homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D

#1 2009-10-29 19:29:23

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D

stiu ca mai sunt o gramada de topicuri referitoare la cadouri, insa m-ar interesa exact ce cadouri le-ati facut iubitilor vostri la aniversarea de 1 an big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#2 2009-10-29 19:37:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D

pai cauta la topicurile alea pt ca vei gasi sigur raspuns acolo

#3 2009-10-29 19:45:17

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

eu i-am luat de la chestii personalizate de acolo un glob de ala in care ninge si inauntru erau 2 poze cu noi ...plus un costum f sexy pentru o noapte de vis...i-au placut f mult amandoua...globul acela l-a pus chiar langa monitor hjarta

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#4 2009-10-29 19:49:28

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sincer eu m-as gandi la ceva folositor.Totusi iubi al tau are o varsta si nu cred ca il mai impresioneaza o rama cu poza si alte chestii
faza cu lenjeria si o seara nebuna de iubire e buna oricum
eu m-as gandi la ceva care-si doreste: un ceas,un parfum nu stiu..chestii dintr-astea.Nu ceva care sa-l puna pe noptiera si acolo sa ramana

#5 2009-10-29 19:52:17

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

eu am facut un calendar cu poze cu mine

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#6 2009-10-29 19:56:10

pink_butterfly
Insomniac member

chiar nu stiu pt ca asa cum a zis mel are o varsta si e cam dificil...ma gandeam la un slide dar nu ma pricep sa-l fac si nici nu am timp la birou...iar acasa nu pot de el sad

#7 2009-10-29 20:05:23

Melany1
Banat

de ce nu ceva de imbracat,de parfumat ..ceva care a vazut si i-a placut.

#8 2009-10-29 20:07:45

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

la 1 an eu i-am facut un tort.

as vrea sa ii cumpar de aniversarea noastra de 5 ani o rama digitala. ceva de genul asta http://www.digitalframe0.com/detailFram … ia-Player/
se gasesc si mai performante deci mai scumpe. dar merita. se deruleaza in slide show.  poti pune pe ea pozele voastre, eventual scrii ceva pe ele. pui melodiile voastre preferate. e faina.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-10-29 20:08:09)

#9 2009-10-29 22:19:13

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

x_ynna a scris:

eu i-am luat de la chestii personalizate de acolo un glob de ala in care ninge si inauntru erau 2 poze cu noi ...plus un costum f sexy pentru o noapte de vis...i-au placut f mult amandoua...globul acela l-a pus chiar langa monitor hjarta

place ideea cu globul, eu le ador  happydance

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#10 2009-10-29 22:24:44

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pfoaiiii deja faceti un an?
parca ieri comentai pe aici ca e unu la job care tot te streseaza sa iesi cu el si tu nu vrei lol
multi inainte!

eu am mai zis ca o rama foto digitala e cadoul perfect..
nush...eu la 3 ani am luat un album d-ala din frunze...si pe partea dreapta a paginilor am pus poza (am scos vreo 20 de poze...cele mai dragute ale noastre), si pe partea stanga am scris cate un quote... mie mi-a placut foarte mult cum a iesit..
am facut si slide in power point asa fara ocazie, si am facut si un fel de filmulet (se aseamana cu power pointul dar arata mai dragut, pt ca ii dai play si gata) de Valentine's anu trecut parca.. ambele cu pozele noastre, in primu parca am si scris ceva...
am facut si o perna cu poza noastra, e foarte draguta, dar ca obiect de design.. ca daca dormi pe ea se duce vopseaua (acu` cred ca depinde si unde si cum e facuta...si pe ce material)
la 1 an nu mai retin ce i-am luat...parca perna aia..si un parfum

ceva mai practic...i-am luat un ceas swatch, nu mai stiu cand...de Valentine's intr-un an.. si de atunci il poarta zilnic..

mie mi-a placut foarte mult si ideea ta...cu pernele alea hjarta

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-10-29 22:50:04)

hjarta

#11 2009-10-29 22:27:45

skumpi
Vizitator

si eu colectionez globuri big_smile da am numa 4 sad

love, la asta ma gandeam si eu lol

#12 2009-10-29 22:31:26

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

eu la un an i-am scris o scrisoare big_smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#13 2009-10-29 22:46:45

Melany1
Banat

eu -un ceas de la Fossil

#14 2009-10-29 22:58:13

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

da sorry, dar chiar de ce trebe sarbatorit anul ala? lol noi de ex functionam pe alte principii: c\nd stim ca unul din noi are nevoie de ceva sau vedem ceva prin magazine si ne dorim, cumparam. eu lui, el mie, si na, in functie de care are bani. asa ne bucuram tot timpul pentru cateceva, nu doar de aniversari pentru ca asa e obiceiu.
noi de un de ex cand am facut un an, nici noi nu mai stiam exact data, ne-am dus la restaurantul nostru fav. in jur de ora 7, sa nu fie nici pranz nici cina, si am baut si mancat cat sa ne simtim bine. si a iesit mult mai ieftin decat un cadou... asta a fost cadoul meu sa spunem ca eu aveam bani atunci. peste vreo 2-3 saptamani cand avea bani m-a dus el.
sincer nu cred in cadouri, si cu orice ocazie sau fara ocazie ne luam ce ne trebe si fara surprize tongue

Goodnight moon

#15 2009-10-29 23:01:14

pink_butterfly
Insomniac member

o sa fac pernele dar am nevoie de perne mici si de fete de perna tot mici separat...sper sa le faca aia ca lumea...si cred ca pana la urma ii iau un album mare si pun poze cu noi...nu stiu daca gasesc unul in care sa pot pune si diverse maxime langa poze...eventual in portugheza tongue...o sa caut la bamboo...si sa vad daca reusesc si slide=ul desi e cam complicat pt ca singura nu ma pricep si la acasa nu pot pt ca ma vede...la birou nu prea am timp...poate iau si un tort ceva...am mai multe idei...de fapt voi mi-ati dat cele mai bune idei kram...inca astept sugestii wink
n-as vrea ceva practic...gen ceas sau imbracaminte, parfumuri, etc...nu stiu daca se preteaza pt aniversare de 1 an...vreau ceva simbolic hjarta

#16 2009-10-29 23:06:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Vreau si eu un glob din ala... de unde pot sa cumpar? big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#17 2009-10-29 23:07:32

Melany1
Banat

pink tu il cunosti mai bine...iar mie una faza cu simbolicu nu ma incanta..simbolicu il pun pe noptiera sau in sertar si acolo ramane
cel putin si el tot ceva practic mi-a luat:niste cizme care imi placeau mult

#18 2009-10-29 23:18:23

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

oaaa vreau sa stiu si eu mai multe despre globul acela, suna asa bineee  hjarta  un pret ceva... si de unde putem gasi. Si eu urmez sa fac un anisor cu pufuletu meu...si cred ca e neaparat de sarbatorit, nu putem trece peste. Fetelor, daca mai aveti idei pt astfel de cadouri, desfasurati-va pliz big_smile kiss

and love saves the day...

#19 2009-10-29 23:18:33

skumpi
Vizitator

si eu ador cadourile practice, ca veni vorba lol simbolice am destule lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.