homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...-4

#58 2009-11-08 19:06:23

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Re: Nu mai stiu cum sa procedez si ce sa mai fac...

aki, tu simiti ca iti e bine acum? cantareste si bune si rele si vezi care sunt mai multe..si trage o concluzie. din doua una: cu el sau fara el

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#59 2009-11-08 19:17:26

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Aki, sincer esti doar un copil...mai, tu chiar ai toata viata inainte...vei gasi baieti destui care poate iti vor saruta picioarele, care te vor admira si pentru care tu vei fi pe primul loc.
Nu astepta sa faci vre-un copil, nu mai fi naiva ... ai sa suferi, dar trece...cand vei cunoaste pe altcineva ai sa-ti dai seama cat ai pierdut.
Nu conteaza cine e vinovat, cu faptul ca voi doi nu va mai intelegeti...e clar ca nu esti fericita. De cate ori iti spune ca te iubeste? Cum te alinta? Te simti iubita?
Eu nu-ti spun sa-l parasesti, e doar decizia ta...insa daca de la varsta asta aveti astfel de probleme...
Spui ca e mare la 23 de ani...total neadevarat...eu zic ca nu e destul de copt si ca nu pare pregatit pentru o relatie...

Daca te gandesti sa-l ierti...Poti discuta cu el, ii spui ca-i mai dai o sansa si ca la prima greseala ai sa pleci, ca nu te mai gaseste...
Succes

#60 2009-11-08 20:18:22

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

sincer daca iubitul meu mi-ar zice fa...l-as parasi in secunda doi...dar nu inainte de a-i da cu bata de baseball la oua si a-i  tipa in fata ca "fa" e masa

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#61 2009-11-08 20:31:27

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

anonimme a scris:

sincer daca iubitul meu mi-ar zice fa...l-as parasi in secunda doi...dar nu inainte de a-i da cu bata de baseball la oua si a-i  tipa in fata ca "fa" e masa

rotfl2))))))) rotfl2))))))))) rotfl2)))))))))) ai fost super tare la faza asta..rotfl2))))))) rotfl2))))) un 10 de la mine pt o gandire atat de pozitiva asupra rasei masculine rotfl2)))))))))))

#62 2009-11-08 20:34:50

anonimme
Full member

somebody's me a scris:

anonimme a scris:

rotfl2))))))) rotfl2))))))))) rotfl2)))))))))) ai fost super tare la faza asta..rotfl2))))))) rotfl2))))) un 10 de la mine pt o gandire atat de pozitiva asupra rasei masculine rotfl2)))))))))))

barbatii mai trebuie si pusi la punct...femeile nu sunt cu nimic mai slabe si nu trebuie sa admita un astfel de comportament niciodata!suntem destepte si pt ca ei sa ne respecte trebuie sa ne respectam noi mai intai..asa ca draga mea...ia-ti bagajul si fruntea sus....meriti,vrei si poti mai mult!

Publicitate

loading...

#63 2009-11-08 20:44:55

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

offtopic ce`mi place e tine, anonimme...asa, in general big_smile

hjarta

#64 2009-11-08 20:59:25

anonimme
Full member

Loveable a scris:

offtopic ce`mi place e tine, anonimme...asa, in general big_smile

offtopic
eu trec acum prin durerea unei despartiri si genu asta de gandire ma tine pe linia de plutire,,,stiu ce inseamna sa suferi dupa cineva si crede-ma...orice ti-am zice noi u tot o sa suferi dupa el ca dehh,inima asta care nu ne asculta niciodata...dar tine minte...mai bine cateva luni de suferinta pana il uiti decat o viata plina de jigniri!
nu trebuie sa accepti asa ceva...fi tare!in lumea asta sunt prea multe persoane din care sa alegi ca sa suferi pt cineva care nu stie ce valoare ai!tine minte:barbatii depind de noi si nu invers....pooop puss

#65 2009-11-08 21:01:23

Loveable
Diamond member

am citit tot topicu tau, da` daca nu am fost "in toiul lui" de la inceput, am zis sa nu ma bag acum ca musca-n lapte lol

hjarta

#66 2009-11-08 21:02:35

anonimme
Full member

Loveable a scris:

am citit tot topicu tau, da` daca nu am fost "in toiul lui" de la inceput, am zis sa nu ma bag acum ca musca-n lapte lol

:offtopic:intra la topic putin...la al meu

Ultima oara a fost editat de anonimme (2009-11-08 21:02:50)

#67 2009-11-08 21:02:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ei, hai sa nu fim rele, ca sunt si ei buni la casa omului!
e o relatie de interdependenta intre noi big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#68 2009-11-08 21:06:52

anonimme
Full member

pokemon a scris:

ei, hai sa nu fim rele, ca sunt si ei buni la casa omului!
e o relatie de interdependenta intre noi big_smile

da dar ei nu trebuie sa stie asta...smile

#69 2009-11-08 22:11:50

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

nu stiu ce am sa fac...am vb cu el...el zice ca nu ma facut fa ca mia zis fata...eu la cat eram de nervoasa poate nam auzit bine...o sa ma gandesc daca am sai mai dau o sansa sa se gandeasca bine ce face si ce zice...spunea acolo cineva sus...eu da ma simt iubita dar ...el cateodata e nebun...si nu stie ce vb...mia zis ca si eus vinovata pt ca dacal vad nervos si asa eu sa tac si sa nu sar cu gura...stiu nici eu nus perfecta dar cam ce face el...am sa vad ce o sa fac...nu stiu ...chiar nu stiuu ce sa fac...

#70 2009-11-08 23:13:56

skumpi
Vizitator

noi stim smile

#71 2009-11-08 23:49:16

Loveable
Diamond member

akisandra a scris:

el zice ca nu ma facut fa ca mia zis fata..

tu esti cretina?

hjarta

#72 2009-11-08 23:49:59

Loveable
Diamond member

vezi ca daca citesti cretina, ai iluzii optice...
eu de fapt am spus ca esti ca o crizantema..
roll

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-11-09 00:14:56)

hjarta

#73 2009-11-09 00:06:41

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

doamne...eu deja am inceput sa cred ca unele fete sunt facute pentru a fi fericite si unele numai ca sa sufere...eu una m-am saturat de viata asta...prietenul meu de app 4 ani nu ma mai face fericita decat cand nu are alta treaba grater((((((((((

nu mai pot e deja prea mult pentru mine...am inceput sa am o varsta, din ce in ce va f mai greu sa ma indrept pe alt drum= nu pot sa ma rup din relatia asta...am mai scris povestea mea si in altta parte si tot nu am fost in stare sa o iau de la capat...eu cred ca e paranoic...daca as fi stiut vreodata unde o sa ajunga, cum o sa se comporte cu mine in veci nu l-as fi lasat sa ma sarute in seara aceea. grater((((( cat va mai dura pana va da in mine?pana acum nu a avut nicio scapare de acest gen dar la cum evolueaza aceste lucruri...

daca vb despre parintii lui as putea spune acelasi lucru  ca si akisandra =de atat timp cat a trecut si lor le sunt la fel de draga ca sarea in ochi grater
de ce ?de ce trebuie sa sufar atat?de ce maine =poimaine ii voi ierta toate ca sa scap de un stres si astfel imi promit mie o nefericire pentru tot restul vietii?de ce nu am puterea sa o iau de la capat grater(((((((((

iertati-ma fetelor pentru aceasta lunga spovedeanie dar chiar nu am cu cine vb aceste lucuri...daca parintii mei ar sti ce imi face nu m-ar mai lasa in veci sa raman alaturi de el sad e groaznic sa fi in locul meu, nu mai vb de faptul k el are app 25 ani si nu lucreaza.in schimb nu pot spune nici ca isi cauta foarte mult...asteapta totul de la parinti .are o slabiciune ff rea. jocurile pe calculatior...unele dintre voi poate priviti asta si radeti...nu e asa ,este mai rau decat orice viciu.e pur si simplu drogat dupa un anumit joc...cateodata ii spun ca nu-i in toate mintile sa petreci atat timp jucandu-te are anumite ore chiar, parca ar fi angajat

si cand citesc acum tot ce am scris imi dau lacrimile si imi dau seama ca nimic nu ne mai leaga...totul s-a terminat, din tot ce era o mare dragoste enorma, am trecut peste atatea dar imi dau seama ca nu mai pot sa vad ca nu are nicio ambitie nu vrea nimci de la viata sad

#74 2009-11-09 00:10:18

skumpi
Vizitator

MissO , trebuie sa gasesti puterea in tine si sa spui STOP !

#75 2009-11-09 00:12:09

Loveable
Diamond member

ma mai crucesc inca o data lol

in postu tau ti-ai dat singura raspunsurile...POTI sa te rupi, si POTI sa o iei de la capat.. si nici macar nu e chiar asa de greu cum iti imaginezi tu acum.. trebuie doar sa vrei.

hjarta

#76 2009-11-09 00:16:15

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

am uitat sa specific...el sta fff app de mine ...cum sa pui capat unei relatii cand tot ce e in jurul tau iti aminteste de el>???cum cand atunci cand vede ca e pe cale sa iasa din viata ta devine cel mai dulce???
mareu ma gandeam la ceva...care ma urmareste ca un cosmar
dak ne vom desparti...viitoarea lui prietena va avea dreptul la pozele mele...la ammintiorile nostre...?la ce are el de la mine?
daca ma voi casatiori cu altul ma va privi cum cobor in rochia de mireasa pe cace i-am spus atata timp ca o vreau ...si voi fi a altuia:(((((((((((((((

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.