homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3-40

#742 2009-12-08 21:21:51

witty_ina
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-11

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici 3

Nico, e buna si pt vergeturi - tot ce inseamna "defectiuni" ale pielii. Am cautat si pretul: cam 160-170 lei. Din cate am citit pe alte forumuri si din reviews, se pare ca merita.

Tomina, cu sau fara suplimente, mergi pe o alimentatie diversificata: toate grupele de alimente. Asa cum a spus si katami, testul e o statistica pe baza careia poti afla ca ai un copil cu malformatii si el sa fie perfect sanatos. E un motiv de stres asa ca stai linistita. Imi amintesc cum ca ally_na a patit ceva simular la o eco morfologica: risc mare de sindrom down dupa masuratoarea translucentei nucale. Stiu ca a umblat mult si pe la diferiti medici si a trecut prin diverse proceduri pt. ca in final bebele ei sa fie perfect sanatos.

Multa bafa si mult optimism

28.01.2010: Luca e in sfarsit la mami si tati in brate
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXDT31D/weight.png[/img]

#743 2009-12-08 21:49:59

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Nico, cand am stat eu 10 zile la pat citeam, eram pe net, mai lucram si trecea timpul. Cand venea sotul meu de la servici, schimbam pareri si ne incheiam seara cu un film

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#744 2009-12-08 22:06:22

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Andreed a scris:

Nico, cand am stat eu 10 zile la pat citeam, eram pe net, mai lucram si trecea timpul. Cand venea sotul meu de la servici, schimbam pareri si ne incheiam seara cu un film

frumos, numai ca eu stand majoritatea timpului la pat, 8 luni, sunt plictisita de net, carti. Eu ma trezesc de obicei la ora 7:00 si nu mai pot adormi, la 12:30 vine sotul meu la masa, pleaca la 13:30 si sunt singurica iarasi pana la 5:30. De atunci nu ma ma plictisesc dar pana atunci... trece f greu timpul. ca un facut majoritatea prietenelor ba au nascut de curand, ba au bebe pana in 5 luni si iti dai seama ca nu pot veni la mine iar eu deja am inceput sa obosesc, ma deplasez mai greu, masina nu am condus-o de cand am avut probleme si uite asa... astept sa imi vina sorocul sa nasc( cat mai tarziu daca se poate) rugaciune . las...ca parca vad peste vreo doua luni ca ma vait ca nu am timp nici sa pap, daca o fi vreo rasfatata lol , ce o sa mai duc dorul zilelor de azi. cel mai mult ma deprima ca gasesc pe net fel si fel de minunatii, cazuri asemanatoare cu al meu, nu ma pot abtine sa nu caut,  bang  bang si nu toae se termina cu final fericit grater si ma apuca o stare de neliniste si agitatie... de mi-o fac cu manuta mea smile, sotul meu a spus ca nu mai plateste netul  daca mai fac prostii yikes . cel mai bine e ca intr-un final ma mobilizez happy

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

#745 2009-12-08 22:23:45

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

offtopic nico scuza-mi indiscretia. de unde esti?

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#746 2009-12-08 22:35:24

nico12345
Full member

Sunt din Bucuresti. Scuza-mi curiozitatea, de ce ma intrebi?

Publicitate

loading...

#747 2009-12-08 22:41:28

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

nico12345 a scris:

Sunt din Bucuresti. Scuza-mi curiozitatea, de ce ma intrebi?

am crezut ca nu stai in romania. smile

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#748 2009-12-08 23:44:36

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

witty_ina a scris:

Indie, cu poftele indecente trebuie sa vorbesti si cu medicul. Poti face prostioare pana cand se naste bebele (teoretic) dar medicul poate decide altceva (eg cu placenta praevia, col scurtat sau fluctuatii de tensiune medicul iti recomanda abstinenta). Cel mai rau e sa ai sotul "mai slab de inger" ... si sa nu aiba curajul de teama sa nu-si loveasca bebele.  rotfl  Ce conteaza ca tu ii explici ca anatomic e imposibil... ramane cu senzatia aceea de "intrus"  rotfl2

Deocamdata nu e "slab de inger" si sper sa nici nu devina. Oricum, imi place ca se documenteaza si el mult, in paralel cu mine si ma trezesc de multe ori ca stie mai multe decat mine despre sarcina smile
Am fost azi la DR cu analizele si m-a linistit cu toxo si cytomegalovirus, ca sunt imunizata si safe. La rubeola nu sunt si mi-a atras atentia sa ma feresc. In rest toate ok.
Legat de dublu-test si triplu-test nu inteleg un lucru: daca e doar un rezultat statistic si motiv de ingrijorare, de ce il mai facem? ca sa aruncam banii pe inca un test si sa ne stresam? sa zicem ca iese o probabilitate mai mare, atunci ce faci? investighezi mai departe, pana in panzele albe...si daca afli sigur ca e nasol, then what?? nu ii inteleg rostul...

Ultima oara a fost editat de indie (2009-12-08 23:45:21)

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#749 2009-12-09 08:25:06

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

Ieri va povesteam de culoarea usor maronie a secretiilor, aseara pe la 5 jumate am vazut si urme de sange pe hartie la baie. L-am sunat pe doctor si m-a chemat azi la 6 jumate la cabinet. Pana am adormit mi-am urmarit secretia : rozalie. Peste noapte nu mi-a curs mai nimic.
Sunt speriata fiindca pana acum nu am avut nici un fel de probleme cu sarcina si eram convnsa ca va fi asa pana la sfarsit.
Am mai citit aseara si cateva posibile probleme pe care le poate semnala sangerarea in cantitati mici la 28 de saptamani, care m-au ingrozit : placenta previa, desprindere de placenta si cel mai grav ... nastere prematura. grater

gravida 35+ babyboy happydance

#750 2009-12-09 08:32:20

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

anne stai linistita in pat. nu te stresa si nu fa efort.

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-12-09 08:33:15)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#751 2009-12-09 08:35:57

witty_ina
Sr. member

Indie, dublu/triplu/dry test sunt niste statistici care uneori pot prevedea anomaliile. Nu este ceva general

Anne, nu te stresa pt ca vei vedea ca bebe e foarte bine.  par

#752 2009-12-09 08:52:02

anne85
Full member

In pat nu pot sa stau ca n-am stare ... Bebe e bine, cred. Misca intruna, si aseara a miscat si acum de dimineata.
Pana la consultul de diseara stau cu inima cat un purec.
A mai patit careva asa ceva intr-un stadiu asa de avansat al sarcinii ?
grater grater grater

#753 2009-12-09 08:55:29

catybal
Full member
Inregistrat: 2009-03-10

Buna fetelor!

Sunt foarte suparata:am fost ieri la ecograf si mi-a descoperit un chist cam maricel si bebele nu s-a vazut; doctorita chiar sustinea ca nu sunt insarcinata...s-au vazut 2 punctulete negre care ar fi presupus ea ca ar fi gemeni dar nu este nimic sigur...tindea mai mult spre negatie, neexcuzand posibilitatea unei sarcini extrauterine...m-am intors acasa si am mai facut un test care mi-a iesit tot pozitiv...e posibil ca testul sa nu fie relevant???
Voi merge la ecograf abia martea viitoare...ma tem si de chistul acela ce stiti dispare numai prin operatie?sau se poate rezorbi si prin tratament?

Sunt mamica...mare realizare !
gravida 35

#754 2009-12-09 09:16:01

witty_ina
Sr. member

Caty, daca ai fi insarcinata, in cat timp ai fi?
In privinta chistului, eu am avut unul de vreo 6 cm care a disparut treptat pe masura ce bebe crestea. Si chiar daca nu ar disparea, s-ar pietrifica si te-ar incomoda dar eu am auzit de putine cazuri in care sa influenteze bebele.

Anne, nu-ti pot raspunde pt ca nu am trecut prin ceva similar. Poate alte burtici...dar pana atunci, stai linistita in pat, butoneaza telecomanda, gandeste pozitiv... si vei vedea ca va fi bine.

#755 2009-12-09 09:18:14

anne85
Full member

Witty, sunt la serviciu, ca acasa chiar ca imi pierdeam mintile pana la 6 jumate ...
Acum am fost la baie : secretia e iarasi maro inchis. grater
Am mare nevoie de ajutorul vreuneia dintre voi care a mai trecut prin asa ceva ...

#756 2009-12-09 09:19:40

catybal
Full member

Ina ultimul cm a fost pe 22 octombrie iar ovulatia cred ca pe 8-09 noiembrie.

gravida 35

#757 2009-12-09 09:32:36

witty_ina
Sr. member

catybal a scris:

Ina ultimul cm a fost pe 22 octombrie iar ovulatia cred ca pe 8-09 noiembrie.

Caty, e posibil sa fie cam devreme sa-l vada, dar cred ca ar fi putut sa vada macar sacul embrionar ceva. Daca ar fi extrauterina, ai fi avut dureri, intepaturi ... deocamdata nu f mari dar care se intensifica pe la 6-8 saptamani de la absenta menstrei. Mai ai putina rabdare si poate va vedea medicul si fasolica.

La mine a vazut ceva pe la 5 saptamani si putin... si ceva mai clar... peste cateva zile.
Mai e si posibilitatea ca sarcina sa fie mai mica pt ca ai ovulat tarziu... asa ca... trebuie sa fie bine

#758 2009-12-09 09:41:04

catybal
Full member

Ina sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!!E posibil ca testul sa ma fi amagit (a iesit pozitiv de 2 ori si sa nu fiu insarcinata?

gravida 35

#759 2009-12-09 09:46:59

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

annne nu fac pe lupul moralistul dar tre sa stai acasa..stiu ca e greu....eu innebunesc..dar facem sacrificii ptr ei....sad..hai daomne ajuta si o sa fie bine o sa vezi.......

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#760 2009-12-09 09:48:30

nico12345
Full member

anne85 a scris:

Witty, sunt la serviciu, ca acasa chiar ca imi pierdeam mintile pana la 6 jumate ...
Acum am fost la baie : secretia e iarasi maro inchis. grater
Am mare nevoie de ajutorul vreuneia dintre voi care a mai trecut prin asa ceva ...

off, trebuia sa stai in pat, sa te calmezi si sa te relaxezi. eu  am avut sangerari care aveau culoarea ba rosu inchis, ba maro, dar la inceputul sarcinii, era o zona de decolare, adica s-a desprins un pic outul dar cu tratament s-a rezolvat.
nu te mai agita, ca bebe simte tot, vei vedea ca totul va fi bine rugaciune dute pana la biserica si roaga-te, o sa fie bine. puss

aaa, si dute cat ma repede la eco, nu la 6, Doamne ce dr...inconstienti, esti o urgenta, problema ta ar trebui sa primeze.

ce rh ai tu? dar sotul?

Ultima oara a fost editat de nico12345 (2009-12-09 09:55:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.