|
Nu esti logat.
Voi cum faceti sex ? :D-10#172 2008-11-22 16:03:28Re: voi cum faceti sex ? :Dcand luam ac termina in mine..nu vad nicio problema.. e placere atat din partea lui cat si din partea mea..plus ca mai tarziu poate avea probleme din cate am inteles din cauza metodei coitului intrerupt..si daca tot esti protejata..de ce nu? Offline #173 2008-11-29 17:58:42
Re: voi cum faceti sex ? :Deu iau ac si se termina in mine...amandoi ne simtim minunat...si ...nu stiu cine spunea ca se scurge......se scurge da nu-i asa o problema...baia e aproape... uneori se mai termina si afara...are o placere iubi sa se termine pe sani... iubesc = traiesc. Offline #174 2008-11-29 23:07:41
Re: voi cum faceti sex ? :Dapropo voi faceti sex in post????va intreb pt k am vazut cateva discutii mai sus? Offline #175 2008-11-29 23:08:31
Re: voi cum faceti sex ? :Dcam da..din pacate..deoarece ne vedem destul d erara si atunci cand ne vedem tentatia e mare Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #176 2008-12-01 13:08:23
Re: voi cum faceti sex ? :Din post da Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#177 2008-12-01 15:47:09
Re: voi cum faceti sex ? :Dsi noi practicam coitul intrerupt, dar sincera sa fiu atunci ca iese afara simt ca ceva s-a dus..............ca s-a terminat prea brusc, de aceea m-am hotarat ca de luna asta sa iau antibebe viata e frumoasa, deci sa ne bucuram de ea :-* Offline #178 2008-12-01 18:48:35
Re: voi cum faceti sex ? :Dcu prezervativ dar cred ca o sa incep iar AC ca mi s-a dereglat menstruatia si stau stresata luna trecuta mi-a intarziat 2 sapt iar luna asta trebuia sa imi vina azi si vad ca nimic... expect the worst , hope for the best! Offline #179 2008-12-01 20:50:49
Re: voi cum faceti sex ? :D
eu nu fug pana la baie merg incet si da cu o mana intre picioare. Ultima oara a fost editat de motty (2008-12-01 20:55:07) Offline #180 2008-12-01 20:53:06
Re: voi cum faceti sex ? :Deu de cand iau AC nu am nici un fel de probleme...stiu ca joi termin pastilutele si obligatoriu sambata dimineata iMi vine...din punctul asta de vedere n-am ce comenta( de fapt nici din celelalte).... iubesc = traiesc. Offline #181 2008-12-01 20:53:35
daaaaaaaaa, sex in post- cool, odata un popa mi-a zis ca se face sex numai marti si joia atat. pai daca ne luam dupa el mai bine ne calugarim Ultima oara a fost editat de motty (2008-12-01 21:10:55) Offline #182 2008-12-01 21:06:35
Re: voi cum faceti sex ? :DLunea de ce nu??? marti da, miercuri e post , joi e ok, vineri e post, simbata de ce nu??? iar duminica??? dimineata e slujba da dupa???? ce are???? iubesc = traiesc. Offline #183 2008-12-02 12:09:00
Re: voi cum faceti sex ? :Dsambata ptr ca trebuie sa fii curat ptr ziua de duminica-si e slujba ..iar duminica ptr ca s-a savarsit Sf Liturghie si nu ai voie Offline #184 2009-01-31 18:43:27
Re: voi cum faceti sex ? :Dde fiecare data cand vad topicu asta ma gandesc la cum fac yo sex la propriu.. adica foecare pas Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #185 2009-01-31 19:27:17
Re: voi cum faceti sex ? :Dnoi o facem cu prezervativ, insa dupa 2 "accidente" cand s-a rupt prez. al meu iubit e cam retinut, mai ales ca ultimul incident a fost acum putin timp cam evita sa-si mai dea drumul inauntru.peste 2 sapt ma duc la medic pt pastile si nici nu vreau sa ma gandesc ce panicat va fi cand ii vine:)) adevarul ca si mie mi-e putina teama, oricum stiu ca pastilutele sunt cele mai sigure dar pana ma voi obisnui...sper sa nu am reactii adverse si sa nu le pot suporta.. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #186 2009-01-31 20:57:32
Re: voi cum faceti sex ? :DEu iau ac, deci preferam sa mergem pana la capat fara preze Imi place sa-l stiu fericit si sa ma faca si pe mn fericita Bine,am mai facut-o si cu preze pt k am avut niste probleme ginecologice in ultimul tp... Dar nu-mi place cu preze, park nu mai e la fel Iar faza cu "cursul"... nu mi se pare ca sperma curge din vagin in asa fel incat sa fugi la baie imediat... Mie imi place sa ma cuibaresc in bratele lui si merg dupa vreo 5 min la baie Offline #187 2009-01-31 22:11:58
Re: voi cum faceti sex ? :Dadica o faceati pana la capat, cu ejaculare, fara prezervativ???cred ca nu am inteles eu bine.... "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline #188 2009-01-31 23:15:40
Pai ia anticonceptionale orice e permis cu ele Eu sunt a doua folie de anticonceptionale si l-am lasat sa aiba orgasm inauntrul meu, asa frumos a fost, ca am mai avut si eu inca unul simultan cu el A fost de vis experienta Asta e frumusetea anticonceptionalelor. Offline #189 2009-02-01 16:12:31
Dap,nikko20, asta ziceam... Asa cum zice si Stelutza, asta e farmecul ac E sooperb sa vezi cum el are orgasm in timp ce e in u... Cel putin, asta e pararea mea. Mergi la un dr si vezi ce iti prescrie... Si apoi, enjoy it Ultima oara a fost editat de oxxy (2009-02-01 16:13:02) Offline #190 2009-02-02 06:06:11
Re: voi cum faceti sex ? :DEu am intrerupt ac fiindca am cautat 4 zile si nu am gasit la nici o farmacie (bine ca si eu am inceput sa-mi fac griji din astea cu o zi inainte sa trebuiasca sa incep folia noua, my bad). Dupa ca imi vine ma apuc sa iau din nou, ca acum mi-am cumparat de acasa 4 folii. On topic, cand iau ac il las sa ejaculeze in mine, e mai placut pentru el, e mai placut pentru mine. Acum folosim prezervativul, el nu are nici o problema cu el (chiar ii place fiindca il ajuta sa dureze mai mult), eu insa il urasc cu pasiune. Dar decat sa nu facem deloc sau sa se intample un "accident", mai bine cu prezervativ. Din alea extra-safe, ca alea cu striatii, proeminente si mai stiu eu ce chiar ma enerveaza. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|