homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Video chat-6

#96 2009-11-06 14:19:59

me_mary
Membru
Inregistrat: 2009-11-06

Re: video chat

extra a scris:

carmen_21 a scris:

cu legalizarea prostitutiei si eu sunt de acord.
ar reduce considerabil numarul violurilor si bolilor.

...si al casniciilor...

Sincer nu cred ca in cazul in care s-ar legaliza prostitutia ar scadea nr violurilor....sa fim seriosi, cei care ajuns sa violeze sunt niste jegosi libidinosi care nu si-ar permite sa ajunga sa plateasca pe cineva pt sex, legalizandu-se prostitutia ar presupune niste costuri pt asa zisi "clienti" poate mai mari decat sunt acuma la  cele care fac trotuarul.
Mie sincer mie mila de cele care stau in strada deoarece sunt persoane excluse din societate, carora nu li se mai acorda o sansa de angajare, care pt o paine pt copii lor accepta pe oricine, iar de cele de gen animatoare, cele care fac masaj, fufele din cluburi( in spatele carora se ascunde altceva) acolo e vb despre prostitutie adevarata pe bani grei...si de boli...atata timp cat "lumea asta" isi face de cap cand apuca, cu cine apuca, in orice fel nu se va scapa deoarece nu toti au grija si de partea asta a sanatatii atata timp cat simt placere.

" Femeile sunt pasionate de matematica. Isi impart varsta la 2, dubleaza pretul hainelor si adauga intotdeauna 5 ani la varsta prietenei cele mai bune. "

#97 2009-11-06 14:31:24

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Mie sincer mi-e mila de cele care ajung sa isi vanda corpul... Indiferent sub ce forma...
Nu m-as simtii deloc mai bine daca le-as arata cu degetul, sau daca le-as jignii sau umilii. O fac ele singure destul... Parerea mea.
Acum fiecare face ce vrea cu viata lui. Nu am de ce sa ma revolt, atata timp cat pe mine nu ma afecteaza cu nimic chestia asta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#98 2009-11-06 14:41:30

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Deuzza a scris:

eh pai daca e sa o luam asa.. si modelele si hostessele si animatoarele...toate-s niste panarame  forgetit
ca la cate vorbe se aud lol

mai si eu cunosc vreo 2-3 animatoare dintr-un club care arata bine de tot..sunt f bune,mai pe romaneste
si desi sunt imbracate sumar etc..sunt fete de treaba si nu-s curve...una dintre ele chiar are prietenul la 3-4 pasi de ea-tipu e barman
eu una am lucrat ca hostess si Deuzza si din cate stiu eu nu am facut ceva cu vreun b pe bani.Si ce faca am avut si costumatii mai sumare???
Fazele astea ca-s curve etc..multe vin din invidie mai ales la animatoare....
hai ca am fost putin  offtopic

#99 2009-11-06 14:58:00

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Melany1 a scris:

Fazele astea ca-s curve etc..multe vin din invidie

clar!  tummenupp

si mi se pare ca prea usor se pune eticheta de curva oricarei fete care alege sa aiba un stil de viata mai libertin...dupa parerea mea, curva ar trebui sa se numeasca doar aceea care ajunge in situatia de a se culca cu oricine, fara sa aleaga...si se complace in situatia asta pt bani! atata timp cat o femeie isi alege barbatii cu care se culca si pe alte criterii, nu doar pe cel al banilor, nu e curva! 
aaaa, si oricum....e cam urat cuvantul asta, nu? spunea cineva mai sus ca nu ar trebui sa judeci un om dupa faptele sale pana nu ii cunosti motivele!  tummenupp

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#100 2009-11-06 15:01:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai cum sanu ii spui curva lu una are e animatoare..se cracste in fel si chip si sa-ti vezi iubitu salivand lol)cred si eu ca o faci in tot felu rotfl2
si crede-ma ca tipele de care vorbesc sunt superbe-blonde fff inalte fund,sani,picioare lungi..ce mai vrei ...n-am vazut unu s spuna : uite ce naspa e rotfl2
bine poate de fata cu iubita mai spune... p

Publicitate

loading...

#101 2009-11-06 15:11:44

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

si mai e si crezut! pai normal ca e naspa, doar e curva...roll

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#102 2009-11-06 15:13:17

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pass, si tie spor la scris in continuare wink
Cu o singura adaugare: judecata nu tine doar de prostitutie; tine de absolut toate comportamentele din jurul nostru. Evident, nu zice nimeni ca trebuie sa acceptam tot ce fac ceilalti in jurul nostru si sa fim de acord cu asta, dar putem sa nu ne ridicam noi deasupra altora si sa aruncam judecati de valoare si sa jignim. De ce o fi asa de rau sa ai exact gandirea aia pe care o enunta Lela, de acceptare ca fiecare face ce vrea (repet, nu sa te pleci in fata lor ca sunt prostituate si sa le ridici in slavi, doar sa accepti si sa nu judeci)?

#103 2009-11-06 19:05:39

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

legat de fetele ultra-extra frumoase "blonde, cu craci pana in cer" eu stiu f multi baieti care zic "vai, ce curva" cand aud de una care face videochat, cand vad fete care se freaca de bara...
ma rog, ca ar f..te-o o data, asta e alta treaba
iubi e departe de a fi genul tocilar, care aprecieaza  numai frumusetea sufletului sau alte cele, dar conceptia lui despre "curve" ma depaseste... pt ca, in general, fetele sunt alea "ha-ha, uite-o p-aia". dar atat el, cat si alti prieteni de-ai nostri le judeca f drastic pe anumite fete.

iar domnisoarele care danseaza prin cluburi, sunt si ele de doua categorii. cred ca identificati f bine categoria "rea", dansatoarele  taraf style.

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-11-06 19:06:47)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#104 2009-11-06 19:17:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Deja ma oboseste subiectul asta.
De la o intrebare despre videochat s-a ajuns la discutii aprinse despre cine e curva si cine nu.
Hai sa ne oprim aici, ne-am spus parerile si nu cred ca mai are rost sa le spunem inca o data.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#105 2009-11-06 21:09:20

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si eu zic sa terminati cu offtopicul ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#106 2009-11-06 21:40:48

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

LadyPink, daca vorbim despre curve asa in general lol nu e vorba de acceptat neacceptat- hell societatea romaneasca actuala le accepta muuuult mai bine pe curve daca sunt "valoroase", le asteapta masina la scara, chiar daca iti calca cu tocurile in cap si tesfideaza in ce modalitate pot sau descopera ca pot. E vorba ca ajung sa te sfideze sau sa isi bata joc de tine pe fata.
In ce priveste subiectul exact, tot nu am auzit niste cifre...Ma rog...
A...si nu sunt deloc toate blonde cu cracii pana in gat cum sugera cineva. btw ce blonda inseamna neaparata "freumoasa"?Am vazut eu una blonda vopsita pe strada care vorbea tare la telefon folosind un "haoleu" curat tiganesc tongue. Pot fi oricum. Cica exista o "nisa" pentru fiecare. Deci..

I love you. Remember. They cannot take it

#107 2009-11-06 21:44:30

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Here we go again....  roll
Din moment ce nu duce la nimic constructiv, acest topic.. de ce il tinem deschis?  nustiu

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#108 2009-11-06 21:47:11

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Sunt cu ochii pe acest topic love_t. Daca se sare calul, il voi inchide cu siguranta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#109 2009-11-06 22:15:39

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Si videochat-ul tot un fel de prostitutie este. Si nu spun asta nici ca sa condamn, si nici sa critic pe cineva. A te dezbraca in fata altcuiva decat a partenerului de viata(fie ca il ai sau inca nu-l ai) este un lucru lipsit de moralitate(exclus medicul). La fel stau lucrurile si cu dansatoarele si modellingul care face sa iasa in evidenta(se expun) parti intime ale femeii(barbatului). Si fie ca o fac pe bani si/sau din placere, tot preacurvie este.

me_mary a scris:

Sincer nu cred ca in cazul in care s-ar legaliza prostitutia ar scadea nr violurilor...

Nu l-a asta m-am referit, ci la faptul ca ar scadea numarul casniciilor. Partenerii plictisiti in/de relatie, s-ar simti mult mai liberi in felul acesta ca sa scape de... plictiseala. Si pe de-o parte ar face-o si... legal.

Nu judec, si nici nu condamn practicantii; dar ma opun prostitutiei indiferent de natura acesteia si a ramurilor ei, si indifierent daca este/va fi legala sau nu.

Ultima oara a fost editat de extra (2009-11-06 22:17:07)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#110 2009-11-07 11:43:41

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Extra draga, nu ar scadea numarul casatoriilor. In cel mai rau caz ar creste numarul divorturilor. Oricum, barbatii adevarati nu au nevie sa plateasca pentru sex, ca se gaseste peste tot fara sa platesti. Plus, cum am mai spus mai sus, si ai ignorat total, oamenii nu se casatoresc pentru sex. Fax sex inainte si dupa se aseaza la casa lor. Pe mine sicer ma deranjeaza tare tare ca poti limita casatoria la asa ceva.

#111 2009-11-08 00:19:45

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Cu riscul de a-i repugna in continuare lui passenger, am sa raman la punctul meu de vedere, cu mentiunea ca orice tipa care s-ar baga in relatia mea stiind de existenta mea, si-ar lua apelativele de rigoare. Fie ea fata de la bara sau sefa de promotie de la drept.

Asta apropo de ce ziceam mai devreme - apreciez de 100 de ori sinceritatea unor fete care isi aleg meseria asta, decat intretinutele care se dau indragostite peste cap de oaresce detinatori de masini scumpe si portofele/conturi burdusite.

Dupa cum bine spunea si Lady, nu e vorba de incurajare, e vorba de acceptare. Si sa nu vorbim de diferente de nuanta passenger, ca tu vezi numai ce e in ograda altuia. Nu e vb ca ne dam noi cine stie ce occidentaliste open-minded, unele dintre noi poate chiar asa gandim

Poor is the man whose pleasure depends on another

#112 2009-11-08 00:33:32

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Fetelor, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui.
Cu ce v-ar putea afecta pe unele dintre voi ca o fata a ales sa se prostitueze, sau sa faca video chat?
E viata ei, ea va suporta consecintele, sau repercursiunile faptelor sale, in masura in care vor exista.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#113 2010-07-03 22:40:19

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Nu le judec pe altele dar eu una nu as putea sa fac video-chat adult (de-ala cu show erotic si dezbracat si masturbat etc)...nu neaparat k ma vede gigi de la 2 dar pentru ca m-as simti "murdara"

Despre video-chat-ul non-adult ce parere aveti? Ca acolo nu e nevoie de nuditate, ba e chiar interzisa...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#114 2010-07-04 08:17:16

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

da e cel in care pur si simplu ai o conversatie cu diferite persoane pe orice teme dar nu te dezbraci, masturbezi in fata camerei

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.