homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Video chat-4

#58 2009-11-03 22:21:57

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Re: video chat

cunosc un cuplu care fac video chat... f comod pt ei si avantajos ca raman "in familie" lol daca se poate numi asa, de castigat, se castiga f bine, ambii sunt tentati de castiguri fara mult efort, iar daca "munca" este a face dragoste cu prietenul tau, imbini utilul cu placutul

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#59 2009-11-03 22:25:54

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

cred ca numai "dragoste" nu fac ei la cererea altora  nails

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#60 2009-11-03 22:39:17

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

eh..."dragoste" , in zilele noastre sunt destule cupluri, in special fetele care de dragul de a-l tine pe baiat langa ea o fac de nevoie (asta ca offtopic). nu fac dragoste, presteaza anumite lucruri pt bani

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#61 2009-11-03 23:10:40

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Stati putin ca am instrat si eu pe aici smile Daca nu vreti voi sa ma bagati in seama... ma bag eu singur; ca daca nu fac asta mi-e sa nu ziceti dupa aceea ca sunt prea timid... nails   forgetit

De-a lungul vietii, fiecare om si-a format propriile pareri; standarde, un mod de judecata intre ce e bine si ce rau.
Intrebarea este: e buna o astfel de... parere proprie? Ce are la baza o astfel de convingere? Exista ceva solid, sau e vorba doar de prejudecata?(asa am auzit, asa spun parintii nostrii, asa spune toata lumea, asa am invatat la scoala, etc). Cine are votul definitiv care poate spune ce e bine si ce e rau?

Si ca sa fiu ontopic, cine poate spune cu exactitate daca videochat-ul face parte din prostitutie sau nu? Caci chiar si in tarile in care prostitutia este legalizata, aceasta tot prostitutie se numeste, chiar daca ea este legalizata.
Deci, trebuie ca mai intai sa ne formam o temelie pe care sa ne sprijinim convingerile noastre. Daca temelia este sigura, atunci si convingerile formate vor fi stabile; dar daca temelia nu este una solida, atunci convingerile noastre vor fi spulberate, sau in cel mai rau caz ele se vor clatina. Si daca ne vom sprijini pe astfel de convingeri, vom cadea cu ele cu tot.

Putem sa luam pas cu pas sa cunoastem adevarul.
Cine condamna prostitutia? Tarile in care ea nu este legalizata? Si legea acestor tari o condamna. Dar tarile in care prostitutia este legalizata, au gresit legalizand-o sau nu? In toate aceste confuzii, cine ne poate spune ce e bine si ce e rau? Propriile noastre pareri? Cu siguranta ca s-a supus la vot, iar majoritatea a castigat -in tarile unde prostitutia este legalizata...
Exista totusi o temelie, o stanca pe care oamenii au uitat-o si au dat-o la o parte din pricina ca aceasta nu le satisface placerile, poftele si dorintele nesfinte ale firii lor. Dar nu s-au gandit ca zidind pe acesta temelie, oameniii vor zidi pe ceva solid, statornic; nu s-au gandit ca zidind astfel, ei isi vor forma caractere puternice din punct de vedere moral, spiritual si fizic, care le vor lua cu ei in ceruri...

Nu exista nimic altceva -nici o invatatura mai stabila si mai statornica decat acesta temelie...
Ca sa fiu concret la subiect, studiati mai intai aceasta temelie, si apoi ziditi pe ea cu toata increderea.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#62 2009-11-04 10:06:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai bine dadeai citate, macar stiam sa sar postul rotfl2 Pana la urma parerea ta care e?

Si ca sa iti raspun, totul se bazeaza pe litera legii. Oamenii au trebuit sa ia in considerare ca si profesia de prostituata trebuie protejata de lege. SImplu. Plus, si.au dat seama ca oricum aceste persoane tot vor practica, legal sau nu, asa ca mai bine le pun sa plateasca impozit, si reguleaza meseria asta pentru a proteja si pe clienti si pe fete si a rari abuzurile.

Cat despre videochat, nu mi se pare prostitutie, cum nici stripteasul ca profesie nu mi se pare prostitutie. Oricum, daca e sa o luam asa toti ne prostituam intr.o anumita masura. Ele isi arata ce le-a dat mama natura noi tragem la jug. Prestam si suntem platiti. Cred ca aeste clar conceptul.

Nu as face videochat, decat daca as elimina celelalte variante inainte, insa le compatimesc pe cele care fac asta de nevoie, nu doar ca sa auba o haina mai "cul".

Publicitate

loading...

#63 2009-11-04 15:01:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

carmen_21 a scris:

eu vad videochat-ul ca pe un soi de prostitutie...
clar, una f mica, dar e corp pt bani, so...

pai daca corp pt bani = prostitutie ar insemna ca nu numai cele care lucreaza in videochat sunt un fel de prostituate, ci si fotomodelele si cele care castiga bani din sampling si hostess!
so....nu cred ca prostitutia inseamna corp pe bani, ci sex pe bani, iar sex = contact sexual pana la urma, zic eu! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#64 2009-11-04 15:26:09

carmen_21
Insomniac member

pai... ar fi o faza ca si 50% dintre modele au ajuns modele prin cai ai putin ortodoxe
sau, ca sa nu fiu rea, pt ca mie chiar imi plac fetele astea, ele pe podium, sau unde sunt transmit "valoarea" altcuiva, a designerului de exp, deci un fel de pr... chicot

#65 2009-11-04 15:28:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

eh pai daca e sa o luam asa.. si modelele si hostessele si animatoarele...toate-s niste panarame  forgetit
ca la cate vorbe se aud lol

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-11-04 15:29:05)

Dragostea nu se stă, se face.

#66 2009-11-04 17:27:14

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

nu toate, marea majoritate lol ( ma refer strict la animatoare )

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#67 2009-11-04 17:33:23

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Moaaama, ce tate sunt femeile!!

Da' de unde stiti care sunt panarame si care nu? Ati stat la fundu' lor?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#68 2009-11-04 18:29:07

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

lol Ce-mi plac mie topicurile astea, sunt fascinata la culme lol

Eu cunosc, ma rog, am cunoscut, un tip care face videochat. Si din auzite pot confirma cele zise pe aici. Se castiga extraordinar de bine. Singura nenorocire a acestui job nu tine neaparat de ceea ce tre sa faci, asta e la latitudinea fiecaruia, ci tine de dependenta financiara pe care o da.

Odata ce te vezi cu un salariu dasta astronomic in buzunar, e greu sa te mai lasi de asta. Tipul respectiv stiu ca si-a luat masina si apartament lucrand in videochat, dar stau eu si ma gandesc, ce faci pana la urma cu videochatul? Ce ajungi? Te pierzi asa, din punct de vedere profesional. Eventually va trebui sa faci altceva, videochatul, ca si modellingul si hostingul, este o chestie trecatoare.

Sincera sa fiu, eu nu reusesc sa inteleg ce are lumea cu prostituatele, fetele de la bara, fetele care fac videochat... E decizia fiecaruia ce face cu viata si corpul sau. Oki, tu nu ai face asa ceva, lasa-l pe ala care ar face sa faca smile Personal, eu sunt in favoarea legalizarii prostitutiei. Sunt convinsa ca o astfel de masura ar duce la o scadere considerabila a infractionalitatii, si ar mai aduce si bani la bugetul de stat. Stiu ca impozitele pentru meseria asta, in tarile unde este legalizata, sunt foarte mari.

Poate ca exista si persoane care vor sa faca asta, carora le place ideea unei astfel de meserii, care pur si simplu se pricep la asa ceva. Nu vbim aici de fetele care sunt obligate sa se prostitueze, asta este o atrocitate. Dar exista femei care fac asta din vointa proprie.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#69 2009-11-04 18:45:06

carmen_21
Insomniac member

cu legalizarea prostitutiei si eu sunt de acord.
ar reduce considerabil numarul violurilor si bolilor.

#70 2009-11-04 20:18:44

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

carmen_21 a scris:

...si al casniciilor...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#71 2009-11-04 20:53:34

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

carmen_21 a scris:

pai... ar fi o faza ca si 50% dintre modele au ajuns modele prin cai ai putin ortodoxe
sau, ca sa nu fiu rea, pt ca mie chiar imi plac fetele astea, ele pe podium, sau unde sunt transmit "valoarea" altcuiva, a designerului de exp, deci un fel de pr... chicot

bine, se prostitueaza la modul spiritual tongue

eu sunt de acord cu lelaina, e decizia fiecaruia in parte cum isi castiga painea!
iar legat de dansatoare, fotomodele si fete de la videochaturi si altele a caror activitate nu implica prostitutie (pe care repet eu o inteleg ca presupunand contacte sexuale nemediate lol cu diversi clienti), as vrea sa mai adaug ca daca o fata arata bine si oricum este admirata de barbati pe strada sau in cercurile in care se invarte, de ce nu ar avea si castiguri materiale din asta?

si cu legalizarea prostitutiei sunt de acord daca asta inseamna limitarea abuzurilor si a bolilor!
extra, sincer eu una nu cred ca ar creste foarte mult nr barbatilor care ar apela la serviciile prostituatelor daca aceasta activitate ar fi legala! adica nu cred ca barbatii care nu se duc la prostituate ar invoca drept motiv faptul ca este o activitate ilegala!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#72 2009-11-04 21:04:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

extra a scris:

carmen_21 a scris:

...si al casniciilor...

Oamenii nu se casatoresc pentru sex extra, fac mult sex inainte de casatorie  sexinpat , si dupa se linistesc, si se multumesc cu acelasi partener pentru restul vietii.

#73 2009-11-04 21:13:28

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

fetelor. .....   neutral
Eu intamplator stiu pe cineva care isi vinde "marfa" online pe cativa banuti.
Vreau doar sa subliniez ca in secolul in care traim, e demodat sa afirmi  ca ce mesteresti in lumea virtuala "nu se pune". Ba se pune! Lumea virtuala aproape ajuns pe acelasi plan cu cea reala.
Nu stiu despre ce tip de video chat vorbiti aici, nu stiu nici macar daca exista mai multe tipuri de video chat, insa persoanele care practica asta fac exact ce cere clientul... oriceroll Nu isi arata un sfert de sfarc si se freaca de biblioteca din camera pana ramane in lenjerie intima, dupa care opreste web-cam-u.
Persoana pe care o stiu isi petrece zilele dormind, noptile in baie, cu laptopu' in poala.. si nu se spala suav cu spuma pe corp in timp ce un maimutoi excitat se uita si se gandeste ca ar vrea s-o ia de nevasta. Asta e pentru videocet-istele de pana in 15 ani.  lol
Si inca o chestie, tipele ( eu generalizez, insa exista si exceptii, de regula amatoarele  tongue  ) care fac asta virtual, nu ezita sa lucreze in weekend-uri ca dame de companie, prin diverse cluburi de aici si din afara. Nu virtual...
Scuzati-ma, imi pare rau daca voi jigni pe cineva cu ce urmeaza sa scriu, insa mie videochat-ul pe care il practica unele cu profesionalism ( si indarjire  tongue  )  imi suna a prostitutie de tip jegos spre penibil. Diferenta e ca nu are loc schimbul de fluide si boli rusinoase.

#74 2009-11-04 22:19:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

love_t, ar trebui s-o iau ca pe-o insulta ? da, am stat si stiu, care ti-e problema?

subscriu pass wink

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#75 2009-11-04 22:38:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Ti se pare ca m-am adresat tie?
Ia-o cum vrei! Si vorbeste frumos, te rog.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#76 2009-11-04 22:43:20

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

blackberry, nu a fost nici o insulta ce-a zis love si nici nu se adresa tie ci vbea la general.. plus ca e expresie .. si asa e la urma urmei, cei care zic ca vai animatoarele, hostessele, modelele au facut si au dres. stiu ei? de unde stiu?

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.