Pentru ca uita. Nu conteaza ce, dar uita, iar aniversarile ocupa prima pozitie. Pentru ca au o personalitate atat de complexa incat se cred si antrenor, si fundas, si atacant, si arbitru, si patron de club. Plus ca sunt extremi de pasionali cand striga "Gooooool!" Pentru ca beau bere, bautura magica ce le incetoseaza mintea, le parfumeaza respiratia si le mareste treptat circumferinta mijlocului.
Pentru ca nu exista nimeni pe lumea asta care sa aprecieze mai mult bogatia spirituala a unei domnisoare darnica la bust si zgarcita la haine.
Pentru ca sunt instalatori, zugravi, depanatori si alte meserii bine de cunoscut la casa omului, pe care le practica la nivel de incepatori, dar cu increderea expertului.
Pentru ca rimelul, creionul dermatograf sau tusul reprezinta un bat. Acelasi bat...
~pentru ca m-a facut sa rad si sa plang in acelasi timp ~pentru ca a plans pentru mine ~pentru ca atunci cand am avut nevoie de el, a fost langa mine ~pentru ca apreciaza lucrurile pe care le fac si se lauda cu mine ~pentru ca nu a vorbit niciodata urat despre parintii mei.. le spune "mami", "tati" ~pentru ca de cate ori ii inchid telefonul in nas ma suna inapoi ~pentru ca imi spune ca sunt a lui si vrea sa avem copii impreuna ~pentru ca imi zice mereu ca sunt frumoasa de cate ori ma vede nemachiata ~pentru ca imi zice "bebe" si "bebi" chiar daca e cu prietenii lui, parintii, etc. ~pentru ca indiferent cat de suparata as fi pe el, imi spune ceva sa-mi treaca ~pentru ca are impresia ca fac o mancare foarte buna ~pentru ca, atunci cand mergem pe undeva ma tine intodeauna de mana , chiar si cand suntem certati
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
il iubesc pt ca este primul pt ca mi-a demonstrat ca merita toata dragostea mea pt ca ma rasfata pt ca stie sa fie puternic pt amandoi cand eu sunt la pamant pt ca este serios cand i-o cer, ma asculta si ma incurajeaza mereu pt ca atunci cand plang i se rupe sufletul si ar da orice sa nu mai fiu trista pt ca ma roaga sa vorbesc pisicit ca ii place tare mult pt ca incearca sa vorbeasca si el pisicit, cu toate ca e constient ca nu ii iese asa bine cum imi iese mie pt ca ma face mereu sa rad, oricat de suparata as fi pt ca face tot posibilul sa-mi indeplineasca toate poftele pt ca imi spune ca vrea sa fiu sotia lui si cand ii zic ca atunci cand se va intampla asta pa pa libertate spune ca n-are nevoie de asa ceva, el vrea doar sa ne casatorim pt ca vrea sa fim impreuna toata viata pt ca vrea sa imparta totul cu mine pt ca nimic nu e frumos cu adevarat daca nu este cu mine
pt ca stiu ca alaturi de el as fi fericita toata viata....de asta il iubesc
carmen_21 a scris:
~pentru ca m-a facut sa rad si sa plang in acelasi timp ~pentru ca a plans pentru mine ~pentru ca atunci cand am avut nevoie de el, a fost langa mine ~pentru ca apreciaza lucrurile pe care le fac si se lauda cu mine ~pentru ca nu a vorbit niciodata urat despre parintii mei.. le spune "mami", "tati" ~pentru ca de cate ori ii inchid telefonul in nas ma suna inapoi ~pentru ca imi spune ca sunt a lui si vrea sa avem copii impreuna ~pentru ca imi zice mereu ca sunt frumoasa de cate ori ma vede nemachiata ~pentru ca imi zice "bebe" si "bebi" chiar daca e cu prietenii lui, parintii, etc. ~pentru ca indiferent cat de suparata as fi pe el, imi spune ceva sa-mi treaca ~pentru ca are impresia ca fac o mancare foarte buna ~pentru ca, atunci cand mergem pe undeva ma tine intodeauna de mana , chiar si cand suntem certati
Superb...
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-02 11:59:03)
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......
off topic: felicitari!! ce fericiti trebuie sa fiti
mulțumim, nu prea există cuvinte să descrii ce simți ?n astfel de momente și c?t te unește un copil, ca și cuplu, atunci c?nd dragostea e deja acolo c?nd ne vedem, după o zi ?ntreagă, nu ne dorim dec?t să ne furișăm ?n pat să ne privim, să ne z?mbim și el să stea cu m?na pe burtică și s-o pupe cu foc, deși acolo e doar un bob de orez momentan... nu pot, chiar nu pot să descriu așa ceva și pentru toate astea ?l iubesc acum ?nzecit
in primul rand: felicitari anabela, sa fie sanatos si sa va bucurati din tot sufletul de el
si on topic.. de ce il iubesc? pentru ca ma face sa zambesc mereu. pentru ca am invatat sa imi tin gura cateodata pentru ca am invatat sa nu il controlez pentru ca facem compromisuri sa ne mearga bine pentru ca ma protejeaza prea mult pentru ca imi zice ca ma iubeste mereu pentru ca il visez si cand doarme langa mine pentru ca mereu avem ce invata unul de la celalat pentru ca se chinuie sa danseze desi nu-i iese prea mult pentru ca imi zice mereu ca vocea mea il calmeaza pentru ca nu e orgolios in relatie pentru ca nu e asa impulsiv ca mine pentru ca atunci cand ma duc la doctor pt un simplu control e panicat sa nu am ceva pentru ca avem amandoi aceelasi gand la jobul ideal pentru ca ma a renuntat la prietenii lui pt mine pentru ca nu am stiut mereu sa il apreciez pentru ca nu a stiut mereu sa ma aprecieze pentru ca m-a facut sa imi doresc sa il urmez pentru ca viata mea e alaturi de el
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.