|
Nu esti logat.
Ovare polichistice#1 2009-11-18 02:31:05
ovare polichisticebuna am si eu o problema, am fost diagnosticata cu ovare polichistice am facut tratament 3 luni cu cycloproginova,pentru a-mi regla menstruatia.acum as vrea sa fac si eu un bebe stiti vre-un tratament ceva care m-ar putea ajuta,cum as putea afla ? si care sunt zilele fertile daca nu am o menstruatie regulata? Offline #2 2009-11-18 15:43:49
Re: ovare polichisticeintra la aspirate , acolo o sa gasesti mai multe raspunsuri la intrebarile legate de zilele fertile Offline #3 2009-11-19 11:38:39
Re: ovare polichistice
multumesc ! foarte dragut filmuletul Offline #4 2010-10-22 06:58:51
Re: ovare polichisticeAjutor fetelor As dori sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva ca sa imi rezolv problema cu ovaare astea polichistice un doctor bun ceva tratament naturis ceva:(((Acum iau duphaston dar fara anticonceptionale cum mia prescris doctora pt ca vreau un bebe si de la anticonceptionale m-am dereglat si mi-au aparut chisturile astea.. am luat 5 zile am luat pt ca nu mia venit 4 lunii...dupa aste 5 zile am ateptat 5 zile si mia venit ciclu..acum nu stiu cand sa mai iau duphastonu , am considerat sa il iau asa pt ca sunt plecata inafara si nu am timp sa merg la un consult:(( dupa ce mia venit ciclu am numarat 20 de zile dupa care 5 zile duphaston si iar alte 5 zile pauza acum astept sa vad daca vine ....si oare oi fi facut bn??????? Offline #5 2010-10-22 08:30:49
Re: ovare polichisticealexa_your_heart ai warn pentru postare multipla Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-12 20:43:09
Re: ovare polichisticegargarita ma poti ajuta si pe mine cu un sfat?am avut un contact sexual neprotejat acum 2 luni,am luat escapelle la 8 ore dupa contact,dupa o luna am facut test de sarcina care a iesit negativ,in luna noiembrie s-a intamplat pe data de 2 iar pe 5 mi-a venit menstra,in decembrie tot pe data de 5 mi-a venit menstra,in luna inauaria nu a mai aparut sunt 7 zile decand lipseste am fost la un constrol ginecologic am facut si o ecointravaginala si mi-a zis ca am ovare polichistice si nici urma de sarcina....si nu stiu de ce nu imi mai apare menstra....la eco ar trebui sa vada daca sunt sau nu insarcinata nu? Offline #7 2012-01-13 10:51:03
Re: ovare polichisticeovarele polichistice pot fi cauza de intarziere a menstruatiei. daca nu au trecut macar 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat pana la data la care ai facut ecografia, e posibil sa nu se vada sarcina. de ce nu faci un test? Offline #8 2012-01-13 23:40:25
Re: ovare polichisticeau trecut.... Offline #9 2012-01-16 08:06:23
Re: ovare polichisticemaria, un test de sarcina ai incercat? Posibil la eco sa nu se vada inca... Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #10 2012-01-16 12:45:52
Re: ovare polichisticeam avut contactul cu risc pe 2 noiembrie,am luat pastila de a 2 zi dupa 8 ore pana luna aceasta am avut menstra,iar in ianuarie treb sa vina pe 6-7 dar nici acum nu a aparut...am facut controlul ginecologic pe data de 10.01 mi-a zis ca am ovare polichistice si atat....iar ultimul contact l-am avut in decembrie inaintea menstrei adica pe 6 decembrie dar a fost protejat...nu stiu ce sa mai cred!poate e din cauza pastilei escapelle,oricum eu nu am un ciclu regulat.....am avut o perioada de 6 luni in care menstra a disparut...a aparut dupa 6 luni... Offline #11 2012-01-20 10:29:40
Re: ovare polichisticedupa 8 zile de intarziere am facut un test clearblue si a iesit negativ...da nu inteleg dc inca nu aaparut menstra....au trecut14 zile.. Offline #12 2012-01-20 11:53:05
Re: ovare polichisticemotivul pt care nu ti-a venit menstra poate fi o derglare hormonala . Offline #13 2012-01-20 13:19:19
Re: ovare polichisticeBuna fetelor. Am o prietena care de ani de zile umbla pe la cabinetele medicilor ginecologi ca sa-si rezolve problema. Ea nu are menstruatie in fiecare luna. Daca ia pastile, ii vine, daca le intrerupe nu ii mai vine decat odata la 2-3 luni. A fost diagnosticata cu ovare polichistice si la ultima consultatie doctorul i-a dat sa faca niste analize. Va scriu aici analizele, asa cum le-a inteles ea si v-as ruga sa-mi spuneti cam la ce pret se ridica toate, daca aveti idee. Vrea sa fie pregatita in privinta banilor. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #15 2012-01-20 14:17:59
Re: ovare polichisticecujm zice garga, in jur de 35-40 lei costa fiecare. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #16 2012-01-20 14:20:17
Re: ovare polichisticece scumpe sunt . e oare vreo metoda complicata de costa atat? Offline #17 2012-01-20 18:30:24
Multumesc fetelor pentru raspunsuri I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #18 2012-01-22 21:07:11
am facut si test de sarcina si a iesit o linie...si am 2 saptamani si putin de cand imi intarzie...poate si de la escapelle dar am luat acum 2 luni si pana acum a venit normal si dupa 2 luni sa se deregleze?? Offline #19 2012-08-22 12:48:16
Re: ovare polichisticeBuna am ovare polichistice si vreau sa raman insarcinata mi-am facut analize hormonale in ziua 25 CMcare este de aproximativ 33 de zile si am urmatoarele rezultate:FSH 5,31mlU/ml LH 33,1mlU/ml progesteron 1,1ng/ml estradiol 173 pg/ml prolactina 50,0 ng/ml testosteron 0,92 ng/ml va rog sa-mi spuneti parerea pot ramane insarcinata si ce tratament ar fii indicat multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|