|
Nu esti logat.
Un sfat pt o relatie#1 2009-11-15 00:17:14
un sfat pt o relatiesunt impreuna cu prietenul meu de aproape 4 ani.toate au fost bune si frumoase ca la toti la inceput dar acum deja nu mai stiu ce ar fi de facut.pe langa faptul ca suportam amandoi certuri destul de rele si aproape de fiecare data zicem ca ne despartim dar asta nu s a intamplat pana acum...ne am distantat foarte mult unul de celalalt chiar daca locuim amandoi si cu niste prieteni( stam in chirie toti).relatia noastra este in ultimul timp ceva de genu 3 zile se joaca sau mai stiu eu ce alte chestii face nebagandu ma in seama iar apoi vine la mine asteptandu se ca totul sa fie ok desi nu este deloc.mai nou a invatat de la un prieten cu care locuim sa nu ma bage in seama si sa plece cand nu are el chef de mine sau de cearta..se copiaza unul pe celalalt la culme si mai e posibil ca acesta sa bage si strambe intre noi fiindca in relatia lui cu prietena i se pare normal sa nu o bage in seama si sa o lase asa.noi acum suntem despartiti nu am vorbit de vreo 3 zile pt ca am fost acasa si chit ca eu i am mai dat mesaje eu nu l am vazut si nu l am auzit de cand am ajuns aici.maine urmeaza sa plecam la facultate. eu mi am zis clar ca nu vreau sa ma mai impac cu el dupa atatea chestii care mi le a facut(nu zic ca numai el este de vina dar eu pur si simplu am indurat prea multe iar acum cateva saptamani a ajuns sa dea si in mine vreo 2 palme). mai e si genu razbunator adica daca il oftic prea tare trebuie neaparat sa imi faca el ceva ca sa ma invete minte ..exact asa imi zice.sunt atat de trista si de nedumerita incat nu mai stiu ce e bine.voi ce credeti despre asta?si oricum cu el am incercat de multe ori sa ii spun ce am pe suflet si sa ne schimbat amandoi dar de fiecare data zice ca da nu o sa mai fac si apoi normal la urmatoarea cearta isi iese din pepeni si face pe nebunul (care cred ca si e de fapt) si ma face si pe mine de ras "ca sa nu pice el de prost".nu mai vreau sa mai treaca timpul ca sa imi dau seama poate cand era prea tarziu(ne om casatorii sau ceva) ca despartirea e singura solutie Offline #2 2009-11-15 00:20:23
Re: un sfat pt o relatiePai daca deja a ajuns sa dea in tine... lasa-l fara regrete!! Offline #3 2009-11-15 00:22:13
Re: un sfat pt o relatie
subscriu... nu as putea sta cu cineva care a dat in mine oricat de mult l`as iubi!gandeste-te dak merita... Love. Live. Laugh. Offline #4 2009-11-15 00:22:57
Re: un sfat pt o relatiedaca e asa de nemultumit de tine si de relatia cu tine oare nu ar fi mai simplu sa te paraseasca in loc sa se comporte urat si sa mai dea si in tine? lasa-l tu daca el nu te lasa, se pare ca ai devenit obiectul agresivitatii lui! ... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-11-15 00:24:03
Re: un sfat pt o relatiecerturile ca certurile dar faptul ca te`a pleznit e inacceptabil ! cel mai bine ar fi sa pleci de`acolo ! e evident ca relatia s`a stricat, nu prea mai conteaza motivele , insa e clar ca el e o fire irascibila, agresiva si razbunatoare si sper ca nu`ti doresti un specimen de genu asta langa tine ! Publicitateloading...
#6 2009-11-15 00:28:10
Re: un sfat pt o relatienu mai e nici pe departe cum era cand ne am combinat..atunci pot sa zic ca facem ce vruiam cu el...acum inclusiv mamei lui ii e frica sa nu ii zica ceva ca poate se supara si face urat.nu e niciodata multumit de nimeni si de nimic...comenteaza cu toti.acum el a zis ca ne am despartit.data trecuta cand a dat in mine am zis clar si eu ca nu ne mai impacam si s a milogit de mine mi a jurat ca asa ceva nu o sa se mai intample si tot felul de alte chestii adica el a fost cu initiativa de impacare.si acum o sa vrea cred dar nu stiu ce sa mai fac.daca mai pot sa mai suport toate chestiile acestea.propabil ca imi e si greu sa zic asa deodata pa la 4 ani din viata mea si sa stiu ca s au irosit degeaba. Ultima oara a fost editat de Ie3ne (2009-11-15 00:33:46) Offline #7 2009-11-15 00:38:09
Re: un sfat pt o relatieda locuiti de mult impreuna?si inainte era tot asa?...probabil se lasa influentat de "prietenul" vostru.oricum din moment ce a dat odata in tine,fi sigura k o sa existe si o a2a oara Love. Live. Laugh. Offline #8 2009-11-15 00:45:35
Re: un sfat pt o relatiea inceput sa fie deja al treilea an de cand locuim impreuna. oricum din primul an si pana acum am inceput sa fiu din ce in ce mai putim importanta pentru el.adica si iesitu cu mine in oras uneori era un stres pentru el si era foarte mare riscu sa ne certam si din cauza asta.dar cand nu locuiam cu acesti prieteni mai iesea si de dragul meu...acum se ia si dupa asta sa nu mai iasa ca nici ala nu prea vrea cred ca intr-o luna de zile am iesit 1 data cu el din casa.chiar l am iubit mult prea mult si acum tot incerc si incerc sa imi zic mie intai ca e gata si apoi sa o tin asa.nu am puterea necesara pentru asta Offline #9 2009-11-15 01:02:12
Re: un sfat pt o relatienu crezi k ai irosit destul 4 ani?ai nevoie de mai mult? lasa-l,scapa de el cat poti de rpd k din astia gasesti peste tot.. Love. Live. Laugh. Offline #10 2009-11-15 01:08:17
Re: un sfat pt o relatiesunt destul de constienta de asta dar nu am nici impulsul necesar pt a face o. si in plus unde as mai putea eu gasi sa stau?nu am efectiv unde sa ma duc altundeva.am zis ca acum cand o sa ajung o sa fac un pat pe jos si o sa ii zic sa facem cu randul dar daca nu vrea eu oricum altundeva nu am de gand sa dorm.e foarte complicat si din punctu asta de vedere pentru ca i am si zis sa vina acasa de tot ca mai mult freaca menta si cheltuie banii degeaba pe acolo dar nu cred ca o sa vrea sa faca asta Offline #11 2009-11-15 01:35:12
Re: un sfat pt o relatiedaca nu ai nici macar impulsul de a-l parasi inseamna ca iti cam place situatia in care te afli ! #12 2009-11-15 09:17:10
Re: un sfat pt o relatieIe3ne,chiar vrei sa`ti irosesti viata pentru un cretin?Pt simplu fapt ca nu ai unde locui?Sau asta e o scuza de a ta pt ca te complaci efectiv?Daca te complaci de ce vrei sfaturi? eu,tu si restul lumii... Offline #13 2009-11-15 10:09:24
Re: un sfat pt o relatieDe ce crezi ca daca ii spui "pa" dupa 4 ani, acei 4 ani s-au irosit degeaba? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #14 2009-11-15 10:24:11
Re: un sfat pt o relatieEu ma referam la anii ce vor fi irositi din prezent ,din momentul in care a realizat ce fel de om e.Pentru ca asta o sa faca daca nu pune punct.O sa aiba o viata fara pic de fericire. eu,tu si restul lumii... Offline #15 2009-11-15 10:43:34
Re: un sfat pt o relatieAsta spuneam si eu. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2009-11-15 10:54:25
Re: un sfat pt o relatieel m a iubit foarte mult adica pot sa spun ca am fost prima lui iubire.chiar era genul mai pampalau sa zic asa(timid cu fetele).si acum orgoliul cred ca e de n ori mai mare decat cum a ajuns sa ma iubeasca el pe mine.nu ati inteles faza cu mutatul deloc.sunt studenta la bucuresti si nu am cum sa lipsesc (ca sa ma duc sa stau acasa pana imi gasesc de stat altundeva )de la majoritatea cursurilor pt ca se tine foarte mult cont de asta plus ca mai e si perioada cu partiale si colocvii si mai sunt si la politehnica.cand e vorba de facultate chiar ma gandesc la ce e cel mai bine pt mine.asta chiar nu mi as dorii sa stau sa mai pierd si anu sau ceva de genu ca m am dus eu acasa ca sa scap.facultatea e facultate, nu e nici un motiv de a da semne de slabiciune Offline #17 2009-11-15 10:57:57
Re: un sfat pt o relatiePretexte.Daca vrei sa schimbi cu adevarat ceva,o faci.Nu stai si iti gasesti scuze. Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-15 10:58:29) eu,tu si restul lumii... Offline #18 2009-11-15 11:00:52
Re: un sfat pt o relatieDa, dar presupun ca ai cateva prietene care te-ar putea ajuta si la care ai putea sta pana iti gasesti ceva! Ce faci, ramai intr-o relatie in care suferi doar pentru ca, candva, el te-a iubit? Oamenii se schimba si sa stii ca intr-o relatie cu cat trece mai mult timp cu atat partenerii devin mai apropiati si se respecta mai mult! Offline #19 2009-11-15 11:01:41
Re: un sfat pt o relatieCe sa mai salvezi dintr`o relatie cand el a ajuns s`o bata si etc. Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-11-15 11:03:14) eu,tu si restul lumii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|