|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2006-11-06 21:06:48
Intarziere menstruatieAs dori sa stiu de la cate zile se poate considera alarma ca iti intarzie menstruatia... Offline #2 2006-11-06 21:09:22
Re: Intarziere menstruatiefa un test peste 2 zile. pt orice eventualitate. Nobody home Offline #3 2006-11-07 10:52:50
Re: Intarziere menstruatieAdela, depinde ce motive de alarmare ai. Pina una alta, fa testul de sarcina. Daca iti intirzie maimult de 2 saptamini, mergi la doctor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-11-07 22:03:06
Re: Intarziere menstruatieof...sunt disperata...nu mai pot .....nici seara nu mai dorm Offline #5 2006-11-08 10:29:12
Re: Intarziere menstruatieAdela, nu determina Postinor nici un fel de chisturi hemoragice. Uterul retrovers se poate doar fixa, in caz de proces inflamator pelvin, nu se poate intoarce si mai mult. Lichidul din peritoneu se va resorbi, nu stiu daca de vina e vreun chist ovarian pentru el sau pur si simplu ovulatia(care poate sa se insoteasca de aparitia de lichid in Douglas). Oricum, lichidul cu pricina este un efect, nu o cauza, deci nu are cum sa fie el de vina pentru intirzierea menstruatiei. Mai departe, daca endometrul e gros, si echografia vaginala nu a exclus posibilitatea sarcinii, nu o putem exclude nici noi. Din nefericire, experienta mea personala(nu una, ci trei la rind) ma face sa nu prea am incredere in prezervativ ca metoda de contraceptie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-08 10:49:39
Re: Intarziere menstruatieEu cred ca problemele tale sunt cauzate din cauza acelui chist.mai bine ai merge la doctor sa-ti tratezi chistul.mai bine mai devreme de cat mai tarziu. am avut si eu probleme din cauza unui chist ,a tb. sa ma operez.nu e chear placut...asa ca el iti cauzeaza tie toate problemele... buna... Offline #7 2006-11-08 11:16:54
Re: Intarziere menstruatiejessica, de unde stii tu atit de bine ce ii cauzeaza ei problemele? Esti clar vazatoare? Eu nu vad nicaieri, in tot ce a spus ea, ca ar avea acum vreun chist Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-11-08 16:48:54
Re: Intarziere menstruatie
scuzati-ma dar ce am citit eu era cam asa..""""""""""""".Intarzierea menstruatiei s-ar putea sa fie din cauza unui chist hemoragic de pe ovarul drept....pe care insa stiu ca il am mai demult si pana acum nu mi-a facut probleme si nici nu s-a marit.... buna... Offline #9 2006-11-10 22:24:15
Re: Intarziere menstruatieMultumesc Offline #10 2006-11-11 21:50:37
Re: Intarziere menstruatieAdela....ma bucur ... ca esti mai linistita...dar nu stiu ce sa-ti zic...asteapta sa-ti treaca si mergi la medic sa-ti faci un control,poate are dreptate si tb. sa iei si asa ceva . cel mai bine e sa stii exact ce ai .bine ca aceste vizite la doctor sunt bune sa le faci periodic asa esti si tu linistita ... buna... Offline #11 2006-11-13 12:39:12
Re: Intarziere menstruatieAdela1982...daca nu te doare nimik, nu te indopa cu medicamente aiurea...ovulele habar nu am de ce ti le-a dat...in nici un caz nu te ajuta cu nimik, daca discutam despre lichidul din peritoneu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-11-14 20:26:20
Re: Intarziere menstruatiePai asa mi-a spus ca pt a elimina lichidul din spatele uterului...ca ar fi prea mult acolo..... Offline #13 2006-11-14 20:28:58
Re: Intarziere menstruatieInca ceva: Piroxicom tablete pt ce sunt... Offline #14 2006-11-14 23:23:53
Re: Intarziere menstruatieeu stiu ceva de Piroxicam =antiinflamatorie;dar vezi si tu daca e asa .posibil sa fie si ceva de genu asta PIROXICOM ....asta nu mai stiu, imi pare rau..... buna... Offline #15 2006-11-15 11:25:13
Re: Intarziere menstruatiePiroxicam e antiinflamator(cum bine zice Jessica)....Adela, draga mea, lichidul ala din peritoneu dispare si singur....probabil a si disparut deja Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-07-19 09:15:44
Re: Intarziere menstruatiebuna,am si eu o problema,pana aum o luna luam anticonceptionale,dar le-am lasat, si am avut relatii neprotejat,dar nu si-a dat drumul in mine,deloc. trebuia sa-mi vina ciclu acum 4 zile si nu a venit. ieri am fc un test de sarcina si a iesit negativ, am fost si la medic,am faut ecografie,dar nu prea era buna(asa a zis medicul), si am fc la cabinet acolo inca un test care a iesit tot negativ. de la ce poate fi intarzierea? va rog ajutati-ma,sunt disperata, nu stiu ce am de nu imi vine. plsss Offline #17 2007-07-19 11:47:17
Re: Intarziere menstruatiedaca inainte de AC aveai cicluri neregulate asa vor fi si dupa intreruperea lor. dar nu ti-a zis medicul de ce nu e buna echo? mami de minuni Offline #18 2007-07-19 14:18:17
Re: Intarziere menstruatienu,nu mi-a zis, dar era ffffff vechi aparatul. nu aveam cicluri neregulate. ce poate fi? Offline #19 2007-07-19 22:17:48
Re: Intarziere menstruatiedaca aveai ciclul neragulat atunci poate fi vb de o intarziere...mai fa ti un test la 7 zile de la intarziere...daca e tot negativ atunci poti exclude sarcina... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|