|
Nu esti logat.
Voi cum faceti sex ? :D-5#77 2006-11-15 15:42:41
Re: voi cum faceti sex ? :Deu cred ca o faci "pe uscat", adica nu esti destul de lubrifiata... Nobody home Offline #78 2006-11-15 15:45:38
Re: voi cum faceti sex ? :Dmihaela89, nu esti excitata, de aceea te ustura si te doare...cel mai adesea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #79 2006-11-15 15:51:56
Re: voi cum faceti sex ? :Deu ziceam pt k o facem 1data p sapt,d asta ma doare la primul contact,al 2lea si al 3lea nu ma mai doare..intradevar,kteodata nu ma excit asa cum ar trebui..oare ar trebui sa folosesc un lubrifiant?oricum multumesc frum nashira si doctoressa!nici nu va imaginati kt d mult ma bucur k am descoprit aceste site ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #80 2006-11-15 15:58:38
Re: voi cum faceti sex ? :DNu folosi lubrifiant, renunta la inhibitii...la diverse senzatii de rusine, nu isi au locul...si ai sa vezi ca va fi bine...rezolva intre timp si problemele de comunicare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2006-11-15 16:07:30
Re: voi cum faceti sex ? :Dasa am sa fac!...eu zic k o sa s rezolve problemele astea in timp..VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA! ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-07 14:22:11
Re: voi cum faceti sex ? :Dsi pe mine ma ustura cateodata dar trece in ceva timp si ma simt ca noua,mai ales dupa ce ma spal binisor,cred ca mai toate fetele se simt asa parca le jeneaza ceva dupa ce o fac ca de se freaca acolo si....te mai usutra uneori,nu:-? Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #83 2007-06-07 15:08:14
Re: voi cum faceti sex ? :Deu cu prietenul meu o facem de un an de zile..si folosim doar metoda coitului intrerupt..pentru ca elnu vrea cu prezervativ si stiu ca e sigur pe el..s-a intamplat de Craciun sa am orgasm si sa il tin cu picioarele..si nu a mai apucat sa iasa sa-si dea drumu afara..si atunci am luat postinor..de atunci eu am plecat la facultate si o facm mai rar...cam o data pe luna..poate cand o sa stam impreuna o sa iau antibebe Offline #85 2007-06-07 15:23:17
Re: voi cum faceti sex ? :D
si eu fac la fel...pur si simplu ma simt mai linistita asa desi el ... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #86 2007-06-07 15:25:34
Re: voi cum faceti sex ? :Dpi nu inteleg dc mai iei pastilele...adik din moment ce ele te protejeaza de sarcina..de ce nu faceti si voi normal?asa folosesti spermicide+coit intrerupt si nu mai bagi hormonii aia din pastile in tine Offline #87 2007-06-07 15:38:44
Re: voi cum faceti sex ? :Dpai iau si pastile +coit intrerupt si ma simt in siguranta bine ca mai am perioade cand si atunci ma crizez ca doamne oi fi insarcinata....stiu sunt paranoica imi zice si prietenul....probabil aceasta neincredere se datoreaza si faptului ca nu stiu foarte multe despre anticonceptionale decat ce mi-a zis medicul si nu mare lucru.....am citit pe forum ca e ok daca o faci normal dar nush ce am ...NU POT ....am mai adus in discutie chestia asta acum cate luni si mi-a spus chiar si doctoressa sa am incredere in ac si am zis ca asa o sa fac...dar sincer nu pot nici macra sa incerc...ma gandesc ca dupa o sa fiu crizata si speriata pana o sa imi vina si nu vreau sa stau cu sperietura asta...... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #88 2007-06-07 15:43:08
Re: voi cum faceti sex ? :Dnu vreau sa va sperii dar practicare pe o perioada mai lunga a coitului intrerupt duce la disfunctii erectile...sau cel putin eu asa stiu... happy with him...inlove with him... Offline #89 2007-06-07 15:47:02
Re: voi cum faceti sex ? :Dce inseamna asta? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #90 2007-06-07 15:48:09Re: voi cum faceti sex ? :Dpt mine e cel mai urat lucru ca atunci cand placerea e mai mare el sa fuga la baie... in loc sa ma tina juma de ora in brate... ; eu zic ca trebuie sa te informezi, sa aflii exact cum actioneaza pastilutzele (era un topic de curand chiar pe tema asta) si sa castigi incredere in ele... toata lumea de aici te sfatuieste sa renunti la coitul itrerupt, pentru ca nu-si are rostul... plus ca mai tarziu pot aparea probleme... ai vazut ce-au zis fetele; si... ar fi pacat! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #91 2007-06-07 16:04:14
Re: voi cum faceti sex ? :Dprobleme cu erectia... happy with him...inlove with him... Offline #92 2007-06-07 16:12:29
Re: voi cum faceti sex ? :Dsi eu cu iubi meu am practicat coit intrerupt cam 1 an si ceva si multumesc lui Dz ca n-am avut probleme.insa acum n-as mai face-o nici moarta.antibb sau prezervativ.nici nu ma gandesc expect the worst , hope for the best! Offline #93 2007-06-07 16:42:24
Re: voi cum faceti sex ? :Dideea e ca eu iau karissa (cu continut scazut de hormoni ..asa a zis doctora)si de cand le iau cam de 6 luni nu am simti ca au vreun efect..adik ,cosurile tot pe acolo sunt adik cum erau si inainte,nu am avut niciun fel de reactii secundare...voma,sangerari sau mai stiu eu ce ...doar ca am fost mai deprimata si mi-a venit ciclul regulat...si daia zis poate ca nu au efect la mine...stiu cas tra la la ...dar asa despic eu firul in patru...poate ca nu am avut reactii e un lucru bun dar daca nu am pricep nush ce sa zic si pe doctora nu am mai vzo de cateva luni ca e in concediu si prefer sa plec cat mai repede de la ea din cabinet decat sa o mai intreb ceva ca e ciufuta > "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #94 2007-06-07 16:53:16
Re: voi cum faceti sex ? :Dcontinutul scazut de hormoni nu are legatura cu eficacitatea lor...si nici faptul ca nu ai avut efecte secundare nu are legatura (ar trebui sa te bucuri pt ca unele fete se chinuie cu ele)...luate corect ele te protejeaza fara a fi nevoie de alte metode... happy with him...inlove with him... Offline #95 2007-06-07 17:03:21
Re: voi cum faceti sex ? :Dpai corect le iau ..cu mici exceptii cand iau cu cateva ore mai tarziu "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|