homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat pt o relatie-2

#20 2009-11-15 11:05:06

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: un sfat pt o relatie

BratzG a scris:

Pretexte.Daca  vrei sa schimbi cu adevarat ceva,o faci.Nu stai si iti gasesti scuze.

"doamnelor si domnisoarelor,totul incepe cu o palma.ai acceptat palma,ai pierdut razboiul"asa zicea cineva nu demult pe forum smile
crede'ma ca palmele alea au fost doar inceputul,la urmatoarea cearta asteapta;te la mai rau.
eu am o curiozitate:atunci cand te'a lovit,de ce nu l'ai lovit inapoi?ma tot pun in situatia asta la nesfarsit,dar stiu ca  as proceda intr'un sg mod:l'as lovi inapoi,cu ce mi'ar fi la indemana.cum sa nu ripostez?
asta mi se pare absurd.
si chiar mi'ar placea sa aud si parerile altora referitor la ce am afirmat mai sus.voi ati riposta?

#21 2009-11-15 11:06:50

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

L`as nenoroci-in cazul in care nu am semne pe fata cum ca am fost lovita.
Daca am semne,l`as da la poltite.

eu,tu si restul lumii...

#22 2009-11-15 11:09:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Da as riposta! Vorbeam despre situatia asta cu o prietena care luase o palma de la al ei sot! Si am intrebat-o acelasi lucru: tu de ce nu ai dat inapoi? Mi-a zis ca nu e mahalagioaca! Ei bine, si cu consider ca nu sunt, dar daca ar da vreodata in mine o palma, cred ca ia inapoi 7! Chiar daca as fi considerata salbatica...poate chiar sunt.. dar cum sa iau o palma si sa stau sa ma uit? La cat de scorpie sunt...nu stiu cum as reactiona...nu stiu cum as putea sa ma controlez..

#23 2009-11-15 11:21:20

Ie3ne
New member
Inregistrat: 2006-12-17

rotfl2 si eu as fi ripostat ca sa zic inainte daca ma oftica mai aruncam cu cate ceva in el dar atunci chiar m a luat prin surprindere.nu il credeam in stare.eu nu am zic ca nu vreau sa ma despart am zis doar ca nu am unde sa ma mut.ma gandeam sa ii zic prietenei mele sa ma mut eu cu ea in camera si sa se mute ala cu el pt ca si ea zicea de multe ori ca se muta de tot de acolo

#24 2009-11-15 11:21:28

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Depinde. Daca reuseste sa te intimideze, nu ai mai indrazni sa dai in el.

Ie3ne, si o colega de-a mea s-a certat cu persoana la care statea, si aplecat de acolo noaptea, cu hainele dupa ea la o prietena. Deci daca vrei, poti. Asa ca astea-s pretexte, draga mea. Ce e mai important pentru tine? Sa nu pierzi cateva cursuri, sau sa iti chinui viata aiurea pentru unu care te trateaza ca si cum nu ai fi om? neutral

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#25 2009-11-15 11:22:42

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Foarte bine spus. majoreta

eu,tu si restul lumii...

#26 2009-11-15 11:26:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

dupa ce ca te-a lovit tu mai stai pe ganduri ce sa faci????
eu de atunci imi faceam bagajul si plecam...
daca acum face asta, ca sunteti doar iubiti, daca ajungeti sa va casatoriti ce face? te baga in spital??

du-te cat vezi cu ochii...

#27 2009-11-15 11:29:37

be_happy
Platinum member

Cine sa ma intimideze, my_aa? Al meu?? Dupa atatia ani de relatie nu cred ca ma poate intimida nimic din ce vine de la el! Il cunosc prea bine ca sa incep sa-i stiu de frica vreodata! Nu zic, oamenii se schimba, de asta nici nu spun vreodata ca al meu sigur nu va da niciodata in mine sau sigur nu ma va insela! Nu se stie niciodata! Dar nu cred ca ar putea face ceva care sa ma intimideze si sa stau sa iau palme....
Ie3ne...fetele au perfecta dreptate! Tu nu pleci nu pentru ca ai cursuri sau nu ai unde..ci pentru ca nu esti hotarata! Pentru o saptamana la facultate iti poti lua adeverinta medicala iar intr-o saptamana poti rezolva multe...

Ultima oara a fost editat de be_happy (2009-11-15 11:30:17)

#28 2009-11-15 11:29:55

my_aa
Insomniac member

Cand o sa mai aveti si un copil la fel se va purta si cu el.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#29 2009-11-15 11:31:38

be_happy
Platinum member

Chiar..te-ai gandit ca daca ramai cu omul asta el va fi tatal copiilor tai? Poate ca iti permiti sa iti distrugi tie viata dar ce drept ai tu sa distrugi viata unui eventual copil?

#30 2009-11-15 11:32:41

my_aa
Insomniac member

Nu ziceam de al tau in mod special, in general. Daca e mai puternic decat tine, te ia la bataie, il vezi nervos, nu prea mai ai curaj sa dai in el, in momentul ala te gandesti cum sa scapi.
Acum depinde de fiecare in parte big_smile

#31 2009-11-15 11:35:59

be_happy
Platinum member

Pai da my-aa, dar asta inseamna sa stai cu o persoana careia sa ii stii de frica...ok, te intimideaza prima data..pentru ca nu s-a mai intamplat asa ceva pana atunci si esti speriata..Dar a doua oara cand repeta faza..trebuie deja sa fii plecata din relatia aia..Ce mai cauti acolo?Trebuia sa fii plecata de mult!

#32 2009-11-15 11:36:37

Ie3ne
New member
Inregistrat: 2006-12-17

nu incercam sa ii iau apararea sau ceva.doamne fereste!nu mi a fost niciodata frica de el sau sa imi fie acum.poate ca v am explicat si mai dramatizant situatia dar palmele a fost ceva de genu trezeste te la realitate.nu pot sa zic ca m a durut ..gestul m a durut atat.e destul si asta.eu sunt o fire foarte indrazneata..adica cam nimic nu m ar putea speria sau mai stiu eu ce.am apelat la un forum si pe de o parte sa ma descarc pt nu prea am la cine sa fac asta.stiu si ce urmeaza: o sa ne despartim si o sa se tina de mine ca sa ne impacam din nou ca il cunosc prea bine(mai are cateodata latura de care m am indragostit eu) si eu o sa zic nu si pana la urma in cel mai rau caz o sa ma convinga dar asta daca se va intampla mi am zis ca la urmatoarea cearta sa nu il mai vad si sa nu il mai aud.repet asta in cel mai rau caz.e mai bine pt amandoi sa ramanem separati.daca nu de tot macar pt o perioada in care sa si de a si el seama ca a devenit un nebun incontrolabil si eu ca nu mai pot tolera(chiar daca recunosc de multe ori e si vina mea dar v am zis ca isi iese din minti...exagereaza cu cearta chiar daca a inceput din prostii).

#33 2009-11-15 11:37:26

my_aa
Insomniac member

be_happy a scris:

Pai da my-aa, dar asta inseamna sa stai cu o persoana careia sa ii stii de frica...ok, te intimideaza prima data..pentru ca nu s-a mai intamplat asa ceva pana atunci si esti speriata..Dar a doua oara cand repeta faza..trebuie deja sa fii plecata din relatia aia..Ce mai cauti acolo?Trebuia sa fii plecata de mult!

Asa este.

#34 2009-11-15 11:39:02

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

parerea mea e ca ar trebui sa iti cauti un nou loc in care sa te muti(fara ca el sa stie) si sa-l lasi in pace... iti spun eu ca de la 2 palme vor mai fi si altele (eu am patit-o) si faptul ca se milogeste sa nu-l lasi e doar ca sa te faca pe tine sa crezi ca ii pare rau...
al meu si plangea si se jura ca nu o sa o mai faca niciodata si cu toate acestea o repeta iar si iar...
crede-ma, e cel mai bine sa-l dai naibii si sa nu te uiti in spate pentru ca astfel iti va gasi slabiciunea si de fiecare data cand se va intampla sa te jigneasca sau sa te loveasca sa iti aplice scuza  "imi pare rau, n-o sa se mai repete!".
e foarte serioasa treaba... chiar daca la mijloc stau 4 ani care i-ai petrecut alaturi de el asta nu inseamna ca trebuie sa iti mai pierzi inca vreo doi ca sa iti dai intradevar seama ca nu mai merge...
astfel de persoane nu merita nimic!!

#35 2009-11-15 11:40:10

my_aa
Insomniac member

Ie3ne, e clar ca exagereaza, si e de vina, odata ce si mama lui stie ca face asa. Daca s-ar fi intamplat numai cu tine, ar mai fi mers sa zici ca ai fost tu de vina, dar asa, e clar ca el are o problema...

#36 2009-11-15 12:18:34

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ie3ne...trebuie sa pui problema in felul urmator-nu ca ai irosit 4 ani degeaba CI..cati ani vei mai irosi in continuare,ptr ca ,apoi va fi prea tarziu...asta trebuie sa te gandesti....
2 palme este doar inceputul dezastrului,nu te gandi ca nu se va mai repeta,inceputul e greu,a fost deajuns odata,apoi se va repeta cu siguranta.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#37 2009-11-15 12:34:04

be_happy
Platinum member

wild_wind a scris:

ie3ne...trebuie sa pui problema in felul urmator-nu ca ai irosit 4 ani degeaba CI..cati ani vei mai irosi in continuare,ptr ca ,apoi va fi prea tarziu...asta trebuie sa te gandesti....2 palme este doar inceputul dezastrului,nu te gandi ca nu se va mai repeta,inceputul e greu,a fost deajuns odata,apoi se va repeta cu siguranta.

Foarte corect! applause

#38 2009-11-15 13:35:11

skumpi
Vizitator

Ie3ne a scris:

nu incercam sa ii iau apararea sau ceva.doamne fereste!nu mi a fost niciodata frica de el sau sa imi fie acum.poate ca v am explicat si mai dramatizant situatia dar palmele a fost ceva de genu trezeste te la realitate.nu pot sa zic ca m a durut ..gestul m a durut atat.e destul si asta.eu sunt o fire foarte indrazneata..adica cam nimic nu m ar putea speria sau mai stiu eu ce.am apelat la un forum si pe de o parte sa ma descarc pt nu prea am la cine sa fac asta.stiu si ce urmeaza: o sa ne despartim si o sa se tina de mine ca sa ne impacam din nou ca il cunosc prea bine(mai are cateodata latura de care m am indragostit eu) si eu o sa zic nu si pana la urma in cel mai rau caz o sa ma convinga dar asta daca se va intampla mi am zis ca la urmatoarea cearta sa nu il mai vad si sa nu il mai aud.repet asta in cel mai rau caz.e mai bine pt amandoi sa ramanem separati.daca nu de tot macar pt o perioada in care sa si de a si el seama ca a devenit un nebun incontrolabil si eu ca nu mai pot tolera(chiar daca recunosc de multe ori e si vina mea dar v am zis ca isi iese din minti...exagereaza cu cearta chiar daca a inceput din prostii).

si acum o dai la intors ... omg .. imediat o sa promovezi violenta ca doar te ajuta sa te trezesti la realitate !  roll ii clar
fata, pentru informatia ta : pe o femeie nu o atingi nici cu o floare !!!!!!!! nu conteaza intensitatea palmelor, ca te`a durut, ca ti`a lasat urme ! conteaza intentia de a ridica mana la tine !!!!! daca atata nu poti constientiza inseamna ca locul tau e langa el !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.