homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Video chat-3

#39 2009-11-03 12:47:55

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: video chat

Eu zic ca discutiile astea nu-si au rostul. Intotdeauna vor fi pareri pro si contra.
Fiecare si-a spus punctul de vedere... cred ca-i de ajuns smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#40 2009-11-03 12:48:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

invidie in niciun caz  chicot

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#41 2009-11-03 12:49:01

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

asa e, love, acum chiar daca sunt persoane care pot sa spune ceva concret n-or s-o mai faca, dupa ce au vazut cum sunt privite pe aici...

#42 2009-11-03 12:50:25

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

carmen_21 a scris:

invidie in niciun caz  chicot

lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#43 2009-11-03 13:03:21

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

De ce sa fie prostitutie? Ca iti arati corpul si castigi bani din asta? Nu pune nimeni mana pe tine, dar vai, esti curva curvelor ca te dezbraci in fata unei camere video! Alea care pozeaza in playboy sunt prostituate? Fac acelasi lucru, isi arata corpul si castiga bani. Dumnezeule, cat de ingusti suntem in gandire, cum avem toti ochelari de cal! Oare cand o sa invatam sa nu mai judecam dupa aparente, sa nu mai aratam cu degetul, sa nu mai aruncam cu noroi in stanga si in dreapta pt ca asa ni se pare noua ca trebuie sa actionam?
S-a cerut o parere si majoritatea lumii e contra. Daca venea o fata cu o poveste induiosatoare de o pagina, cum a facut ea video chat ca a ramas orfana si nu avea din ce sa traiasca, sareati toate s-o mangaiati si s-o incurajati sa nu se simta ciudat din cauza asta. De ce nu suntem in stare sa fim obiectivi in legatura cu un subiect?

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-11-03 13:04:26)

Publicitate

loading...

#44 2009-11-03 13:11:43

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Unele fete sunt catalogate curve doar pentru că fac sex oral sau anal sau că au făcut asta cu mai mult de un bărbat. Deci una care face video chat clar le dă clasă ăstora... e foarte tristă atitudinea şi faptul că imediat se sare le beregată, se cataloghează şi se judecă

#45 2009-11-03 13:24:56

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Nu cunosc pe nimeni care sa fi facut asta.
Chestia cu nasul pe sus nu cred ca depinde de meseria asta ci strict de firea omului, exista persoane increzute si fitoase fara sa aiba vreo legatura cu video-chat-ul sau altceva. Daca ei asa percep viata si asa se pot bucura de lucruri privind prin prisma banilor si a etalarii lucrurilor de firma si prin injosirea oamenilor care nu au astfel de posibilitati, e pb lor.
Eu daca as cunoaste pers care practica video-chat-ul m-as purta cu ele exact asa cum ma port cu toata lumea, care e pb, nu-s si ei oameni? N-au si ei sentimente, dorinte, 2 maini, 2 picioare, 2 ochi asa cum avem si noi ceilalti care nu practicam chestia asta? De ce sa le privesc diferit? Foarte bine daca se descurca, in fond e si asta o meserie, nu?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#46 2009-11-03 13:30:34

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

corect andra04 ....e treaba fiecaruia sa faca ce vrea cu corpul ei .... eu nu o consider prostitutie ... e doar o modalitate de a castiga bani (f multi bani) ...atata timp cat ea nu are nici o problema cu asta si nu ii este rusine sa iasa apoi afara stiind ca exista posibilitatea sa se intalnesca cu diversi clienti si sa fie arata cu degetul at e ok ...
eu am avut o colega care facea video chat si era chiar f mandra cu asta...ii placea f mult ceea ce facea....si tocmai de asta nimeni nu o judeca....facea ceea ce ii place

#47 2009-11-03 13:34:14

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

eu nu cred ca meseria aia e atat de usoara pe cat se crede. trebuie sa il ti pe omul ala minunte intregi, sa il faci sa te vrea iara, sa vb cu el, sa il vrajesti, sa il prostesti de tot, si aia nu se face doar daca iti arunci chilotii si hai la masturbat lol Asa ca nu ori cine poate sa o faca. Din punctul meu de vedere au toata stima mea ..

#48 2009-11-03 14:02:03

carmen_21
Insomniac member

eu nu cred ca am mintea ingusta pt simplu fapt ca nu apreciez videochatul  lol
nu am nici pe departe o gandire demodata in privinta sexului, dar na... acum trebuie sa complimentam prostituatele si sa fim toleranti.
fiecare cum vrea.

eu nu zic degeaba ce zic. zic tocmai pt ca stiu exemple.
da, o fi bine sa ai apartament si masina, io stiu  rotfl2  prefer sa le castig cu bani munciti cu capul, oricum

#49 2009-11-03 14:05:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

carmen dar video chatul e la fel ca si fotografiatul intr-o revista ptr adulti....eu una nu pot incadra asta la prostitutie

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-11-03 14:05:40)

#50 2009-11-03 14:05:39

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

"Niciodata sa nu judeci un om dupa actiunile sale pana cand nu cunosti motivele sale"... wink

#51 2009-11-03 14:07:35

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

carmen_21 a scris:

dar na... acum trebuie sa complimentam prostituatele si sa fim toleranti.

nu e nici o complimentare ....dar nici nu trebuie sa hulim si sa aruncam cu pietre .... pana la urma e treaba lor ....e o meserie ca oricare alta....unele meserii implica creierul....altele corpul ... fiecare alege pe care vrea si se pricepe sa o practice

#52 2009-11-03 14:07:37

carmen_21
Insomniac member

Melany1 a scris:

carmen dar video chatul e la fel ca si fotografiatul intr-o revista ptr adulti....eu una nu pot incadra asta la prostitutie

mel, eu nu am zis ca sunt "prostituate"... am zis pe pagina anterioara ca poate fi incadrat ca un mic soi de prostitutie.

#53 2009-11-03 14:24:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mea culpa  sm  cititu asta superficial tongue

#54 2009-11-03 15:46:35

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

nici eu nu cunosc persoane care fac video-chat ... nu am nimic impotriva lor, nu-mi repugna, nu le admir, fiecare cu job-ul lui ... si clar nu le bag in aceeasi oala cu prostituatele smile

#55 2009-11-03 16:37:49

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

andra04 a scris:

De ce sa fie prostitutie? Ca iti arati corpul si castigi bani din asta? Nu pune nimeni mana pe tine, dar vai, esti curva curvelor ca te dezbraci in fata unei camere video! Alea care pozeaza in playboy sunt prostituate? Fac acelasi lucru, isi arata corpul si castiga bani. Dumnezeule, cat de ingusti suntem in gandire, cum avem toti ochelari de cal! Oare cand o sa invatam sa nu mai judecam dupa aparente, sa nu mai aratam cu degetul, sa nu mai aruncam cu noroi in stanga si in dreapta pt ca asa ni se pare noua ca trebuie sa actionam?
S-a cerut o parere si majoritatea lumii e contra. Daca venea o fata cu o poveste induiosatoare de o pagina, cum a facut ea video chat ca a ramas orfana si nu avea din ce sa traiasca, sareati toate s-o mangaiati si s-o incurajati sa nu se simta ciudat din cauza asta. De ce nu suntem in stare sa fim obiectivi in legatura cu un subiect?

andra,din contra,daca te uiti mai bine,majoritatea care au spus ceva ,nu au avut nimic impotriva... smile

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#56 2009-11-03 16:40:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Melany1 a scris:

nush daca e chiar asa de "la fel". in cazul 2, e vorba de ARTA FOTOGRAFICA (=artist e ALA CARE O FOTOGRAFIAZA, nu ea ca "subiect" - desi recunosc ca si pt asta ai nevoie de "chemare", nu oricine ar putea "da bine" in pozele alea - si ma refer la atitudine, nu la silicoane). in cazul 1..... ce arta apreciem, mai exact?

mie mi-e mila de majoritatea celor care apeleaza la solutii dintr-astea... le vad ca pe un soi de "victime" ale conditiilor economice. amploarea la care a ajuns fenomenul e ingrijoratoare... asa, pt starea de sanatate a societatii neutral intr-adevar, nu e normal sa fie mai multe oferte de "locuri de munca" in domeniul video-chatului decat in orice alt domeniu.... la fel cum nu e normal sa se castige in domeniul asta mai bine si mai usor decat in altele.

caoptiune strict personala... as face chestia asta (presupunand ca as avea fizicul necesar chicot ) numai daca as muri de foame si as epuiza ORICE alta varianta de angajare. dar intr-adevar... fiecare face ce vrea cu corpul sau.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#57 2009-11-03 20:22:14

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Frati-miu are o prietena care se ocupa cu asa ceva. Ne-am vazut cu ea la un cico intr-o seara. Deci, nu e deloc o fata frumoasa, chiar imi repugna, dar are caracter, vb frumos, e as la engleza si zicea ca intr-o sapt de munca a castigat aprox. 4000 RON (adica 40 milioane). Stiam dinainte cu ce se ocupa, dar vroiam sa aud de la ea. Am adus discutia locurilor de munca.. si a venit intrebarea "Ca ce lucrezi". S-a fastacit un pic, dar a zis... si a povestit multe lucruri...cica unu' i-a cerut sa isi bage tastatura in fund yikes si f multe faze in genul asta. Bani castigati usor, nu?

Failure teaches Success!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.