homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-a dat papucii...

#1 2009-11-07 00:45:57

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

mi-a dat papucii...

desi credeam ca ne intelegem se pare ca prietenul meu a ajuns frustrat...eu nu ajung la orgasm....si azi mi-a dat frumoasa veste....crede el ca merit mai mult! :( :( :( :(  ....

Ultima oara a fost editat de anonimme (2009-11-07 00:46:40)

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#2 2009-11-07 01:01:59

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

Re: mi-a dat papucii...

parerea mea e sa te bucuri ..sa bei un pahar de sampanie in cinstea deciziei lui...de ce: pt k nu era de tine, nu te iubea suficient inkt sa inteleaga k fetele, organismul nostru este mai complicat si nu de fiecare data putem avea orgasm, unele fete poate n-au avut niciodata ..toate astea din diverse cauze...fa-ma sa inteleg o chestie: actul sexual era placut, adik chiar dak nu aveai orgasm va simteati bine??...in orice caz dak te-ar fi iubit cu adevarat te-ar fi inteles, nu si-ar fi pus mai presus nevoile sale si nu ar maifi contat dak aveai sau nu orgasm , important era sa va iubiti, sprijiniti reciproc...stiu k e greu acu, insa cu timpul ai sa treci peste, ai sa gasesti un alt baiat cu care cine stie poate ai sa ai fff multe orgasme..life goes on no matter what..

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#3 2009-11-07 01:15:22

anonimme
Full member

de ce nu aveam orgasm cu el nush...actul era super...preludiu si toate alea,mangaieri...ma simteam super doar ca nu terminam...si mai nasol a fost ca de ziua lui am facut-o 40min si io nimic....de cand mam imbolnavit de hipotiroidita si iau euthyrox nu mai am orgasm!help!sad

#4 2009-11-07 01:22:18

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

fa`l sa inteleaga k poate medicamentul respectiv are aceste "reactii" asupra organismului tau...poi la mine una pana sa am orgasm a durat vreo 3 luni...iar dupa cauterizare a mai durat vreo 2...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#5 2009-11-07 01:27:37

anonimme
Full member

Raluk_ a scris:

fa`l sa inteleaga k poate medicamentul respectiv are aceste "reactii" asupra organismului tau...poi la mine una pana sa am orgasm a durat vreo 3 luni...iar dupa cauterizare a mai durat vreo 2...

stia de problema mea de sanatate..la inceput mia zis ca trecem noi si peste asta...dar se pare ca nam trecut sad

Publicitate

loading...

#6 2009-11-07 11:12:32

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

eu cred ca faza cu orgasmul e doar un pretex .... nu e motiv sa dai papucii cuiva....adik nu din partea unui baiat....daca erai tu cea care il parasea din motivul asta atunci intelegeam ca iti doresti mai mult.....dar el?! ciudat

#7 2009-11-07 11:15:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Probabil il faceai sa se simta frustrat, incapabil sa te satisfaca, si de asta s-a gandit ca ar fi mai bine daca v-ati despartii.
Acum sa inteleg ca iti pare rau ca a luat decizia asta?
Asa a fost sa fie, e o ocazie sa cunosti pe cineva cu care sa te simti cu adevarat bine, tine minte, un sut in fund e ... un pas inainte wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2009-11-07 11:17:37

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

uffff a scris:

eu cred ca faza cu orgasmul e doar un pretex .... nu e motiv sa dai papucii cuiva....adik nu din partea unui baiat....daca erai tu cea care il parasea din motivul asta atunci intelegeam ca iti doresti mai mult.....dar el?! ciudat

de acord cu ufff
cand mai spui si ~meriti mai mult~ e clar ca nu mai vrea nimic de la tine si defapt el considera ca merita mai mult  sm

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#9 2009-11-07 17:16:29

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

uffff a scris:

Da, sau poate tipul chiar e .. batut in cap.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#10 2009-11-07 17:30:23

Andreeushk
New member
Inregistrat: 2009-11-03

deci faza asta am patzito si eu...dar de la niste certuri..''ar fi bine sa ne despartim .nu ma meriti..meriti ceva mai bun'' parerile sunt impartite..defap se trag pe cur de unele responsabilitati..ar trebui sa se dea peste cap sa te faca sa te simti bine..de altfel in cazu meu nu ma certam cu el de bine ce era nu ?si decat sa faca ceva in sensu asta..s-a gandit el ca merit ceva mai bun...asa ca parerea mea personala ..tot raul e spre bine !!!

Sa iubesti inseamna sa ii dai o sansa celuilalt sa te distruga si totusi sa ai incredere ca nu o va face !!!

#11 2009-11-07 17:33:22

anonimme
Full member

my_aa a scris:

Probabil il faceai sa se simta frustrat, incapabil sa te satisfaca, si de asta s-a gandit ca ar fi mai bine daca v-ati despartii.
Acum sa inteleg ca iti pare rau ca a luat decizia asta?
Asa a fost sa fie, e o ocazie sa cunosti pe cineva cu care sa te simti cu adevarat bine, tine minte, un sut in fund e ... un pas inainte wink

nu iamreprosat niciodata nimic...ba dimpotriva...am recunoscut mereu ca problema e la mine...da!imi pare rau de decizia lui...il iubesc!dar nu mai e nimic de facut....sad

#12 2009-11-07 17:46:47

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

Monya a scris:

uffff a scris:

de acord cu ufff
cand mai spui si ~meriti mai mult~ e clar ca nu mai vrea nimic de la tine si defapt el considera ca merita mai mult  sm

subscriu!!.... nu fii suparata, incearca sa iei relatia asta ca o lectie de viata. si dai bataie in cautarea altuia!!puss

#13 2009-11-07 17:52:57

anonimme
Full member

negriiluciana a scris:

Monya a scris:

uffff a scris:

de acord cu ufff

subscriu!!.... nu fii suparata, incearca sa iei relatia asta ca o lectie de viata. si dai bataie in cautarea altuia!!puss

da dar eu sunt altfel de fata...nu caut baietii ci ii las pe ei sa ma gaseasca....si pun suflet in relatiile mele.....si noi vorbeam de un bebe deja...de mutat impreuna...atatea vise faramate in5minute...desi construite prin multe incercari si obstacole....de cand ne-am despartit plang nonstop...nimic nu ma inveseleste....

#14 2009-11-07 18:09:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

sad Cred ca ti-e greu, dar n-a fost sa fie.
El cum se comporta cu tine? Avea grija sa te simti si tu bine? Sau se gandea numai la el?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#15 2009-11-07 18:14:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

anonime crede-ma ca multe cupluri se vad cu bebe,mutat impreuna etc..dar acum te-ai dat cu capu de zid .Trezeste-te
nu te merita si nu ai de ce sa te gandesti la el cand ptr el erau doar vorbe,doar ptr tine erau planuri
din pacate e cruda realitatea dar mai bine e sa o privesti si sa realizezi ca nu ai de ce sa te lamentezi.
bebe,mutat ba bla bla- sunt doar vorbe si cred ca 95% dintre relatii au acest gen de discutii...dar nu la toti se si realizeaza

#16 2009-11-07 18:18:15

anonimme
Full member

my_aa a scris:

sad Cred ca ti-e greu, dar n-a fost sa fie.
El cum se comporta cu tine? Avea grija sa te simti si tu bine? Sau se gandea numai la el?

avea grija de me era bland si se straduia de fiecare data sa ma simt bine!era foarte romantic...si era si bun la pat..calm,nu ca altii care se grabesc....dar nush...si imi e teama ca daca nu rezolv problema asta ma va astepta si in viitor...gand care ma sperie si mai tare
doare gandul ca l-am pierdut din vina mea...era un om minunat...il ador si nu voi gasi altul ca el

#17 2009-11-07 18:20:32

anonimme
Full member

Melany1 a scris:

anonime crede-ma ca multe cupluri se vad cu bebe,mutat impreuna etc..dar acum te-ai dat cu capu de zid .Trezeste-te
nu te merita si nu ai de ce sa te gandesti la el cand ptr el erau doar vorbe,doar ptr tine erau planuri
din pacate e cruda realitatea dar mai bine e sa o privesti si sa realizezi ca nu ai de ce sa te lamentezi.
bebe,mutat ba bla bla- sunt doar vorbe si cred ca 95% dintre relatii au acest gen de discutii...dar nu la toti se si realizeaza

el nu era asa...deja avea un copil pe care il crestea el,ea nu a vrut sa stie de el!..si imi  zicea mami..il iubeam enorm si pe el si pe piticul lui si acum ma simt ca si cum90%din mine ar fi murit...imi e dor de copilul lui si de el!

#18 2009-11-07 18:33:29

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

atunci discuta cu el si vezi daca mai e ceva de facut!
m-au podidit lacrimile cand ai zis ca iti e dor de el si de copilas puss si stiu ca doare al dracului de tare!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#19 2009-11-07 18:38:35

anonimme
Full member

pokemon a scris:

atunci discuta cu el si vezi daca mai e ceva de facut!
m-au podidit lacrimile cand ai zis ca iti e dor de el si de copilas puss si stiu ca doare al dracului de tare!

am vrut sa vb cu el azi dar cand l-am sunat mi-a raspuns piticotul,nu a a vut curajul sa ma ignore total asa ca si-a pus copilul l-a inaitare,stia ca ii ador copilul si ce a zis...las ca o amagesc!..mi s-a frant inima cand  mi-a zis...ce faci?ma mai iubesti?cand vi sa ma vezi?...nu stie ca eu si tati nu mai suntem impreuna....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.