|
Nu esti logat.
Am mare nevoie de niste sfaturi#1 2009-10-18 05:03:48
Am mare nevoie de niste sfaturi...... Ultima oara a fost editat de kazbicca (2010-01-01 18:36:20) Offline #2 2009-10-18 06:30:52
Re: Am mare nevoie de niste sfaturisa-i spui clar si direct ce te deranjeaza.. Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-18 06:31:29) Offline #3 2009-10-18 09:34:07
Re: Am mare nevoie de niste sfaturipoate au mai fost 100 de femei inainte de schimbarea lui de care nu ai stiut si nu au fost probleme. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-10-18 11:16:03
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiParerea mea e ca trebuie sa vb cu el deschis despre treaba asta..mai ales dak ai zis k planuiti sa va mutati impreuna..convietuirea in aceeasi casa e foarte dificila fara comunicare. The world is a camera so please smile! Offline #5 2009-10-18 11:18:44
Re: Am mare nevoie de niste sfaturi I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-18 12:08:00
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiDaca nu poti sa treci peste vb. cu el nu ai ce pierde... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #7 2009-10-18 12:34:05
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiNu a facut sex cu alta ca i-ai dat tu voie, ci fiindca asa a simtit.Ar fi interesant sa afli conceptiile lui despre relatii, daca e genul care apeleaza si la aventuri.Am trait ceva asemanator si pot spune ca se poate si sa ramai fidel partenerului, mai ales cu toate mijloacele de comunicare care exista in ziua de azi.M-as simti jignita pentru ce a facut, tocmai pentru ca el a spus ca nu concepe sa fie cu alta just for fun.Adica tu poti astepta, in schimb el nu.Ne reintoarcem la ce e tolerat unei femei si unui barbat ...Solutia e sa vorbesti deschis, sa ii spui ca ai ajuns sa tii mult la el si te-ar deranja sa afli ca apeleaza la altcineva cat timp e departe.Il poti verifica sa vezi daca se mai intalneste cu cineva.Nu e motiv sa te desparti, dar nici sa-i acorzi multa libertate, daca vezi ca te afecteaza.Deschide bine ochii sa vezi pe cine ai ales alaturi de tine, toate planurile de viitor nu se pupa cu ceea ce a facut el deja.Nu-i mai gasi motive, vei ajunge sa le crezi.Vrei o relatie serioasa, cerne bine prin sita. Offline #8 2009-10-18 13:35:49
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiPe mine nu m-ar deranja fapta in sine, cat m-ar deranja ca m-a mintit. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2009-10-18 18:02:25
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiokey, mie mi se pare aberanta toata chestia asta`. #10 2009-10-18 18:28:54
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiaoleu skumpi...tu acu iti versi toate ofurile pe saraca fata Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-18 18:32:17) Offline #11 2009-10-18 19:13:50
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiScuza-ma ca te intreb asa direct, dar tu chiar ai putea sa te casatoresti cu un om despre care stii sigur ca te-a inselat? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #12 2009-10-18 21:27:47
Re: Am mare nevoie de niste sfaturichiar acum nu pot decat sa las sa treaca timpul pana la urmatoarea ocazie sa vorbesc cu el. Pentru ca nu am de gand sa pun imediat mana pe telefon si sa alerg dupa el. Offline #13 2009-10-18 21:29:58
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiFa-ti un ceai de tei si sunatoare te ajuta sa te calmezi, si ia un metoclopramid, iti va taia senzatia de greata. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-18 21:41:07) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #14 2009-10-18 22:34:41
Re: Am mare nevoie de niste sfaturide anxietatea scapi prin eliminarea gandurilor negative si pt. greata iti storci o lamaie, o lg de miere si putina apa` #15 2009-10-18 23:28:47
Re: Am mare nevoie de niste sfaturi
Din pacate frumosul de la avatar nu este al meu..doar imi plac foarte mult cainii si nu m-am putut abtine sa nu-l am ca avatar The world is a camera so please smile! Offline #16 2009-10-19 00:47:39
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiSunt foarte nedumerita.Mie ciclul mi'a venit la 32 zile.sa zicem ca pana la 35zile..poate fi considerat normal.De aseara nu am mai avut nici o sangerare,crezand ca mi'a trecut astazi am facut'o fara prezervativ insa in seara asta mi'au aparut mici scurgeri de sange,sunt sanse de a ramane insarcinata?! Imi este frica, un copil imi doresc dar pe viitor.Multumesc frumos. Offline #17 2009-10-19 09:38:21
Re: Am mare nevoie de niste sfaturisa inteleg ca ai facut sex neprotejat in timpul menstruatiei sau in ultima zi de menstruatie! in cazul asta sansele de sarcina sunt mici, dar ar fi bine sa folosesti totusi o metoda moderna de contraceptie, deoarece metodele astea babesti nu sunt chiar atat de sigure! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #18 2009-10-19 12:38:31
Re: Am mare nevoie de niste sfaturinu e vb ca am folosit o metoda babeasca pur si simplu am crezut ca s'a trm perioada pro cu probleme si am decis,stii ca in urmatoarele zile 4 dupa ciclu pot face si neprotejat,atata tot,poate a fost doar o mica scurgere ce ma anunta ca se termina perioada,deoarece astazi nu mai e nimic..doar un tip de mucoasa usor maronie...oricum,multumesc frumos. Offline #19 2009-10-19 21:08:15
Re: Am mare nevoie de niste sfaturiEu in locul tau nu as risca. Mai bine foloseste prezervativ sau anticonceptionale. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|