homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Educatia sexuala de la parinti-4

#58 2009-11-22 12:41:37

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Re: Educatia sexuala de la parinti

ultiam discutie pe care am avut-o cu mama despre sex se intampla acum 5 ani (aveam 19 ani) si mi-a zis ca o fata trebuie sa fie virgina pana in noaptea nuntii, ca nicio metoda contraceptiva nu e sigura 100% si ce ma fac eu daca raman insarcinata etc. prin urmare, de atunci nici n-am mai deschis subiectul, si mi-am vazut linistita de ale mele tongue si sincer, parca acum nici nu mai simt nevoia sa vb cu ea despre chestiile astea. n-a fost deschisa cand aveam nevoie, acum chiar ma descurc f bine, si uite ca nici vreo boala venerica si nici vreun copil n-am ca exista destule locuri de unde te poti informa.

#59 2010-01-20 14:02:06

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Deci revin cu o noutate si anume, ca si-a inceput viata sexuala alaturi de o tipa mai mare.
Ptr mine e no comment,am discutat din nou cu el toate aspectele,insa intimitati nu am cerut si nu am primit informatii...nici nu trebuia.
Oricum,am ras din nou amandoi,ca de obicei.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#60 2010-01-20 14:34:06

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

wild_wind a scris:

Deci revin cu o noutate si anume, ca si-a inceput viata sexuala alaturi de o tipa mai mare.
Ptr mine e no comment,am discutat din nou cu el toate aspectele,insa intimitati nu am cerut si nu am primit informatii...nici nu trebuia.
Oricum,am ras din nou amandoi,ca de obicei.

intr-un post anterior spuneai ca-si pune prezervativele pe cap si le umfla cu nasul,ca nu-i arde lui de asa ceva visslar

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#61 2010-01-20 14:38:42

wild_wind
Platinum member

exact pako..asa spuneam
dar ocazia s-a ivit si nu a ratat-o...
iar in timpul liber,inca umfla prezervative,nu de alta,dar i-am cumparat destule...

#62 2010-01-20 15:19:50

Pako
Full member

wild_wind a scris:

exact pako..asa spuneam
dar ocazia s-a ivit si nu a ratat-o...
iar in timpul liber,inca umfla prezervative,nu de alta,dar i-am cumparat destule...

odata tot trebuia sa se intample applause
macar nu a fost la 10 ani cum vazusem pe aici pe forum punish  si oricum,il invidiez ca are o mama ca tine buga

Publicitate

loading...

#63 2010-01-20 19:13:38

wild_wind
Platinum member

multumesc,pako
app ,face intr-o luna 17 ani.

#64 2010-01-20 20:00:21

mary_micutzadiva
Full member
Inregistrat: 2008-09-02

Eu cu aprintii mei nu prea vorbesc despre sex...de menstruatie mia zis mama dar stiam dinainte de ami veni ca citisem intr-o carte...mama nu e nicio fire inchisa dar nici inchisa si daca i-as zice ca am de gand sa o fac mi-ar zice ac e pacat ...etc...dar pana la urma ar accepta cred, orikum e in varsta are 57 ani tata 64 el nu e deloc deacord cu asta...deci nu am curaj s ale zic nimic de ce am de gand,dar am o matusa ,la care pot apela cu orice problema,mai am si o vecina cu care ma impac ,prietene mai mari si ma informez singura...oricum eu cand am sa am copii sper sa fiu deschisa ca si tine wild_wind

#65 2010-01-20 20:12:19

wild_wind
Platinum member

mary,nu trebuie neaparat despre sex sa vorbiti
insa sa comunicati si sa ceri sfaturi,ajutor..asta ar fi important..multi tineri nu au nici un punct comun cu parintii sau cu unul din ei-eu de ex nu am avut cu tata nici in clin ,nici in maneca..
daca exista prietenie intre copil si parinte ,asta aduce incredere si implicit confidente.
repet..eu stiu unde e granita intre mine si pubertos(asa il alint eu.)si nu intru in intimitatea lui cu picioarele,insa ptr ca sunt cum sunt,imi pov el...

#66 2010-01-20 21:26:15

Pako
Full member

mary_micutzadiva a scris:

Eu cu aprintii mei nu prea vorbesc despre sex...de menstruatie mia zis mama dar stiam dinainte de ami veni ca citisem intr-o carte...mama nu e nicio fire inchisa dar nici inchisa si daca i-as zice ca am de gand sa o fac mi-ar zice ac e pacat ...etc...dar pana la urma ar accepta cred, orikum e in varsta are 57 ani tata 64 el nu e deloc deacord cu asta...deci nu am curaj s ale zic nimic de ce am de gand,dar am o matusa ,la care pot apela cu orice problema,mai am si o vecina cu care ma impac ,prietene mai mari si ma informez singura...oricum eu cand am sa am copii sper sa fiu deschisa ca si tine wild_wind

rotfl2

#67 2010-01-20 21:38:38

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nu fi rau, a gresit fata, tongue

mary, nu ar fi rau sa vorbesti cu matusa ta, daca ai incredere in ea.
cu parintii e mai greu... ei nu pot sa accepte cu usurinta lucrurile astea.

pako, tu esti in poza, asa-i ? n-arati rau tongue . aa-haaa, vezi !? si doar spunea cineva ca ai iesit la agatat. ia zi, cate au picat rotfl2

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-20 21:40:13)

#68 2010-09-01 22:29:46

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

totul a inceput pe la 6 ani cand am venit acasa cu o noua teorie "de unde vin copii ?", i-am zis ca copii ii avem in burtica inca de mici, ei cresc odata cu noi si la 21 de ani - Nastem ! ))) atunci desigur ca nu s-a mai apucat sa zica ce si cum vine defapt....

Acum sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani jumate )) inca de pe la jumate de an ma teroriza cu discutii si invinuieli usoare, mai ales pentru ca nu am ciclu regulat (era o vreme cand mi-l controla, daca este sau nu )... imi tinea lectii si eu cu lacrimi ii explicam ca nu are de ce sa isi faca griji, avand in vedere ca mi-am inceput viata sexuala abia cand eram de 2 ani si 8 luni in relatie... Cu toate ca Mereu m-a sustinut si a zis ca orice ar fi, sa nu ma tem sa ii zic, sa am grija de mine....nu ma pot deschide ei...suntem ft diferite! Acea "educatie sexuala" exagerata de 2 ani incoace m-a marcat. Poate ata ma face mai responsabila dar sunt PREA ingrijorata ca ceva n-o sa mearga k lumea, ca o sa se intimple acceidente...ca o sa raman insarcinata... rar ma pot lasa dusa de val..capul e mereu conectat si atent ca tot sa mearga bine...+ frica de nustiu ce, persista chiar si atunci cand ne-am protejat...

daca i-as spune nu ar fi o mirare si nici nu ar protesta ))) banuieste ea ca o fac chiar si de pe timpurile cand eram cumitica Foc ))))

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-09-01 22:31:53)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#69 2010-09-01 22:51:59

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la mine cand a banuit ca am inceput mi-a tras  o sapuneala de toata frumusetea, aveam 18 ani si era primul meu prieten cu care sunt si acum, dupa cativa ani buni. Un an de zile nu a mai vorbit cu mine, ma certa, ma bruftuluia, cum am putut face asa prostie, ca am bacul, ca o sa fiu cu burta la gura in liceu si o sa imi ratez viata. Doamne numai cand ma gandesc la perioada aia mi se scoala parul in cap.
Ajunsesem sa plang incontinuu, am vrut sa ma despart de el ca sa nu mai ma cert cu mama, chiar am facut asta si am inceput si eu si el sa plangem. Bine ca nu m-a lasat el balta si ne-am reimpacat pana la urma.
Acum recent mi-a spus ca daca voi decide sa ma casatoresc cu el (suntem de 7 ani impreuna, tot cu el, cu primul..) nu va veni la cununie si nu va pune piciorul in casa mea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#70 2010-09-01 22:56:05

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

coraline a scris:

la mine cand a banuit ca am inceput mi-a tras  o sapuneala de toata frumusetea, aveam 18 ani si era primul meu prieten cu care sunt si acum, dupa cativa ani buni. Un an de zile nu a mai vorbit cu mine, ma certa, ma bruftuluia, cum am putut face asa prostie, ca am bacul, ca o sa fiu cu burta la gura in liceu si o sa imi ratez viata. Doamne numai cand ma gandesc la perioada aia mi se scoala parul in cap.
Ajunsesem sa plang incontinuu, am vrut sa ma despart de el ca sa nu mai ma cert cu mama, chiar am facut asta si am inceput si eu si el sa plangem. Bine ca nu m-a lasat el balta si ne-am reimpacat pana la urma.
Acum recent mi-a spus ca daca voi decide sa ma casatoresc cu el (suntem de 7 ani impreuna, tot cu el, cu primul..) nu va veni la cununie si nu va pune piciorul in casa mea.

va  prea exagerati sincer..daca esti cu omu asta de atata timp,majora ce mai conteaza cand ti-ai inceput viata sexuala atata timp cat nu ai patit nimic pana acum neutral mai ales ca  presupun ca aveai vreo 18 ani cand a banuit

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#71 2010-09-01 23:00:01

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#72 2010-09-01 23:05:57

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

da, aveam 18 ani, dar cum eram a 12... deja ma vedea cu 10 coli venerice si pruncul prins de fusta. si la ginecolog m-am dus prima data fara sa stie ea, la planning la fel, era si gratis ca eram mica lol m-am interesat si mi-am rezolvat mereu probleme impreuna cu al meu, ea nici nu stia ca merg la medic sau ca luam ac.
si acum ca am luam  frumoasa infectie de la mare imi tine predici ca uite ti-am zis eu sa nu iti incepi viata sexuala rotfl2 deja ma amuza sincer lol probabil trebuia sa fiu urmatoarea Maica Tereza.
Ma bucur sa vad ca exista si parinit draguti, normali, intelegatori si care isi sprijina copiii, wild_wind, poate ca suna a stereotip, dar ma bucur ca existi  puss
sleeping_beauty  kram  puss

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#73 2010-09-02 00:01:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nici ai mei nu mi-au vorbit despre sex, dar tin minte ca atunci cand am terminat liceul si am plecat la facultate, maica-mea m-a intrebat daca e nevoie sa ma invete ceva, ca e constienta ca voi cunoaste baieti si i s-ar parea o ipocrizie din partea ei sa imi spuna sa nu fac sex cand si ea a facut la varsta mea lol .....chiar am apreciat-o pt vorbele astea! ulterior nu s-a dezmintit si m-a batut la cap sa ma duc la ginecolog.....acum imi spune ca isi doreste doar sa vada ca sunt bine si din partea ei daca binele asta inseamna sa fiu cu unul sau cu 10 deodata, e treaba mea si ea nu se baga! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#74 2010-09-02 18:03:44

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

cred ca de la varsta de 13 ani mi-au vb ai mei (mama in special) despre sex.sfaturile ei au fost si vor fi bune dar uneori prea exagerate,credeam ca daca te culci cu un tip o sa ramai gravida sau ca toata lumea o sa stie ca tu nu mai esti virgina.uneori stam si ma intrebam cum de isi dau seama ,scrie in fruntea fetelor:)) viata sexuala mi-am inceput-o pe la 19 ani aproape de 20 cu un tip care asa cum a spus mama mea ptr asta statea langa mine.am 25 de ani dar mama mea nu stie ca nu mai sunt virgina,dar nici nu crede ca as mai fii.mi-e ff rusine sa vb cu mama mea despre asta suntem ff bune prietene si cu tatal meu la fel dar totusi am o retinere.in concluzie sfaturile parintiilor vor fi intotdeauna cele mai bune si date cu cele mai bune intentii

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.