homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc - 7-53

#989 2010-01-15 12:01:47

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Re: Vreau sa slabesc - 7

am 1,71 annabel

nu pot sa spun daca mi se face foame de la catina cu miere pt ca nu-mi dau seama.... de obicei o iau cu aprox 30 min inainte de masa dimineata ...si atunci oricum imi e foame si fara catina  big_smile

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#990 2010-01-15 18:43:28

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

offtopic
blue, esti insaricinata? applause
ce ma bucur pentru tine! puss puss Sa ai o sarcina usoara!
deci inseamna ca nu mai faci parte din alanta wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#991 2010-01-15 18:59:56

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

maje, nu e fata insarcinata lol
haim a intrebat 'daca' ai fi tongue

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#992 2010-01-15 19:07:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pokemon a scris:

maje, nu e fata insarcinata lol
haim a intrebat 'daca' ai fi tongue

ba EU grater

#993 2010-01-15 19:17:03

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

deciiii....am mai pus un kil si am ajuns la 65..vai de capul meu

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#994 2010-01-15 19:25:54

majestik
Addicted member

anna, tu esti?  va
eu nu mai inteleg nik lol

#995 2010-01-15 19:46:38

annabel
Diamond member

smile) nu maje.eu nu sunt insarcinata
eu o corectam pe poke ca eu am intrebat-o pe blue daca va face sport cand va fi insarcinata

wild_wind ce masuri iei?

#996 2010-01-15 19:52:20

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

imi lipesc gura cu super glue
nu stiu,m-am lasat de tigari de o luna si asta accentueaza pofta mea de ceva...mananc dulciuri...
si mereu ma ingrasam aici in austr,dar acum nu stiu ce sa mai fac...nu pot tine regim,ptr ca muncesc fizic mult...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#997 2010-01-15 19:53:45

pokemon
Diamond member

lol

#998 2010-01-15 19:58:11

majestik
Addicted member

dumbom am mai ras si eu un pic!

wild, applause puss pt ca nu mai fumezi

#999 2010-01-15 22:26:20

JB
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Fetelor, ba un kil azi in minus ba unul poimaine inapoi, asa  va amagiti prea mult cu slabitul si in timp devine o corvoada, o obsesie care va macina mereu. Citeam aici la cineva ca o lungeste cu cantaritul si amana cat mai mult momentul  wow   sa nu mai vada ca acel kil s-a pus promitandu-si ca va lua un pic de atidunine, si abia apoi se va cantari ca sa nu fie dezamagita.   E o corvoada treaba asta... si e ca si cum ai incerca sa te minti singur.
Daca vreti sa slabiti, sa ajungeti la o forma cu care sa va simtiti mai bine cu voi insiva si sa fiti mai sanatoase solutia e schimbarea modului de viata.  E ca si cum ai avea un drum drept pe care mergi si care duce mereu spre ceva rau.   Mai faci doi pasi ini stanga (o zi, doua te abtii sa mananci si faci foamea si te pedepsesti), doi pasi la dreapta (zici nu mai pot asa, bag ceva calumea in mine numai de data asta si dau eu jos) si te trezesti tot pe drumul ala.
Incepeti sa studiati despre diete, despre sport, vedeti cam unde gresiti si eliminand aceste greseli plus aplicand ce a-ti studiat incercati putin cate putin (fara graba, numai corect sa fie) sa o luati pe un drum total opus.
Regimul alimentar nu trebuie sa fie lucrul de care va speriati si care va tortureaza, treceti mai mult pe legume, fructe, carne slaba (pui, peste), alune, seminte, nuci caju, paine de cereale, insa incercati sa le diversificati si sa va jucati cu ele ca sa nu vi se para masa plicticoasa si sa va ziceti ca tot o bucata buna de carne de porc cu cartofi prajiti e mai buna. Intradevar, unele femei nu pun pe ele din genetica si pot manca orice insa poate ele fac sacrificii pe alte planuri, asa ca faci pentru tine ce faci si nu mai tragi cu ochiul la vecinu'.  Cu timpul organismul se obisnuieste cu regimul si o sa vi se para o corvoada, dimpotriva, vechile obiceiuri.
Apoi sportul.  La inceput alergari usoare de care sa te bucuri sa-ti observi corpul pus in fata miscarii, bicicleta la fel lejer la inceput, genoflexiuni, abdomene, tot felul de exercitii. 10 minute in prima zi, 15 in a doua, 16 in a treia, totul cu placere, pana devine un mod de viata, dar fara excese (foamea cateva zile, sport chinuitor impotriva vointei cateva ore pe zi, etc), daca inveti sa-ti asculti corpul vei sti cat sa 'tragi' de el ca sa arati intr-un anumit fel dar fara sa se transforme totul intr-o corvoada.

Poate ca unele dintre voi fac deja asta, insa sunt convins  ca sunt si care nu stiu.

Bafta

#1000 2010-01-15 23:13:43

pokemon
Diamond member

JB a scris:

Fetelor, ba un kil azi in minus ba unul poimaine inapoi, asa  va amagiti prea mult cu slabitul si in timp devine o corvoada, o obsesie care va macina mereu. Citeam aici la cineva ca o lungeste cu cantaritul si amana cat mai mult momentul  wow   sa nu mai vada ca acel kil s-a pus promitandu-si ca va lua un pic de atidunine, si abia apoi se va cantari ca sa nu fie dezamagita.   E o corvoada treaba asta... si e ca si cum ai incerca sa te minti singur.
Daca vreti sa slabiti, sa ajungeti la o forma cu care sa va simtiti mai bine cu voi insiva si sa fiti mai sanatoase solutia e schimbarea modului de viata.  E ca si cum ai avea un drum drept pe care mergi si care duce mereu spre ceva rau.   Mai faci doi pasi ini stanga (o zi, doua te abtii sa mananci si faci foamea si te pedepsesti), doi pasi la dreapta (zici nu mai pot asa, bag ceva calumea in mine numai de data asta si dau eu jos) si te trezesti tot pe drumul ala.
Incepeti sa studiati despre diete, despre sport, vedeti cam unde gresiti si eliminand aceste greseli plus aplicand ce a-ti studiat incercati putin cate putin (fara graba, numai corect sa fie) sa o luati pe un drum total opus.
Regimul alimentar nu trebuie sa fie lucrul de care va speriati si care va tortureaza, treceti mai mult pe legume, fructe, carne slaba (pui, peste), alune, seminte, nuci caju, paine de cereale, insa incercati sa le diversificati si sa va jucati cu ele ca sa nu vi se para masa plicticoasa si sa va ziceti ca tot o bucata buna de carne de porc cu cartofi prajiti e mai buna. Intradevar, unele femei nu pun pe ele din genetica si pot manca orice insa poate ele fac sacrificii pe alte planuri, asa ca faci pentru tine ce faci si nu mai tragi cu ochiul la vecinu'.  Cu timpul organismul se obisnuieste cu regimul si o sa vi se para o corvoada, dimpotriva, vechile obiceiuri.
Apoi sportul.  La inceput alergari usoare de care sa te bucuri sa-ti observi corpul pus in fata miscarii, bicicleta la fel lejer la inceput, genoflexiuni, abdomene, tot felul de exercitii. 10 minute in prima zi, 15 in a doua, 16 in a treia, totul cu placere, pana devine un mod de viata, dar fara excese (foamea cateva zile, sport chinuitor impotriva vointei cateva ore pe zi, etc), daca inveti sa-ti asculti corpul vei sti cat sa 'tragi' de el ca sa arati intr-un anumit fel dar fara sa se transforme totul intr-o corvoada.

Poate ca unele dintre voi fac deja asta, insa sunt convins  ca sunt si care nu stiu.

Bafta

applause

#1001 2010-01-15 23:17:49

annabel
Diamond member

wild_wind a tine o dieta/un regim nu inseamna ca mananci putin sau dieta/regimul este doar pt persoanele care stau in casa/in pat/la birou
sunt diete precum south beach care includ carne, lactate, legume si mancand asta intr-o zi nu cred ca nu da energie ORICAREI persoane indiferent de stilul de viata pe care il are

#1002 2010-01-17 23:21:34

pufu
Sr. member

JB a scris:

Citeam aici la cineva ca o lungeste cu cantaritul si amana cat mai mult momentul  wow   sa nu mai vada ca acel kil s-a pus promitandu-si ca va lua un pic de atidunine, si abia apoi se va cantari ca sa nu fie dezamagita.   E o corvoada treaba asta... si e ca si cum ai incerca sa te minti singur.

Nu stiu daca aici te referi la postul meu de pe pagina anterioara in care spuneam k nu vreau sa ma cantaresc....dar daca despre mine era vorba  ai inteles putin gresit...nu amanam momentul cantaritului pentru ca m-am ingrasat....ci amanam pentru ca nu vreau sa ma cantaresc mai des de o saptamana fiindca nu este necesar...si rezultatele sunt mult mai vizibile la un asemenea interval decat daca ne cantarim zilnic. mai greu este cand suntem prea curioase big_smile
Ai foarte mare dreptate in ce ai spus...e important sa ne formam un stil de viata sanatos. Problema este ca unele dintre noi chiar au un stil de viata ok...numai ca in timp pot aparea momente in care punem 2-3 kg din diverse motive. De ex eu ma ingras iarna pentru ca nu pot face multa miscare...din cauza problemelor de coloana cand este frig am dureri si uneori chiar daca vreau nu pot face sport ( mai ales ca nu am voie sa fac orice fel de sport) . Si in cazul acesta singura solutie ramane sa mananc mai putin si mai restrictiv ( dar ma uimesc uneori cand vad ca ceea ce la mine inseamna  mai putin, adik pot spune oarecum ca sunt la dieta, la alte fete e chiar enorm...de aceea e foarte important sa ne adaptam dieta la organismul fiecaruia nu sa tinem diete stricte care poate ne fac mai mult rau decat bine .

Eu consider ca foarte important este si sa realizam la timp kg acumulate...si sa luam atitudine...pentru ca una e sa ai de dat 2-3 kg jos...alta e sa ai in plus 10 kg. Si exact cum spuneai si tu daca reusim sa mentinem un stil de viata sanatos si activ cu siguranta nu vom ajunge in situatia sa avem de dat jos atatea kg.

Multumim pentru sfaturi si urari  puss

#1003 2010-01-18 11:04:47

annabel
Diamond member

hai fetele la slabit

#1004 2010-01-18 13:39:31

pufu
Sr. member

Aici suntem annabel big_smile

Mi-am luat si eu l-carnitina....din pacate nu am gasit in concentratie mai mare...am luat un complex cu l-carnitin, coenzima Q10, ulei de catina si echinaceea. Are 400mg L-carnitin. Am luat ieri inainte de sport 2 pastile.
Pe prospect spune ca se iau 2-3 pe zi in timpul meselor principale , dar eu o sa iau doar inainte de sport. O sa va spun pe parcurs daca apar rezultate.

#1005 2010-01-18 14:33:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

majestik a scris:

offtopic
blue, esti insaricinata? applause
ce ma bucur pentru tine! puss puss Sa ai o sarcina usoara!
deci inseamna ca nu mai faci parte din alanta wink

Nu sunt insarcinata inca  lol
Sunt doar grasa  rotfl2

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1006 2010-01-18 14:34:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

blue  punish astea-s glume ? lol

#1007 2010-01-18 14:36:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pai nu sunt bang Macar de-ar fi lol
Cu cat incerc mai mult sa slabesc cu atat mi-e mai foame, si ma ingras mai mult lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.