homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-118

#2224 2010-01-12 17:38:19

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Criss, bine ai venit aici smile
Nici eu nu stiu sa-ti raspund la cele 3 intrebari dar stiu ca pentru tuse fetele luau Stodal.

Camy, sa-ti traiasca grasanul, asa frumos se vede hjarta

Mai burtici cu baieti, facem si noi cate o fetita la urmatoarea sarcina? chicot

#2225 2010-01-12 17:59:58

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

vad ca la kata a dat roade sexu....ma apuc si eu mai des ca bebe n-are de gand sa iasa si am intrat in 40 de sapt........se pare ca de aici incepe sa se complice trebuirle si nu stiu ce sa fac sa-l conving sa iasa mai repede lol.......fac efort, nik, n-are de gand frate, daca el e bine acolo......si am refuzat si o "provocare" din partea doctoritei azi la control.....sper sa fie o decizie buna...ca parca mi-e frica acuma....

macar de s-ar declansa nasterea de la ea ....dilatarea e la fel ca la 38 sapt, adica 1.5 cm, aproape 2... colul cica s-a mai subtiat al 80% (dar la fel ca la 38).....incep sa scad in greutate, am dat 100 grame jos...nu mai am pofta de papa, bebe pare in regula, dar nik........
fetelor, ce sa fac??????? nu vrea gogoasa sa iasa sad

Ultima oara a fost editat de daniele_co (2010-01-12 18:01:16)

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#2226 2010-01-12 18:04:55

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

stie cineva pe forum sa interpreteze niste analize?

Am 31 de saptamani

#2227 2010-01-12 18:27:09

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

criss bine ai venit ...nici eu nu pot sa te ajut cu interpretarea analizelor....nu ma pricep la analize..ptr tuse..incearca stodal si ceaiuri cu multa lamaie si miere.....nu stiu dc ai voie ceai de nuci....dar eu cand eram mica la tara bunica asa ma trata....

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2228 2010-01-12 18:29:41

rruxxy
Platinum member

Daniela, ia exemplul lui Kata cu sexul big_smile

Publicitate

loading...

#2229 2010-01-12 18:32:46

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Criss, ti-am rapsuns la "probleme medicale". Poate te ajuta Doctoressa cu interpretarea rezultatelor.

Ultima oara a fost editat de indie (2010-01-12 18:33:56)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#2230 2010-01-12 18:34:41

zana.noni
Full member
Inregistrat: 2010-01-04

Buna fetelor,

de cateva zile ma doare burtica si sunt constipata rau. Nasul imi e infundat desi nu sunt racita si simt ca ma doare ovarul in partea stanga. Iar somnul parca nu ma mai lasa. Maine mergem la control, sper sa fie totul ok si sa imi vad bebeul sanatos. Vom avea 10 saptamani si 4 zile maine. ;-)
Criss din pacate nu te pot ajuta nici eu dar poate te vor ajuta fetele.
Camy sa va creasca mare si sanatos!

Pupici pe burtici!

Ultima oara a fost editat de zana.noni (2010-01-12 18:35:52)

Doamne fa o minune si timite un copilas bebe in viata noastra!

#2231 2010-01-12 18:37:15

rruxxy
Platinum member

Zana, bine ai venit smile
Nu stiu ce sa-ti spun de constipatie, eu nu am avut si nici nu am probleme.
Cat despre nasul infundat, eu mi-am luat de la farmacie niste picaturi cu apa de mare. Nu sunt mare lucru dar pe mine ma ajuta la nevoie.
Bafta maine la control, sa vii cu vesti bune.

#2232 2010-01-12 18:40:26

zana.noni
Full member

multumesc rruxxy!  kram

#2233 2010-01-12 18:41:56

witty_ina
Sr. member
Inregistrat: 2006-09-11

Criss, pt tuse eu am luat stodal (sirop), ceai de ceapa, trachisept

In privinta analizelor, hematiile si leucocitele indica o infectie. Nu ne-ai spus valorile pt ca, de exemplu, la gravide nr de leucocite creste - leucocitoza - si este perfect normal. Dar ... la tine nu stiu cat a crescut

Glicemia scazuta e ok atata vreme cat nu coboara sub 75-70.

In rest, cred ca ar trebui sa vb cu medicul tau si sa-i arati tot buletinul de analize: prin asociere el deduce mai multe.
Multa bafta  kram

Zana.Noni, e ok somnul: e boala pe care o vei avea periodic pe parcursul sarcinii. Nu va fi non-stop dar vor fi momente in care va domina  big_smile Obisnuieste-te chicot Nasul infundat e tot de la progesteron asa ca poti incerca un spray cu apa de mare cum zice si rux

Pt constipatie, ai grija la alimentatie, mai adauga si nsite prune uscate sau macar compot de prune si daca e rau, un supozitor cu glicerina (si asta e boala de care sufera majoritatea burticilor din cauza progesteronului)

Daniela, oricum ai pierdut: Katami naste maine... acum sa te vad ce solutie gasesti ca sa-l convingi pe bebe sa iasa din garsoniera.  chicot

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2010-01-12 18:43:25)

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#2234 2010-01-12 18:42:33

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

zana pt constipatie mananca niste prune uscate. te rezolva urgent, si pe deasupra sunt si bune smile. in ceea ce priveste nasul infundat, este normal in sarcina. si mie mi se intampla in fiecare seara, nu-ti fa griji. sarcina usoara in continuare puss

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#2235 2010-01-12 18:46:38

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

zana bine ai venit......votez si eu ptr picaturile cu apa de mare...acelasi lucru folosesc si eu..Marrimer parca se cheama

Cu costipatia e o pb.....eu din cazua asta am ajuns azi la dr...deoarece am crezut ca am contractii cand era totul de la constipatie....
Dr meu mi-a dat din 3 luni voie sa iau duphalac....dar te rog sa iti intrebi dr...de acest medicament

Pe langa.....iti mai recomnd...sa manaci aiurea....fructe cu lapte....( la mine a tinut), dimineata kiwi pe stomacul gol ( 2 la nr) si prune uscate tinute in apa fierbinte cam 3-4 ore....Seara lapte cald cu miere....
Activia....Eu astea toate si supozitor cu glicerina.....am incercat ..si a mers pana acum ....nu zilnic a mers...dar am trecut peste sarcina pana acum....iar eu eram dependenta de ceaiuri diuretice....DAR sunt interzise.....in sarcina...

poate fetele mai au idei.....eu ..cam atat am folosit.....a si multe lichide....f multe....

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2236 2010-01-12 18:47:33

criss78
Banat
Inregistrat: 2008-11-15

witty multumesc mult
uite analiza

Calciu seric total 8,1...interval de referinta (8.6-10.3), Glicemie 64..interval de referinta (75-115). Asta la sange.
Si la urina e hiba: Urobilinogen normal, bilirubina negativ, corpi cetonici nefativi, Hematii 3+ (aici sunt nelinistia), Albumina negativ, nitrite negativ, leucocite 1+ negativ, glucoza negativ, densitate mai mare de 1030 (1003-1030), ph 7, (5-8.5).
SEDIMENT URINA: relativ frecvente hematii, rare celule epiteliale

Ultima oara a fost editat de criss78 (2010-01-12 18:56:31)

Am 31 de saptamani

#2237 2010-01-12 18:57:45

daniele_co
Full member

pai witty, puteam sa-l scot de la 38 sapt de cand ma intreaba doctorita daca vreau sa-mi dezlipeasca membranele de col, chiar si azi mi-a pus intrebarea, dar ma gandeam sa iasa de bunavoie si nesilit de nimeni rotfl2

ma bucur enorm pt kata, sper sa treaca cu bine,  fata a vrut sa cedeze locul, dar daca s-a tinut de prostii rotfl2.....eu tot sper ca al meu sa iasa mai curand fara prea mult stres , dar sa vedem ....cu ei nu te pui lol daca nu, il stresam cu sexu pana se decide rotfl2

puss la burtica

It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !

#2238 2010-01-12 18:58:37

zana.noni
Full member

ally_na, M_M, witty_ina va multumesc mult pt. sfaturi!   par

#2239 2010-01-12 22:26:00

daniele_co
Full member

fetelor stiti cumva daca-i periculos sa nasti dupa 40 de saptamani, bebe poate sa pateasca ceva?
am auzit ca cica se poate infecta lichidul sau bebe sa nu mai aiba oxygen si mor de panica........ce sa fac???? sa astept si in seara asta sa vad daca se declanseaza nasterea si daca nu maine sa ma duc la spital sa-mi faca ruptura? sau sa dau in seara asta o gura, abia am facut 40 sapt dupa doctorita mea, dupa spital am implinit pe 10 ian .......
sunt panicata rau, sper sa n-aiba nik puiul meu

#2240 2010-01-12 22:39:45

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

lucia05 a scris:

ally_na a scris:

offtopic   lucia...inteleg ca esti dr veterinar...."moasa" ajuta-ma te rog si pe mine cu o intrebare...noi avem catel...avem si 2 camere decomandate..cand si cum are voie bebe sa interactioneze cu catelul?...adica....de exemplu are voie catelul sa treaca si el prin camera unde e bebe...sau eusa stau cu bebe in sufragerie cand e si cainele...? nu vreau sa il traumatizez pe catel...sad....

cu exceptia deparazitatii interne si externe..mai tre s afacem ceva?

ally, sa o luam sistematic:
1. presupun ca e un caine care si pana acum a avut deparazitarile facute.mergeti in continuare cu deparazitarile, atat interne cat si externe, si nu are ce probleme sa fie. din punctul asta de vedere, trebuie doar sa aveti grija ca timp de 2-3 zile dupa ce aplicati deparazitarea externa sa nu ii puneti mana pe blanita si apoi pe copil sau, cand bebe va fi marisor, sa puna el manuta pe catel. preventiv, cat e micutz, ar fii bine ca primele doua zile dupa deparazitarea externa sa nu stea in aceiasi camera cu bebele. smile

2. la modul general, catelul nu are de ce sa fie izolat de bebe. cautand pe net diverse chestii despre caini chiar am dat de un studiu in care se spunea ca (,) copii care cresc impreuna cu un caine au un risc alergic mai scazut ( asta in conditiile in care, genetic, bebe nu este predispus sa mosteneasca un teren alergic. pe de alta parte, ca sa fiti voi cat mai linistiti cu putinta, ii puteti face catelului si cate o baita o data la 5-6 saptamani.
acum, este bine sa ii acordati si cainelui atentie in continuare si astfel veti inlatura riscul de a aparea conflicte intre el si bebe. il puteti lasa sa stea cu bebe in aceiasi camera tinand insa cont de programul lui bebe ca sa nu fie deranjat. important este ca animalul sa nu se simta marginalizat pentru ca altfel ori veti fi nevoit sa il dati, ori va aparea un comportament nedorit din partea lui.

am incercat sa fiu scurta  smile insa daca mai ai intrebari, sunt pe aici  smile

pupicei dulci puss

Foarte util. smile Multumesc mult. Si eu am un caine pe care-l ador si intentionez ca viitorul bebelus sa creasca bucurandu-se si el de acest patruped.
Toata copilaria am tanjit dupa un catel pe care nu l-am avut pana acum. De ce sa-mi privez copilul de o astfel de bucurie?

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2241 2010-01-12 22:50:34

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

buna fetele!
camy ma bucur mult pt bebebele tau grasun!ai fost si la eco si la gine,tot azi?
pfff,mai am si eu 2 saptamani  si ceva pana merg din nou!abia astept!

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2242 2010-01-12 23:18:10

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

Daniela,eu am nascut exact in ziua in care se implineau 41 de saptamani,daca nu venea bebe de bunavoie,a doua zi(adica la 41 de saptamani si o zi) trebuia sa ma prezint la spital ca sa-mi induca nasterea.Din cate stiu eu ,dupa 41-42 de saptamani placenta imbatraneste si nu-si mai poate indeplini functiile,dar am auzit si de nasteri la 42 de saptamani.Doctora ta ce ti-a zis,cat te mai lasa?

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.