homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi-a dat papucii...-2

#20 2009-11-07 18:40:06

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

Re: mi-a dat papucii...

dak tu te simti in stare sa ii devii mama  copilului, atunci fa tot ce poti sa-l recastigi!
acum ai momentul sa te gandesti bine si sa hotarasti ce vrei...
Succes! wink

nails

#21 2009-11-07 18:44:41

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

Ralukita a scris:

dak tu te simti in stare sa ii devii mama  copilului, atunci fa tot ce poti sa-l recastigi!
acum ai momentul sa te gandesti bine si sa hotarasti ce vrei...
Succes! wink

da dar...m-a sunat azi o prietena,care nu stia ca ne-am despartit,sa ma intrebe  ce e cu noi ca l-a vazut azi in oras se saruta cu o tipa...si atunci inima mea s-a facut bucati la propriu...l-am pierdut definitiv!are o alta!
tot ce imi ramane de facut e sa merg mai departe si sa sper ca macar ma va lasa sa ii vad puiul in continuare!

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#22 2009-11-07 18:49:41

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fii tare anonimme...noi suntem langa tine...pe mine m-au trecut fiorii numai cat am citit ce ai scris, ca are pe alta...kram

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#23 2009-11-07 18:57:28

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

In cazul in care e cu alta, e clar ca asta era doar un pretext, ca sa scape de tine, si sa te faca sa crezi ca tu erai de vina.
Nu ai pierdut nimic.
Un om bun e mai greu de gasit, din astia se gasesc pe toate drumurile.
Bucura-te ca ai scapat de el.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-11-07 19:00:43)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#24 2009-11-07 19:35:06

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

sper sa nu fiu indiescreta,dar daca vrei poti sa nu-mi raspunzi : Tu cati ai ai?

Publicitate

loading...

#25 2009-11-07 19:54:50

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

daca e cu alta...go ahead! nu mai are rost!
te pup si ai grija de tine!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#26 2009-11-07 21:48:58

anonimme
Full member

Melany1 a scris:

sper sa nu fiu indiescreta,dar daca vrei poti sa nu-mi raspunzi : Tu cati ai ai?

scuze...iesisem putin ca aveam ceva de facut20

Ultima oara a fost editat de anonimme (2009-11-07 21:52:52)

#27 2009-11-07 21:51:44

anonimme
Full member

somebody's me a scris:

Melany1 a scris:

anonime crede-ma ca multe cupluri se vad cu bebe,mutat impreuna etc..dar acum te-ai dat cu capu de zid .Trezeste-te
nu te merita si nu ai de ce sa te gandesti la el cand ptr el erau doar vorbe,doar ptr tine erau planuri
din pacate e cruda realitatea dar mai bine e sa o privesti si sa realizezi ca nu ai de ce sa te lamentezi.
bebe,mutat ba bla bla- sunt doar vorbe si cred ca 95% dintre relatii au acest gen de discutii...dar nu la toti se si realizeaza

dupa ce ti'a zis prietena ta ca deja l'a si vazut cu alta nu pot decat sa subscriu ce a zis si melany si sa tii capul sus sa mergi mai departe. Tot ce ti'a zis a fost un pretext de a pune punct relatiei cu tine ca mai apoi sa poata fi "legal" cu cealalta. imi pare rau ca s'a intamplat asa dar capul sus ca viata merge inainte si tot raul inspre bine...puss puss multa bafta si nu mai plange chiar daca doare a naibii de tare..

e usor sa iti propui dar mai greu e sa pui in practica!primul gand cand am aflat ca deja era cu alta a fost ca e un nenorocit si nu merita lacrimile mele...dar ce sa fac ...cum sa ii poruncesti inimii sa nu mai planga dupa un bou?
ca sa va dati seama cum m-a prostit...ascultati melodia pe care am facut prima oara dragoste. . un romantic si jumatate...cum sa nui cazi in plasa...

Ultima oara a fost editat de anonimme (2009-11-07 22:01:40)

#28 2009-11-07 22:02:12

pokemon
Diamond member

acyum nu ca i-as lua apararea, dar poate...pur si simplu i s-a intamplat. si ne merita sa fie jignit pt asta.
imi pare rau pt suferinta ta si sper sa te linistesti cat mai repede, pentru ca stiu cum e sa simti asta....

#29 2009-11-07 22:07:40

anonimme
Full member

pokemon a scris:

acyum nu ca i-as lua apararea, dar poate...pur si simplu i s-a intamplat. si ne merita sa fie jignit pt asta.
imi pare rau pt suferinta ta si sper sa te linistesti cat mai repede, pentru ca stiu cum e sa simti asta....

si eu ii iau apararea...uneori ma gandesc ca poate pur si simplu dupa un timp nu mai simti nimic pt persoana de langa tine...sau poate pur si simplu apare cineva in viata ta si simti nevoia sa fi cu el...nush..m-am resemnat...si sper sa mai pot avea incredere,sper sa mai iubesc cu aceeasi intensitate,pt ca a fost frumos!

#30 2009-11-07 22:08:41

pokemon
Diamond member

o sa ai!
trebuie sa ai...nu stim niciodata ce se intampla maine. stii cum e vorba aia, nu aduce anul, ce aduce ceasul!
va fi bine!

#31 2009-11-07 22:11:29

anonimme
Full member

pokemon a scris:

o sa ai!
trebuie sa ai...nu stim niciodata ce se intampla maine. stii cum e vorba aia, nu aduce anul, ce aduce ceasul!
va fi bine!

sper!inca sunt optimista!tot la ce ma gandesc e cum o sa facem cu piticul,am iesit din viata lui dar sa fiu a naibii daca ies din viata copilului lui!reprezinta enorm pt me si nici nu ma gandesc sa ma indepartez de el!

#32 2009-11-07 22:12:39

pokemon
Diamond member

offff....sa nu cumva sa te agati, in subconstient, de copil doar pt a pastra totusi o legatura cu el.
el cati ani are?si copilul?

#33 2009-11-07 22:18:24

anonimme
Full member

pokemon a scris:

offff....sa nu cumva sa te agati, in subconstient, de copil doar pt a pastra totusi o legatura cu el.
el cati ani are?si copilul?

nu ma leg de el prin copil!desi il iubesc nu las ierta niciodata ca sia gasit o alta in2zile!bebelul are4ani si e o fetita minunata.....el are28!dar copilul ala reprezinta enorm,imi zice mami,,,mamei ei naturale ii zice pe nume!am fost acolo cand a fost bolnava,timp de un an de zile a facut parte din viata mea,din programul meu de zi cu zi!nu concep sa nu o am aproape...sa nu mai vb pur si simplu cu ea!

#34 2009-11-07 22:18:46

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

anonimme, probabil el s-a simtit frustrat de faptul ca nu reusea sa te faca sa ai orgasm....pentru unii barbati asta este masura masculinitatii/virilitatii lor. dar daca tu ai mai avut orgasm si daca stiai ca asta este o problema pentru el, nu puteai mima si tu din cand in cand cate unul? stiu ca intrebarea asta pare superficiala dar...putea salva problema!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#35 2009-11-07 22:20:02

pokemon
Diamond member

of, e maricica fetita hjarta

#36 2009-11-07 22:23:27

anonimme
Full member

lucia05 a scris:

anonimme, probabil el s-a simtit frustrat de faptul ca nu reusea sa te faca sa ai orgasm....pentru unii barbati asta este masura masculinitatii/virilitatii lor. dar daca tu ai mai avut orgasm si daca stiai ca asta este o problema pentru el, nu puteai mima si tu din cand in cand cate unul? stiu ca intrebarea asta pare superficiala dar...putea salva problema!

ideea e ca lam mimat de mai multe ori,tocmai pentru a nu il face sa se simta prost...dar ma destainuiam unei prietene la telefon...nu stiam ce e in neregula cu mine...nu l-am acuzat de nimic...ba dimpotriva..si ei iam zis ca e vina mea...si m-a auzit...ii ceream doar un sfat...la inceput s-a suparat dar am discutat pe tema asta am hotarat ca de acum ii voi spune toate si ca el se va stradui mai mult...dar dupa doua luni...a renuntat la me

#37 2009-11-07 22:25:43

anonimme
Full member

pokemon a scris:

of, e maricica fetita hjarta

da e!e un inger de fata!si culmea ca semanam enorm! o prietene apropiata de familie care stia ca nu sunt mama ei a ramas stupefiata cand m-a vazut prima oara...semanam teribil! si mama mea cand a cunoscuto mia zis ca daca nar sti ar jura ca e fata mea!

#38 2009-11-07 22:27:38

pokemon
Diamond member

smile
de acum inainte fi mai cu bagare de seama.
si pe mine m-ar fi deranjat sa aud o astfel de conversatie si eu sa nu stiu de problema.
oricum, acum,la prima vedere, nu prea mai e mare lucru de facut...
cert e ca eu nu cred ca el pt asta te-a lasat...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.