homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu parintii din cauza persoanei iubite

#1 2009-10-24 14:02:29

criss21
New member
De la: galati
Inregistrat: 2008-08-25

probleme cu parintii din cauza persoanei iubite

buna fetelor....povestea mes suna cam asa...pe actulaul meu iubit il cunosc inca din liceu am fost colegi de clasa...dupa ce am terminat liceul am devenit iubiti...avem cam 4 anisori de cand ne chinuim sa facem o relatie dar din cauza ca ei mei ma puneau mai mereu sa ii aleg pe ei fiindca nu ii placeau de el, ne certam si ne desparteam...anul trecut de sarbatori ne-am certat ai mei m-au vazut plangand si de atunci nu vor sa mai auda de el...imi tot zic daca vrei sa fii cu cineva fii dar nu cu el...ba ca sunt proasta, ba ca nu am orgoliu...nu vreau sa renuntz la el fiindca il iubesc...am 23 de ani el 22 si nush cum sa procedez [sa ne intalnim pe ascuns?....sa incep sa mint?]....am incercat sa vb cu ai mei dar nici nu vor sa auda...al meu tata zice ca ma urmareste si ca ma bate daca ma vede cu el  rotfl ...un loc de munca inca nu am gasit mai ales pe vremea asta...si sunt obligata sa raman cu ei pana termin masterul...ce sa fac?... supa...va multumesc pentru ascultare...

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

#2 2009-10-24 14:31:50

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubite

criss problema asta am avut-o si eu
ma jignea(mama)
tata nu prea s-a bagat
eu m-am intalnit pe ascuns pana m-a vazuit cineva cu el si i-a zis mamei mele..si iar au aflat.Mai rau a fost ca mi-au taiat banutii etc
problema a fost ca nu am mai rezistat s m-am despartit de el
n-am rezistat sa ma trezeasca la ora 6 dimineata cu chef de scandal...ca tot cu ala esti etc
daca ai putea sa muncesti si sa va mutati impreuna e o solutie
altfel mereu vor fi probleme
asta s-a intamplat acum 2 ani...nu mai suntem impreuna dar am ramas amici,nu aveam de ce sa ma supar pe el ca nu ne-am certat dintr-un anumit motiv

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-10-24 14:33:41)

#3 2009-10-24 14:33:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Dar ce motive au? Cum au ajuns la concluzia ca nu e potrivit pentru tine? Ce considera ei ca ar trebuii sa aiba un baiat ca sa fie potrivit pentru tine si prietenul tau nu are?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-10-24 14:34:46

Melany1
Banat

my_aa incep cu din alea nu e suficient de destept ,de frumos de bla bla bla
uite cate ai tu si cum e el...cred ca toti parintii au aceleasi scuze cand nu vor pe cineva ptr fiica lor

#5 2009-10-24 14:41:08

criss21
New member

Melany1 a scris:

criss problema asta am avut-o si eu
ma jignea(mama)
tata nu prea s-a bagat
eu m-am intalnit pe ascuns pana m-a vazuit cineva cu el si i-a zis mamei mele..si iar au aflat.Mai rau a fost ca mi-au taiat banutii etc
problema a fost ca nu am mai rezistat s m-am despartit de el
n-am rezistat sa ma trezeasca la ora 6 dimineata cu chef de scandal...ca tot cu ala esti etc
daca ai putea sa muncesti si sa va mutati impreuna e o solutie
altfel mereu vor fi probleme
asta s-a intamplat acum 2 ani...nu mai suntem impreuna dar am ramas amici,nu aveam de ce sa ma supar pe el ca nu ne-am certat dintr-un anumit motiv

deja m-a amenintzat tata ca nu ma ajuta sa imi platesc masterul....daca m-au vazut plangand atunci gata ....m-a facut sa sufar nu e bun ptr mine...ce se intoarce la mine cand are chef (asta din cauza despartirilor)....ma gandeam sa ii zic iubitului sa incheiem aici ca nici eu nu suport presiunile sad

..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::..

Publicitate

loading...

#6 2009-10-24 14:43:45

Melany1
Banat

e bine sa ii spui exact care sunt problemele ca sa nu creada ca esti tu cu altu
sa fii sincera cu el..poate va veni si el cu o solutie
ti-am spus eu i-am zis ff sincer cu tot ce s-a intamplat..si daca ma intalnesc cu el pe strada nu ma uraste sau nu trece pe alt trotuar
te cred ca te doare mult,exact asa am fost eu....doare mult mai ales daca va impacati ff bine
cu al meu avea o problema ca nu e frumos

#7 2009-10-24 14:53:33

my_aa
Insomniac member

Si parintii mei au fost impotriva unei fost prieten de-al meu pe motiv ca e obraznic, ca nu e frumos, ca intarzia cand trebuia sa vina sa ma ia de acasa si eu stateam sa il astept, ca e rau, egoist, si atunci am zis si eu la fel ca nu e asa, ca ma inteleg bine cu el, si peste cativa ani am ajuns la aceeasi concluzie. Ei probabil observasera din timp ceea ce eu nu vedeam atunci din cauza indragostelii lol Si in cazul meu s-a dovedit ca au avut dreptate. Nu spun ca asa se intampla tot timpul...
Si poti sa ii spui ca nu sunt parintii tai de acord cu relatia, dar sa nu ii spui tot ce vb. ei despre el, pentru ca daca veti ramane impreuna, el nu o sa uite wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2009-10-24 14:55:40

Melany1
Banat

crede-ma ca nu cred ca vor ramane impreuna asa

#9 2009-10-24 14:58:45

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

criss21 a scris:

daca m-au vazut plangand atunci gata ....m-a facut sa sufar nu e bun ptr mine...ce se intoarce la mine cand are chef

dar ei ce si imagineaza, ca tu nu o sa suferi niciodata?
e omeneste sa plangi, o relatie nu e numai lapte si miere... indiferent cat de roz si de frumoasa ar fi relatia cuiva, daca e iubire adevarata la un moment dat tot va suferi unul din cei doi. mi se pare imposibil sa fii intr-o relatie serioasa iar partenerul tau sa nu te fi suparat niciodata cu nimic  spranceana -sau invers, ea pe el.

tu stii cel mai bine ce se intampla intre tine si el, daca chiar te iubeste, daca in afara de parintii tai nu mai aveti alte probleme... si mai ales daca il iubesti cu adevarat, si daca esti dispusa sa dai cu piciorul la tot.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#10 2009-10-24 15:01:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici alor mei nu prea le place de iubi... nu mi au zis sa ma despart de el, dar nici nu sunt innebuniti dupa el tongue
normal... ei vad chestii pe care eu nu le vad, dar who cares big_smile ... ma dau eu singura cu capul de" pragul de sus" daca e ceva...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#11 2009-10-24 15:04:53

my_aa
Insomniac member

Depinde, eu as fi putut sa raman impreuna cu cel despre care am povestit mai devreme, si stiu si cum e sa nu poti sa vb. cu parintii nimic pentru ca pana la urma toate discutiile ajung sa se termine cu cearta pe motiv: "tu cand ai de gand sa o termini cu ala?" , "nu ai vazut ca nu e bun de nimic" , "ce urat mananca" , etc... orice ar fi facut nu era bine, ei vedeau doar ce era rau la el, si pana la urma ne-am mutat impreuna si ai mei s-au conformat cu situatia, nu aveau incotro, si tot eu am fost cea care am renuntat la el, cand m-am lovit cu capu` de pragul de sus wink
Acum depinde si de parinti, si de ce fel de relatii sunt intre ei si copil, cat de departe sunt dispusi sa mearga...

#12 2009-10-24 15:08:43

criss21
New member

carmen_21 a scris:

nici alor mei nu prea le place de iubi... nu mi au zis sa ma despart de el, dar nici nu sunt innebuniti dupa el tongue
normal... ei vad chestii pe care eu nu le vad, dar who cares big_smile ... ma dau eu singura cu capul de" pragul de sus" daca e ceva...

ma gandesc ca in timp sa revina la sentimente mai bune dar nu cred...nu vreau sa le demonstrez nimic ca dupa asta se graveaza situatia si confund sentimentele...dar poate vazand ca sunt vesele si linistita....verisoara mea imi zice sa le zic ca m-am despartit de el si ca ma vad cu altcineva...dar cred ca mai rau iese rotfl

#13 2009-10-24 15:10:29

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu am patit asa si pana la urma am ajuns la aceeasi concluzie ca si ai mei.

expect the worst , hope for the best!

#14 2009-10-24 15:20:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ai mei nu l-au vazut fata in fata si suntem de 1 an impreuna, ne-am mutat impreuna, etc, si tot nu il plac. Va dati seama ca de descris am spus numai de bune despre el, dar parintii tot parinti sunt lol Acum mergem de craciun impreuna la ai mei, sper sa nu patesc cum ati patit voi.

Parerea mea e ca daca ai altfel de parinti si stai cu ei, nu ai cum sa rezisti presiunilor, oricat de mult ai tine la el. Doar daca pui piciorul in prag si te muti ai sanse, asaeu cred ca nu are cum sa mearga.

#15 2009-10-24 15:55:48

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

_yohana_ a scris:

si eu la fel.si in ziua de azi le dau dreptate smile ,desi atunci ii uram ca sunt impotriva lui.mi'au deschis ochii cel putin

#16 2009-10-24 15:58:38

Melany1
Banat

eh asta nu e o regula,daca-s ei impotriva sa fie cum spun ei
se intampla si sa il placa mult pe X si sa ajungi dupa 5 ani de casatorie sa nu te mai intelegi

#17 2009-10-24 16:00:54

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

divya a scris:

_yohana_ a scris:

si eu la fel.si in ziua de azi le dau dreptate smile ,desi atunci ii uram ca sunt impotriva lui.mi'au deschis ochii cel putin

subscriu!...de multe ori parintii au dreptate, chiar daca noua nu ni se pare asa in acel moment si facem tot posibilul sa le demonstram contrariul...pe mine m-au lasat sa ma conving singura ca nu era nici pe departe omul potrivit pt mine...ba chiar de 2 ori...am avut si o perioada in care am fost despartiti...si pana la urma tot eu l-am lasat de bunavoie si nesilita de nimeni...si acum cand ma gandesc chiar nu imi dau seama ce m-a atras la el si mai ales de ce am stat atata timp cu el...eram complet diferiti!!!  nustiu

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#18 2009-10-24 18:22:06

my_aa
Insomniac member

pink_butterfly a scris:

divya a scris:

_yohana_ a scris:

subscriu!...de multe ori parintii au dreptate, chiar daca noua nu ni se pare asa in acel moment si facem tot posibilul sa le demonstram contrariul...pe mine m-au lasat sa ma conving singura ca nu era nici pe departe omul potrivit pt mine...ba chiar de 2 ori...am avut si o perioada in care am fost despartiti...si pana la urma tot eu l-am lasat de bunavoie si nesilita de nimeni...si acum cand ma gandesc chiar nu imi dau seama ce m-a atras la el si mai ales de ce am stat atata timp cu el...eram complet diferiti!!!  nustiu

La fel zic si eu acum. Nu imi dau seama ce mi-a placut la el...

#19 2009-10-25 10:29:26

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

daca tu simti ca e potrivit pentru tine din toate punctele de vedere, mergi pana-n panzele albe si nu renunta la el.
la mine, ai mei mi-au interzis sa ma mai vad cu sotul dupa 1 an si doua luni, nu am renuntat la el, ne-am vazut pe ascuns urmatorii 2, pana au aflat ai mei din nou, insa nu au avut ce-mi face. mama mi-a zis inclusiv cu o zi inainte sa moara sa ma despart de el, m-a pus sa jur c-o s-o fac si nu am putut sa-i promit asa ceva, desi stiam ca se duce si ca asta e ultima ei dorinta.
acum, dupa 7 ani si ceva de relatie, si inca unul si vreo 2 luni de casnicie, nu pot decat sa spun ca sunt cea mai fericita femeie din lume si ca am facut cea mai buna alegere. ca daca as lua-o de la capat, as avea iar zile intregi de scandal cu ai mei, as deranja pe toata lumea, dar mi-as sustine dragostea si as face ceea ce simt eu ca e bine pentru mine.
chiar daca nu e deloc usor!

iar familia mea si-a dat in final seama cat de nefondate erau ideile lor despre caracterul lui si cat de mult s-au inselat. acum suntem toti o familie!  hjarta

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-25 10:30:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.