homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-39

#723 2009-12-08 12:42:45

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

ally_na, am avut si eu o saptamana de acest gen in care bebe avea capul prea jos. Simteam o presiune mare daca ma aplecam putin, daca abordam o pozitie mai incomoda sau cand urinam (urinam frecvent). Mie medicul nu mi-a spus ca s-ar fi scurtat colul asa ca nu stiu daca e acelasi lucru ca la tine. Te vei lamuri dupa ce-ti raspunde medicul. puss

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#724 2009-12-08 13:18:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor....

nu am mai reusit sa intru ca ieri dupa ce am plecata de la serv, a inceput sa ma doara rau spatele, mai precis in partea de jos la noada( am mai patit-o mai demult inainte de a fi insaricnata, si a trecut de la sine), am luat un no-spa si am stat in pat intinsa, la caldurica, mi-a trecut cat de cat.

azi diminetaa din nou la serv, si acum iar vad ca incepe sa ma ia durerea, oare sa fie de la faptul ca se latesc oasele bazinului?

plus ca simt asa si o presiune in partea de jos, plus raul de rigoare, greata ...

martea viitoare merg la o noua eco.....

9 ani de copilarie ....

#725 2009-12-08 13:43:10

witty_ina
Sr. member

Adina, sunt toate combinate: corpul se pregateste sa-i faca loc bebelusului, ai o presiune in abdomen pt ca se trage in fata si forteaza coloana, ai si o pozitie care nu-i place (pe scaun, putin aplecata) plus ca aveai aceasta problema inainte de sarcina. Acum toate astea se amplifica.... Am aceeasi problema cu tine si pe masura ce in inaintezi in sarcina vei vedea ca dupa ce stai mai mult in picioare sau intr-o anumita pozitie (eu stau la catedra sau la volan mult), seara am senzatia ca paralizez de durere si ca abia ma mai pot inderpta cand ma ridic din pat. Masaj din partea sotului, ceva caldut, un nos-pa... si cam gata (1-3 zile).La mine durerea persista 5 din 7 si probabil in scurt timp ajung la 7 din 7

Burticilor care ati inceput sa cumparati pt bebelusi, faceti o lista si sugerati-ne si noua novicelor ce e mai bine sa luam. Eu pana acum nu am luat decat tampoane pt maternitate si niste botosei cu dantela (nu radeti pt ca i-am luat cand stiam ca Luca e fetitza  big_smile ). E si lista aceea pt cumparaturi dar mi se pare ok sa mai vedem ce mai iau si altele  big_smile

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-08 13:53:39)

#726 2009-12-08 13:54:39

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

adina si pe mine ma doare la noada.
uneori nici nu pot sa merg de durere si cand stau in picioare simt ca mi se taie piciorul stang.
tot asa, ma dau cu crema - crema de corp nu alta - si parca m-a mai lasat.
puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-12-08 13:55:06)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#727 2009-12-08 14:11:50

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

da..raspunsul dr...sa raman la 3 nospa pe zi si magne b6 si sa stau la orizontala.....asa ca nu mai sunt alarmata big_smile
nici eu pana acum nu am bagat nimic de seama...dar de cand mi s-a zis ...gata treci si tu in pat.....observi orice tongue

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

Publicitate

loading...

#728 2009-12-08 14:51:38

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Ally_na, eu am inceput sa simt aceasta tensiune pelviana cam pe la 32 de saptamani. Depinde de cum este pozitionat bebele, dar nu te speria. Mai fa un pic de treaba, mai stai si tot asa.

Adina
fa masaj in acea zona. Roaga-ti sotul sa te maseze cu podul palmei (asa este mai putin dureros) si o crema de corp. Stai in pat, cu picioarele usor ridicate si o sa iti treaca  kram

Ina
mi-am terminat bagajul pentru spital. La noi se anunta furtunile de zapada asa ca pe langa emotiile de rigoare legate de nastere mai sunt si cele legate de zapada smile. M-am mai inspirat si din listele tale, le-am mai combinat cu ce mai aveam eu si sa speram ca am luat tot. Daca nasc normal si totul este bine cu mine si bebe ma tin numai o zi in spital. Daca am cezariana voi sta 2-3 zile.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#729 2009-12-08 14:59:05

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

bagaj de spital smile ce dragut....ina...a trimis o lista...dar o lista de mamica ce a fost la spital..cu ce a luat de fapt...unde sau cand apare ????

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#730 2009-12-08 15:04:26

witty_ina
Sr. member

ally_na, lista aceea a fost facuta de o mamica functie de ce i s-a cerut sau a considerat necesar. Eu ma gandeam ca putem impartasi opinii legate de diferite obiecte care sunt sau nu in lista

Flowerpot, stai linistita: nu te mai gandi la zapada... mai bine gandeste-te la bebe smile

Ultima oara a fost editat de witty_ina (2009-12-08 15:05:26)

#731 2009-12-08 15:24:25

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Ina tu de unde esti? ai gasit tampoane pt maternitate? ce fel? de unde ai luat? ce firma?

si eu as vrea sa vb despre ce anume tre sa cumparam, ce firme, referitor la obiectele din lista, etc. am mai scris asta si la mamici.  nu stiu exact ce sa cumpar. doar asa in mare stiu.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-08 15:25:02)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#732 2009-12-08 15:26:12

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

witty_ina a scris:

Indie, ce vremuri!! Nu ai tu probleme... nu mai mult decat normal: libidoul creste sau scade functie de cum se adapteaza organismul tau la schimbarile hormonale. Secretiile sunt si ele controlate de asta asa ca... daca te jeneaza prea tare nu pot sa-ti sugerez un lubrifiant (nu stiu care sunt indicate in sarcina) dar ii poti sugera sotului sa insiste pe preludiu.
Sa vezi ce razi... poate ai pofte indecente cand ajungi spre finalul sarcinii... si atunci nu mai poti pt ca obosesti incredibil de repede.
.

m-a distrat raspunsul tau, cu poftele indecente lol si imi dau seama ca nu am probleme, adica sunt bucuroasa ca nu ni s-a interzis contactul sexual, putea fi si mai rau si nu stiu cum am fi rezistat tongue

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#733 2009-12-08 17:03:48

witty_ina
Sr. member

Alina, eu sunt din Bucuresti si am gasit acele tampoane la magazinul MOthercare din mall Vitan. Mothercare este un lant de magazine si au prin mai multe orase... vreo 5 in Romania. www.mothercare.com dar vei avea surpriza sa vezi ca acolo sun preturi rezonabile pe cand la noi... explodeaza (tampoanele costa pe site 1 lira si putin, eu le-am luat cu 16 lei sau 19)

Indie, cu poftele indecente trebuie sa vorbesti si cu medicul. Poti face prostioare pana cand se naste bebele (teoretic) dar medicul poate decide altceva (eg cu placenta praevia, col scurtat sau fluctuatii de tensiune medicul iti recomanda abstinenta). Cel mai rau e sa ai sotul "mai slab de inger" ... si sa nu aiba curajul de teama sa nu-si loveasca bebele.  rotfl  Ce conteaza ca tu ii explici ca anatomic e imposibil... ramane cu senzatia aceea de "intrus"  rotfl2

#734 2009-12-08 17:44:58

carra_verona
Insomniac member

ina se numesc cumva pe site mateernity towels with wings?
ca io altceva nu gasesc sa se potriveasca.
mercic.

fertility

#735 2009-12-08 18:16:48

witty_ina
Sr. member

cara, sunt mai multe feluri:
pt. primele 2 zile
http://www.mothercare.com/Mothercare-ma … p;mcb=core

astea sunt indicate in caz de epiziotomie
http://www.mothercare.com/Mothercare-st … p;mcb=core

si mai sunt si cele subtiri pt dupa primele zile

http://www.mothercare.com/Mothercare-ma … p;mcb=core

Burtici, medicul mi-a zis ceva de o crema pt cicatricea de la cezariana: dermatix. Am inteles ca e buna pt orice fel de cicatrice. Voi stiti ceva de asta: www.dermatix.ro

#736 2009-12-08 19:05:16

rozik
Full member
Inregistrat: 2006-08-31

eu am mai auzit la cineva de crema asta,zicea ca a fost foarte multumita de ea tummenupp

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

#737 2009-12-08 20:23:42

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

fetelor m-am intors de la dr. totul e bine tongue . Doar ca a spus sa iau elevit 30 de zile dupa care pauza de vitamine. Apoi peste o luna o sa imi dea alte vitamine. Eu am incerdere in ea, dar asta insemna ca de vineri nu mai iau vitamine si atunci? cu ce sa suplimentez? In fine, ramane triplul test de marti ca tema de gandire si stres pentru mine.

iubesc+Camelia+Matei

#738 2009-12-08 20:25:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

pai nu-ti tre neaparat suplimentele alea, tomina...

ma bucur ca totul e bine smile cat despre triplul test... daca vrei sa-l faci, tre sa fii constienta ca rezultatele nu sunt perfecte, ci doar probabilistice, statistice... deci pot aparea si erori care sa te srtreseze degeaba...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#739 2009-12-08 20:46:01

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

da katami, stiu ca sunt aproximative. o sa vedem atunci, incerc sa nu imi mai fac ganduri. simt ca totul e bine si vreau ca totul sa fie bine. ma dau din greu la fructe o luna de zile. tocmai am citit ca rodia este un fruct recomandat pe perioada sarcinii.

Ultima oara a fost editat de tomina (2009-12-08 20:46:47)

iubesc+Camelia+Matei

#740 2009-12-08 21:07:30

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

ce faceti, fetelor? voi cum va omorati timpul?

ina, am intrat pe site, nu am auzit de ea, am crezut ca e buna si ptr vergeturi. smile

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#741 2009-12-08 21:07:47

carra_verona
Insomniac member

merci mult ina.
am da caut si eu la mothercare ori in mall-uri, ori in piata dorobanti - sa vad unde ajung mai intai.
hjarta

fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.