am mancat!! Iti trimit eu daca vrei big_smile
Dar am gasit numa' cu spuma de capsuni sad

Passs, iti trimit niste kukuruku?  lol

Si o dedicatie big_smile

Ultima oara a fost editat de love_t (2009-10-18 03:00:46)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#28 2009-10-18 09:50:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cea mai tare perioada a copilariei mele a fost inainte de 90.
imi aduc aminte cu cel mai mare drag de inghetata polar, cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreodata si al carei gust nu l-am mai regasit nicaieri, brifcorul pe care era bataie in zilele cand il bagau la chiosc, stix-urile la 1 kilogram si 2 lei punga (alba, cu dungi rosii-de hartie), pepsi, inghetata cumparata de la comercianti ambulanti (a se citi comercianti cocotati in caruta personala), care o tineau in butoaie de alama si ti-o puneau cu lingura pe cornet (ce mai urlam sa-mi dea bunica bani sa fug dupa ei sa-mi iau inghetata)
plus toata copilaria petrecuta cu papusi adevarate, animalele din curtea bunicii si zecile de copii cu care jucam zeci de jocuri in aer liber, nu inchisa intre 4 pereti in fata unui calculator plin de jocuri virtuale.
si mai ales desenele animate de atunci, alea vazute la bulgari de la 19.30, din care nu intelegeam oricum nimic, dar pe care le urmaream seara de seara cu sufletul la gura, ca alta distractie la tv nu exista pentru noi, astia mici!
ce vremuri...smile

love, chiar filmuletul asta voiam sa-l pun si eu aici daca nu-l puneai tu tongue

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-18 09:51:00)

#29 2009-10-18 09:58:21

lucia05
Insomniac member

anabella, mi-ai adus aminte  drool  inghetata polar de fistic  drool

Doamne, am luat acum 2 ani toate inghetatele de fistic pe care le-am gasit si nici una nu avea gustul ala  sad

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#30 2009-10-18 10:03:35

anabella_n
Hero member

nu stiu daca nu mai exista o inghetata atat de buna sau e doar amintirea gustului copilariei, dar clar nimic nu mi se mai pare atat de bun ca atunci (pepsi, brifcor, polar)
ah si ce am uitat!! mai erau niste bombonele marunte de tot, in cutie rotunda, de plastic transparent, le ziceam ploitze (nu stiu de unde venea denumirea asta). CIP cred ca era numele lor. ce bune erau!!!

#31 2009-10-18 10:16:00

lucia05
Insomniac member

daaaaa! CIP!

uite ca pana la urma noi suntem cei care au avut noroc, intr-un fel! norocul de a avea o copilarie normala, cu jocuri, cu prieteni multi, cu stat in aer liber. ma uit la copii de azi si imi dau seama ca nu as vrea sa fiu copil acum! aveam si noi teme de facut dar ne permiteam sa aruncam ghiozdanul cand veneam de la scoala si sa tragem o joaca, nu ne tarau parintii prin mall si nici nu faceam crize de isterie prin magazine ca nu ne luau ceva...si aveam atati prieteni ca daca ne certam o zi cu 2 dintre ei mai aveam inca 10 cu care sa ne jucam si nu ne simteam inferiori ca vreunul dintre prietenii din gasca ar fi avut cine stie ce telefon mobil. iar seara picam franti de cat ne jucam si cantam...pititea, ratele si vanatorii ( cu ce vanatai ma alegeam  lol  ) ...carolina ooooo, carolina aaaaa ... si papusile mele erau mai frumoase ca Barbie si aveau toalete mult mai multe ca le faceam eu  big_smile

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-10-18 10:17:09)

#32 2009-10-18 10:21:50

anabella_n
Hero member

ai mare dreptate, eu ma gandesc in fiecare zi cat de norocosi am fost noi, copiii comunisti, ca sa zic asa smile
ce copilarie frumoasa si plina de viata am avut, cat de putine jucarii dar cat de multe amintiri pline de valoare!
cel putin pe vremea aia ai mei erau atat de saraci, incat daca primeam o papusa pe an eram cea mai fericita. noroc ca avea bunica pisici si catei, ca pisicile erau modelele mele, le imbracam, le aranjam si pe faceam camera din scaune si carpe puse laolalta pana se saturau de mine si o luau la fuga lol
ma bucur ca din acea perioada am ramas prietena cu toti copiii cu care m-am jucat, iar anul trecut cand am cununat-o pe una din fetele pe care le stiu de-o viata, ne-am intalnit toti din nou si parca ne-am retrait copilaria smile

de flori, fete, filme sau baieti iti amintesti? smile
pe asta il jucam mai tarziu, pe la 12-13 ani, cand ne placea de cate un baiat si lui de noi, si daca alegea numele tau nu mai dormeai apoi 3 nopti de emotie (ce sex si alte perversiuni, nici nu visam la asa ceva la varsta aia)

sau mai erau telefonul fara fir, omul negru, tara, tara vrem ostasi, sotron, elasticul si atatea altele pe care nu mi le amintesc acum

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-18 10:24:19)

#33 2009-10-18 10:26:07

lucia05
Insomniac member

dar de manualul ala de romana dintr-a sasea, parca, ce ziceti? ala gros si cartonat ....mama! ce batai faceam in clasa si ce bun era sa dau baietilor in cap cu el  rotfl

#34 2009-10-18 10:26:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

asa e lucia..dar poate ca cei care au venit dupa noi,sunt multumiti cu copilaria care au avut-o..
si eu si tu si annabela si poate multe insa,ne aducem aminte cu placere de acele vremuri..
eu jucam lisia pe cartoane,doape si figurine,cot la cot cu baietii.
mie imi placea eugenia costa 0,75 bani...cicoooo,mmmm
inghetata polar era delicatesa...
ce fericita am fost cand mama mi-a cumparat prima papusa la 10 ani..si da,ca si lucia,ii faceam tzoale..am avut pana la varsta de 25 de ani colectia de la gumele turbo,nu o mai am ptr ca mi-a rupto fimiu..nu stia valoarea sentimentala...era mic..
fugeam la fabrica de paine si saream gardul si ne duceam sa cersim cate o franzela...pe care o rupeam in sase si o mancam aburinda..aia era mancarea,ca ce timp sa ai??eram afara cu copii
chiar am ca sa-mi aduc aminte...si chiar cu placere

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#35 2009-10-18 10:30:06

anabella_n
Hero member

lucia05 a scris:

dar de manualul ala de romana dintr-a sasea, parca, ce ziceti? ala gros si cartonat ....mama! ce batai faceam in clasa si ce bun era sa dau baietilor in cap cu el  rotfl

ala sau cartile de istorie dintr-a 11a si a 12a, dar deja aici trecusem de mult de copilarie big_smile...insa tot ne mai fugaream prin clasa cu cartile, sa ne dam cu ele in cap

poate asa e, cum zice wild, copiii de azi sunt fericiti cu viata lor, insa e bine sa stie ca se putea si altfel, mult mai simplu, dar la fel sau mai frumos!

#36 2009-10-18 10:32:33

wild_wind
Platinum member

anabella,noi am fost si vrut sa fim copii.copii de azi vor sa fie maturi,columbice sau mutu...
app,cati ani ai??

#37 2009-10-18 10:38:30

anabella_n
Hero member

am 27 ani si un pic.
sunt mai mica decat voi, dar am trait din plin copilaria aia autentica, si mi-am asumat fiecare varsta fara sa vreau sa cresc mai repede. si, mai important, nu am vrut sa uit nimic, mi-am pastrat amintiri de la varsta de 2-3 ani, ca sa nu uit vreodata in viata asta cat de norocoasa am fost sa fiu copil cat mai mult timp!

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-18 10:39:07)

#38 2009-10-18 10:41:59

wild_wind
Platinum member

multi inaine anabella,esti mai mica cu 10 ani ca mine..dar da..ai prins si tu destul...chiar am avut ce sa-i povestesc pubertosului si ma bucur ca si el a jucat sotronul,lapte gros,lisia cu figurine...a copilarit si el...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.