|
Nu esti logat.
Cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D-7#115 2010-06-18 10:23:15
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dscumpica mariash Offline #116 2010-06-18 10:27:03
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dacum ma tot gandesc ca textul l-am luat de pe net, sper ca diplomele pe care o sa le primeasca ei sa nu aiba acelasi text iubesc si sunt iubita Offline #117 2010-08-21 12:09:25
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dvin si eu cu o intrebare...as vrea sa-i cumpar iubitului meu un parfum, cadou, pentru..o luna de relatie serioasa În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #118 2010-08-21 12:14:25
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dun parfum bun care sa i se potrivesca mi se pare un cadou bun,maryu. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #119 2010-08-21 12:27:32
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dnu ca unele prietene, s-au exprimat intr-un fel in care mi-au dat de inteles ca daca acum, la o luna ii dau un parfum(intradevar costa un pic, cel pe care vreau sa i-l iau, dar nu asta conteaza) la urmatoarea luna/an ce-i mai iau? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#120 2010-08-21 12:30:08
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Ddaca tu iti permiti si asa simti, nu ar trebui sa te lasi influentata in niciun sens de nimeni Offline #121 2010-08-21 12:33:57
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dexact,daca tu iti permiti doar sa ai grija ca el sa nu vada in gesturile tale o ocazie de a profita.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #122 2010-08-21 12:39:57
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dnu trebuie sa te iei dupa nimeni,maryu,faci cum crezi tu ca e mai bine.e relatia ta.asculta pareri,da sa faci cum vrei tu. iar la 2 luni,5 ,7,10,ii iei ce crezi tu ca e mai potrivit,cu toate ca nu cred ca o sa sarbatoriti fiecare luna "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #123 2010-08-21 12:50:19
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dnu-mi pun problema ca el sa profite in urma gesturilor mele in primul rand, el a inceput cu mici atentii, ii place sa faca cadouri, are o situatie financiara mult mai buna ca a mea, deci nu se pune problema..tocmai de aia sunt in dilema, ca are de toate si nu mi-a ramas decat sa-i iau un parfum, sa ma "poarte" mereu cu el Ultima oara a fost editat de maryu (2010-08-21 12:50:46) În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #124 2010-08-21 14:08:04
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dla cat mai multe lunite fericite maryu Offline #125 2010-08-21 14:24:44
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dmaryu parerea mea e ca e putin exagerat la o luna sa ii cumperi parfum, poti de exemplu sa ii faci o rama foto ceva cu first pic, first month o chestie de genu.. si sa pui in rama prima voastra poza, parca ar avea alta incarcatura emotionala Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-08-21 14:25:33) Dragostea nu se stă, se face. Offline #126 2010-08-21 14:36:12
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :D
multumesc annabel, la fel si voua În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #127 2010-08-21 14:38:50
deuzza tocmai cu gandul asta am intrebat si aici...sa vad daca nu cumva exagerez..acu is data peste cap iar, pt ca ai si tu dreptate... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #128 2010-08-21 14:53:18
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Deu sunt de accord cu deu; nu conteaza ca tu nu vrei sa tii cont de bani, nu se rezuma totul la asta ... eu as merge pe ceva mai simbolic, daca tot vrei sa ii faci cadou de prima luna Offline #129 2010-08-22 23:48:52
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dimi aduc aminte ca am stat in noaptea de dinaintea aniversarii, si am incercat sa fac un tort ( primul si singurul pe care l-am facut ). M-am straduit mult.... mai ales sa tai blatul in forma de inimioara...ca deh... , si ca sa fie mai multe inimioare, am facut una din ciocolata alba topita, bagata in forma la congelator.... chinuie-te si scoate-o din forma fara sa se faca bucati... dupa aseaza glazura...nu e bine, ca se topeste, baga-l la frigider, scoate-l, continua.... , in fine... a doua zi arata bine , si mandra de mine am luat-o agale cu metroul spre dansul.... si in metrou tortul meu a inceput sa faca pic pic pic , normal ca am ajuns la el cu glazura in cutie...dar macar inimioara de ciocolata a ramas . Gestul conteaza -Ştiinţa ne-a făcut zei, înainte să merităm să fim oameni- Offline #130 2010-08-22 23:56:21
cat de draguut If you take it personal, that's ok! Offline #131 2010-08-23 00:34:33Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dfara suparare fetelor, dar cadourile de genul rama cu poza impreuna mi se pare o idee... cliseu rau de tot.... Nu vad nici o valoare, emotionala sau de alt fel intr-o rama de genul. Niciodata nu am dat o rama de genul, si cand am primit-o am pus-o frumos intr-o cutie langa multe alte cadouri ratate. La un moment dat zicea cineva pe aici de un tablou facut pe comanda cu poza celor doi, da asta e cevam dar o poza normala.... Mai bine parfum. Offline #132 2010-08-23 12:11:53
mie mi se pare ceva f dragutz, o rama cu o poza. Offline #133 2010-08-23 12:19:58
Re: cadou la aniversarea unui anisor de relatie :Dpentru cand facem 4 ani vreau sa comand pe net un puzzle cu poza noasta...de abea astept sa ii vad reactia iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|