homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce iubim barbatii-5

#77 2009-11-15 11:20:26

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: De ce iubim barbatii

- pentru ca atunci cand ajung franta de la munca la 7 seara, il gasesc in bucatarie, iar casa miroase demential a mancare proaspat gatita, iar el ma saruta tandru si ma trimite la baie sa ma spal pe maini, ca sa mancam...
- pentru ca nu stiu nici acum unde se platesc lumina si cablul
- pentru ca imi cumpara mereu singura revista de femei pe care o citesc, atunci cand stie ca eu nu am timp s-o fac sau n-am gasit-o
- pentru ca nu primesc niciodata cadouri costisitoare si impersonale de la el, ci doar cadouri cu incarcatura sentimentala
- pentru ca are grija de mine ca un tata, sot si frate, la un loc
- pentru ca dimineata, cand ma trezesc cu ochii lipiti, imi lasa micul dejun pe masa, inainte sa plece la munca
- pentru ca datorita lui voi avea cea mai frumoasa si mai bine utilata bucatarie la care puteam spera. pentru ca si-a dat silinta si a stat ore intregi in magazine si pe net, citind detalii tehnice si comparand preturi, in timp ce eu nu puteam sa-mi vad capul de treburi la munca
- pentru ca m-a invatat sa cred ca un barbat mai tanar ca tine poate fi mult mai matur decat orice alt barbat de 35-40 ani
- pentru ca mi-a dat sansa sa cred ca exista dragoste pana la adanci batranete si ca nu te poti plictisi de ceea ce ai nici dupa atatia ani de relatie
- pentru ca fiecare zi langa el e plina de iubire si intelegere
- si pentru ca port numele lui

#78 2009-11-15 11:24:27

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Anabella_n, ce frumos ai scris despre el...  tummenupp

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#79 2009-11-15 11:26:25

anabella_n
Hero member

si as mai scrie atatea lucruri frumoase despre el, dar mi-e teama ca ocup apoi prea multe pagini smile
pentru mine s-a implinit visul ala din copilarie: de a-l intalni pe fat-frumos care sa-mi ofere un happy-end hjarta

#80 2009-11-15 12:25:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

f frumos anabella_n,ma bucur sincer ptr tine,ptr voi.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#81 2009-11-15 12:31:03

anabella_n
Hero member

multumim mult smile

Publicitate

loading...

#82 2009-11-19 14:11:09

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

wow...anabella_n... ce norocoasa esti big_smile
va doresc multa sanatate sa puteti continua asa...k in rest vad k aveti de toate tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#83 2009-11-19 16:33:56

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

ce frumos anabella hjarta
ma bucur pentru voi,sa va iubiti asa mult si de acum inainte applause

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#84 2009-11-19 22:09:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Doar 3 pagini de motive, si vre/o 20 si ceva la  de ce inseala barbatii lol. Oricum, in aceste 3 pagini am citit atatea motive frumoase, si imi dau seama ca majoritatea sunt valabile si pentru mine, numai ca nu am putut sa le scriu, aka nu mi/am dat seama pana sa citesc ca si acla era un motiv.

ps:anabella, foarte frumos ce ai scris. Sa fiti fericiti for ever and ever.

#85 2009-11-21 18:47:28

anabella_n
Hero member

va multumim din suflet, fetelor!
asa este, am fost norocoasa si sunt inca, nu incetez sa multumesc destinului ca mi l-a scos in cale si ca e sotul meu, nu al alteia hjarta
nu-mi ajung cuvinele pentru a scrie toate motivele pentru care il iubesc si cred ca a spune ca e barbatul perfect pentru mine, e suficient

#86 2009-11-21 20:25:59

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Esti o norocoasa anabella! Sa va tina fericirea asta pana la adanci batraneti!

In America, in sfarsit!big_smile

#87 2009-11-21 20:49:10

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

annabela, pot sa fiu invidioasa?
asa un pic,in sensul bun!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#88 2009-11-22 09:54:53

anabella_n
Hero member

iti dau voie, asa un pic smile

si ca sa revin putin la tema generala, candva, putin inainte de sotul meu, m-am indragostit de un barbat pentru ca ma privea ca nimeni altul, iar cand l-am intrebat de ce ma priveste asa mi-a spus simplu si scurt: "esti frumoasa!"

#89 2009-11-22 11:56:37

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

felicitari anabell sa va iubiti si sa fiti mai fericiti k oricand in fiecare zi big_smile

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#90 2009-11-22 12:18:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

il iubesc pentru ca asa vrea inima si mintea mea. este jumatatea mea (semanam perfect atat fizic cat si psihic). ne completam reciproc. ma respecta, ma iubeste, imi umple viata de fericire. cu el vreau sa imi impart viata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#91 2009-11-22 12:48:40

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

eu il iubesc pe al meu sot pt ca e diferit de toti ceilalti, pt ca e tatal copilului meu si pt ca ma intelege mai bine decat ma pot intelege eu singura  chicot

pc  pc

#92 2010-02-01 15:18:52

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Pentru ca uita. Nu conteaza ce, dar uita, iar aniversarile ocupa prima pozitie.
Pentru ca au o personalitate atat de complexa incat se cred si antrenor, si fundas, si atacant, si arbitru, si patron de club. Plus ca sunt extremi de pasionali cand striga "Gooooool!"
Pentru ca beau bere, bautura magica ce le incetoseaza mintea, le parfumeaza respiratia si le mareste treptat circumferinta mijlocului.
Pentru ca producatorii de jocuri pe calculator "au venit in intampinarea dorintelor si nevoilor consumatorilor", creand jocuri ce se desfasoara in timp real. Asta ca nu mai poata iesi din casa 17 ore, deoarece are o lupta planificata la 3 dimineata si trebuie sa se pregateasca.
Pentru ca nu exista nimeni pe lumea asta care sa aprecieze mai mult bogatia spirituala a unei domnisoare darnica la bust si zgarcita la haine.
Pentru ca nu inteleg femeia si desi se dau indiferenti, in sinea lor nu renunta niciodata la a se minuna si intreba oare ce vrea de fapt creatura de langa ei.
Pentru ca sunt instalatori, zugravi, depanatori si alte meserii bine de cunoscut la casa omului, pe care le practica la nivel de incepatori, dar cu increderea expertului.
Pentru ca si lor le e frica de caini, intuneric, i-a emotionat "Love story", iar bagajele sunt foarte grele si abia le pot cara, dar fac eforturi sa ascunda toate astea.
Pentru ca se infioara cand aud propozitia "trebuie sa vorbim", caci numai vorbareti nu sunt. Noroc cu mutatiile genetice care "genereaza" si specimene ce recupereaza pentru jumatate de cartier.
Pentru ca sunt cei mai mari bucatari ai lumii, ochiurile cu cartofi prajiti si ketchup fiind o delicatesa greu de depasit in finete si bogatia aromelor.
Pentru ca viata lor ar fi prea banala fara durerile de cap provocate de femeia de langa el, careia i s-a rupt una din ingrijitele ei unghii sau i s-a dus firul la ciorap.
Pentru ca unele din minunile naturii sunt reprezentanti de-ai lor: Brad Pitt, Keanu Reaves si muuulti altii.
Pentru ca rimelul, creionul dermatograf sau tusul reprezinta un bat. Acelasi bat...
Pentru ca de cromozomii lor depinde sexul copilului si cu toate astea vina este a femeii ca nu isi face el propria echipa de fotbal.
Pentru ca atunci cand se imbata isi amintesc de toate nemultumirile din viata lor si recunosc fara prea multa virilitate ca ne iubesc.
Pentru ca lista poate continua...
Si totusi... de ce iubim barbatii? . . . De femei ce suntem!!!

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#93 2010-02-01 17:20:59

anabella_n
Hero member

anabella_n a scris:

- pentru ca atunci cand ajung franta de la munca la 7 seara, il gasesc in bucatarie, iar casa miroase demential a mancare proaspat gatita, iar el ma saruta tandru si ma trimite la baie sa ma spal pe maini, ca sa mancam...
- pentru ca nu stiu nici acum unde se platesc lumina si cablul
- pentru ca imi cumpara mereu singura revista de femei pe care o citesc, atunci cand stie ca eu nu am timp s-o fac sau n-am gasit-o
- pentru ca nu primesc niciodata cadouri costisitoare si impersonale de la el, ci doar cadouri cu incarcatura sentimentala
- pentru ca are grija de mine ca un tata, sot si frate, la un loc
- pentru ca dimineata, cand ma trezesc cu ochii lipiti, imi lasa micul dejun pe masa, inainte sa plece la munca
- pentru ca datorita lui voi avea cea mai frumoasa si mai bine utilata bucatarie la care puteam spera. pentru ca si-a dat silinta si a stat ore intregi in magazine si pe net, citind detalii tehnice si comparand preturi, in timp ce eu nu puteam sa-mi vad capul de treburi la munca
- pentru ca m-a invatat sa cred ca un barbat mai tanar ca tine poate fi mult mai matur decat orice alt barbat de 35-40 ani
- pentru ca mi-a dat sansa sa cred ca exista dragoste pana la adanci batranete si ca nu te poti plictisi de ceea ce ai nici dupa atatia ani de relatie
- pentru ca fiecare zi langa el e plina de iubire si intelegere
- si pentru ca port numele lui

- și pentru că port acum și copilul lui hjarta

#94 2010-02-01 22:33:25

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

anabella, ai bebe hjarta

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#95 2010-02-01 23:28:51

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

april sunset a scris:

il iubesc pt ca este primul
pt ca mi-a demonstrat ca merita toata dragostea mea
pt ca ma rasfata
pt ca stie sa fie puternic pt amandoi cand eu sunt la pamant
pt ca este serios cand i-o cer, ma asculta si ma incurajeaza mereu
pt ca atunci cand plang i se rupe sufletul si ar da orice sa nu mai fiu trista
pt ca ma roaga sa vorbesc pisicit ca ii place tare mult
pt ca incearca sa vorbeasca si el pisicit, cu toate ca e constient ca nu ii iese asa bine cum imi iese mie
pt ca ma face mereu sa rad, oricat de suparata as fi
pt ca face tot posibilul sa-mi indeplineasca toate poftele
pt ca imi spune ca vrea sa fiu sotia lui si cand ii zic ca atunci cand se va intampla asta pa pa libertate spune ca n-are nevoie de asa ceva, el vrea doar sa ne casatorim pt ca vrea sa fim impreuna toata viata
pt ca vrea sa imparta totul cu mine
pt ca nimic nu e frumos cu adevarat daca nu este cu mine

pt ca stiu ca alaturi de el as fi fericita toata viata....de asta il iubesc hjarta

cand am citit asta..chiar am plans.felictari fetelor ca sunteti iubite si iubiti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.