Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-24
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
iubesc+Camelia+Matei
- witty_ina
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-09-11
- Andreed
- Addicted member
- Site
- witty_ina
- Sr. member
Andreen, imi eprmit sa te intreb de ce nu faci dry testul? El are in plus fata de dublu test si fibroza chistica si cel de surditate congenitala.
Costa 550 lei si se face numai acum si numai la medsana
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nu mi-a spus nimic de dry test. Nici nu am stiut de existanta lui, dar bine ca mi-ai spus
- witty_ina
- Sr. member
eu l-am avut trecut pe fisa ca alegere intre el si dublu test. Mi s-au spus care sunt diferentele si evident l-am ales pe cel care are mai multe Procedura e in felul urmator: suni la medsana, ei iti trimit un fax cu un formular pe care trebuie sa-l completezi tu (greutate, varsta, sarcini anterioare etc_ plus ceva data pe care le vei lua din ecografie morfofetala: translucenta nucala etc). Te duci la ei cu o copie dupa ecografie plus poze si formularul completat.
Am vazut ca esti din timisoara. Vezi daca e si pe acolo medsana
- Andreed
- Addicted member
- Site
Medsana nu avem, doar Medlife
- witty_ina
- Sr. member
incearca sa dai un telefon ... poate cine stie. Eu stiu ca doar medsana avea ...
- nico12345
- Full member
- Inregistrat: 2009-11-19
buna,
tocmai am ajuns de la ecograf. deci, conform masuratorilor bebita mea intradevar este mai mica cu 1 saptamana jumatate( asta la Iosup), este normal dezvoltata, iar a luat-o pe toate partile, mi-a spus ca in nici un caz nu este insuficienta placentara, placenta are gradul II, nu are nici o treaba cu uterul bicorn, mi-a spus ca singurele explicatii pe care le are, ar fi faptul ca se hraneste prost datorita coagularii sangelui meu, placenta nu se oxigeneaza cum trebuie in felul acesta stopand hrana sa ajunga la bebe si sa iau in continuare tratamentul sau sa fi ovulat in a doua perioada a lunii, ceva de genul. haideti sa va spun, poate stiti voi sa calculati, ultima menstruatie am avut-o pe 10-12 aprilie , iar eu am avut primul contact sexual pe 21 aprilie ca am tinut post , cam atat mai imi aduc aminte . parca mi-am mai revenit un picut...oricum mi-am propus sa nu mai plang si sa nu mai fiu suparata.
Are mami o fetita cat un ghemotoc
- witty_ina
- Sr. member
Suna f bine din ce aud. Ma bucur ca e totusi bine.
Incerc acum sa calculez dar da-mi si data urmatoarei menstruatii. E adevarat ca poti ovula tarziu (ovulatia se produce la 11-24 zile de la prima zi a menstrei) Pot aparea dereglari intr-o luna ... asa ca faptul ca ai ovulat tarziu poate e un argument. Primul contact sexual a fost pe 21? A mai fost si altul... banuiesc... dar cand?
- tomina
- Hero member
iubesc+Camelia+Matei
- witty_ina
- Sr. member
ce ma suparati cu visele voastre . Lasati-le la o parte pt ca nu-si au rostul. Eu visez cadavre sau ca ma alearga niste criminali... Va reamintesc faptul ca acum avem hormoni din plin - de dat si la altii - la care adugam tot felul de ganduri ... asa ca saracul subconstient e bombardat rau.
Burtici, am decis unde ma duc sa nasc. Dupa multe cercetari, am descoperit ca o persoana care se afla aproape de cercul nostru de prieteni, e medic la maternitatea titan. Condiiile sunt de nota 10, a fost renovata recent, personalul reactioneaza chiar si daca nu ii dai nimic, neonatologie e superba. Sunt rezerve care nu costa (sau costa f putin) cu 1-2 paturi, frigider, tv, baie, plus patutul bebelusului. Poti sta in camera cu el, poti sa-l alaptezi, personalul ta ajuta f mult. Din cercetari am aflat ca e maternitatea e sponsorizata bine si ca exista acolo si un centru special f cautat (fertilizare in vitro).
Alte avantaje sunt ca e aproape de casa dar si de biroul sotului. Din ce am aflat, m-a atras mult mai mult decat Polizu sau Elias. Maine sau joi merg in inspectie
Tomina, stai linistita: eu am papat cartofi prajiti si salata. Oricum, suna bine reteta ta. Pacat ca eu nu o pot gati (sotul tine regim si nu vreau sa pofteasca). Poate mai fac ceva pe ascuns
Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-01 14:28:25)
- tomina
- Hero member
witty eu cred ca sunt hormonii. dar undeva e ceva. voi cerceta.
eu inca simt ca nu sunt la dr care trebuie. si nu sunt multumita de alti dr. acum am gasit cred in sfarsit ceva dar nu asista la nastere. offf, ce mic e cjul cateodata!
iubesc+Camelia+Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
inseamna, poate, ca ar tb sa treci pe la una, tomina?
eu am vise recurente de cand ma stiu, deci nu ma mai stresez... garile/trenurile, apa si o persoana care nu ma are deeloc la suflet sunt prezente macar o data pe luna la mine in vis
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Stiti ceva de Wiki? A nascut?
Ina pare tare fain la maternitatea pe care ai ales-o. Iar cremele Olay ti le recomand. Mie imi fac bine. Acum depinde unde sunt fabricate. De ex. Y. Rochere fabricat in MExic (cel ce se comercializeaza aici) este mai putin bun decat cel din Franta.
Andreea, La multi ani de ziua numelui si bafta multa la ecografie.
Nico, stai relaxata ca mult a fost, putin mai este. Ce a fost mai greu a trecut, nici nu iti dai seama cum zboara restul de timp pana o sa iti tii bebelina in brate.
Kata am eu remediu bun pentru persoane ca cele de care vorbesti:ignora-le! . Si fa-o pe vecie.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- tomina
- Hero member
gata relaxu fetelor... iau papa cu mine si plec. aveti grija de voi .
katami duminica am fost si am lasat si biletel. mai merg maine dim. si daca imi iasa sambata iesirea la biserica si totul merge cum imi doresc va povestesc si voua umpic mai mult.
Ultima oara a fost editat de tomina (2009-12-01 14:59:58)
iubesc+Camelia+Matei
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
andread eu stiu ca dry test se face doar la medsana....acum incearca si la medlife....
ina ..cosmeticele tale sunt anticelulitica....si antivergituri de gravida ???? ....cu ce dr te-ai hoatarat pana la urma sa mergi innainte ?
ce creme anticelulitice si antivergituri folositi?....eu stiam de Ivatherm Resveratrox Anticelulita...dar astept si alte sfaturi cu creme testate
Ultima oara a fost editat de ally_na (2009-12-01 15:16:38)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- witty_ina
- Sr. member
De walki nu stiu nici eu nimic. O asteptam cu nerabdare pe aici
Ally_na, mai sus am spus ce maternitate am gasit, iar medicul se numeste Nicoleta Costeschi. Ma bazez pe ea pt ca e profesionista si in plus... e oarecum in cercul de prieteni. Cosmeticele de care am intrebat sunt pt ten, iar din pacate la noi in tara au ajuns doar vreo 2-3 game. Ca anticelulitice acum nu folosesc nimic (doar geluri de dus puternic exfoliante pt circulatie). Ca si crema antivergeturi folosesc de la Mustela de la 2 luni si mi se pare f buna (am o burta imensa si zero vergeturi... eu care faceam imediat daca mi se intindea pielea). O folosesc si pt sani si pt coapse. Creme anticelulitice nu e bine sa folosim acum pt ca se bazeaza pe cofeina, ceai verde sau substante care incalzesc puternic piele. Intr-un mod sau altul ajung in sange asa ca... mai bine fara.
Inainte de sarcina am folosit celebrul supliform (ieftin dar bun) alternativ cu game ca cellulight (de la elmiplant), elancyl (de la galenic parca dar nu e cine stie ce), mai e unul de la cosmetic plant (folost de prietene dar eu nu l-am incercat asa ca nu stiu ce sa-ti spun). Pe langa creme:hidratare puternica, ceaiuri detoxifiante pt sistemul limfatic si... miscare.
Pt ca, de 10 ani, am facut o adevarata pasiune pt cosmetice, imi permit sa spun ca pt pielea noastra cel mai bine merg dermatocosmeticele (care trateaza diverse probleme), pe cand cosmeticele eu la folosesc pt hidratare corp sau pt curatare. Recomand cu caldura game ca: La roche posay, avene, lierac, bioderma, uriage sau iwostin
Daca aveti intrebari offtopic despre cometice, va stam la dispozitie: eu si experienta ema de 10 ani
Cosmetice pt bebelusi as recomanda (din ce am citit pe aici dar mai ales din ce am vazut ca folosesc prietenii mei): avene, mustela, klorane, uriage.... si ceva mai tarziu (dupa 5-6 luni) daca nu va permiteti game de acest gen, merge si nivea, sanosan, jhonson. Eu am facut un calcul, si cosmeticele pt bebe ma costa cam 150-200 lei la 2 luni
Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-01 15:41:12)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|