homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?

#1 2009-10-25 15:10:09

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?

Scriu si aici pe forum in speranta ca voi imi veti deschide ochii. Acum aproape un an am cunoscut un tip cu 7 ani mai mare si s-a mutat la mine din a 3 a zi. Eu am 25, el 33 si sta la 3 strazi distanta. Eu sunt varsator, el scorpion. Am avut o prioada de cateva luni, buna, din ounctul meu de vedere, pana a intervenit o sarcina, o intrerupere de sarcina. Pentru mine, atunci s-a rupt ceva. El nu m-a inteles si m-a condamnat k plangeam in fiecare seara (a trebuit sa astept 2 sapt pana sa fac intreruperea) si a fost groaznic... nu am cuvinte sa descriu prin ce am trecut, fizic si psihic. Lucrurile s-au inrautatit dupa...se ascundea de mine si vb pe mess cu diferite femei...primea sms si imi spunea k sunt nebuna, k nu e nimic... k imi imaginez si facea in asa fel incat sa-mi para rau k am deschis discutia.Intr-o zi am plecat la parintii mei care nu stau in bucuresti si cand am venit, isi luase bagajele si tot fara sa ma anunte. De atunci, nu am mai dormit acasa timp de 2 luni, am tot incercat sa-l rog sa ne vdm sa discutam macar, si mereu spunea k numai eu sunt vinovata si k din cauza mea s-a intamplat totul. In timpul asta a iesit cu altele si se lauda la prieteni k respectivele au mai multi bani decat mine... etc... M=a sunat brusc dupa 2 luni k vrea sa ne impacam si am cedat, spre rusinea mea, convinsa ca eu gresisem si vroiam sa indrept greseala. Ideea e ca astazi l-am surprins iar vb pe mess cu o tipa... cat eu pregateam mancarea in bucatarie si cand l-am intr dc inchide si se ascunde, m-a luat la misto, si mi-a zis k nu s-a insurat si ca face ce vrea, cu cine vrea, si ca el nu considera ca suntem impreuna...asta dupa 2 luni de cand ne-am impacat iar si in conditiile in care, nu i-am cunoscut familia intr-un an de zile, ieri i-am facut o petrecere de ziua lui la mine acasa cu toti prietenii lui exact asa cum si-a dorit. De data asta n-am mai facut aceleasi greseli... si imi dau seama k de fapt nu eu am fost vinovata...grater ce credeti? ce ar trebui sa fac? sunt eu prea geloasa si posesiva? Mi se pare lipsa de bun simt, k in casa mea, sa vb cu altele... bataie de joc....multumesc k ati avut rabdare sa cititi. va pup

nails

#2 2009-10-25 15:14:32

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Ce parere aveti? Cum sa procedez? Unde gresesc?

Sa il lasi sa se duca la alea cu care vb pe mess.
Eu l-as da afara din casa si cred ca m-as simti al naibii de bine!

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#3 2009-10-25 15:14:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

imi pare rau pt tine ..dra nu inteleg ceva ...ai facut intreruperea ca asa ati hotarat amandoi sau numai u ..ca practic cam de la asta a plecat totul ...sau nu ?

..be the best ...fuck the rest smile))

#4 2009-10-25 15:28:27

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

fataaaaaa! boul asta te-a sunat si v-ati impacat numai ca ii e lui mai bine sa stea la tine! tu-i pierde-vara lu' ma-sa! trimite-l dupa paine si cand se intoarce sa isi gaseasca bagajele la usa! diablo

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2009-10-25 15:28:49

Ralukita
New member
Inregistrat: 2009-10-22

am facut intreruperea pt k nu avem o relatie ok ca sa facem copii... el nu-si doreste deloc , cu nimeni, eu imi doresc din tot sufletul, dar nu as face copii din egoism... as avea copii in mom in care ma casatoresc si ii ofer un camin stabil la propriu si la figurat...

nails

Publicitate

loading...

#6 2009-10-25 15:37:07

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

A, deci intreruperea de sarcina tot din cauza lui practic a fost facuta. Propun sa ii dai un sut in partea dorsala si sa iti gasesti unul mai bun. Eventual fa cum a zis lucia. O merita din plin!

#7 2009-10-25 15:38:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ai intrebat unde gresesti... parerea mea e ca:
- gresesti lungind o relatie cu un individ pe care nu-l iubesti si care nu da doi bani pe tine
- gresesti prin faptul ca nu te respecti pe tine suficient incat sa-l trimiti la mama dracului din casa si din viata ta
- gresesti ca tot TU esti cea care sufera din toata povestea si isi face probleme, in timp ce el isi bate joc de tine si se si lauda cu asta
- gresesti ca alergi dupa el... dupa ce, de fapt? neutral

tu ce astepti, de fapt, de la relatia asta? casatorie nu, copii nu... ok (desi nu e chiar ok, pt ca TU, din cate am inteles, ti le doresti). DAR MACAR RESPECT DA... ar trebui sa primesti!!! esti tanara... gaseste pe cineva care sa te merite, nu-ti pierde viata cu asa ceva!!!!!!!!!!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#8 2009-10-25 15:45:27

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

dear god Ralukita...te poti injosi mai rau de atat?
da-l doamne iarta-ma afara din casa...

#9 2009-10-25 15:46:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Ralukita, nu continua asa ca iti faci rau. Chiar daca pe moment crezi ca e mai bine sa continuati, chiar daca ti se pare ca nu poti trai fara el, nu e bine sa traiesti asa. Iti vei da seama intr-o zi ca au trecut anii si ai trait asa nefericita, cand puteai fi cu un om care te respecta si te iubeste asa cum meriti. EXISTA VIATA SI DUPA EL. Va fi greu o perioada dupa ce va despartiti, dar va trece si vei vedea lucrurile altfel.
Din cate povestesti tu, eu deduc ca omul asta nu te respecta, in primul rand. Cum adica nu s-a insurat si face ce vrea?? Ok, nu aveti acte, dar sunteti legati unul de altul, aveti o relatie care trebuie sa se fundamenteze pe RESPECT. Vrea altele ? Duca-se la ele. Tu meriti mai mult. Asta e bataie de joc.
Mie mi-e greu tare sa cred  ca te poate iubi cu tot sufletul un om care nu te respecta.
Este egoist. Va despartiti cand are el chef, va impacati cand are el chef. Si tu esti vinovata pentru tot. Nu se poate asa. Nu accepta situatia asta.

Scuze daca pare cam dur tonul meu, dar ma irita la culme astfel de specimene. Eu il paraseam.

NU esti geloasa sau posesiva, esti NORMALA. E firesc sa pretinzi fidelitate. Cum sa vorbeasca cu altele pe ascuns ? Eu m-as simti inselata.

Decizia e a ta. Noi aici iti spunem cum se vede situatia din afara.  Nu te lasa injosita asa.
Ai demnitate !!!

#10 2009-10-25 15:49:11

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Odata ce tu nu te respecti si accepti sa fi tratata asa de catre el nu te mai intreba de ce nu te respecta si de ce iti spune ca tu esti vinovata pentru tot! E mai mult decat clar.
Daca tu accepti asa ceva nu te mai intreba de ce primesti!

Lasa-l fara sa mai stai pe ganduri! Nu mai ai la ce sa te gandesti! Nu ai nimic de pierdut. Omul asta nu te iubeste, nu te respecta, si nici nu se fereste sa o arate.

Scoate-l afara din casa si invata sa pui pret pe tine si sa te respecti, pentru ca daca ai fi facut-o acum nu mai erai in situatia asta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2009-10-25 15:52:30

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

lucia05 a scris:

fataaaaaa! boul asta te-a sunat si v-ati impacat numai ca ii e lui mai bine sa stea la tine! tu-i pierde-vara lu' ma-sa! trimite-l dupa paine si cand se intoarce sa isi gaseasca bagajele la usa! diablo

exact ..asa merita  neutral

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2009-10-25 15:53:20

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

cum sa se mute la tine dupa 3 zile? yikes incearca sa cunosti un om mai bine inainte sa decizi sa ai o relatie serioasa cu el!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#13 2009-10-25 15:54:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu e doar ca vorbeste cu altele... dar cum sa te trateze asa? "nu-s casatorit, fac ce vreau", "nu sunteti impreuna", dar sta in casa ta neutral.... eu pt asa o replica saream la bataie, cred....

dar PANA ACOLO.... se vede clar ca ii pasa doar de propriul dos si atat... prin ce ai trecut trebuia sa treceti impreuna, ca nu te-ai lasat singura insarcinata... ori el ce-a facut????? te-a lasat balta, a mancat rahat in fatza altora si apoi tot el era cu coada sus si tot tu "vinovata".................... eu nu stiu cum si pt ce l-ai mai cautat.... daca era dupa mine.... duca-seeeeeeeeeee!!!!

inteleg ca ai facut o data greseala de a te "combina" cu un astfel de specimen... dar de cate ori vrei sa REPETI greseala? neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#14 2009-10-25 15:59:42

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

- de ce nu v-ati protejat? a fost el mare bou incat sa nu-si puna prezervativul sau ce?

- daca el iti ascunde IN PROPRIA TA CASA, cu cine vorbeste el, fa-i bagajele si trimite-l cu un sut in cur.

- dupa 2 luni si-a dat seama ca ii e bine la tine,  are pat, are masa calda, si femeie in timpul noptii, iar tu ai facut cea mai mare greseala, adica sa-l primesti inapoi.

***************** omul asta e o lipitoare !!! suferi degeaba, tu !!! omul asta merita dat afara imediat !!!

sincer... asta e cel mai bun sfat , iar daca n-o sa-l urmezi acum, o sa iti para rau mai tarziu si tot o sa-l urmezi dar peste mult timp.

ia-ti o cartela noua de telefon. Schimba-ti numarul.

cheama un mester sa-ti schimbe yala si incuietoarea.

schimba-ti id-ul.

cauta-ti un cerc de fete, pritetne sau chiar colege, si socializeaza.

cuc.

#15 2009-10-25 16:06:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

nu-mi vine sa creddd ...mai zicem ca numai  baietii la 18 ani fac asa...dar la 33 :-o....doamne, raluk cum ziceau si fetelee mai sus fai bagajele imediat....cum sa se mute la tine din a 3a zi??? inseamna ca el cauta cineva care sa-l intretina...vb cu altele pe mess in timp ce tu ai faci sa crapeee???ce animal...da-l dracului...forgetit sa-si gaseasca alta care sal intretina...

#16 2009-10-25 16:11:46

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sa nu-mi spui si ca numai tu lucrezi si il intretii si pe el, ca vin eu si-l dau afara. diablo

#17 2009-10-25 16:12:39

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

E un profitor. Asta cauta, sa fie intretinut de cineva si el sa faca ce-l taie capu`.
Drept dovada e faptul ca s-a mutat la tine acasa din a 3 a zi.
Si tot din cauza asta e singur la 33 de ani. Cine l-ar fi luat?

Mor cand vad cum isi gasesc toti cei de teapa astuia atat de usor ce cauta, si cum au parte de fete k-lumea, de care un baiat sincer si bun care le-ar merita nu are sad

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#18 2009-10-25 16:46:58

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Cunosc si eu un specimen d-asta. Are 35 de ani, un liceu terminat si nu are serviciu. Nu a avut niciodata. Teoretic sta cu parintii insa gaseste fraiere la care se plange ca ce greu ii e si le spune cat de mult le iubeste. Se indragosteste pe loc. Dar numai de femei cu studii si bani si casa. Se muta la ele, performeaza la pat si reuseste sa le bage in cap ideea ca doar el le poate iubi, doar el le poate satisface. Cand i se reproseaza ca e intretinut se face ca sufera, e victima si incepe sa  povesteasca ce planuri de afaceri are el dar nu le poate pune in practica pentru ca nu ii da respectiva banii . In rest, agata tipe pe mess, se intalneste cu ele ca deh! proasta e la serviciu, el are timp liber. Lighioana nu face nimic nici in casa!!! Este pur si simplu genul pe care trebuie sa il platesti si sa fi fericita ca exista si te baga in seama  diablo a da! si se lauda la prieteni cu noile cuceriri pe care le stoarce de bani.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#19 2009-10-25 16:55:25

rnd.dt
New member
Inregistrat: 2009-10-25

raluca..... nu exista barbat perfect... din pacate asta e realitatea .... toti avem ceva .... cat despre acel baiat .... daca stai cu el , acuma nu am inteles inca locuiti impreuna ... aveti multi prieteni comuni ? daca nu ... departeazate de el , cauta alt baiat ... si incet incet il vei uita mai ales daca nu il vezi nu i raspunzi la telefon .. etc etc... sti cum se zice intr-o relatie trebuie sa fie 2 , in a ta se pare ca e doar una.....si daca il dai afara .... credema nu i va fi rau .... noi baietii trecem mai usor peste dinastea... so ...F HIM....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.