homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

I Think I Have a Problem

#1 2009-10-29 14:16:08

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

I Think I Have a Problem

Buna tuturor!
O sa va spun cat mai pe scurt povestea mea, si vreau sa va rog sa imi spuneti ce credeti...

In urma cu 2 ani am incheiat o relatie care a durat 5 ani, la inceput a fost totul ok, am gresit si eu, a gresit si el, s-a ajuns la chestii mai grave, si cu toate astea, mi-am dat seama ca nu asta era ceea ce-mi doream pe viitor, si am pus punct.

Toate au fost bune dupa despartire, am trecut relativ usor peste tot, am avut foarte multe de invatat in urma acestei intamplari, m-am reorientat catre altcineva, dar nu a iesit nimic pana la urma, am avut cateva tentative de relatie, pentru ca nu le pot numii altcumva, m-am plimbat mult, am petrecut mai mult timp cu familia, m-am schimbat, am inceput sa fiu mai atenta la ceea ce-mi doresc eu, decat fusesem pana atunci, inainte credeam ca pentru a primii ceea ce imi doream de la cineva trebuia sa ma scarific, sa renunt la dorintele mele, mi-am dat seama ca in viata totul e trecator, ca toti vin si pleaca, si cel mai important e sa fiu eu multumita de mine. Pacat ca a trebuit sa trec prin prea multe ca sa imi dau seama de asta.

In urma cu aproximativ un an s-a intamplat sa imi placa o persoana total nepotrivita. Era foarte ciudat. Stiam foarte bine ca nu ar avea nici un sens sa incerc ceva, pentru ca as fi avut numai de suferit, si tocmai pentru ca stiam asta am zis sa imi iau gandul de la el, pentru ca nu ar fi meritat sa il dezamagesc.
Am ramas prieteni, si pana la urma s-a indragostit el de mine, eu mi-am dat seama, am inceput sa racesc relatia cu el, pobabil si-a dat seama, sau nu, oricum, acum am intrerupt "legatura" de tot.

Sunt o persoana oarecum singuratica, asta in comparatie cu altii, am amici, cunostinte, dar nu imi place sa ies foarte des, cred ca m-am invatat asa, nu stiu... nustiu
Treaba e ca eu de 2 ani sunt singura si nu ma deranjaza foarte tare asta. Cunostintele ma intreaba de ce nu imi gasesc pe cineva, problema este ca as putea sa imi gasesc oricand dar am o retinere cand vine vorba de asta. Si nu stiu daca e de bine sau nu lol

Poate ca m-am obisnuit asa, sau mi-e frica sa nu fiu iar dezamagita, sau poate ambele variante.
Voi ce parere aveti despre toata situatia asta?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2009-10-29 14:25:43

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: I Think I Have a Problem

my_aa, mie din ce-ai scris tu nu-mi reiese de nicaieri ca ai fi dezamagita de ceva. dimpotriva, spui ca ai trecut relativ usor peste acea relatie si ca, la momentul actual, nu te deranjeaza ca nu ai o relatie.
eu cred ca tu ai devenit mai selectiva si nu mai vrei compromisuri prea multe. si poate ca pur si simplu inca nu ti-a iesit in cale Mr. Right care sa te faca sa-ti uiti retinerile si comoditatea.
pana la urma, daca tie ti-e bine, nu vad unde e vreo problema smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2009-10-29 14:27:49

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Eu zic ca oricui/oricarei femei ii prinde bine in viata o perioada in care sa fie singura, sa se cunoasca mai mult ea pe sine... si cred ca atunci cand vei intalni o persoana cu adevarat potrivita, vei renunta la retineri pentru a fi cu ea. Eu nu cred ca ai vreo problema, ci doar ca nu ai cunoscut persoana potrivita... Sau, ai putea alege din cercul tau de cunostinte pe cineva care-ti place, cu care sa iesi si sa vezi daca se infiripa ceva, daca te atrage ideea de o noua relatie...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2009-10-29 14:43:45

my_aa
Insomniac member

In primul rand va multumesc pentru ca mi-ati raspuns.
Jessica, baiatul respectiv avusese tentative de sinucidere, eu si acum uneori ma mai gandesc la el, dar sincer nu vreau sa risc atat de mult. Nu era o persoana normala, crede-ma.
Desi cu toate astea avea unele calitati pe care nu le-am gasit la multi baieti. Era foarte sincer, open mind, nu avea prejudecati, era cult, chiar aveai ce sa vb cu el si ore in sir, fara sa te plictisesti, si nu incerca nici o secunda sa para altfel decat era in realitate, si destul de dragut fizic, dar cu toate astea, nu-mi mi-as dorii o relatie cu el.
Plus ca nu avea nici un plan de viitor, desi avea o varsta, si asta un mare minus.

Si eu m-am gandit ca poate nu am gasit persoana potrivita, si cu toate ca in relatia de 5 ani eu am pus punct si am trecut peste, ceea ce s-a intamplat cat timp eram cu respectivul, m-a marcat oarecum...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2009-10-29 15:27:30

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

ai rabdare .... daca nu te simteai bine singura atunci era o problema pt ca incercai sa iti gasesti consolarea in bratele oricarui barbat .. dar cum spune zicala `good things come to those who wait`... asa  ca asteapta.

Publicitate

loading...

#6 2009-10-29 16:08:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu zic sa te obisnuiesti cu ideea ca nu orice relatie trebuie sa duca undeva. nu te mai gandi daca o sa va stea bine de mana la batranete sau daca o sa aveti copii cu ochi albastri sau caprui, dinainte de a te cupla cu vreun tip.
iti place de el, e ok pe moment...go for it... vezi pe parcurs ce iese, pt ca nu ai de unde sa stii ce va fi.
daca nu te deranjeaza sa fii singura, daca nu-ti doresti sa fii cu cineva, atunci nu conteaza ce intreaba sau ce spun altii.. vezi-ti de viata ta si va veni si momentul sa apara the guy..

hjarta

#7 2009-10-29 17:39:39

skumpi
Vizitator

ca sa`ti raspund la topic : I don`t think u have a problem smile cred doar, ca deocamdata, nu a aparut tipul potrivit pentru tine, iar tu , trecand prin cate ai trecut ai ajuns sa fi muult mai selectiva si sa nu te "multumesti" cu orice iti pica in cale doar de dragul de a avea pe cineva ! eu zic ca lucru asta e un lucru bun , e foarte bine ca poti convietui tu cu tine si iti e okey asa, nu multe persoane pot asta !
Ce nu mi se pare okey e ca te`ai obisnuit asa, sa nu iesi... banuiesc ca esti tanara, de`o varsta cu noi nustiu acum e momentul smile bine , nu la modul frecat cluburile toata ziua dar macar din cand in cand, un club, un bowl, un suc cu fetele/amici/prieteni ar fi bine venit...mai socializezi si tu si who knows big_smile poate apare Mr. Right si pt tine smile

#8 2009-10-29 18:29:34

my_aa
Insomniac member

Va multumesc mult pentru raspunsuri. puss  Loveable, ai dreptate, poate imi fac prea multe calcule, dar fac asta pentru ca mi-e frica sa nu ma atasez de o persoana nepotrivita. Poate ar trebuii sa las timpul sa hotarasca daca e potrivita sau nu. smile
Skumpi, am 22 de ani, mai ies din cand in cand la cate un suc, dar nu prea des. big_smile
Chiar am vb. cu un tip, care imi batea apropo-uri, spunea ca de sarbatori ar vrea sa plece  undeva la munte, si daca isi face prietena pana atunci ar vrea sa mearga numai cu ea lol Si pe mine ma lasa rece toate chestiile astea, nu stiu de ce. De asta ma gandeam ca poate am o problema tongue
Cred ca ar trebuii sa fac asa cum spuneti voi, sa nu mai imi fac atatea probleme pentru ce ar putea sa fie...

#9 2009-10-29 18:51:32

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

neutral

Ultima oara a fost editat de divya (2009-10-29 19:14:55)

#10 2009-10-29 18:58:21

skumpi
Vizitator

divya a scris:

te admir ca ai avut taria de a pune capat unei relatii de 5 ani,pentru ca nu iti mai doreai tu,ca te'ai gandit la tine la binele tau.la mine e mai putin,dar nu pot sa o fac sad

offtopic o sa o faci si tu in momentul in care o sa te gandesti mai mult la tine si la sanatatea ta psihica`   smoke2

#11 2009-10-29 18:58:53

my_aa
Insomniac member

puss divya, poate inca nu ti-a ajuns cutitul la os. Cand o sa se intample, sa fii sigura ca vei pleca. Dar decat sa stai si sa suferi pana cand nu vei mai suporta, mai bine ti-ai face curaj...

#12 2009-10-29 19:04:51

Divya
Hero member

..........

Ultima oara a fost editat de divya (2009-10-29 19:48:00)

#13 2009-10-29 19:08:48

my_aa
Insomniac member

Pai ce motive are? Nu ti-a spus si de ce s-a razgandit?

#14 2009-10-29 19:09:21

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai si atunci de ce te amagesti singura,intr-o relatie din care nu iese nimic?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#15 2009-10-29 19:13:45

Divya
Hero member

sad

Ultima oara a fost editat de divya (2009-10-29 19:23:12)

#16 2009-10-29 19:18:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

stii,e nevoie de doi intr-o relatie...dar tu stii ce e mai bine ptr tine..
norocul tau ca esti suficient de tanara incat sa o poti lua de la capat daca vor fi surprize..
daca il iubesti atat de mult,lupta atunci sa-l tii alaturi de tine si incearca sa fie totul bine..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#17 2009-10-29 19:18:26

my_aa
Insomniac member

Pai ori ma iubeste, ori nu. Cum vine asta ca ma iubeste dar nu mai tine la mine...
Propune-i sa luati o pauza, sa isi clarifice sentimentele, si vezi ce face atunci, poate o sa isi dea seama ca ii lipsesti...

#18 2009-10-29 19:18:41

skumpi
Vizitator

aoleo, eu mor cand aud : " te iubesc dar nu mai tin la tine ca anul trecut " neutral pai in mod normal relatiile trebuie sa evolueze, okey nu mai simti fluturasi dar iubirea se transforma in altceva , simti din ce in ce mai mult , nu mai putin

divya mie`mi suna asa : nu te mai iubesc insa tin la tine, sunt obisnuit cu tine si nu as vrea sa ne despartim ( acum ) dar in nici un caz nu ducem relatia la o etapa superioara

Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-10-29 19:19:20)

#19 2009-10-29 19:25:31

my_aa
Insomniac member

divya oricum tot la despartire veti ajunge, in cazul asta, doar ca vei suferii mult pana atunci...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.