homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Proprietar problema

#1 2009-11-10 19:02:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Proprietar problema

Incerc si eu sa imi spun oful aici pentru ca nimeni nu pare sa ma inteleaga. Sau toata lumea pare sa creada ca exagerez.

Anul trecut am stat in chirie la o familie in Bucuresti. Dadeam atunci 250 de euro chirie si 180 ron utilitati, deci 300 de euro cu totul. Initial cand m-au mutat mi-au zis ca ei sunt oameni linistiti, ca au mai avut 2 fete in chirie si sa alea au plecat, ca nu se mai putea de galagia pe care o fac ...buuuun...Ei sunt un cuplu, el la vreo 60 de ani ea la vreo 40, si fiica-sa de 19 ani. 

Cand m-am mutat mi-au garantat camera + hol + baie. La vreo 2 saptamani dupa ce m-am mutat a venit proprietarul care m-a rugat daca poate fiica-sa (care sta pe etaj cu mine) sa foloseasca baia ca sa nu mai coboare de fiecare data la parter. Eu, fata buna si obisnuita sa las de la mine, am zis ok cat poate sa ma deranjeze. Problema e ca fata aia nu are pic de bun simt, nu conteaza de ora ea cand iese din camera tranteste usa (nu ca o inchide si se aude, ci ii da drumul de la distanta, ca am vazut-o o data).

Anul asta ca sa nu mai caut chirie in vara stau tot la el, cu 200 de euro. Problema e ca a devenit EXTREM de nesimtit.

Sa va povestesc. Pe vara mi-am lasat niste lucruri la el (lucruri de care aveam nevoie doar acolo si nu acasa cum ar fi: detergent de vase, de mobila, de geamuri, mopul - aveam din acela cu lavete special pentru parchet -, umerase, aspirator etc etc etc).

Sa va zic ca atunci cand am venit nu am gasit decat scaunul de birou si aspiratorul? Despre celelalte a ridicat din umeri ca el nu stie unde sunt k poate le-am luat eu acasa. M-am umplut de spume zic ma credeti tampita cum sa le iau acasa daca eu stiu ca aici le-am lasat.

Problema esentiala e ca ai mei nu ma lasa sa ma mut (ei imi dau banii de chirie). Ei zic ca il cunosc pe asta ca am stat si anul trecut la el, ca nu mai am mult de rabdat, in schimb mie imi vine sa ii crap capul in fiecare zi.

Ce a pus capac a fost saptamana trecuta. Am fost plecata in week-end acasa si i-am lasat cheia sa imi inlocuiasca cablul de la net ca se stricase. Eu imi cumparasem cand am venit in bucuresti 2 baxuri de suc natural pe care mi l-am pus in dulap. Cand am venit am gasit sucul afara. Evident dupa 5 minute a aparut si bou baltii de proprietar. Si l-am intrebat ce a avut cu sucul cica nu ca i se strica dulapul (un kkt de dulap de cand era strabunica fata mare).Am fost atat de socata incat am uitat sa il intreb ce a cautat in dulap in the first place. Plus ca si-a bagat nasul si prin bucatarie (daca se poate numi bucatarie un colt de hol cu o chiuveta un dulap si un frigider) si mi-a reorganizat pe acolo canile si ce mai aveam...deci NU E PE TREABA LUI!!! Nu e sanatos la cap...

Am vrut sa ma iau de el zilele trecute da e in spital k a avut o criza de inima ...

Ce sa fac? Dati-mi un sfat k deja imi vine sa ii dau in bot cand il vad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2009-11-10 19:06:32

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Proprietar problema

eu as pleca imediat.sau i-as zice clar:nene,atata timp cat platesc,fiecare cu treaba lui.nu te bagi ni ce e al meu,nu ma bag in ce e al tau.pai ce naiba.si cu trantitul usii,asa patesc si eu si stiu k nu e deloc placut sad nu ai ce sa faci,sta in firea omului sa fie nesimtit

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3 2009-11-10 19:07:09

Emilya
Platinum member
Site

Problema esentiala e ca ai mei nu ma lasa sa ma mut (ei imi dau banii de chirie). Ei zic ca il cunosc pe asta ca am stat si anul trecut la el, ca nu mai am mult de rabdat, in schimb mie imi vine sa ii crap capul in fiecare zi.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#4 2009-11-10 19:09:27

rrammonna
Diamond member

dar ce naiba,wild.trebuie sa inteleaga si ai tai,sa se gandeasca k urmezi o facultate,ai nevoie de liniste,de odihna,nu de stres si galagie.si cum platesc aici,ar putea sa plateasca in alta parte.si atata timp kt ei nu stau cu individul si habar nu au cum sta intr-adevar treaba,nu vad de ce sunt asa ''gica contra''

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#5 2009-11-10 19:09:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Pai si ai tai au cum sa verifice daca stai tot acolo, daca-ti gasesti ceva la aceiasi bani ?
Pe asta nu ai cum sa-l educi, in Romania oricum conceptul de privacy e aproape necunoscut, deci el nu va intelege in veci care e problema ca-si baga nasul in lucrurile tale, ba se si autoserveste.

Publicitate

loading...

#6 2009-11-10 19:11:40

Emilya
Platinum member
Site

au cum sa verifice din pacate heim...ca in toamna ei mi-au adus lucrurile si de pasti tot asa or sa vrea sa ma aduca ei
rramonna ei sustin ca nu se stie peste cine dau , ca daca ei au fost prosti si au luat teapa de 1000 de euro anul trecut cu chiria asa o sa patesc si eu

#7 2009-11-10 19:12:57

rrammonna
Diamond member

pai noormal k nu se va fae nimic daca ei gandesc asa.apoi daca tin asa mult sa ramai aici,sa vorbeasca ei cu mosulica

#8 2009-11-10 19:13:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

of, dar nu sunt sensibili nici la argumentul ca individul iti fura din lucruri ? daca tot isi fac griji pentru bani  neutral

#9 2009-11-10 19:13:53

Emilya
Platinum member
Site

nu, cand le-am zis de lucruri cica "da ce faci atata caz de la un mop?" .. ei nu inteleg ideea de principiu

#10 2009-11-10 19:15:42

rrammonna
Diamond member

doamne,fara suparare,dar si ai tai sunt exegerati.mopul ala era ceva,mie si o bomboana de imi lua,faceam urat.e un bun,cumparat din banii mei,dak vrea ,sa se duca nene sa isi cumpere

#11 2009-11-10 19:16:30

Emilya
Platinum member
Site

a, stiti ce mi-au zis ai mei? ca "decat sa te muti sa trecem prin ce am trecut anul trecut mai bine te lasi de facultate"

#12 2009-11-10 19:21:15

rrammonna
Diamond member

hai k sunt grozavi..................

#13 2009-11-10 21:18:48

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Ei na! Si daca te muti fara sa le spui, ce se intampla? Tin legatura cu nenea ala? Daca vezi ca nu ii convingi, mai baga si tu putin de la tine, mai zi-le ca iti umbla prin lucrurile intime, ca iti dispar chestii...ca la banii pe care ii dai vrei sa stai undeva fara stres si nervi, nu sunt ei in locul tau sa inteleaga cum e...etc

#14 2009-11-10 21:21:54

Emilya
Platinum member
Site

am incercat orice metoda cu ei...ei tot imi zic sa mai rabd k nu mor cateva luni cat mai am

#15 2009-11-10 21:30:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

de ce nu le spui ca a intrat peste tine la baie si iti face avansuri? eventual baba ca ti.au disparut niste lenjerie intima. Mama m-ar muta urgent. Daca nu merge cu vorba buna, poate sfanta minciuna.

#16 2009-11-10 22:18:49

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

wild, nu mai ai 14 ani... eu nu cred ca parintii tai chiar nu te lasa sa stai unde vrei..

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#17 2009-11-10 22:59:08

Emilya
Platinum member
Site

Black crede-ma...practic m-au implorat niste prieteni (cuplu) sa stau cu ei ... si atunci mi-au zis k decat sa ma mut mai bine ma las de facultate...nu-s pe treaba lor

#18 2009-11-10 23:00:19

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

de ce nu incerci ce ti-am spus? cred ca nici o mama nu ar spune sa mai stai acolo.

#19 2009-11-10 23:06:55

Emilya
Platinum member
Site

pill ar fi in stare sa verifice...sau sa vina sa se ia de om si atunci ce fac? pe unde ma scot?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.