homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi cum faceti sex ? :D-11

#191 2009-02-03 01:35:50

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: voi cum faceti sex ? :D

rotfl   rotfl  iti place sa il "chinui"  rotfl

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#192 2009-02-03 09:53:19

Lililala
New member
Inregistrat: 2009-01-28

Mie mi-e scarba sa ejaculeze in mine :-S Nu suport nici sa-l vad...nu sa-l simt in mine  acklad

The !! will be whatever we make it wink

#193 2009-02-03 12:59:11

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Lililala a scris:

Mie mi-e scarba sa ejaculeze in mine :-S Nu suport nici sa-l vad...nu sa-l simt in mine  acklad

Doamne iarta-ma, cum poti sa afirmi asa ceva?!  signof10
E cel mai minunat sentiment  rodnar

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#194 2009-02-03 13:09:15

andutu
Full member

blueeyes a scris:

Lililala a scris:

Doamne iarta-ma, cum poti sa afirmi asa ceva?!  signof10
E cel mai minunat sentiment  rodnar

subscriu blueeyes  big_smile

Ultima oara a fost editat de andutu (2009-02-03 13:09:47)

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#195 2009-02-03 13:11:48

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nu stiu daca e neaparat cel mai minunat sentiment, dar stiu sigur ca pe mine m-a excitat super tare sa isi dea drumul in mine big_smile

Publicitate

loading...

#196 2009-02-03 13:18:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Cel mai minunat atunci cand facem sex  lol  Imi inghit cuvintele cand ma grabesc sa le scriu tongue

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2009-02-03 13:18:39)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#197 2009-02-03 14:51:49

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

si-un sentiment f normal...de altfel smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#198 2009-02-03 20:12:13

November
Full member
De la: In Noiembrie

hmmm
la noi e cam complicata situatia. El cu prezervativ nu vrea, dar nici nu imi da voie sa beau pastile, ca si in cazu lu pink_martini nu ejaculeaza in mine ci afara. pina cind e ok asa nustiu ce va fi mai departe + asta e practica lui de mai multi ani....

#199 2009-02-03 21:32:24

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Stai ca eu is mai inapoiata. Cum nu iti da voie sa iei pastile? E mama? Tata? Papa? Vezi-ti de treaba ta si ia pe ascuns, daca nu ai cu cine discuta. La faze din astea replica e ceva de genul (partial) Grey's Anatomy "until you grow a vagina ..." Cand o avea el din asta, atunci va avea si drept de comentat.

Asa .. revenim ...

Daca doresti contraceptive orale, iti faci rost. Eu personal ti le recomand cu cea mai mare caldura (folosesc de vreo 10 ani, n-am nici pe naiba si e totul OK. Plus libertatea de a-mi iubi omul la orice ora, conteaza. No condom e si mai misto de asemenea).

Dupa cum zicea si Doctoressa la inceputul topicului, nu e chiar cea mai indicata metoda. Pana la urma opinia mea este ca treaba tre' sa se termine "normal", la fel si omul tau. Pentru mine coitul intrerupt ar fi ceva de genul .. acum .. acum .. aproape orgasm si exact cand sa ... gata .. oprim. Nu mi-ar placea si cred ca nici pentru barbat nu e chiar o placere big_smile

#200 2009-02-03 21:36:21

November
Full member

dojo
ma rog avem planuri si de viitor si el a afirmat ceva de genu ca Nu vrea ca mai tirziu s ane kinuim sa avem copii daca eu beu pastile.
Da e naspa faza care ai mentionat-o ".. acum .. acum .. aproape orgasm si exact cand sa ... gata .. oprim." cel putin pu mine asta e foarte aiurea... mai vad in continuare ce se va intimpla...

#201 2009-02-03 21:43:03

adrriana
Full member
Inregistrat: 2009-01-28

salut fetelor ,am si eu o nelamurire .Cand ma mangai singura ,cu degetul la circa 3-4 cm.in  vagin elimin un lichid care este mai limpede decat urina dar are un miros destul de asemanator .Sa fie oare vorba de ejaculare pentru ca am atins punctul G sau am atins doar vezica ?Am o senzatie  placuta in tot corpul insa fara contractii ...ce sa fie ? ce sa fie? Poate a mai patit cineva si ma lamureste si pe mine...

#202 2009-02-03 22:00:50

skumpi
Vizitator

November a scris:

dojo
ma rog avem planuri si de viitor si el a afirmat ceva de genu ca Nu vrea ca mai tirziu s ane kinuim sa avem copii daca eu beu pastile.
Da e naspa faza care ai mentionat-o ".. acum .. acum .. aproape orgasm si exact cand sa ... gata .. oprim." cel putin pu mine asta e foarte aiurea... mai vad in continuare ce se va intimpla...

eu nu mai inteleg
ai scris undeva ca voi nu sunteti indragostiti  :f?rv?nad:  acu zici ca aveti planuri d viitor... care e pana la urma lol

iar legat d faptu k nu te "lasa" ... o mare porcarie... in primul rand k ai sanse sa ramai...mici dar exista` si in al doilea rand nu e sanatos pt el coitu` intrerupt wink dak tot e asa mare barbat si iti vrea asa mult binele atunci sa`si puna prezervativ nu sa va riscati asa`

#203 2009-02-03 22:07:53

November
Full member

skumpi
pai la noi e de pe azi pe miine. Ba zice ca vrea copii ba zica relatia e bazata pe sex. Oricum avem sentimente unu pu altu insa eu am gresit si acum el se poarta cu mine mai rece si singura nu mai inteleg ce este.  E baiet mare are aproape 30 de ani asa ca stie mai bine ce e bun si ce nu eu am incercat sa il lamuresc dar asta este. Da cu prezervativ categoric nu vrea...
Am incercat sai lamuresc nu vrea sa inteleaga......

#204 2009-02-03 22:48:41

skumpi
Vizitator

asa si on topic lol
facem iubi iubi bine big_smile de ceva vreme ne terminam fix deodata big_smile ii super ... ma rog el asteapta dupa mine...si cand simt ca vine zic gooooooo lol si go e big_smile
desi ultima data...credea ca imi vine si mie si cand colo la mine era PE CALE sa vina...si el a terminat...moama ce m`am enervatttttttttttttttttttttttttttt

#205 2009-02-03 23:00:30

November
Full member

skumpi
nustiu ce e bine si ce nu. El kopii vrea foarte mult da eu inka vreau sa invat si nustiu da el in fata mia zis ca el de 2 ori a folosit prezervativu si mai mult nu  si nici nu are degind sa o faca, iar cu pastilele nu vrea ca din cauza lui eu sa imi strc sanatatea si sa am probleme mai tirziu.

#206 2009-02-04 16:07:20

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

oxxy a scris:

Eu iau ac, deci preferam sa mergem pana la capat fara preze big_smile Imi place sa-l stiu fericit si sa ma faca si pe mn fericita  rodnar  Bine,am mai facut-o si cu preze pt k am avut niste probleme ginecologice in ultimul tp...  grater  Dar nu-mi place cu preze, park nu mai e la fel big_smile Iar faza cu "cursul"... nu mi se pare ca sperma curge din vagin in asa fel incat sa fugi la baie imediat... Mie imi place sa ma cuibaresc in bratele lui si merg dupa vreo 5 min la baie wink

scuze oxxy, my bad, nu am vazut ca iei ac si credeam ca pan la capat fara nimic dumbom

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

#207 2009-06-01 20:14:05

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

adrriana a scris:

salut fetelor ,am si eu o nelamurire .Cand ma mangai singura ,cu degetul la circa 3-4 cm.in  vagin elimin un lichid care este mai limpede decat urina dar are un miros destul de asemanator .Sa fie oare vorba de ejaculare pentru ca am atins punctul G sau am atins doar vezica ?Am o senzatie  placuta in tot corpul insa fara contractii ...ce sa fie ? ce sa fie? Poate a mai patit cineva si ma lamureste si pe mine...

si eu pateam la fel aucm ceva timp... si sunt la fel de curioasa care e explicatia  rock  feteloooor  trombon

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#208 2009-06-01 20:27:37

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

nikko20 a scris:

oxxy a scris:

Eu iau ac, deci preferam sa mergem pana la capat fara preze big_smile Imi place sa-l stiu fericit si sa ma faca si pe mn fericita  rodnar  Bine,am mai facut-o si cu preze pt k am avut niste probleme ginecologice in ultimul tp...  grater  Dar nu-mi place cu preze, park nu mai e la fel big_smile Iar faza cu "cursul"... nu mi se pare ca sperma curge din vagin in asa fel incat sa fugi la baie imediat... Mie imi place sa ma cuibaresc in bratele lui si merg dupa vreo 5 min la baie wink

scuze oxxy, my bad, nu am vazut ca iei ac si credeam ca pan la capat fara nimic dumbom

la mine curge din vagin ..si inca cat  rotfl si treb sa ma sterg cu ceva repede..caci altfel facem baltoaca  rotfl

Fetele e posibil sa ma umezesc asa tare incat sa mi se ude tot fundul...uneori imi simt fundul ud si stiu ca e de la mine....o fi de la lubrifiere sau de la altceva? (ultima data cand am simtit asa eram ff excitata).... am uitat sa spun...in timp ce fac sex se intampla asta tongue

Ultima oara a fost editat de leonora (2009-06-01 20:29:50)

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#209 2009-06-01 21:04:43

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

ce tare e avatarul tau Katalyna2311..mi s a facut dor de iubi  chicot  sexinpat

...HAPPY IN LOVE...hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.