|
Nu esti logat.
Probleme cu parintii din cauza persoanei iubite#1 2009-10-24 14:02:29
probleme cu parintii din cauza persoanei iubitebuna fetelor....povestea mes suna cam asa...pe actulaul meu iubit il cunosc inca din liceu am fost colegi de clasa...dupa ce am terminat liceul am devenit iubiti...avem cam 4 anisori de cand ne chinuim sa facem o relatie dar din cauza ca ei mei ma puneau mai mereu sa ii aleg pe ei fiindca nu ii placeau de el, ne certam si ne desparteam...anul trecut de sarbatori ne-am certat ai mei m-au vazut plangand si de atunci nu vor sa mai auda de el...imi tot zic daca vrei sa fii cu cineva fii dar nu cu el...ba ca sunt proasta, ba ca nu am orgoliu...nu vreau sa renuntz la el fiindca il iubesc...am 23 de ani el 22 si nush cum sa procedez [sa ne intalnim pe ascuns?....sa incep sa mint?]....am incercat sa vb cu ai mei dar nici nu vor sa auda...al meu tata zice ca ma urmareste si ca ma bate daca ma vede cu el ...un loc de munca inca nu am gasit mai ales pe vremea asta...si sunt obligata sa raman cu ei pana termin masterul...ce sa fac?... ...va multumesc pentru ascultare... ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #2 2009-10-24 14:31:50
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitecriss problema asta am avut-o si eu Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-10-24 14:33:41) Offline #3 2009-10-24 14:33:39
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteDar ce motive au? Cum au ajuns la concluzia ca nu e potrivit pentru tine? Ce considera ei ca ar trebuii sa aiba un baiat ca sa fie potrivit pentru tine si prietenul tau nu are? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2009-10-24 14:34:46
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitemy_aa incep cu din alea nu e suficient de destept ,de frumos de bla bla bla Offline #5 2009-10-24 14:41:08
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubite
deja m-a amenintzat tata ca nu ma ajuta sa imi platesc masterul....daca m-au vazut plangand atunci gata ....m-a facut sa sufar nu e bun ptr mine...ce se intoarce la mine cand are chef (asta din cauza despartirilor)....ma gandeam sa ii zic iubitului sa incheiem aici ca nici eu nu suport presiunile ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline Publicitateloading...
#6 2009-10-24 14:43:45
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitee bine sa ii spui exact care sunt problemele ca sa nu creada ca esti tu cu altu Offline #7 2009-10-24 14:53:33
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteSi parintii mei au fost impotriva unei fost prieten de-al meu pe motiv ca e obraznic, ca nu e frumos, ca intarzia cand trebuia sa vina sa ma ia de acasa si eu stateam sa il astept, ca e rau, egoist, si atunci am zis si eu la fel ca nu e asa, ca ma inteleg bine cu el, si peste cativa ani am ajuns la aceeasi concluzie. Ei probabil observasera din timp ceea ce eu nu vedeam atunci din cauza indragostelii Si in cazul meu s-a dovedit ca au avut dreptate. Nu spun ca asa se intampla tot timpul... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2009-10-24 14:55:40
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitecrede-ma ca nu cred ca vor ramane impreuna asa Offline #9 2009-10-24 14:58:45
dar ei ce si imagineaza, ca tu nu o sa suferi niciodata? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2009-10-24 15:01:58
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitenici alor mei nu prea le place de iubi... nu mi au zis sa ma despart de el, dar nici nu sunt innebuniti dupa el Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2009-10-24 15:04:53
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteDepinde, eu as fi putut sa raman impreuna cu cel despre care am povestit mai devreme, si stiu si cum e sa nu poti sa vb. cu parintii nimic pentru ca pana la urma toate discutiile ajung sa se termine cu cearta pe motiv: "tu cand ai de gand sa o termini cu ala?" , "nu ai vazut ca nu e bun de nimic" , "ce urat mananca" , etc... orice ar fi facut nu era bine, ei vedeau doar ce era rau la el, si pana la urma ne-am mutat impreuna si ai mei s-au conformat cu situatia, nu aveau incotro, si tot eu am fost cea care am renuntat la el, cand m-am lovit cu capu` de pragul de sus „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #12 2009-10-24 15:08:43
ma gandesc ca in timp sa revina la sentimente mai bune dar nu cred...nu vreau sa le demonstrez nimic ca dupa asta se graveaza situatia si confund sentimentele...dar poate vazand ca sunt vesele si linistita....verisoara mea imi zice sa le zic ca m-am despartit de el si ca ma vad cu altcineva...dar cred ca mai rau iese ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #13 2009-10-24 15:10:29
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitesi eu am patit asa si pana la urma am ajuns la aceeasi concluzie ca si ai mei. expect the worst , hope for the best! Offline #14 2009-10-24 15:20:39Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteAi mei nu l-au vazut fata in fata si suntem de 1 an impreuna, ne-am mutat impreuna, etc, si tot nu il plac. Va dati seama ca de descris am spus numai de bune despre el, dar parintii tot parinti sunt Acum mergem de craciun impreuna la ai mei, sper sa nu patesc cum ati patit voi. Offline #15 2009-10-24 15:55:48
si eu la fel.si in ziua de azi le dau dreptate ,desi atunci ii uram ca sunt impotriva lui.mi'au deschis ochii cel putin Offline #16 2009-10-24 15:58:38
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubiteeh asta nu e o regula,daca-s ei impotriva sa fie cum spun ei Offline #17 2009-10-24 16:00:54
subscriu!...de multe ori parintii au dreptate, chiar daca noua nu ni se pare asa in acel moment si facem tot posibilul sa le demonstram contrariul...pe mine m-au lasat sa ma conving singura ca nu era nici pe departe omul potrivit pt mine...ba chiar de 2 ori...am avut si o perioada in care am fost despartiti...si pana la urma tot eu l-am lasat de bunavoie si nesilita de nimeni...si acum cand ma gandesc chiar nu imi dau seama ce m-a atras la el si mai ales de ce am stat atata timp cu el...eram complet diferiti!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #18 2009-10-24 18:22:06
La fel zic si eu acum. Nu imi dau seama ce mi-a placut la el... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2009-10-25 10:29:26
Re: probleme cu parintii din cauza persoanei iubitedaca tu simti ca e potrivit pentru tine din toate punctele de vedere, mergi pana-n panzele albe si nu renunta la el. Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-10-25 10:30:57) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|