|
Nu esti logat.
Cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D-9#153 2011-03-30 12:18:16
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dfetelor, ajutati-ma si pe mine. Pe 22 aprilie, implinim 2 anisori de relatie si nu am nici cea mai vaga idee ce sa ii cumpar. Vreau sa fie ceva care sa aiba f mult impact si sa ramana impresionat de ceea ce i-am luat. Am citit si faza cu aceea cutie cu biletele lipite pe ea cu te iubesc in toate limbile pamantului dar nu stiu ce sa bag in interior. Problema este ca nu prea dispun de bani f mult ceea ce ma duce la un buget mai restrans. Astept parerile voastre. Va pupic Offline #154 2011-03-30 14:05:19
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dceva personalizat de exemplu...eu la aniversarea de 6 ani am cumparat un ceas de perete personalizat (in interior cu poza noastra) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #155 2011-04-12 21:42:14
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dfetelor, alerta mai e o saptamana si aniversam 2 ani de cand suntem impreuna si sunt in pana de idei. Ce ma sfatuiti ca as putea sa ii i-au cadou, nu am un buget f mare dar destul de bun. Offline #156 2011-04-12 22:17:13
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Deu la 4 ani de aniversare, am facut un tablou, destul de mare, cu pozele noastre cele mai reusite. Un fel de colaj, cu broduri albe si rama din lemn. Arata genial pe peretele din hol, unde l-a pus el Offline #157 2011-04-12 22:27:50
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dsi eu la 4 ani am facut un puzzle cu poza noastra. iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#158 2011-04-13 22:12:52
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dimi place ideea ta maryahs dar partea cea naspa e ca noi nu prea avem poze impreuna f multe. nu suntem innebuniti dupa a face poze. Dar o sa profit de ideea ta si am sa il intreb care din pozele pe kre le avem i se par lui mai reusite si pe aceea sa o fac.. Offline #159 2011-04-21 17:41:08
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :DAm reusit fetelor in sfarsit sa ii fac cadoul pentru implinirea a 2 ani, dar acu astept cu nerabdare sa ii vad reactia....I-am facut un puzzle dintr-o poza cu noi doi care ii place lui mult de tot, o mini scrisorica si un after shave si toate acestea le-am bagat intr-o cutie pe care am scris te iubesc in toate limbile pamantului..sper sa ii placa:) Asta in cazul in care ne vedem maine pentru ca maine este aniversarea noastra Offline #160 2011-06-24 15:26:31
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Deu sambata viitoare implinesc cu al meu 6 luni de cand suntem impreuna...( 6 luni oficiale) neoficial un an si jumatate...m-am gandit sa ii fac o surpriza romantica gen noi doi pe malul marii cu o sticla de sampanie...poate si un tortulet,dar ma gandesc sa ii mai cumpar ceva...nu prea stiu ce sa ii iau...e de fel mai pretentios,totusi nu a comentat nimic la ce i-am luat pana acum... de ziua indragostitilor i-am luat un ceas de camera haios si un desfacator de sticle in forma de peste (ca el e zodia Pesti),de ziua lui de nastere i-am cumparat o bratara de inox (ca nu am gasit de argint),si o bricheta ornament in forma de pistol haiducesc...iar de Paste i-am luat o sticla de Finlandia de 1l ...vreau totusi cand oi da de bani sa ii cumpar o bratara de piele cu aur...sau sa ii cumpar un medalion pt lantul de la gat...totusi acum chiar nu stiu ce sa ii cumpar... Ne dorim si noi Offline #161 2011-06-24 16:30:46
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :DUn ceas de mana? Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-24 16:31:12) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #162 2011-06-24 17:39:42
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dchiar am vazut un ceas misto ... 300 de euro stiu sigur ca i-ar place ala... toate ceasurile lui le-a facut praf... iar bratara...nu stiu cum a reusit...stateam in pat si ne jucam..i-a cazut de la mana si nu o mai poarta... e genul care face ceasurile praf...ceasu ma gandeam sa il iau ori de Craciun ori cadou de un an oficial ca neoficial suntem de un an si jumatate... Ne dorim si noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|