|
Nu esti logat.
Voi cum faceti sex ? :D-4#58 2006-11-12 22:21:01
Re: voi cum faceti sex ? :Daaaa..... sa vedem daca am inteles.... era vb de cu si fara prezervativ???? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #59 2006-11-12 22:23:42
Re: voi cum faceti sex ? :Deu asta am inteles..da se poate sa se refere si la momentul ejacularii in vagin..ce simti atunci...??? "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #60 2006-11-12 22:29:09
Re: voi cum faceti sex ? :Dcand ejaculeaza in vagin.... io imi dau seama k ejaculeaza pt k il cunosc pe el f bine.... in rest nu as putea sa fac un tipar http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #61 2006-11-12 22:32:32
Re: voi cum faceti sex ? :DNici eu nu pot sa zic ca simt ceva anume...parca impinge mai puternic si il simt..in plus de obicei ne coordonam si ajungem la orgasm amandoi si atunci imi dau seama "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #62 2006-11-12 23:08:40
Re: voi cum faceti sex ? :D
persifona stii cum e mai simplu? sa luati un prosop si sa il puneti sub voi..se va scurge pe el, si in cazu asta poti sa mai amani cateva minute mersu la baie.. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#63 2006-11-13 01:17:23
Re: voi cum faceti sex ? :DMie imi place cand ejaculeaza in vagin.... Atunci cand ajunge la orgasm se misca diferit , nush sa va descriu, dar mie imi place foarte multe senzatia. E diferenta decat atunci cand se temina inafara... parerea mea. Carpe diem! Offline #64 2006-11-13 05:34:55
Re: voi cum faceti sex ? :Dmijto..vreau si eu.. Offline #65 2006-11-14 13:36:32
Re: voi cum faceti sex ? :Dgrabiti-va ca astazi se lasa secul )))))))) glumeam )))))))))))))) Offline #66 2006-11-14 14:34:46
Re: voi cum faceti sex ? :Dasa este si in post nu e bine (si eu glumesc-ca eu una nu prea fac ce am zis ) Offline #67 2006-11-14 14:36:13
Re: voi cum faceti sex ? :De cam lung postul...as adauga eu Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #68 2006-11-14 14:51:45
Re: voi cum faceti sex ? :Dda ... e alta senzatia cand el termina inautru ... mult mai frumoasa... Offline #69 2006-11-14 14:59:44
Re: voi cum faceti sex ? :Ddar ce te faci cand ai alergie la sperma? ca mine Offline #70 2006-11-14 15:00:52
Re: voi cum faceti sex ? :Dpai...ti a raspuns doctoreassa...cred ca nu prea ai ce sa faci... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #71 2006-11-14 15:15:58
Re: voi cum faceti sex ? :DStiu ... Offline #72 2006-11-14 20:42:32
Re: voi cum faceti sex ? :Dofftopik:m bucur k v-am regasit,am cam lipsit dp forum ce-i drept.asaaaaa..first thing first.mie imi place inauntru...nushu..simt cnd e sa vina "tornada" )chiar cum adik ai alergie la sperma?care-s simptomele? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #73 2006-11-14 20:44:04
Si eu sunt curioasa.... Carpe diem! Offline #74 2006-11-14 22:57:58
cam asa si la mine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #75 2006-11-15 10:42:32
Re: voi cum faceti sex ? :Dla mine .. alergia la sperma se manifesta prin usturimi mari dupa terminarea contacului sexual cand ejaculeaza inauntru.In cazul in care erectia are loc infara vaginului nu exista nici o alta reactie... usturime. Offline #76 2006-11-15 15:40:06
Re: voi cum faceti sex ? :Dpoi asa mi s intmpla si mie..adik kteodata am usturimi mari,ma si doare cateodata,insa nu mereu..uneori e chair f bn.oare la fel am si io?alergie la sperma:((nu si a dat dat drmu niciodata in mine)..si mie c sfat mi ati spune(dak tot am intrat in discutie,sper sa nu va deranjeze).eu o fac 1data,2ori p sapt.s merita sa i au anticonceptionale?eu as face o mereu cu prezervativ,insa sunt mai multe chestii..adik s a spart 1data,din fericire,nu mine,dupa c a iesit si mai e cv..dupa preludiu trebuie as s ridice din pat sa si puna prez..pt mine e o senzatie naspa plus k ma lasa asa,k in gara..pls sa mi rasp! ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|